open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Справа № 138/3340/16-ц
Моніторити
Рішення /22.06.2017/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /24.05.2017/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /27.02.2017/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /27.01.2017/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /27.12.2016/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /28.11.2016/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /04.11.2016/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області
emblem
Справа № 138/3340/16-ц
Вирок /23.01.2018/ Верховний Суд Рішення /22.06.2017/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /24.05.2017/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /27.02.2017/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /27.01.2017/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /27.12.2016/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /28.11.2016/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області Ухвала суду /04.11.2016/ Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької областіМогилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області
Справа № 138/3340/16-ц

Провадження №:2/138/70/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27.02.2017 м. Могилів-Подільський

Могилів -Подільський міськрайонний суд Вінницької області, в складі:

головуючого судді Жикевич Т.Б.,

за участю: секретаря Цибульської Т.І.,

представника позивача ОСОБА_1,

представника ДВС ОСОБА_2,

представника ПАТ "Вінницяобленерго" ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області цивільну справу за позовом АТ "Ощадбанк" до ОСОБА_4, треті особи Відділ Державної виконавчої служби Могилів-Подільського міськрайонного управління юстиції, УБОЗ МВС України УМВС України у Вінницькій області, ПАТ "Вінницяобленерго" про звільнення майна з-під арешту,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області перебуває вказана вище цивільна справа.

Представник позивача в судовому засіданні заявив клопотання про витребування матеріалів кримінальної справи стосовно ОСОБА_4 з Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області для огляду в судовому засіданні.

Відповідач в судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду справи був повідомлений шляхом публікації оголошення у пресі.

Представники третьої особи відділу ДВС Могилів-Подільського міськрайонного управління юстиції в судовому засіданні не заперечувала щодо витребування доказів.

Представник третьої особи ПАТ "Вінницяобленерго" в судовому засідання не заперечувала проти задоволення клопотання про витребування доказів. Повідомила суду, що кримінальна справа відносно ОСОБА_4 розглянута ще в березні 2011 року.

Представник третьої особи УБОЗ в судове засідання не з'явився.

Враховуючи вказані обставини та дослідивши матеріали справи, суть позову, суд вирішив також, з метою дослідження усіх обставин у справі, задовольнити клопотання та витребувати докази, оскільки одна з позовних вимог стосується скасування арешту майна відповідача, який було накладено постановою слідчого саме в межах кримінальної справи по обвинуваченню ОСОБА_4, яка перебувала на розгляді Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області, і саме в матеріалах даної справи знаходиться постанова про накладення арешту на майно та відомості щодо її чинності. Враховуючи суть витребовуваної інформації суд вважає за необхідне витребувати засвітчені копії постанови про накладення арешту на майно ОСОБА_4 та копії усіх процесуальних документів, які стосуються чинності такого арешту, в тому числі вирок суду та судові рішення щодо його перегляду.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст.137,209,210 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Витребувати з Жмеринського міськрайонного суду Вінницької області засвітчені копії з матеріалів кримінальної справи стосовно ОСОБА_4 (правова кваліфікація не відома), яка була розглянута в березні 2011 року, а саме: копію постанови №б/н від 29.12.2010 видану УБОЗ МВС України УМВС України у Вінницькій області про накладення арешту на нерухоме майно, а саме: 3/25 частки нежитлових приміщень службово-виробничого та культурно-побутового корпусу, площею 96,7 кв.м. та земельну ділянку, площею 0,0281 га., які розташовані за адресою: м. Могилів-Подільський по вул. Дністровська, буд. № 3, Могилів-Подільського району Вінницької області та належать на право власності ОСОБА_4 згідно договору купівлі-продажу від 19.08.2002 та Державного акта на праві власності на земельну ділянку серії ЯБ № 375662 та копії усіх процесуальних документів, які стосуються чинності такого арешту, в тому числі вироку суду та судовихі рішень щодо його перегляду.

Відкласти розгляд цивільної справи на 27.03.2017 на 10 год. 00 хв.

Копію ухвали суду направити для виконання Жмеринському міськрайонному суду Вінницької області (вул. Образцова ,6, м. Жмеринка, Вінницька область).

Встановити строк для виконання вимог ухвали суду 10 днів з дня отримання її копії.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановленні судом строки, зобов'язанні повідомити про це суд із зазначенням причин.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов'язку подати суду докази.

Ухвал суду остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.Б.Жикевич

Джерело: ЄДРСР 64982103
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку