open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа №639/1173/17

Провадження №1-кс/639/322/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 лютого 2017 року м. Харків

Слідчий суддя Жовтневого районного суду міста Харкова ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , власника майна ОСОБА_4 , адвоката ОСОБА_5 , третьої особи - ОСОБА_6 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові клопотання прокурора Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 про арешт майна, -

ВСТАНОВИВ:

До Жовтневого районного суду м. Харкова надійшло клопотання прокурора Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 про арешт майна за матеріалами кримінального провадження, внесеного 22.08.2016 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42016221080000211, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України.

Мотивоване клопотання тим, що в провадженні СВ Новобаварського ВП ГУНП в Харківській області перебувають матеріали кримінального провадження за №42016221080000211 від 22.08.2016 за ч.3 ст.332 КК України за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України, у зв`язку з легалізацією іноземних громадян шляхом їх фіктивного оформлення на навчання у вищих навчальних закладах м. Харкова.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснює Харківська місцева прокуратура №2 Харківської області.

У ході досудового розслідування встановлено, що на території міста Харкова налагоджена схема щодо виготовлення незаконних документів іноземним громадянам на підставі підроблених документів, які в подальшому використовуються ними для перетинання державного кордону України.

Вказану схему організували громадяни України, мешканці міста Харкова з метою отримання грошових коштів за надання таких послуг, тобто з корисливих мотивів.

Під час проведення таких заходів, встановлена громадянка України, ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживає за адресою: АДРЕСА_1 , яка на території ТЦ «Барабашово» та у м. Харків займається пошуком іноземних громадян, які мають намір за грошову винагороду в розмірі від 650 до 850 доларів США легалізуватись на території України, шляхом видачі останнім посвідки на тимчасове проживання в Україні терміном пів року та один рік відповідно, на підставі фіктивного навчання у навчальних закладів м. Харків, та на підставі якої іноземні громадяни можуть законно перебувати на території України і безперешкодно перетинати Державний кордон України.

В подальшому, ОСОБА_7 отримує від іноземних громадян вищевказані грошові кошти та особисті документи (паспорт, фотокартки, посвідку (у разі необхідності продовження її терміну дії)) та передає їх працівнику приватного підприємства «Персонал Інтер Агентство», громадянці України ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , проживає за адресою: АДРЕСА_2 або директору приватного підприємства «Персонал Інтер Агентство», громадянину України ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 ,проживає за адресою: АДРЕСА_3 .

При цьому, офісне приміщення приватного підприємства «Персонал Інтер Агентство», в якому працюють ОСОБА_6 та ОСОБА_4 , та в якому останні тимчасово зберігають вищевказані документи іноземних громадян та грошові кошти, розташоване за адресою: АДРЕСА_4 .

Після цього, ОСОБА_4 проводить зустрічі з працівницею ПВПТНЗ «УНВЦ «Укртехпрогрес» (ЄДРПОУ 34468650), громадянкою України ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , проживає за адресою: АДРЕСА_5 , якій передає документи іноземних громадян та грошові кошти за фіктивне оформлення останніх у зазначеному навчальному закладі.

При цьому, встановлено, що ОСОБА_8 отримує від заступниці директора Інституту центру "Укртехпрогрес" ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , дозвіл на фіктивне оформлення іноземних громадян в даному навчальному закладі та передає їй грошові кошти отримані від ОСОБА_4 .

Крім того, було встановлено, що Приватний вищий професійно-технічний навчальний заклад «Учбовий науково-виробничий центр «Укртехпрогрес» розташований за адресою: м. Харків, вул. Киргизька, 15, в якому зберігаються особові справи іноземних громадян, фіктивно зарахованих до даного навчального закладу, проте навчання цих осіб у ньому не здійснюється.

Разом з тим, ПВПТНЗ «УНВЦ «Укртехпрогрес» надає до Головного управління Державної міграційної служби України в Харківській області документи про факт зарахування іноземних громадян до їх навчального закладу, на підставі чого останнім видаються посвідки на тимчасове проживання в Україні терміном пів року або один рік.

Оперативним шляхом було встановлено, що документи на видачу таких посвідок зберігаються в ГУ ДМС України в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Римарська, 24, де і здійснюється їх безпосередня видача іноземним громадянам.

При цьому відомо, що працівники «Персонал Інтер Агентства» та ПВПТНЗ «УНВЦ «Укртехпрогрес» підтримують зв`язок з ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , яка працює у ГУ ДМС України в Харківській області та займається оформленням посвідок на тимчасове проживання в Україні на підставі фіктивного навчання у навчальному закладі «Укртехпрогрес».

Також, достовірно встановлено, що за вищевказаною схемою здійснюється легалізація іноземних громадян через Українську інженерно-педагогічну академію.

Так, ОСОБА_4 та ОСОБА_6 підтримують зв`язок з працівницею Української інженерно-педагогічної академії ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , з якою обговорюють питання щодо можливості фіктивного оформлення іноземних громадян на підготовчий факультет Української інженерно-педагогічної академії, який знаходиться в приміщенні центру підготовки іноземних громадян Української інженерно-педагогічної академії за адресою:м. Харків, вул. Потебні, 3.

При цьому, встановлено, що ОСОБА_11 отримує від декана підготовчого факультету УІПА ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_8 або від директора Центру удосконалення підготовки іноземних громадян УІПА ОСОБА_13 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , дозвіл на фіктивне оформлення іноземних громадян у даному навчальному закладі.

Було встановлено, що ОСОБА_4 та ОСОБА_6 проводять зустрічі з ОСОБА_11 , під час яких передають їй документи та грошові кошти за фіктивне оформлення іноземних громадян в Українській інженерно-педагогічній академії.

Також, оперативними працівниками було отримано інформацію, що ОСОБА_11 передає грошові кошти отримані від ОСОБА_4 або ОСОБА_6 за фіктивне оформлення іноземців на навчання в УІПА, безпосередньо ОСОБА_12 або ОСОБА_13 , які в подальшому частину від цих коштів передають співробітникам ГУ ДМС України в Харківській області за безперешкодну видачу посвідок на тимчасове проживання в України зазначеним іноземним громадянам.

При цьому, оформленням посвідок іноземним громадянам на підставі фіктивного навчання останніх в Українській інженерно-педагогічній академії займається співробітниця ГУ ДМС України в Харківській області ОСОБА_14 .

Однак, як вже зазначалось вище за цією схемою підшукують іноземців, які вже фактично перебувають на території України та заїхали на її територію не за запрошенням ПВПТНЗ «УНВЦ «Укртехпрогрес» або Української інженерно-педагогічної академії на навчання, а також в деяких випадках взагалі не за візою на навчання. В подальшому за грошове винагородження вказаним іноземцям оформлюють посвідку на тимчасове проживання на території України, на підставі якої вони нібито легально перебувають на території країни та неодноразово перетинають державний кордон України, фактично на підставі незаконного документу.

При цьому під час оформлення вказаної посвідки через вищевказану схему (процедура триває від 1 до 2 місяців) іноземець перебуває на території України, тобто він не отримує оригінал запрошення у країні проживання, не засвідчує та не легалізує копії своїх документів в країні походження, фактично не прибуває в Україну з відповідною візою та за відповідним запрошенням з метою навчання в зазначених навчальних закладах.

Однак, незважаючи на численні порушення вищевказані навчальні заклади оформлюють підроблені документи щодо прибуття іноземців на навчання до них та зарахування їх до цих закладів. В подальшому на підставі цих документів, незаконно працівники ГУ ДМС України в Харківській області оформлюють посвідки на тимчасове проживання на території України цих іноземців.

Ухвалою слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова №639/1084/17 від 23.02.2017 надано дозвіл на проведення обшуку в офісному приміщенні, розташованому за адресою: АДРЕСА_4 , яке належить на праві користування ПП «Персонал Інтер Агенство».

24.02.2017 на підставі вищевказаної ухвали слідчого судді в офісному приміщенні, розташованому за адресою: АДРЕСА_4 , яке належить на праві користування ПП «Персонал Інтер Агенство» проведено обшук, під час якого вилучено грошові кошти на загальну суму 5446 доларів США, ноутбук, системні блоки, флеш-носії, карта пам`яті, диск CD-RW, папки з документами.

Прокурор зазначає, що вилучене майно під час обшуків є знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегло на собі його сліди та містить інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, у зв`язку з чим 26.02.2017 року процесуальним керівником у кримінальному провадженні зазначене майно визнано речовими доказами, тому з метою попередження можливості приховування, пошкодження, псування, знищення чи відчуження просить накласти арешт на зазначене майно.

У судовому засіданні прокурор підтримав подане клопотання та просив його задовольнити.

Власник майна ОСОБА_4 проти задоволення клопотання заперечував, пояснив, що приміщення в якому проводився обшук є приватною квартирою та використовується для зберіганя архівів. Також, зазначив, що квартира на праві власності належить йому та ОСОБА_15 , а гроші, що були вилучені під час обшуку належить саме ОСОБА_15 .

Адвокат ОСОБА_5 проти задоволення клопотання також заперечував, оскільки обшук проводився без участі власника житлового приміщення, чим порушено його процесуальні права, в зв`язку з чим просив відмовити у задоволенні клопотання.

ОСОБА_6 пояснила, що коли вона приїхала за вищевказаною адресою, прокурор їй повідомив проте, що власник майна ОСОБА_4 вже їде, тому вона відчинила двері квартири та впустила правоохоронців. Також, зазначила, що під час обшуку у вказаному приміщенні вона була присутня.

Заслухавши думку учасників процесу, перевіривши доводи поданого клопотання, дослідивши матеріали справи, слідчий суддя приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 171 КПК України, з клопотанням про арешт майна до слідчого судді має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач.

Судовим розглядом встановлено, що в провадженні Новобаварського ВП ГУ НП в Харківській області перебуває кримінальне провадження, внесене до ЄРДР 22.08.2016 року за №42016221080000211 з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 332 КК України.

Ухвалою слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова від 23.02.2017 року надано дозвіл на проведення обшуку в офісному приміщенні, розташованому за адресою: АДРЕСА_4 , яке належить на праві користування ПП «Персонал Інтер Агенство».

24.02.2017 року на підставі вищевказаної ухвали слідчого судді в зазначеному офісному приміщенні яке належить на праві користування ПП «Персонал Інтер Агенство» проведено обшук, в ході якого вилучено грошові кошти на загальну суму 5446 доларів США наступними купюрами:

номіналом в 100 доларів США (54 шт.): LB 98068833L; LB 10579148C; LJ 83749923A; LB 10168482V; LB 72170804T;LB 71760604T;LL 08089817G;LB 10973592Q;LB 71760700T;LE 52372516D;LC 81327434A;LF 39520847K;LF 49518100J;LK 78847242A;LL 59585955F;LL 32156315E;LB 75968498T;LF 71063753E;LK 95946261E;LF 39520844K;LF 39520846K;LF 39520845K;LB 71760699T;LB 07596789S;LB 07180549H;HK 41127743D;HE 93261412A;KL 95468718A;LB 56952043J;HL 03938800G;KF 08362284A;HB 11223946K;HB 74076381R;KG 70129637A;AF 26393778B;KC 48694315A;HH 14520807B;HC 42681259A;FB 39337520B;KL 05662392A;LL 85936602D;HC 76028761A;KB 46349418L;LE 80425377D;LF 39520852K;LF 63599421B;LF 63599422B;LB 127241129A;KJ 48414086A;KB 88640235M;KB 65426234I;LB 05168380D;KD 24988351A;

номіналом в 20 доларів США (1 шт.):

-ME 71296192A

номіналом в 10 доларів США (1 шт.):

-JC 23080942A

номіналом в 5 доларів США (2 шт.):

-MK 14672064A

-IG 08989861C

номіналом в 2 долара США (1 шт.):

-G 18406261A

номіналом в 1 долар США (4 шт.):

-C 29431575D

-G 94507547I

-E 64956201A

-B 11721330F

-Монета одна (1 шт.) жовтого кольору, металева, номіналом 5 доларів США,

-ноутбук ТМ «Sony» s/n 275234363000056;

-системний блок Соларис Соло, 1999, s/n 99037149;

-системний блок ДЖИН s/n 03041522;

-системний блок ДЖИН s/n 02031171;

-флеш-носій фіолетового кольору «ТDК», 4 Гб;

-флеш-носій чорного кольору «Transcend»», 4 Гб;

-флеш-носій синього кольору «Cliptec»»;

-флеш-носій білого кольору «DataTraveler»», 4 Гб;

-карта пам`яті «MicrosdSandisk», 2 Гб;

-диск «CD-RW», 700 Мб;

Папка зеленого кольору, в якій знаходяться наступні документи:

-Студентський квиток УІПА № 106-к на Чжан Цзюньцин, виданий 05.07.2010, 1 шт.;

-Копія залікової книжки середньої освіти громадянина В`єтнаму ОСОБА_16 ( ОСОБА_17 ), ІНФОРМАЦІЯ_10 ,з перекладом на російську мову від 18.08.2008, на 14 арк.;

-Копія атестату про середню освіту громадянина В`єтнаму ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_10 ,з перекладом на російську мову від 14.08.2008, на 3 арк.;

-Свідоцтво про народження (дублікат)громадянина В`єтнаму ОСОБА_16 ( ОСОБА_17 ), ІНФОРМАЦІЯ_10 ,з копією та перекладом на російську мову від 12.08.2008, на 3 арк.;

-Копія медичної виписки громадянина В`єтнаму ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , з нотаріально посвідченим перекладом на українську мову від 16.08.2008, на 4 арк.;

-Копія залікової книжки середньої освіти громадянина В`єтнаму ОСОБА_18 ( ОСОБА_19 ), ІНФОРМАЦІЯ_11 ,з перекладом на російську мову від 12.08.2008, на 16 арк.;

-Копія атестату про середню освіту громадянина В`єтнаму ОСОБА_18 , ІНФОРМАЦІЯ_11 ,з перекладом на російську мову від 21.07.2008, на 3 арк.;

-Копія свідоцтва про народження (повторне)громадянина В`єтнаму ОСОБА_18 ( ОСОБА_19 ), ІНФОРМАЦІЯ_11 ,з копією та перекладом на російську мову від 12.08.2008, на 3 арк.;

-Копія медичної виписки громадянина В`єтнаму ОСОБА_18 , ІНФОРМАЦІЯ_11 , з нотаріально посвідченим перекладом на українську мову від 07.08.2008, на 4 арк.;

-Копія залікової книжки середньої освіти громадянина В`єтнаму ОСОБА_20 ( ОСОБА_21 ), ІНФОРМАЦІЯ_12 ,з перекладом на російську мову від 21.08.2008, на 15 арк.;

-Копія атестату про середню освіту громадянина В`єтнаму ОСОБА_20 , ІНФОРМАЦІЯ_12 ,з перекладом на російську мову від 21.08.2008, на 3 арк.;

-Cвідоцтво про народження (дублікат)громадянина В`єтнаму ОСОБА_20 ( ОСОБА_21 ), ІНФОРМАЦІЯ_12 ,з копією та перекладом на російську мову від 12.08.2008, на 3 арк.;

-Копія медичної виписки громадянина В`єтнаму ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_12 , з нотаріально посвідченим перекладом на українську мову від 07.08.2008, на 4 арк.;

-Копія залікової книжки середньої освіти громадянина В`єтнаму ОСОБА_23 ( ОСОБА_24 ), ІНФОРМАЦІЯ_13 ,з перекладом на російську мову від 15.09.2008, на 12 арк.;

-Копія атестату про середню освіту громадянина Хоанг ОСОБА_25 , ІНФОРМАЦІЯ_13 ,з перекладом на російську мову від 21.08.2008, на 3 арк.;

-Копія свідоцтва про народження (копія)громадянина В`єтнаму ОСОБА_23 ( ОСОБА_24 ), ІНФОРМАЦІЯ_13 ,з копією та перекладом на російську мову від 21.08.2008, на 3 арк.;

-Копія медичної виписки громадянина В`єтнаму ОСОБА_23 , ІНФОРМАЦІЯ_13 , з нотаріально посвідченим перекладом на українську мову від 09.08.2008, на 5 арк.;

-Лист з відбитком печатки та назвою «ATTESTATION DE DIPLOME»на ім`я ОСОБА_26 , 08.03.1989, на 1 арк.;

-Копії витягів оцінок студента ОСОБА_27 ,08.03.1989 р. за три навчальні роки протягом 2009-2012 з перекладом на українську мову, на 6 арк.;

-Лист з назвою «RelevedeNotes»на ім`я ARFAOUISAIFEDDIN, 08.03.1989, в двох примірниках, на 2 арк.;

-Лист з назвою «NAISSANSE»на ім`я ARFAOUISAIFEDDIN, в двох примірниках, на 2 арк.;

-Лист з назвою «DIPLOME …» на ім`я ОСОБА_28 , 08.03.1989, на 1 арк.;

-Лист з назвою «InvoiceUA737-TF»на ім`я ARFAOUISAIFEDDIN, від 08.11.2013, на 1 арк.;

-Лист з назвою «PostAssistance» на ім`я ОСОБА_29 , на 2 арк.;

-Витяг з наказу № 2336 СТ від 06.10.2014 про відрахування студента Арфаоуі Сеіф Еддіне (Туніс) з НТУ «ХПІ», на 1 арк.;

Папка синього кольору, в якій знаходяться наступні накази ПП «Персонал Інтер Агентство»:

-Наказ № 2/1 від 11.01.2005 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 14.01.2005 з правилами внутрішнього розпорядку, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 04.01.2006 з правилами внутрішнього розпорядку, на 2 арк.;

-Наказ № 2/1 від 05.01.2006 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 04.01.2007 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 08.01.2008 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 05.01.2009 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 11.01.2010 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 1/1 від 11.01.2010 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 17.06.1997 з двома копіями та заявою ОСОБА_30 про прийняття на роботу, на 4 арк.;

-Наказ № 2 від 20.06.1997 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 25.06.1997 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 27.06.1997 із прейскурантом цін, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 10.01.1998 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 10.01.1998 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 10.01.1998 із прейскурантом цін, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 20.05.1999 у двох примірниках, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 25.05.1999 із заявою ОСОБА_4 про прийняття на роботу, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 29.09.1999 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 29.09.1999 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 29.09.1999 з правилами внутрішнього розпорядку, на 2 арк.;

-Список співробітників ПП «Персонал Інтер Агентство» на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 29.09.1999 із прейскурантом цін, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 05.01.2000 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 05.01.2000 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 05.01.2000 з правилами внутрішнього розпорядку, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 05.01.2000 із прейскурантом цін, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 11.09.2000 про звільнення ОСОБА_4 , на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 12.09.2000 про зарахування ОСОБА_4 по сумісництву, на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 01.12.2000 із заявою ОСОБА_31 про прийняття на роботу, на 2 арк.;

-Наказ № 8 від 01.12.2000 із заявою Буй Чи Шоат про прийняття на роботу, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 03.01.2001 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 03.01.2001 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 03.01.2001 із прейскурантом цін, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 05.01.2001 з правилами внутрішнього розпорядку, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 01.04.2001 із прейскурантом цін, на 2 арк.;

-Наказ № 6 від 27.07.2001, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 01.10.2001 з тарифами, на 3 арк.;

-Наказ № 9 від 01.10.2001 про прийняття громадянина Йорданії ОСОБА_32 , на 1 арк.;

-Наказ № 10 від 01.10.2001 про прийняття ОСОБА_33 , на 1 арк.;

-Наказ № 11 від 01.10.2001 про прийняття ОСОБА_34 , на 1 арк.;

-Наказ № 12 від 02.10.2001 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 13 від 02.10.2001 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 29.01.2002 із заявою ОСОБА_35 про прийняття на роботу, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 02.02.2002 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 02.02.2002 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 10.02.2002 про звільнення ОСОБА_33 , на 1 арк.;

-Наказ № 4.1 від 25.03.2002 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 5 від 01.03.2002 із заявою ОСОБА_36 про прийняття на роботу, на 2 арк.;

-Наказ № 5.1 від 25.03.2002 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 01.03.2002 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 7 від 01.03.2002 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 8 від 01.07.2002 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 9 від 30.08.2002 із заявою ОСОБА_37 про прийняття на роботу, на 2 арк.;

-Наказ № 10 від 02.09.2002 про прийняття ОСОБА_6 , на 1 арк.;

-Наказ № 11 від 02.09.2002 із заявою ОСОБА_38 про звільнення, на 2 арк.;

-Наказ № 12 від 30.09.2002 про звільнення ОСОБА_4 , на 1 арк.;

-Наказ № 13 від 01.10.2002 про прийняття ОСОБА_4 , на 1 арк.;

-Наказ від 02.09.2002 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ від 02.09.2002 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 14 від 29.10.2002 про прийняття громадянина Йорданії ОСОБА_32 , на 1 арк.;

-Наказ № 15 від 29.10.2002 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 16 від 29.10.2002 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 03.02.2003 про прийняття ОСОБА_39 , на 1 арк.;

-Наказ № 2 від 03.02.2003 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 03.02.2003 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 11.02.2003 про відпустки з графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 10.06.2003 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 6 від 01.08.2003 про звільнення ОСОБА_36 із заявою, на 2 арк.;

-Наказ № 7 від 01.08.2003 про зарахування ОСОБА_36 із заявою, на 2 арк.;

-Наказ № 8 від 01.11.2003 про зарахування ОСОБА_40 із заявою, на 2 арк.;

-Наказ № 9 від 01.11.2003 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 10 від 01.11.2003 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 11 від 24.11.2003 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 12 від 24.11.2003 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 08.01.2004 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 08.01.2004 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 08.01.2004 з правилами внутрішнього розпорядку, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 01.03.2004 з тарифами, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 02.03.2004 з документами стосовно командировки ОСОБА_40 , на 4 арк.;

-Наказ № 6 від 22.02.2004 про звільнення громадянина Йорданії ОСОБА_32 із заявою, на 2 арк.;

-Наказ № 7 від 15.04.2004 про прийняття ОСОБА_41 із заявою, на 1 арк.;

-Наказ № 7/1 від 12.04.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_40 , на 2 арк.;

-Наказ № 7/2 від 12.04.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_42 , на 2 арк.;

-Наказ № 7/3 від 12.04.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_35 , на 2 арк.;

-Наказ № 7/4 від 12.04.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_6 , на 2 арк.;

-Наказ № 7/5 від 12.04.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_37 , на 2 арк.;

-Наказ № 7/6 від 12.04.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_39 , на 2 арк.;

-Наказ № 7/7 від 12.04.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_31 , на 2 арк.;

-Наказ № 7/8 від 12.04.2004 про відпустку із заявою Буй Чи Шоат, на 2 арк.;

-Наказ № 8 від 30.04.2004 про звільнення із заявою Буй Чи Шоат, на 2 арк.;

-Наказ № 9 від 15.04.2004 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 10 від 15.04.2004 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 11від 03.05.2004 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 12 від 03.05.2004 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 13 від 30.06.2004 про звільнення із заявою ОСОБА_41 , на 2 арк.;

-Наказ № 13/1 від 20.06.2004 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 13/2 від 01.07.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_30 , на 2 арк.;

-Наказ № 13/3 від 01.07.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_40 , на 2 арк.;

-Наказ № 13/4 від 01.07.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_6 , на 2 арк.;

-Наказ № 14 від 02.07.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_42 , на 2 арк.;

-Наказ № 14/1 від 03.07.2004 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 15 від 03.07.2004 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 15/1 від 19.07.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_36 , на 2 арк.;

-Наказ № 15/2 від 02.08.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_4 , на 2 арк.;

-Наказ № 15/3 від 02.08.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_35 , на 2 арк.;

-Наказ № 15/4 від 01.09.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_37 , на 2 арк.;

-Наказ № 15/5 від 01.09.2004 про відпустку із заявою ОСОБА_31 , на 2 арк.;

-Наказ № 16 від 01.10.2004 про звільнення із заявою ОСОБА_31 , на 2 арк.;

-Наказ № 17 від 05.10.2004 про звільнення із заявою ОСОБА_37 , на 2 арк.;

-Наказ № 18 від 05.10.2004 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 19 від 05.10.2004 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 20 від 29.11.2004 про декретну відпустку із заявою ОСОБА_39 , на 2 арк.;

-Наказ № 21 від 01.12.2004 про зарахування ОСОБА_43 із заявою, на 1 арк.;

-Наказ № 22 від 01.12.2004 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 23 від 01.12.2004 із розміром зарплати, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 04.01.2005 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 04.01.2005 про прийняття ОСОБА_44 , на 1 арк.;

-Наказ № 3 від 04.01.2005 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 18.05.2005 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 5 від 01.07.2005 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 6 від 18.07.2005, на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 18.07.2005 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 26.08.2005 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 9 від 01.09.2005 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 10 від 26.09.2005 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 11 від 30.09.2005 про звільнення ОСОБА_40 , на 1 арк.;

-Наказ № 12 від 30.09.2005 про зміну штатного розкладу, на 1 арк.;

-Наказ № 1 від 04.01.2006 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 04.01.2006 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 2/1 від 03.05.2006 про зміну штатного розкладу, на 1 арк.;

-Наказ № 3 від 03.05.2006 про прийняття Хабахте Солтан Мохамед, на 1 арк.;

-Наказ № 4 від 18.05.2006 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 5 від 20.06.2006 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 26.06.2006, на 1 арк.;

-Наказ № 6/1 від 30.06.2006 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 7 від 18.08.2006 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ №7/1 від 01.11.2006 про зміну штатного розкладу, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 01.11.2006 про перевід, на 1 арк.;

-Наказ № 9 від 01.12.2006 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 03.01.2007 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 03.01.2007 про перевід, на 1 арк.;

-Наказ № 3 від 03.01.2007 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 3/1 від 01.02.2007 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 02.04.2007 про перевід, на 1 арк.;

-Наказ № 5 від 22.05.2007 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 18.06.2007, на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 18.06.2007 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 29.06.2007 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 9 від 11.09.2007 про перевід, на 1 арк.;

-Наказ № 10 від 01.10.2007 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 11 від 01.11.2007 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 03.01.2008 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 03.01.2008 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 17.03.2008 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 4 від 18.03.2008 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 5 від 01.04.2008 про прийняття ОСОБА_45 , на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 17.06.2008, на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 17.06.2008 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 01.08.2008 про звільнення ОСОБА_43 , на 1 арк.;

-Наказ № 9 від 01.08.2008 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 10 від 01.10.2008 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 11 від 06.10.2008 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 12 від 20.10.2008 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 13 від 31.10.2008 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 14 від 17.11.2008 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 1 від 02.01.2009 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 02.01.2009 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 27.02.2009 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 30.04.2009 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 17.06.2009 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 20.07.2009 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 27.07.2008, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 31.07.2009 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 9 від 12.08.2009 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 10 від 01.10.2009 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 11 від 30.10.2009 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 04.01.2010 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 04.01.2010 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 01.02.2010 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 3/1 від 01.04.2010 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 30.04.2010 про звільнення ОСОБА_46 , на 1 арк.;

-Наказ № 5 від 01.06.2010 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 6 від 19.07.2010, на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 19.07.2010 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 30.07.2010 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 9 від 30.07.2010 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 10 від 01.10.2010 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 11 від 01.12.2010 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 1 від 04.01.2011 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 04.01.2011 про перевід, на 1 арк.;

-Наказ № 3 від 04.01.2011 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 01.02.2011 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 01.04.2011 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 6 від 20.04.2011 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 01.06.2011 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 8 від 26.09.2011 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 9 від 17.11.2011, на 1 арк.;

-Наказ № 10 від 17.11.2011 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 1 від 04.01.2012 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 04.01.2012 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 01.02.2012 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 3/1 від 15.03.2012 про зміну умов праці, на 1 арк.;

-Наказ № 4 від 01.04.2012 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 15.05.2012 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 6 від 15.05.2012 про прийняття ОСОБА_47 , на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 18.05.2012 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 18.06.2012 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 9 від 25.06.2012, на 1 арк.;

-Наказ № 10 від 27.06.2012, на 1 арк.;

-Наказ № 11 від 29.06.2012 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 12 від 31.08.2012 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Рішення засновника № 13 від 01.10.2012 про звільнення директора ОСОБА_30 та призначення ОСОБА_4 , на 1 арк.;

-Наказ № 14 від 01.10.2012 про звільнення директора ОСОБА_30 , на 1 арк.;

-Наказ № 15 від 02.10.2012 про призначення директора ОСОБА_4 , на 1 арк.;

-Наказ № 16 від 02.10.2012 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 17 від 02.10.2012 про прийняття ОСОБА_30 , на 1 арк.;

-Наказ № 18 від 01.11.2012 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 19 від 01.11.2012 про перевід, на 1 арк.;

-Наказ № 20 від 01.11.2012 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 1 від 02.01.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 02.01.2013 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 04.01.2013 про звільнення ОСОБА_30 , на 1 арк.;

-Наказ № 4 від 14.01.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 14.01.2013 про прийняття ОСОБА_30 , на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 01.02.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 7 від 01.02.2013 про прийняття ОСОБА_48 , на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 01.02.2013, на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 01.02.2013, на 1 арк.;

-Наказ № 9 від 01.03.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 10 від 18.03.2013 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 11 від 01.04.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 12 від 01.04.2013 про прийняття ОСОБА_49 , на 1 арк.;

-Наказ № 13 від 12.04.2013 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 13/1 від 12.04.2013, на 1 арк.;

-Наказ № 14 від 29.04.2013 про звільнення ОСОБА_50 , на 1 арк.;

-Наказ № 15 від 30.04.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 16 від 17.05.2013 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 17 від 17.06.2013 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 17/1 від 27.06.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 18 від 05.08.2013 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 19 від 19.08.2013, на 1 арк.;

-Наказ № 20 від 19.08.2013 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 21 від 30.08.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 22 від 31.10.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 23 від 29.11.2013 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 24 від 02.12.2013 про прийняття ОСОБА_48 , на 1 арк.;

-Наказ № 1 від 08.01.2014 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 08.01.2014 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 31.01.2014 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 12.03.2014 про звільнення ОСОБА_51 , на 1 арк.;

-Наказ № 5 від 12.03.2014 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 6 від 18.03.2014 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 7 від 30.04.2014 про звільнення ОСОБА_30 , на 1 арк.;

-Наказ № 8 від 30.04.2014 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 9 від 30.04.2014 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 10 від 27.05.2014 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 11 від 23.06.2014 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 12 від 21.07.2014 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 13 від 18.08.2014, на 1 арк.;

-Наказ № 14 від 30.09.2014 про звільненняХабахте Солтан Мохамед, на 1 арк.;

-Наказ № 15 від 01.10.2014 про прийняття Хабахте Солтан Мохамед, на 1 арк.;

-Наказ № 16 від 31.10.2014 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 17 від 17.11.2014 про відпустку, на 1 арк.;

-Наказ № 18 від 28.11.2014 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 19 від 01.12.2014 про призначення ОСОБА_39 , на 1 арк.;

-Наказ № 1 від 01.01.2015 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 2 від 01.01.2015 про відпустки із графіком, на 2 арк.;

-Наказ № 3 від 27.02.2015 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 4 від 18.03.2015 про відпустки, на 1 арк.;

-Наказ № 4/1 від 30.04.2015 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 5 від 05.05.2015 про звільненняХабахте Солтан Мохамед, на 1 арк.;

-Наказ № 6 від 06.05.2015 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 7 від 17.06.2015 про відпустки із копіями та заявами, на 5 арк.;

-Наказ № 8 від 20.07.2015 про відпустку з копією та заявою, на 3 арк.;

-Наказ № 9 від 25.08.2015 про відпустку з копією та заявою, на 3 арк.;

-Наказ № 10 від 31.08.2015 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 11 від 21.09.2015 з копією, на 2 арк.;

-Наказ № 12 від 30.10.2015 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Наказ № 13 від 30.10.2015 про прийняття ОСОБА_52 , на 1 арк.;

-Наказ № 14 від 17.11.2015 про відпустку з копією та заявою, на 3 арк.;

-Наказ № 15 від 30.11.2015 зі штатним розкладом, на 2 арк.;

-Рішення засновника ОСОБА_53 № 01-12/15 від 01.12.2015 про нарахування собі дивідендів у розмірі 320 тис. грн.., на 1 арк.;

-Наказ № 16 від 01.12.2015 про виплату дивідендів, на 1 арк.

Папка синього кольору, в якій знаходяться наступні документи:

-Копія довіреності № 293 від 17.08.2010 ПП «ABPOHINTERNATIONAL», код 32235609, в особі директора ОСОБА_54 на ім`я ОСОБА_55 стосовно оплати за запрошення на навчання для іноземних громадян від ХНУ ім. Каразіна, на 1 арк.;

-Копія довіреності ДНМУ ім. Горького в особі і.о. директора ОСОБА_56 на ім`я директора ПП «Персонал Інтер Агентство» ОСОБА_30 стосовно проведення набору студентів в зарубіжних країнах, на 1 арк.;

-Шість аркушів-бланків з реквізитами та оригінальною печаткою ПП «Персонал Інтер Агентство», на 6 арк.;

-Шість нотаріально посвідчених копій Свідоцтва про державну реєстрацію ПП «Персонал Інтер Агентство» та одна засвідчена печаткою та підписом ОСОБА_57 копіяСвідоцтва про державну реєстрацію ПП «Персонал Інтер Агентство», на 7 арк.;

-Шість нотаріально посвідчених копій Свідоцтва про право сплати єдиного податку ПП «Персонал інтер агентство» від 26.11.2009 та одна копія від 25.11.2008, усього на 7 акр.;

-Свідоцтво № ЦМО 000578 від 09.06.2009ПП «Персонал Інтер Агентство» про засвідчення ДП «Український державний центр міжнародної освіти України» Міністерства освіти і науки України про заключення договору про співпрацю в галузі організації набору на навчання до вузів України іноземців з країн Африки, Азії, на 1 арк.;

-Копія договору ЦМО № 1 СІЕ № 313/06 від 08.06.2010 між ДП «Український державний центр міжнародної освіти України та ПП «Персонал Інтер Агентство» про організації набору на навчання до вузів України іноземців з країн Африки, Азії, на 1 арк.;

-Наказ № 1 від 17.06.1997 про зарахування на роботу ОСОБА_55 на посаду директора ПП «Персонал Інтер Агентство» на 1 арк.;

-Довідка про взяття на облік платника податків ПП «Персонал Інтер Агентство» №3245 від 06.11.2002, на 1 арк.;

-Дві копії довідок ВАТ «Реал Банк» № 08-405/978 від 13.04.2009 про рахунки ПП «Персонал Інтер Агентство», на 2 арк.;

-Довідка Головного управління статистики стосовно ПП «Персонал Інтер Агентство» від 06.04.2009, з копією, на 2 арк.;

-Копія довідки АА № 125727 Головного управління статистики стосовно ПП «Персонал Інтер Агентство», на 1 арк.;

-Дві копії Свідоцтва про право сплати єдиного податку ПП «Персонал інтер агентство» від 12.12.2005 та одна копія від 10.12.2007, усього на 3 акр.;

-Дві копії договору ЦМО № 1 СІЕ № 313/06 від 08.06.2010 між ДП «Український державний центр міжнародної освіти України та ПП «Персонал Інтер Агентство» про організації набору на навчання до вузів України іноземців з країн Африки, Азії, завірені печаткою та підписом директора ПП «Персонал Інтер Агентство», на 2 арк.;

-Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду ОСОБА_58 НОМЕР_1 , на 1 арк.;

-Чотири копії довідок про присвоєння ідентифікаційного коду ОСОБА_59 НОМЕР_2 , на 4 арк.;

-Довідка про відсутність заборгованості з податківПП «Персонал інтер агентство» №2094/10/24-006 від 06.02.2009, на 1 арк.;

-Довідка про відсутність заборгованості з податківПП «Персонал інтер агентство» №5258/10/24-006 від 20.07.2005, на 1 арк.;

-Копія довідки про відсутність заборгованості з податківПП «Персонал інтер агентство» №10132 від 09.12.2005, на 1 арк.;

-Дві нотаріально посвідчені копії довідки Харківського обласного управління статистики про включення до єдиного державного реєстру підприємств та організацій України ПП «Персонал інтер агентство», на 2 арк.;

-Договір № 136 найма приміщення від 24.07.2001 між ВАТ «Готель «Харків» та ПП «Персонал інтер агентство» (м. Харків, м. Свободи, 7 готель «Харків», 1 корпус, номер кімнати 114), на 5 арк.;

-Додаткова угода про внесення змін в договір найму приміщення від 01.11.2003, на 3 арк.;

-Копія листа ВАТ «Готель «Харків» № 743 від 30.10.2003, на 1 арк.;

-Лист ВАТ «Готель «Харків» № 754 від 04.11.2003, на 2 арк.;

-Копія розрахунку орендної плати на 4 арк.;

-Копія акту приймання-передачі приміщень від 24.07.2001, на 1 арк.;

-Копія листа ВАТ «Готель «Харків» від 24.07.2001, на 1 арк.;

-Копія листа ВАТ «Готель «Харків» № 608 від 17.07.2001, на 1 арк.;

-Копія схеми із техпаспорту на приміщення, на 1 арк.;

-Свідоцтво про державну реєстрацію суб`єкта підприємницької діяльності юридичної особи ПП «Персонал Інтер Агентство» від 10.06.1997 р., три нотаріально посвідчених копії свідоцтва та дві копії, усього на 6 арк.;

-Копія українського паспорту ОСОБА_55 , ІНФОРМАЦІЯ_14 , на 1 арк.;

-Свідоцтво № НОМЕР_3 від 19.04.2006ПП «Персонал Інтер Агентство» про засвідчення ДП «Український державний центр міжнародної освіти України» Міністерства освіти і науки України про право провадження набору іноземців та осіб без громадянства для навчання в навчальних закладах України, на 1 арк.;

-Дві копії Свідоцтво № НОМЕР_4 від 07.12.2004ПП «Персонал Інтер Агентство» про засвідчення ДП «Український державний центр міжнародної освіти України» Міністерства освіти і науки України про право провадження набору іноземців та осіб без громадянства для навчання в навчальних закладах України, на 2 арк.;

-Ліцензія на здійснення юридичної практики ПП «Персонал Інтер Агентство» від 23.02.1998 № 1-3864, на 1 арк.;

-Повідомлення Центр зайнятості ПП «Персонал Інтер Агентство» від 01.08.1997, на 1 арк.;

-Довідка Центра зайнятості № 2335 від 18.11.1999 стосовно ПП «Персонал Інтер Агентство», на 1 арк.;

-Повідомлення Голови облради ПП «Персонал Інтер Агентство» № 7989 від 22.11.1999, на 1 арк.;

-Рішення засновника ПП «Персонал Інтер Агентство» від 31.03.2009 про затвердження статуту у двох примірниках, на 2 арк.;

-Статут ПП «Персонал Інтер Агентство» від 10.06.1997, на 7 арк.;

-Нотаріально посвідчена копія Статуту ПП «Персонал Інтер Агентство» від 10.06.1997, на 7 арк.;

-Статут ПП «Персонал Інтер Агентство» від 20.11.1997, на 7 арк.;

-Учредительный акт о создании Частного предприятия «Персонал Интер Агенство» от 09.06.1997, на 1 арк.;

-Засновницький акт про створення Приватного підприємства «Персонал Інтер Агентство» від 19.11.1997, на 1 арк.;

-Договір № 79 від 06.10.1999 між Ощадний банк України та ПП «Персонал Інтер Агентство», на 1 арк.;

-Договір № 456-01 від 21.12.2001 між ВАТ «Державний ощадний банк України» та ПП «Персонал Інтер Агентство», на 1 арк.;

-Довідка ХАК «Земельний банк» ПП «Персонал Інтер Агентство» про відкриття валютного рахунку, на 1 арк.;

-Договір № 308-97 від 29.08.1997 між ХАК «Земельний банк» та ПП «Персонал Інтер Агентство» на здійснення розрахунково-касового обслуговування, на 3 арк.;

-Договір № 65 від 29.08.1997 між ХАК «Земельний банк» та ПП «Персонал Інтер Агентство» на здійснення розрахунково-касового обслуговування в іноземній валюті юридичних осіб, на 2 арк.;

-Договір № 2240 від 13.12.2002 між ХАК «Земельний банк» та ПП «Персонал Інтер Агентство» на здійснення розрахунково-касового обслуговування в національній валюті, на 4 арк.;

-Копія Свідоцтво № НОМЕР_3 від 19.04.2006ПП «Персонал Інтер Агентство» про засвідчення ДП «Український державний центр міжнародної освіти України» Міністерства освіти і науки України про право провадження набору іноземців та осіб без громадянства для навчання в навчальних закладах України, на 1 арк.;

-Дві нотаріально посвідчених копії Статуту ПП «Персонал Інтер Агентство» від 10.06.1997, на 14 арк.;

-Нотаріально посвідчена копія довідки Харківського обласного управління статистики про включення до єдиного державного реєстру підприємств та організацій України ПП «Персонал інтер агентство», на 1 арк.

-Справа № 152252 про залишення в Україні на постійне місце проживання громадянки В`єтнаму ОСОБА_60 ( ОСОБА_61 ), ІНФОРМАЦІЯ_15 , на 62 арк.;

-Справа № 152502 про залишення в Україні на постійне місце проживання громадянина В`єтнаму ОСОБА_62 ( ОСОБА_63 ), ІНФОРМАЦІЯ_16 , на 47 арк.;

Зелена папка з документами у файлах під назвою «Договора Каразина 2012-2013 рр.:

- Договір від 24.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туркменістану ОСОБА_64 та додатки: копія паспорта гр. AmanklichevMaksat серія: НОМЕР_5 , копія свідоцтва про народження гр. AmanklichevMaksat, копія паспорта громадянина Туркменістану ОСОБА_65 серія: НОМЕР_6 , копія атестату про середню освіту, виданого ОСОБА_66 , копія сертифікату про закінчену середню освіту НОМЕР_7 , на 6 арк.

- Договір від 28.08.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Азербайджану ОСОБА_67 та додаток: копія паспорта гр. ОСОБА_68 , на 2 арк.

- Копія паспорта гр. ОСОБА_69 , серія: НОМЕР_8 , на 1 арк.

- Договір від 14.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Ізраїлю ОСОБА_70 та додатки: копія паспорта гр. ОСОБА_70 , копія посвідчення особистості № НОМЕР_9 , копія сертифікату загальної середньої освіти іспит на 2008 рік, копія сертифікату загальної середньої освіти іспит на 2008 рік на івриті, на 5 арк.

- Договір від 12.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_71 та копія паспорта на 2 арк.

- Договір від 03.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туркменістану ОСОБА_72 з додатками: переклад копії паспорта серії НОМЕР_10 , копія паспорта серія НОМЕР_10 , копія атестату про середню освіту НОМЕР_11 з перекладом, копія свідоцтва про народження НОМЕР_12 на 6 арк.

- Договір від 03.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином ОСОБА_73 , копія паспорта серія НОМЕР_13 , копія диплому бакалавра № НОМЕР_14 , копія витягу з оцінками № 073085 з перекладом, копія витягу з реєстру актів цивільного стану № 1470 з перекладом на 8 арк.

- Договір від 24.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_74 , копія паспорта реєстраційний номер НОМЕР_15 , копія свідоцтва про народження № НОМЕР_16 з перекладом, копія рекомендації № 04/5177 з перекладом, копія результатів Західно-Африканської екзаменаційної ради з перекладом на 10 арк.

- Договір від 06.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином ОСОБА_75 з додатками: копія паспорта серія НОМЕР_17 , копія свідоцтва про народження, виписка зі свідоцтва про народження № 451, атестат бакалавра № НОМЕР_18 , виписка оцінок № НОМЕР_18 з перекладом на 8 арк.

- Договір від 05.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_76 з додатками: копія паспорта реєстраційний № НОМЕР_19 , копія свідоцтва про народження № НОМЕР_20 , копія повідомлення про результат № 257 з перекладом, копія підтвердження результатів та вимог з перекладом на 5 арк.

- Договір від 12.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Габони ОСОБА_77 з додатками: копія паспорта НОМЕР_21 з перекладом, копія свідоцтва про народження з перекладом № 3, копія свідоцтва про освіту серія: НОМЕР_22 з перекладом, копія витягу оцінок з іспитів бакалаврату серія: А1 з перекладом на 6 арк.

- Договір від 07.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Азербайджану ОСОБА_78 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_23 з перекладом, копія свідоцтва про народення № 117, копія атестату про середню освіту НОМЕР_24 на 5 арк.

- Договір від 10.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Зімбабве ОСОБА_79 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_25 з перекладом на 3 арк.

- Договір від 11.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Уганди ОСОБА_80 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_26 з перекладом, копія свідоцтва про народження № НОМЕР_27 з перекладом на 5 арк.

- Договір від 20.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином ОСОБА_81 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_28 з перекладом на 3 арк.

- Договір від 11.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туркменістану ОСОБА_82 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_29 з перекладом на 3 арк.

- Договір від 07.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Азербайджану ОСОБА_83 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_30 з перекладом, копія свідоцтва про народження № НОМЕР_31 з перекладом, копія атестата про повну середню освіту № НОМЕР_32 з перекладом на 5 арк.

- Договір від 10.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Намібії ОСОБА_84 з додатками: Копія паспорта № НОМЕР_33 з перекладом, копія свідоцтва про народження № НОМЕР_34 з перекладом, копія сертифікату про середню освіту № 573/12 з перекладом на 9 арк.

- Договір від 14.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_85 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_35 з перекладом, копія сертифікату про народження № НОМЕР_36 з перекладом, копія підтвердження результату та права на зарахування до ВНЗ № 572/3292 з перекладом, копія шкільного випускного атестата з перекладом № 3803, копія додатку з оцінками №93003952BB та його переклад на 11 арк.

- Договір від 24.08.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туркменістану ОСОБА_86 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_37 з перекладом, копія свідоцтва про народження НОМЕР_38 з перекладом, копія атестата про середню освіту НОМЕР_39 з перекладом на 6 арк.

- Договір від 25.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Гани ОСОБА_87 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_40 з перекладом, копія виписки результатів екзамену №0020806044 з перекладом, на 7 арк.

- Договір від 14.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_88 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_41 з перекладом, копія свідоцтва про закінчення школи та характеристика з перекладом, копія підтвердження народження з перекладом, копія результатів екзамену № 4290632047 з перекладом на 6 арк.

- Договір від 14.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_89 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_42 з перекладом, копія свідоцтва про народження НОМЕР_43 з перекладом, копія виписки з результатами екзамену та перекладом, копія свідоцтва про закінчення школи з перекладом на 6 арк.

- Договір від 14.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_90 та додатками: копія паспорта № НОМЕР_44 з перекладом на 3 арк.

- Договір від 14.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Опасо ОСОБА_91 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_45 з перекладом, копія атестації народження з перекладом, копія підтвердження результатів та вимог з метою вступу до ВНЗ з перекладом, копія сертифіката про закінчення школи та характеристика, на 6 арк.

- Договір від 14.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» з громадянином Нігерії ОСОБА_92 та додатками : копія паспорта № НОМЕР_46 з перекладом, на 3 арк.

- Договір від 10.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» з громадянином ОСОБА_93 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_47 з перекладом, атестат про повну середню освіту НОМЕР_48 з перекладом , копія свідоцтва про народження з перекладом, на 5 арк.

- Договір від 19.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» з громадянином ОСОБА_94 з додатками: копія паспорта НОМЕР_49 , копія витягу з реєстру актів цивільного стану, копія диплома бакалавра № НОМЕР_50 , копія витягу з оцінками іспиту та перекладом, на 8 арк.

- Договір від 10.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» з громадянином Замбії ОСОБА_95 з додатками: копія паспорта НОМЕР_51 з перекладом, копія свідоцтва про народження з перекладом, копія переліку оцінок з перекладом, на 7 арк.

-Договір від 10.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» з громадянином Замбії ОСОБА_96 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_52 , копія шкільного свідоцтва, копія свідоцтва про закінчення школи, копія свідоцтва про народження № НОМЕР_53 , на 5 арк.

- Договір від 19.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» з громадянином ОСОБА_97 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_54 , копія витягу з реєстру актів цивільного стану з перекладом, копія диплома бакалавра № НОМЕР_55 з перекладом , копія витягу з оцінками іспиту та перекладом, копія результатів медичних аналізів, на на 10 арк.

- Договір від 12.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» з громадянином Нігерії ОСОБА_98 з додатками: копія паспорта НОМЕР_56 , копія сертифікату про народження № B2/Z1/17364289 з перекладом, копія результатів екзамену з перекладом, копія підтвердження оцінок та права вступати до ВНЗ з перекладом, на 8 арк.

- Договір від 24.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» з громадянином Нігерії ОСОБА_99 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_57 , копія повідомлення про результат з перекладом, копія підтвердження результатів та допуск до ВНЗ з перекладом, копія свідоцтва про народження № НОМЕР_58 , на 5 арк.

- Договір від 28.08.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туркменістану ОСОБА_100 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_59 , копія свідоцтва про народження, копія академічної довідки з оцінками № 5, копія сертифікату про повну загальну середню освіту, на 5 арк.

-Договір від 28.08.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туркменістану ОСОБА_101 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_60 , копія сертифікату про повну загальну середню освіту, копія академічної довідки з оцінками № 5, копія свідоцтва про народження, на 5 арк.

-Договір від 27.08.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туркменістану ОСОБА_102 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_61 з перекладом на 3 арк.

- Договір від 27.08.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туркменістану ОСОБА_103 з додатками: копія паспорта А НОМЕР_62 з перекладом, на 3 арк.

- Договір від 10.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Гвінеї ОСОБА_104 з додаткми: копія паспорта № НОМЕР_63 , копія табеля успішності, копія витяга з актового з актового запису про народження, копія атестата успішності, на 5 арк.

-Договір від 10.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Гвінеї ОСОБА_105 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_64 , копія витягу з актового запису про народження № 19 з перекладом, копія атестата успішності з перекладом, копія табеля успішності з перекладом, на 8 арк.

-Договір від 04.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Конго ОСОБА_106 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_65 з перекладом, копія виписки з акту свідоцтва про народження № 1025, на 6 арк.

-Договір від 19.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_107 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_66 , копія підтвердження результатів та вимог з метою вступу до ВНЗ з перекладом, копія сертифіката про народження № НОМЕР_67 з перекладом, на 7 арк.

- Договір від 28.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Конго ОСОБА_108 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_68 з перекладом, копія свідоцтва № НОМЕР_69 , копія виписки з акта свідоцтва про народження № 199 з перекладом, копія виписки оцінок з перекладом, копія свідоцтва про отримання ступеня бакалавра з перекладом, на 10 арк.

- Договір від 11.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_109 з додатками: копія атестата про середню освіту з перекладом, копія свідоцтва про народження № B.2./Z/5 з перекладом, копія підтвердження результатів та допуск до ВНЗ з перекладом, на 7 арк.

-Договір від 05.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином ОСОБА_110 з додатками: копія паспорта НОМЕР_70 , копія диплома бакалавра № НОМЕР_71 , копія витягу з реєстру актів цивільного стану з перекладом на 6 арк.

-Договір від 05.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином ОСОБА_111 з додатами: копія паспорта НОМЕР_72 , копія з реєстру цивільного стану № 011858 з перекладом, копія засвідчення підпису, на 5 арк.

- Договір від 05.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Туніса ОСОБА_112 з додатками: копія паспорта НОМЕР_73 , на 2 арк.

- Договір від 28.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_113 з додатками: копія паспорта НОМЕР_74 , копія екзамену на отримання сертифікату про середню освіту з перекладом, копія сертифікату про народження № НОМЕР_75 з перекладом, на 6 арк.

-Договір від 13.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_114 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_76 , копія сертифікату про народження № НОМЕР_77 , копія диплома з оцінками, на 6 арк.

-Договір від 14.09.2012 між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_115 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_78 , копія свідоцтва про народження № НОМЕР_79 з перекладом, копія підтвердження результатів та права на вступ до ВНЗ, копія виписки з оцінками та перекладом, копія довідки медичного обстеження з перекладом, на 12 арк.

- Договір між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Конго ОСОБА_116 з додатками: копія паспорта НОМЕР_80 з перекладом, копія виписки з акту свідоцтва про народження № НОМЕР_81 з перекладом, копія атестата з випискою оцінок та перекладом на 9 арк.

- Договір між ПП «Персонал Інтер Агентство» та громадянином Нігерії ОСОБА_117 з додатками: копія паспорта № НОМЕР_82 , копія свідоцтва про народження № НОМЕР_83 з перекладом, копія диплома про освіту з оцінкам та перекладом, копія підтвердження результатів та права на вступ до ВНЗ, на 11 арк.

Папка чорного кольору, в якій знаходяться наступні документи:

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_118 , ( ОСОБА_119 ) ІНФОРМАЦІЯ_17 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна, копія його паспорту та копія листа національної демографічної комісії, усього на 3 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_120 ( ОСОБА_121 ) ІНФОРМАЦІЯ_18 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, копія його паспорту та копія листа національної демографічної комісії, усього на 3 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_122 ( ОСОБА_123 ) ІНФОРМАЦІЯ_19 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту та копія сертифікату про народження № B2/Z6/5951432, усього на 3 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_124 ( ОСОБА_125 ) ІНФОРМАЦІЯ_20 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту та копія листа національної демографічної комісії, усього на 3 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_126 ( ОСОБА_127 ) ІНФОРМАЦІЯ_21 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту та копія листа національної демографічної комісії, усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_128 ( ОСОБА_129 ) ІНФОРМАЦІЯ_22 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту та копія листа національної демографічної комісії, усього на 3 арк.;

-Копія паспорту гр. Нігерії ОСОБА_130 (AYODELEFAVOURADEBIMPE) ІНФОРМАЦІЯ_23 серія НОМЕР_84 ;

-Копія паспорту гр. Нігерії ОСОБА_131 ( ОСОБА_132 ) ІНФОРМАЦІЯ_24 серія НОМЕР_85 ;

-Копія паспорту гр. Нігерії ОСОБА_133 (OLADAPOBUSOLAMIESTHER) ІНФОРМАЦІЯ_25 серія НОМЕР_86 ;

-Копія паспорту гр. Нігерії ОСОБА_134 (KONANOLUWATOYOSIRUTH) ІНФОРМАЦІЯ_26 серія НОМЕР_87 ;

-Копія паспорту гр. Нігерії ОСОБА_135 (ADETUNJIOPEYEMIAKINWALE) ІНФОРМАЦІЯ_27 серія НОМЕР_88 ;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_136 ( ОСОБА_137 ) ІНФОРМАЦІЯ_25 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, копія сертифікату про народження № NPC/OS/BS/08/12/052 та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_138 ) ІНФОРМАЦІЯ_28 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, копія його паспорту, копія сертифікату про народження № NPC/OS/BС/08/12/002 та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_139 ( ОСОБА_140 ) ІНФОРМАЦІЯ_29 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, копія сертифікату про народження № NPC/OS/BS/08/12/053 та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_141 ( ОСОБА_142 ) ІНФОРМАЦІЯ_24 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 5 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_143 ) ІНФОРМАЦІЯ_30 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_144 ( ОСОБА_145 ) ІНФОРМАЦІЯ_19 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_146 ( ОСОБА_147 ) ІНФОРМАЦІЯ_31 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_148 ( ОСОБА_149 ) ІНФОРМАЦІЯ_32 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_150 ( ОСОБА_151 ) ІНФОРМАЦІЯ_33 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_152 ( ОСОБА_153 ) ІНФОРМАЦІЯ_34 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 3 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_154 ( ОСОБА_155 ) ІНФОРМАЦІЯ_35 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_156 ( ОСОБА_157 ) ІНФОРМАЦІЯ_36 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 12.02.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_158 ( ОСОБА_159 ) ІНФОРМАЦІЯ_37 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір від 2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_160 ( ОСОБА_161 ) ІНФОРМАЦІЯ_25 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, квитанція про сплату за послуги № k32/M/90, її копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_162 ( ОСОБА_163 ) ІНФОРМАЦІЯ_27 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, квитанція про сплату за послуги № k32/M/89, копія сертифікату про народження усього на 3 арк.;

-Договір між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_164 ( ОСОБА_165 ) ІНФОРМАЦІЯ_24 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, квитанція про сплату за послуги № k32/M/86, копія сертифікату про народження та екзаменаційна картка усього на 4 арк.;

-Договір між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_166 ( ОСОБА_167 ) ІНФОРМАЦІЯ_26 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, квитанція про сплату за послуги № k32/M/87, копія сертифікату про народження, екзаменаційна картка а також паспорта громадян Нігерії: НОМЕР_89 , ІНФОРМАЦІЯ_25 , НОМЕР_86 , ОСОБА_132 , ІНФОРМАЦІЯ_24 , НОМЕР_85 , ОСОБА_168 , ІНФОРМАЦІЯ_27 , НОМЕР_88 , ОСОБА_169 , ІНФОРМАЦІЯ_26 , НОМЕР_87 , FANIMOKUNESTHERIBUKUNOLUWA, ІНФОРМАЦІЯ_38 , А03284981, FANIMOKUNESTHERIBUKUNOLUWA, ІНФОРМАЦІЯ_38 , А03284981, FANIMOKUNESTHERIBUKUNOLUWA, ІНФОРМАЦІЯ_38 , А00557751, усього на 12 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_130 ( ОСОБА_170 ) ІНФОРМАЦІЯ_23 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікату про народження та квитанція про сплату за послуги № k32/M/85 усього на 4 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_171 ( ОСОБА_172 ) ІНФОРМАЦІЯ_39 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікату про народження та квитанція про сплату за послуги № k32/M/101 усього на 4 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_173 , ( ОСОБА_174 ) ІНФОРМАЦІЯ_40 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікату про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/94 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_175 , ( ОСОБА_176 ) ІНФОРМАЦІЯ_41 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту на 2 арк., сертифікату про народження та квитанція про сплату за послуги № k32/M/107 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_177 , ( ОСОБА_178 ) ІНФОРМАЦІЯ_42 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження та квитанція про сплату за послуги № k32/M/96 усього на 4 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_179 , (IGBINLADEADEDAMOLASEGUN) ІНФОРМАЦІЯ_43 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження та квитанція про сплату за послуги № k32/M/110 усього на 4 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_180 , ( ОСОБА_181 ) ІНФОРМАЦІЯ_44 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/5 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_182 ( ОСОБА_183 ) ІНФОРМАЦІЯ_45 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/122 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_184 ( ОСОБА_185 ) ІНФОРМАЦІЯ_46 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/105 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_186 ( ОСОБА_187 ) ІНФОРМАЦІЯ_47 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/135 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_188 ( ОСОБА_189 ) ІНФОРМАЦІЯ_48 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/99 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_190 ( ОСОБА_191 ) ІНФОРМАЦІЯ_49 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/91 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_192 ( ОСОБА_193 ) ІНФОРМАЦІЯ_50 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/112 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_194 ( ОСОБА_195 ) ІНФОРМАЦІЯ_51 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/92 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_196 ( ОСОБА_197 ) ІНФОРМАЦІЯ_52 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/126 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_198 ( ОСОБА_199 ) ІНФОРМАЦІЯ_53 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/133 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_200 ( ОСОБА_201 ) ІНФОРМАЦІЯ_54 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/108 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_202 ( ОСОБА_203 ) ІНФОРМАЦІЯ_55 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/119 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_204 ( ОСОБА_205 ) ІНФОРМАЦІЯ_55 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/98 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_206 ( ОСОБА_207 ) ІНФОРМАЦІЯ_19 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/117 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії Олу ОСОБА_208 ) ІНФОРМАЦІЯ_26 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/118 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Адейемі ОСОБА_209 ( ОСОБА_210 ) ІНФОРМАЦІЯ_56 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/124 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_211 ( ОСОБА_212 ) ІНФОРМАЦІЯ_18 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/136 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_213 ( ОСОБА_214 ) ІНФОРМАЦІЯ_57 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/103 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_215 ( ОСОБА_216 ) ІНФОРМАЦІЯ_58 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/121 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії Огунбіі ОСОБА_217 ( ОСОБА_218 ) ІНФОРМАЦІЯ_59 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/113 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_219 ( ОСОБА_220 ) ІНФОРМАЦІЯ_19 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/97 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_221 ( ОСОБА_222 ) ІНФОРМАЦІЯ_60 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/132 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_223 ( ОСОБА_224 ) ІНФОРМАЦІЯ_61 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/111 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_225 ( ОСОБА_226 ) ІНФОРМАЦІЯ_62 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/116 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_227 ( ОСОБА_228 ) ІНФОРМАЦІЯ_63 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/104 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_229 ( ОСОБА_230 ) ІНФОРМАЦІЯ_64 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/128 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_231 ( ОСОБА_232 ) ІНФОРМАЦІЯ_65 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/139 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_233 ( ОСОБА_234 ) ІНФОРМАЦІЯ_66 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/93 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Нігерії ОСОБА_235 ( ОСОБА_236 ) ІНФОРМАЦІЯ_67 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/127 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянином Нігерії ОСОБА_237 ( ОСОБА_238 ) ІНФОРМАЦІЯ_68 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/129 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянки Нігерії ОСОБА_239 ( ОСОБА_240 ) ІНФОРМАЦІЯ_69 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/109 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянки Нігерії ОСОБА_241 ( ОСОБА_242 ) ІНФОРМАЦІЯ_70 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/102 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянина Нігерії ОСОБА_243 ( ОСОБА_244 ) ІНФОРМАЦІЯ_71 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/131 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянина Нігерії ОСОБА_245 ( ОСОБА_246 ) ІНФОРМАЦІЯ_72 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/114 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянки Нігерії ОСОБА_247 ( ОСОБА_248 ) ІНФОРМАЦІЯ_73 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, її копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/134 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянина Нігерії ОСОБА_249 ( ОСОБА_250 ) ІНФОРМАЦІЯ_74 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/123 усього на 5 арк.;

-Договір від 10.01.2013 між ПП «Персонал інтер агентство» в особі ОСОБА_4 та громадянина Нігерії ОСОБА_251 ( ОСОБА_252 ) ІНФОРМАЦІЯ_75 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна, його копія паспорту, сертифікат про народження, екзаменаційна картка та квитанція про сплату за послуги № k32/M/100 усього на 5 арк.;

-Папка з назвою «УГАЖДТ» Архів 2007-2008р.р., з договорами між ПП «Персонал Інтер Агентство» та іноземними громадянами, копією паспортів та іншими додатками на 230 арк.;

-Папка з назвою «2013» з договорами між ПП «Персонал Інтер Агентство» та іноземними громадянами, копією паспортів та іншими додатками на 179 арк.;

-Папка з назвою «Украинская Государственная академия железнодорожного транспорта» Архів 2007-2008р.р., з договорами між ПП «Персонал Інтер Агентство» та іноземними громадянами, копією паспортів та іншими додатками на 239 арк.;

-Папка з назвою «ХНУ им. В.Н. Каразина Архив» 2006-2007р.р., з договорами між ПП «Персонал Інтер Агентство» та іноземними громадянами, копією паспортів та іншими додатками на 171 арк. а також «Укртех.» 2007-2008 р.р. на 79 арк.;

-Папка з назвою «ХНАДУ, НТУ «ХПИ» «ХНУРЭ» Архів 2007-2008 р.р. з договорами між ПП «Персонал Інтер Агентство» та іноземними громадянами, копією паспортів та іншими додатками на 282 арк.;

-Папка з назвою « ІНФОРМАЦІЯ_76 » 2006-2007 р.р. (ХНАДУ, ХНУРЭ, УГАЖДТ, УИПА) з договорами між ПП «Персонал Інтер Агентство» та іноземними громадянами, копією паспортів та іншими додатками на 279 арк.;

-Папка з назвою «ИФГМУ, ХГМУ, НФаУ» Архів 2007-2008р.р з договорами між ПП «Персонал Інтер Агентство» та іноземними громадянами, копією паспортів та іншими додатками на 325 арк.;

-Папка без назви з з договорами між ПП «Персонал Інтер Агентство» та іноземними громадянами, копією паспортів та іншими додатками на 106 арк.;

-Договори з громадянами Р.Азербайджан: ОСОБА_253 , ОСОБА_254 , ОСОБА_255 , ОСОБА_256 , ОСОБА_257 , ОСОБА_258 , ОСОБА_259 , ОСОБА_260 , ОСОБА_261 , ОСОБА_262 , ОСОБА_263 , ОСОБА_264 , ОСОБА_265 , ОСОБА_266 , ОСОБА_267 , ОСОБА_268 , ОСОБА_269 ;

-Договір № 350/176/113-5/64 від 04.06.2015, Договір № 07/15 від 13.07.2015р., Договір про співробітництво № 01/2015 від 15.04.2015р., Договір № 40-2015 про організацію вивчення іноземних громадян від 05.08.2015р.;

-Довіреність від 07.05.2015р. ПП «Персонал Інтер Агентство» на гр. Нігерії ОСОБА_270 , Довіреність від 16.06.2015р. ПП «Персонал Інтер Агентство» на гр.. України ОСОБА_271 ;

-Лист на ОСОБА_272 від ПП «Персонал Інтер Агентство» від 23.09.2015 за підписом ОСОБА_4 , безномерний Договір в двох примірниках від ПП «Персонал Інтер Агентство» на ОСОБА_273 ;

-Папка сірого кольору з назвою « ХНАДУ» з пакетами документів на іноземних студентів підготовчого факультету за 2008-2009 навчальні роки: 1)Хама-Карім ОСОБА_274 Ірак; 2) Хама-Саід Кардокхі Дара- Ірак; 3) Саркар Пріянка-Бангладеш; 4) Ал-Дженібі Фелех Юніс- Ірак;5) Ахмед Абдулраззак Хамад-Ірак; 6) Нйанг Мондай- Нігерія;7) Ал-Наффак Амер Назар- Ірак; 8) Ал-Тхабхаві Амір Ахмед- Ірак;9) ОСОБА_275 .-Ірак; 10) Махмуд ОСОБА_276 -Ірак; 11) Абдуллах Дабан Дж.- Ірак; 12) Джаза Азіз Ребар Кх.-Ірак; 13) Абдулкарім Хоз Рауф Ірак; 14) Насер Сайф Х.- Ірак.; 15) Назир Ат-Таіі Ірак. Всього 215 аркушів;

-Папка сірого кольору з назвою «ХПІ» з пакетами документів на іноземних студентів підготовчого факультету за 2008-2009 навчальні роки: 1) Федотов Павел - Туркменістан; 2) Гиличдурдиев Шохрат-Туркменістан; 3) Исаев Идрис- Туркменістан; 4) Аков Бабамират - Туркменістан; 5) Тедженов Якуб - Туркменістан; 6) Бегенжов Сердар - Туркменістан; 7) Хехретов Азиз - Туркменістан; 8)Тахиров Сердар - Туркменістан; 9) Розиназаров Руслан - Туркменістан; 10) Гараханов Таземурад - Туркменістан; 11) Ханов Мухаммет- Туркменістан;12) Аннагелдиев Батир - Туркменістан; 13) Агаев Ватан- Туркменістан; 14) Оразгулиев Мекан - Туркменістан. Всього 212 аркушів;

-Папка сірого кольору з назвою «ХНУРЕ» з пакетами документів на іноземних студентів підготовчого факультету за 2008-2009 навчальні роки:Тридцять контрактів № 08-13 за 2008 рік на двох аркушах кожен.;

-Папка сірого кольору з назвою «Івано-франківський державний медичний університет» зі списком студентів переведених та які навчаються в ІФДМУ станом на 11.01.2008 та пакетами документів на іноземних студентів підготовчого факультету за 2008-2009 навчальні роки: іноземних студентів підготовчого факультету за 2008-2009 навчальні роки:1) гр. Іраку Шуджаірі Ахмед Карім на 11 стор.; 2) гр. Іраку Насер Рамі Алаа на 9 стор.; 3) гр. Іраку Фадхіл Заід Саад на 14 стор.; 4) гр. Іраку Хаммуд Ібрахім Мохамед на 12 стор.; 5) гр. Іраку Ад-Аркавазі Хайдер Джаліл на 9 стор.;

-Папка сірого кольору з назвою «Харківський національній університет радіоелектроніки» зі списком студентів переведених та які навчаються станом на 11.01.2008 та пакетами документів на іноземних студентів підготовчого факультету за 2008-2009 навчальні роки. Громадянин Іраку Рават Аль-Самараий на 13 сторінках; Громадянин Іраку Ахмед Мохамед на 7 аркушах. Громадянин Іраку Хусейн Розх Камал на 10 аркушах.Громадянин ОСОБА_277 на 13 аркушах. Гр. ОСОБА_278 на 6 аркушах. Гр. Кот-Д`Івуар Тієкура Івс на 16 аркушах. Гр.. ОСОБА_279 на 16 аркушах.Гр. Іраку Амін Раваз на 17 аркушах. Гр.. ОСОБА_280 на 14 аркушах. Гр.. ОСОБА_281 на 13 аркушах.Гр. Нігерії ОСОБА_282 на 11 аркушах. Гр. Нігерії ОСОБА_283 на 10 аркушах. Гр. Іраку ОСОБА_284 на 11 аркушах;

-Папка сірого кольору з назвою «Харківський національній університет імені В.Н. Каразіна» та пакетами документів на іноземних студентів за 2006, 2007,2009 навчальні роки. Списки студентів на трьох аркушах. Звіт про використання бланків запрошення навчання за 2006/2007 роки на п`яти сторінках. Звіт про використання бланків запрошення навчання за 2006/2007 роки на трьох сторінках. Лист підтвердження по запрошення за 2005 рік на двох аркушах. Лист підтвердження до республіки Танзанія на трьох аркушах. Список боржників громадян Танзанії на двох аркушах. Лист ХНУ на ПП «ПІА» на одному аркуші. Лист ХНУ на посольство Танзанії на чотирьох листах. Лист ХНУ на 4 аркушах;

-Папка сірого кольору з назвою «Українська державна академія залізничного транспорту» з пакетами документів на іноземних студентів підготовчого факультету за 2008-2009 навчальні роки на 178 аркушах;

-Папка сірого кольору з назвою «Харьківський держаний університет харчування і торгівлі» з пакетами документів на іноземних студентів за 2008 навчальний рік на 66 аркушах;

-Папкасірого кольору з назвою «Харківський університет сільського господарства імені П. Василенка з пакетами документів на іноземних студентів за 2008 навчальний рік на 156 аркушах;

-Папкасірого кольору з назвою « Українська державна інженерно-педагогічна академія на іноземних студентів за 2008 навчальний рік на 40 аркушах;

-Папкасірого кольору з назвою « Харківський держаний технічний університет будівництва та архітектури» на іноземних студентів за 2008 навчальний рік на 260 аркушах;

-Папка сірого кольору з назвою «ВИЩИ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ УКРАЇНИ» з документами на іноземних студентів на 189 аркушах;

-Папка сірого кольору з назвою « ІНТЕР ТРАНС ПОЛІС страхова компанія» з документами на іноземних студентів на 42 аркушах;

- Папка зеленого кольору з назвою «Про 100 страхування» з документами на іноземних студентів на 80 аркушах;

-Папка білого кольору з назвою «Страхова компанія ЮТІКО» з документами на іноземних студентів на 217 аркушах;

-Папка синього кольору з назвою «Інтер транс поліс страхова компанія» з документами на іноземних студентів на 29 аркушах;

-Блокнот формату А4 «Notebook» на 160 аркушів з даними по запрошеним студентам за 2014-2015 роки;

-Зелена папка з особовими справами працівників ПП «Персонал інтер агенство» 16 справ ( ОСОБА_285 , ОСОБА_30 , ОСОБА_30 , ОСОБА_30 , ОСОБА_4 , ОСОБА_6 , ОСОБА_286 , ОСОБА_287 , ОСОБА_45 , ОСОБА_288 , ОСОБА_289 , ОСОБА_50 , ОСОБА_49 , ОСОБА_50 , ОСОБА_290 , ОСОБА_291 , на 20 аркушах кожна;

-Перелік співробітників ПП «ПІА» на трьох аркушах, копії документів на 48 аркушах; копії наказів на 8 аркушах. Бланки особових карток працівників на 2 аркушах;

-Журнал обліку запрошень за 2011-2012 роки на 96 аркушах;

-Вихідна документація приватного підприємства «ПП ІНТЕР АГЕНТСВО» за 2014 рік на 88 аркушах.

-Папка сірого кольору з документами на 14 аркушах.

- Зошит з переднього боку «УКРТЕХПРОГ», з заднього боку УІПА за 2016 рік на 96 аркушах, формату А4.

-Статут приватного підприємства «ПІА» на 31 аркуші.

-Особі справа № 10291/2012 на 35 аркушах; особа справа № 8198/2012 на 50 аркушах; справа № 5941/2012 на 34 аркушах.

-Папка з запрошеннями на навчання іноземних студентів на 226 аркушах.

- Папка червоного кольору з документами на страхування іноземних громадян на 70 аркушах.

- Папка сірого кольору з виписками за жотень- 2011- квітень 2012 на

324 аркушах.

-Журнал обліку, підписання договорів на юридичне обслуговування за 2004 рік на 50 аркушах.

-Студентський квиток приватного вищого професійно технічного навчального закладу «УНВЦ Укртехпрогрес» на ім`я гр. ОСОБА_292 .

- Папка з документами на іноземних громадян з фотокартками, всього 56 аркушів.

- Довідки на іноземних громадян на ім`я ОСОБА_293 , ОСОБА_294 , ОСОБА_295 на трьох аркушах.

- Облікові картки у кількості 100 штук.

- Запит на «УНВЦ Укртехпрогрес» з підписом керівника та печаткою на 5 аркушах; доповідні записки на 5 аркушах.

- Папка з файлами та документами на іноземних громадян на 24 аркушах.

- Журнал обліку запрошень іноземних студентів за 2010-2011 роки на 96 аркушах.

- Журнал обліку запрошень іноземних студентів за 2009-2010 роки на 96 аркушах.

- Журнал обліку запрошень іноземних студентів за 2008-2009 роки на 96 аркушах.

- Файл з копіями документів на Ле Ху Хоанг на 23 аркушах.

- Папка з копіями документів на Мохамеж Ахмед Хафедж на 34 аркушах.

-Файл з документами на Ву Тхі Ням на 20 аркушах.

-Папка зеленого кольору з копіями документами на іноземних громадян на аркушах.

- Справа про прийняття до громадянства України громадянина Сирії Аль-Рахіль Ахмад Реда на 13 аркушах.

- Папка з файлами на іноземних громадян на 78 аркушах.

- Файл з документами (копіями) на гр. ОСОБА_296 на 13 аркушах.

- Папка зеленого кольору з копіями документів на іноземних громадян на 189 аркушів.

- Файл з документами на гр. ОСОБА_297 на 30 аркушах.

- Справа про прийняття до громадянства України громадянки Афганістану ОСОБА_298 на 103 аркушах.

-Червона папка з документами на іноземного громадянина Палістини ОСОБА_299 на 28 аркушах.

-Справа про прийняття до громадянства України особи без громадянства ОСОБА_300 на 21 аркуші.

- Справа про оформлення набуття громадянства України Хоанг Нгок Ха на 24 аркушах.

-Папка з файлами на іноземного громадянина Афганістану ОСОБА_301 на 68 аркушах.

- Справа про надання дозволу на іміграцію в Україні гр. ОСОБА_302 на 38 аркушах.

- Справа на іноземного громадянина Ві ОСОБА_303 на 18 аркушах.

- Справа на іноземного громадянина До Тхі Хоп на 25 аркушах.

-Файл з документами на 6 аркушах.

-Списки реєстрації громадян на 6 аркушах.

- Пакет документів на громадянку РФ ОСОБА_304 на 28 аркушах.

-Пакет документів на громадянина Іраку ОСОБА_305 на 21 аркуші.

-Пакет документів на іноземців на 22 аркушах.

-Пакет документів на громадянина Лівану ОСОБА_306 на 20 сторінках.

-Справа про прийняття громадянства України громадянки Афганістану ОСОБА_298 на 49 аркушах.

-Пакет документів на гр. Вєтнаму ОСОБА_307 на 24 аркуші.

-Пакет документів на гр. Ліану ОСОБА_308 на 15 аркушах.

- Файл з документами на гр. Китаю Ло Вейер на 13 аркушах.

-Пакет з документами на гр. Вєтнаму Чан Тхі Бік Хай на 10 аркушах.

- Справа з документами на гр. ОСОБА_309 на 18 аркушах.

-Справа з документами на Лє Тхі Нінь на 30 аркушах.

-Файл з документами на Харубі Імад на 34 аркушах.

-Файл з документами на Мак Дик Кієн на 16 аркушах.

-Чорнові записи на 9 аркушах.

- Папка з документами на гр.. ОСОБА_310 15 аркушах.

-Документи на ОСОБА_311 на 10 аркушах.

-Папка з документами на іноземного громадянин на 67 аркушах.

-Папка зеленого кольору з документами на іноземних громадян на 115 аркушах.

-Файл з документами на іноземного громадянина Фам ОСОБА_312 на 15 аркушах.

-Папка з документами на Харківський медичний університет на 233 аркушах.

-Папка з документами на Харківський державний університет на 224 аркушах.

- Папка з документами на іноземних громадян на 108 аркушах.

- Папка з документами на іноземних громадян на 119 аркушах.

- Папка з документами на іноземних громадян на 273 аркушах.

- Папка з документами на іноземних громадян на 148 аркушах.

-Папка з документами на іноземних громадян «Харківський державний медичний университет» на 223 аркушах.

-Папка з документами на іноземних громадян на 23 аркушах.

-Закордонний паспорт громадянина Вєтнаму Ле Хюи Хюанг № НОМЕР_90 .

- Залікова книжка № НОМЕР_91 на ім`я ОСОБА_313 .

-Трудова книжка на НОМЕР_92 на ім`я ОСОБА_15 .

- Свідоцтво про народження № НОМЕР_93 на ім`я ОСОБА_314 .

- Свідоцтво про народження № НОМЕР_94 на ім`я ОСОБА_315 .

-Свідоцтво про народження № НОМЕР_95 на ім`я ОСОБА_316

- Свідоцтво про набуття середньої освіти № НОМЕР_96 на ім`я ОСОБА_317 .

-Свідоцтво про набуття середньої освіти № НОМЕР_97 на ім`я ОСОБА_318 .

- Свідоцтво про набуття середньої освіти № НОМЕР_98 на ім`я ОСОБА_315 ;

Папка синього кольору, в якій знаходяться наступні документи:

-Договір від 10.09.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_30 та громадянкою Гани ОСОБА_319 , ( ОСОБА_320 ) ІНФОРМАЦІЯ_77 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія її паспорту, - усього на 3 арк.;

-Договір від 18.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянином ОСОБА_321 , ( ОСОБА_322 ) ІНФОРМАЦІЯ_78 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія його паспорту; переклад копії паспорту з англійської на українську мову, виконаний ОСОБА_323 ; копія листа Міністерства освіти Нігерії підтвердження вимог з метою вступу у вищий навчальний заклад України; український переклад цієї копії листа; копія сертифікату про народження № А084574268; український переклад цього сертифікату; екзамен на отримання сертифікату про середню освіту від червня 2009 року; український переклад цього екзамену; квитанція № k32/N/254 від 23 січня 2013, - усього на 10 арк.;

- Договір від 03.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянином ОСОБА_324 , ( ОСОБА_325 ) ІНФОРМАЦІЯ_79 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія його паспорту, - усього на 2 арк.;

-Договір між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_30 та громадянином ОСОБА_326 , ( ОСОБА_327 ) ІНФОРМАЦІЯ_80 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія його паспорту, - усього на 2 арк.;

-Договір від 17.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянином ОСОБА_328 , ( ОСОБА_329 ) ІНФОРМАЦІЯ_81 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія його паспорту; переклад копії паспорту з англійської на українську мову, виконаний ОСОБА_323 ; копія свідоцтва про народження; сертифікат навчання, - усього на 8 арк.;

-Договір від 15.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянином ОСОБА_330 , ( ОСОБА_331 ) ІНФОРМАЦІЯ_82 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; дві копії його паспорту; копія диплому бакалавра; переклад на українську мову копії диплому бакалавра; документ під назвою «NAISSANCE»; копія витягу з оцінками іспиту на отримання диплому бакалавра; копія перекладу з французької мови на українську мову витягу з оцінками іспиту на отримання диплому бакалавра - усього на 9 арк.;

-Договір від 15.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянином ОСОБА_332 , ( ОСОБА_333 ) ІНФОРМАЦІЯ_83 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія його паспорту;копія диплому бакалавра; переклад на українську мову копії диплому бакалавра; документ під назвою «NAISSANCE»; копія витягу з оцінками іспиту на отримання диплому бакалавра; копія перекладу з французької мови на українську мову витягу з оцінками іспиту на отримання диплому бакалавра - усього на 7 арк.;

-Договір від 12.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянкою ОСОБА_334 , ( ОСОБА_335 ) ІНФОРМАЦІЯ_84 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; дві копії її паспорту; переклад паспорту з англійської на українську мову, виконаний ОСОБА_323 ; копія перекладу паспорту з англійської на українську мову, виконаний ОСОБА_323 ; копія свідоцтва про народження; переклад на українську мову свідоцтва про народження; копія атестата про середню освіту; переклад атестата про середню освіту - усього на 9 арк.

-Договір від 14.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянином ОСОБА_336 , ( ОСОБА_337 ) ІНФОРМАЦІЯ_85 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія посвідки на тимчасове проживання в Україні серії НОМЕР_99 ; копія диплому бакалавра; переклад на українську мову диплому бакалавра; копія витягу з реєстру актів цивільного стану; переклад на українську мову витягу з реєстру актів цивільного стану; копія витягу з оцінками іспиту на отримання диплому бакалавра; переклад на українську мову витягу з оцінками іспиту на отримання диплому бакалавра; копія свідоцтва «12 СП АХ № НОМЕР_100 »; копія документу «IMMUNOLOGIE-SEROLOGIE» - всього на 10 арк.

-Копія паспорту громадянки GoliadzeIa, ІНФОРМАЦІЯ_86 за № НОМЕР_101 ; копія свідоцтва про народження; копія диплому бакалавра № НОМЕР_102 ; копія витягу з оцінками іспиту, - всього 5 арк.

-Договір від 22.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянкою ОСОБА_338 , ( ОСОБА_339 ) ІНФОРМАЦІЯ_87 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія її паспорту; копія перекладу паспорту з англійської на українську мову, виконаний ОСОБА_340 ; копія свідоцтва про народження; копія атестата про середню освіту; переклад атестата про середню освіту - усього на 6 арк.

-Договір від 22.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянином ОСОБА_341 , ( ОСОБА_342 ) ІНФОРМАЦІЯ_88 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія його паспорту; копія атестата про середню освіту; переклад атестата про середню освіту; медичний сертифікат № 151646 - усього на 7 арк.

-Договір від 24.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Уморен ОСОБА_343 , ( ОСОБА_344 ) ІНФОРМАЦІЯ_89 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія її паспорту; переклад паспорту з англійської на українську мову, виконаний ОСОБА_345 ; копія посвідки на тимчасове проживання в Україні серії НОМЕР_103 ; копія свідоцтва про народження; переклад на українську мову свідоцтва про народження; копія листа Міністерства освіти Нігерії підтвердження результатів та придатності для зарахування до вищого навчального закладу; український переклад цієї копії листа; копія повідомлення про результати іспиту на отримання західно-африканського сертифікату про закінчення старшої школи; переклад повідомлення про результати іспиту на отримання західно-африканського сертифікату про закінчення старшої школи; копія листа національної екзаменаційної ради, щодо результатів іспиту; переклад листа національної екзаменаційної ради, щодо результатів іспиту; документ під назвою «Gestintonial» - усього на 13 арк.

-Договір від 29.10.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянкою Сефах ОСОБА_346 , ( ОСОБА_347 ) ІНФОРМАЦІЯ_90 , стосовно навчання в ХНУ ім. Каразіна; копія її паспорту; дві копії свідоцтва про народження; результати про складення іспиту - усього на 5 арк.

-Договір від 12.11.2012 між ПП «ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО» в особі ОСОБА_4 та громадянином ОСОБА_348 , ( ОСОБА_349 ) ІНФОРМАЦІЯ_22 , стосовно навчання в ХНУ ім.. Каразіна; копія його паспорту;копія свідоцтва про народження; копія атестата про середню освіту; переклад атестата про середню освіту, - усього на 5 арк.

Папка жовтого кольору, в якій знаходяться наступні документи:

-Документ «Архів № 1», - усього на двох аркушах;

-Договір № 5-28-2011 від 03.10.2011 між: СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_351 , паспорт «A0104212»; квитанція № 732310024, - усього на 9 арк.

-Договір № 2-3-2011 від 02.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Камеруна ОСОБА_352 , паспорт « НОМЕР_104 »; квитанція № 422030051, - усього на 9 арк.

-Договір № 4-18-2011 від 14.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Нігерії ОСОБА_353 , паспорт «A01608403»; квитанція № 422030035, - усього на 9 арк.

-Договір № 4-11-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Нігерії ОСОБА_354 , паспорт « НОМЕР_105 », - усього на 8 арк.

-Договір № 3-32-2011 від 15.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_355 , паспорт «A0023880»; квитанція № 732710022, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-99-2011 від 19.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_356 , паспорт « НОМЕР_106 »; квитанція № 731010080, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-33-2011 від 19.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_357 , паспорт « НОМЕР_107 »; квитанція № 423110038; квитанція № 731010052, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-97-2011 від 06.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_358 , паспорт « НОМЕР_108 »; квитанція № 731010076; квитанція № 422030019 , - усього на 10 арк.

-Договір № 1-83-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_359 , паспорт « НОМЕР_109 »; квитанція № 731010112, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-78-2011 від 06.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_360 , паспорт « НОМЕР_110 »; квитанція № 731010114, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-122-2011 від 02.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 1 примірнику та громадянином Китаю Го Хайнін, паспорт « НОМЕР_111 »; квитанція № 731010070, - усього на 8 арк.

-Договір № 1-50-2011 від 07.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_361 , паспорт « НОМЕР_112 »; квитанція № 731010074, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-126-2011 від 02.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 1 примірнику від 01.09.2011р. та громадянином Китаю ОСОБА_362 , паспорт « НОМЕР_113 »; квитанція № 731010064, - усього на 8 арк.

-Договір № 2-9-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туніса ОСОБА_363 , паспорт « НОМЕР_114 »; квитанція № 731010044; квитанція № 422030065, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-104-2011 від 19.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_364 , паспорт « НОМЕР_115 »; квитанція № 731010046, - усього на 9 арк.

-Договір № 3-39-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_365 , паспорт «A0110333»; квитанція № 731010086, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-46-2011 від 19.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_366 , паспорт « НОМЕР_116 »; квитанція № 731010043, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-36-2011 від 19.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_367 , паспорт « НОМЕР_117 »; квитанція № 731010118, - усього на 9 арк.

-Договір № 5-16-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Сирії ОСОБА_368 , паспорт « НОМЕР_118 »; квитанція № 730710029; квитанція № 423110056, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-51-2011 від 16.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_369 , паспорт « НОМЕР_119 »; квитанція № 730710023, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-45-2011Ф від 16.09.2011 між ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Іраку ОСОБА_370 , паспорт « НОМЕР_120 »; квитанція № 730710063, - усього на 3 арк.

-Договір № 1-38-2011 від 16.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Нігерії ОСОБА_371 , паспорт «A02083868»; квитанція № 730710065; квитанція № 422030057, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-47-2011 від 16.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_372 , паспорт « НОМЕР_121 »; квитанція № 730710021, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-14-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_373 , паспорт « НОМЕР_122 »; квитанція № 730710031; квитанція № 730210036 , - усього на 10 арк.

-Договір № 1-44-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_374 , паспорт « НОМЕР_123 »; квитанція № 730710015, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-105-2011 від 27.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Кот-Дівуару Такі ОСОБА_375 , паспорт « НОМЕР_124 »; квитанція № 730710017; квитанція № 730710016, - усього на 10 арк.

-Договір № 5-18-2011 від 21.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_376 , паспорт « НОМЕР_125 »; квитанція № 422030053; квитанція № 730710075, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-113-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Сирії ОСОБА_377 , паспорт « НОМЕР_126 »; квитанція № 730710043, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-110-2011 від 16.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_378 , паспорт « НОМЕР_127 »; квитанція № 730710025, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-72-2011 від 16.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Кенії ОСОБА_379 , паспорт « НОМЕР_128 »; квитанція № 730710001, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-70-2011 від 16.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Замбії ОСОБА_380 , паспорт « НОМЕР_129 »; квитанція № 422030061; квитанція № 730710061, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-62-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_381 , паспорт « НОМЕР_130 »; квитанція № 730710106, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-57-2011 від 22.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_382 , паспорт « НОМЕР_131 »; квитанція № 730710053, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-25-2011Ф від 01.09.2011 між ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Іраку ОСОБА_383 , паспорт « НОМЕР_132 »; квитанція № 730710041, - усього на 3 арк.

-Договір № 1-15-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Іраку ОСОБА_384 , паспорт « НОМЕР_133 »; квитанція № 423110018; квитанція № 731010040, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-95-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Кенії ОСОБА_385 , паспорт « НОМЕР_134 »; квитанція № 422030049; квитанція № 731010054, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-124-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Китаю ОСОБА_386 , паспорт « НОМЕР_135 »; квитанція № 731010060, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-74-2011Ф від 01.09.2011 між ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Іраку ОСОБА_387 , паспорт « НОМЕР_136 »; квитанція № 731010068, - усього на 3 арк.

-Договір № 3-20-2011 від 02.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_388 , паспорт «A0056908»; квитанція № 731010090, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-52-2011 від 16.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_389 , паспорт « НОМЕР_137 »; квитанція № 730210038, - усього на 9 арк.

-Договір № 5-58-2011 від 26.12.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_390 , паспорт « НОМЕР_138 »; квитанція № 732910022, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-69-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_391 , паспорт « НОМЕР_139 »; квитанція № 730710084, - усього на 9 арк.

-Договір № 3-25-2011 від 27.10.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_392 , паспорт «A0065136»; квитанція № 730210016, - усього на 9 арк.

-Договір № 5-45-2011 від 26.10.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_393 , паспорт «A0070199»; квитанція № 422030037; квитанція № 732110058, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-31-2011 від 27.10.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Уганди ОСОБА_394 , паспорт « НОМЕР_140 »; квитанція № 423110040, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-64-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Кенії ОСОБА_395 , паспорт « НОМЕР_141 », - усього на 8 арк.

-Договір № 5-40-2011 від 29.10.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_396 , паспорт « НОМЕР_142 »; квитанція № 732110086, - усього на 9 арк.

-Договір № 3-22-2011 від 10.11.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_397 , паспорт « НОМЕР_143 »; квитанція № 2142.389.1; квитанція № 2461.922.1; квитанція № 732110070, - усього на 11 арк.

-Договір № 2-10-2011 від 02.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_398 , паспорт « НОМЕР_144 »; квитанція № 732910000, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-37-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Танзанії ОСОБА_399 , паспорт « НОМЕР_145 »; квитанція № 730710022, - усього на 9 арк.

-Договір № 5-33-2011 від 10.10.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_400 , паспорт «A006187»; квитанція № 422030063; квитанція № 730210012, - усього на 10 арк.

-Договір № 3-10-2011 від 19.10.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Туркменістану ОСОБА_401 , паспорт « НОМЕР_146 »; квитанція № 730210022, - усього на 9 арк.

-Договір № 5-48-2011 від 16.11.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Нігерії Акинмулєво Дхуйон Глорі, паспорт «A00932219»; квитанція № 732110064, - усього на 9 арк.

-Договір № 1-94-2011 від 16.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином Нігерії ОСОБА_402 , паспорт «A02356410»; квитанція № 423110028; квитанція № 731810315, - усього на 10 арк.

-Договір № 1-73-2011 від 01.09.2011 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 в 3 примірниках / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 в 2 примірниках та громадянином ОСОБА_403 , паспорт « НОМЕР_147 »; квитанція № 422030015, - усього на 9 арк.

-Копія договору № c-103-10 від 27.10.2010 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 та громадянином Туркменістану ОСОБА_404 в 1 примірнику, паспорт « НОМЕР_148 », - усього на 5 арк.

-Копія договору № c-105-10 від 27.11.2010 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 та громадянином Туркменістану ОСОБА_405 в 1 примірнику, паспорт « НОМЕР_149 », - усього на 5 арк.

-Копія договору № c-104-10 від 27.11.2010 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 та громадянином Туркменістану ОСОБА_406 в 1 примірнику, паспорт « НОМЕР_150 », - усього на 5 арк.

-Копія договору № c-102-10 від 27.11.2010 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 та громадянином Туркменістану ОСОБА_407 в 1 примірнику, паспорт « НОМЕР_151 », - усього на 5 арк.

-Договір № c-122-10 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 та громадянином Туркменістану ОСОБА_408 в 1 примірнику, паспорт « НОМЕР_152 », - усього на 3 арк.

-Договір № c-120-10 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 та громадянином Туркменістану ОСОБА_409 в 1 примірнику, паспорт « НОМЕР_153 », - усього на 3 арк.

-Договір № c-119-10 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 та громадянином Туркменістану ОСОБА_410 в 1 примірнику, паспорт « НОМЕР_154 », - усього на 2 арк.

-Договір № c-123-10 між СУМСЬКИМ ДЕРЖАВНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ в особі ОСОБА_350 / ПЕРСОНАЛ ІНТЕР АГЕНСТВО в особі ОСОБА_30 та громадянином Туркменістану ОСОБА_411 в 1 примірнику, паспорт « НОМЕР_155 », - усього на 3 арк.;

-Щоденник-журнал «AUTUMN», зеленого кольору в кількості 1 шт., на 96 арк.;

-Папка за назвою «СУМСКОЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ УНИВЕРСИТЕТ Архив 2007-2008 уч.г.», з договорами між ПП «Сумський державний університет» та іноземними громадянами, копіями паспортів та іншими додатками на 256 аркушах;

-Папка за назвою «СумГУ Архив 2007-2008 уч.г.», з договорами між ПП «Сумський державний університет» та іноземними громадянами, копіями паспортів та іншими додатками на 208 аркушах;

-Папка за назвою «УИПА, НАУ «ХАИ», ОГАХ, ВНМУ им. Н.И. Пирогова Архив 2007-2008 уч.г.», з договорами між ПП ««Персонал Інтер Агентство»» та іноземними громадянами, копіями паспортів та іншими додатками на 178 аркушах;

-Папка за назвою «ХНТУСХ им. П.Василенко Архив 2007-2008 уч.г.», з договорами між ПП ««Персонал Інтер Агентство»» та іноземними громадянами, копіями паспортів та іншими додатками на 316 аркушах;

-Зошит «ЖУРНАЛ УЧЕТА ПРИГЛАШЕНИЙ» в 1 примірнику на 36 аркушах;

-Папка за назвою «Архив Приглашения на обучение 2007-2008 уч.г.», з запрошеннями іноземних громадян на навчання та іншими додатками на 375 арк.;

-Папка за назвою «Документы на приглашения», з документами для запрошення, з договорами між ПП та іноземними громадянами, копіями паспортів та іншими додатками на 160 аркушах;

-Папка за назвою «Черновики, данные на приглашения в университеты», з договорами між ПП та іноземними громадянами, копіями паспортів та іншими додатками на 260 аркушах;

-Папка синього кольору марки «MyGLEAR» з вихідною документацією ПП «Персонал Інтер Агентство» за 2006 рік та інші додатки на 80 аркушах;

-Папка синього кольору з договорами між ПП ««Персонал Інтер Агентство»» та іноземними громадянами, копіями паспортів та іншими додатками на 74 аркушах;

-Папка білого кольору з договорами, копіями паспортів та іншими додатками на 124 арк.;

-Папка білого кольору з вихідною документацією ПП «Персонал Інтер Агентство» за 2007 рік та інші додатки на 103 аркушах;

-Папка синього кольору в якій знаходяться договори про навчання з іноземними студентами на 233 арк.

Під час судового засідання встановлено, що житлове приміщення, яке розташоване за адресою: АДРЕСА_4 , використовується ОСОБА_4 та ОСОБА_15 в якості приміщення для зберіганя архівів та належить останнім на праві приватної власності.

Так, постановою прокурора Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 від 26.02.2017 року вилучене під час обшуку майно визнано речовими доказами по кримінальному провадженню №42016221080000211 від 22.08.2016 року.

Згідно ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

За змістом п. 1, 3 ч. 2 ст. 167 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони, зокрема підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди;є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом.

Арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів (п.1 ч. 2 ст. 170 КПК України), у цьому випадку арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Із представлених матеріалів справи, а також доводів прокурора, наданих в судовому засіданні, вбачається, що вилучене під час проведення обшуку майно є доказом злочину, зберегло на собі сліди кримінального правопорушення, також містить інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час вказаного кримінального провадження, по ним також можливо провести низку судових експертиз, а їх приховування, псування, знищення, відчуження або перетворення перешкодить розслідуванню даного кримінального провадження.

Посилання сторони захисту та власника майна ОСОБА_4 на порушення норм діючого кримінально-процесуального законодавства при проведенні обшуку слідчим на процесуальним прокурором об`єктивно нічим не підтверджені.

За таких обставин слідчий суддя приходить до висновку про необхідність накладення арешту на майно, яке визнано речовим доказом по кримінальному провадженню, вилученого під час проведення обшуку 24.02.2017р. в приміщенні, розташованому за адресою: АДРЕСА_4 , що належить на праві власності ОСОБА_4 та ОСОБА_15 та перебуває у користуванні ПП «Персонал Інтер Агенство», відповідно до переліку, викладеному у протоколі обшуку від 24.02.2017р.

Керуючись ст.ст.132,167-175 КПК України,слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке було вилучено в ході обшуку, проведеного на підставі ухвали слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова №639/1084/17 від 23.02.2017 в офісному приміщенні, розташованому за адресою: АДРЕСА_4 , яке належить на праві користування ПП «Персонал Інтер Агенство», а саме на майно відповідно до переліку, викладеному у протоколі обшуку від 24.02.2017 року.

Виконання ухвали покласти на прокурора Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 .

Копії ухвали вручити прокурору Харківської місцевої прокуратури №2 Харківської області ОСОБА_3 та іншим зацікавленим особам.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленогоКПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до апеляційного суду Харківської області протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 65058996
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку