open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Дата документу 24.02.2017

ЄУ № 420/2370/16-а

Провадження №2-а/420/9/17

У Х В А Л А

24 лютого 2017 року смт. Новопсков

Луганської області

Суддя Новопсковського районного суду Луганської області Стеценко О.С., одержавши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Новопсковському районі Луганської області про визнання незаконними дій УПФУ в Новопсковському районі Луганської області в частині відмови в призначенні пільгової пенсії та зобовязання прийняти рішення про призначення пенсії на пільгових умовах,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до Новопсковського районного суду Луганської області з адміністративним позовом до відповідача, в якому просить визнати незаконними дії управління Пенсійного фонду України в Новопсковському районі Луганської області в частині відмови в призначенні йому пенсії за списком №2 виробництв, робіт, професій, посад, показників, затверджених постановою КМУ від 11 березня 1994 року №162 відповідно до пункту «б» статті 13 Закону України «Про пенсійне забезпечення», скасувати рішення управління Пенсійного фонду України в Новопсковському районі Луганської області від 30.11.2016 року про відмову в призначенні йому пенсії за віком згідно пункту «б» ст. 13 Закону України «Про пенсійне забезпечення» та пункту 2 розділу ХV «Прикінцеві положення» Закону України «Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування», зобовязати управління Пенсійного фонду України в Новопсковському районі Луганської області зарахувати вказані в позові періоди роботи та прийняти рішення про призначення йому пенсії за віком на пільгових умовах згідно пункту «б» ст. 13 Закону України «Про пенсійне забезпечення» та пункту 2 розділу ХV «Прикінцеві положення» Закону України «Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування» з 05 жовтня 2016 року.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями справу передано на розгляд судді Тарасову Д.С.

23.02.2017 суддю Новопсковського районного суду Луганської області Тарасова Д.С. було звільнено за його заявою про відставку на підставі Рішення Ради правосуддя від 23.02.2017.

Розпорядженням заступника керівника апарату Новопсковського районного суду від 24.02.2017, відповідно до пункту 2.3.50 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, було проведено повторний автоматизований розподіл справи ЄУ № 420/2370/16-а.

Після проведення повторного автоматизованого розподілу дана справа передана на розгляд судді Новопсковського районного суду Луганської області Стеценко О.С.

Як вбачається з частини другоїстатті 26 КАС України, у разі неможливості продовження розгляду адміністративної справи одним із суддів до розгляду залучається інший суддя, який визначається в порядку, встановленому частиною третьою статті 15-1 цього Кодексу. Якщо нового суддю залучено під час судового розгляду, судовий розгляд адміністративної справи починається спочатку.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне прийняти до свого провадження адміністративну справу та призначити судове засідання, з викликом осіб, які беруть участь у справі.

Керуючись ст.ст. 26, 160, 165 КАС України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Прийняти до свого провадження адміністративний позов ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Новопсковському районі Луганської області про визнання незаконними дій УПФУ в Новопсковському районі Луганської області в частині відмови в призначенні пільгової пенсії та зобовязання прийняти рішення про призначення пенсії на пільгових умовах.

Призначити судове засідання на 17 березня 2017 року на 10 год. 00 хв. в залі судових засідань № 1 Новопсковського районного суду Луганської області.

Запропонувати відповідачу в строк до 17 березня 2017 року подати до Новопсковського районного суду Луганської області письмове заперечення проти позову.

Запропонувати сторонам в строк до 17 березня 2017 року для підтвердження своїх вимог або заперечень подати свої докази чи повідомити про них Новопсковський районний суд.

Представникам сторін подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбачено ст.58 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.С.Стеценко

згідно. Суддя Новопсковського районного судОу ОСОБА_2

Джерело: ЄДРСР 64927951
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку