open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Провадження №3/748/234/17

Єдиний унікальний № 748/389/17

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14 лютого 2017 рокум. Чернігів

Суддя Чернігівського районного суду Чернігівської області Криворученко Д.П., при секретарі Сидор А.В. розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Чернігові справу про адміністративне правопорушення, що надійшла з Чернігівського РВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.1732 КУпАП ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Городище, Городищенського району, Черкаської області, громадянина України, українця, військовослужбовця, сержанта з матеріально-технічного забезпечення в/ч пп НОМЕР_1 , зареєстрованого в АДРЕСА_1 , фактично проживаючого в АДРЕСА_2 , -

ВСТАНОВИВ :

Згідно протоколу серії «АА» №131533 від 30 січня 2017 року, ОСОБА_1 27.01.2017 р., об 1400 год., за місцем проживання по АДРЕСА_3 , вчинив сварку зі своєю колишньою дружиною ОСОБА_2 , під час якої висловлювався в її сторону нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою і виганяв з дому, чим завдав шкоди її психічному здоров`ю та вчинив насильство в сім`ї, за що передбачена відповідальність згідно ч.1 ст.1732 КУпАП.

У відповідності до частини 1 статті 15 КУпАП військовослужбовці, військовозобов`язанітарезервістипід часпроходження зборів, а також особи рядового і начальницького складів Державної кримінально-виконавчої служби України, служби цивільного захисту і Державної служби спеціального зв`язку та захисту інформації України, поліцейські несуть відповідальність заадміністративні правопорушенняза дисциплінарними статутами.За порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху,санітарних норм, правилполювання,рибальствата охорони рибних запасів, митних правил,вчинення правопорушень, пов`язаних з корупцією, порушення тиші в громадських місцях, неправомірне використання державного майна, незаконне зберігання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, невжиття заходів щодо окремої ухвалисуду, ухилення від виконання законних вимог прокурора, порушення законодавства продержавну таємницю, порушення порядку обліку, зберігання і використання документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, ці особи несуть адміністративну відповідальність на загальних підставах.До зазначених осіб не може бути застосованогромадські роботи,виправні роботиіадміністративний арешт.

Санкція ч.1 ст. 1732 КУпАП передбачає відповідальність у виді громадських робіт на строк від тридцяти до сорока годин або адміністративний арешт на строк до семи діб.

Підсумовуючи викладене, суд позбавлений можливості притягнути ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за правопорушення передбачене ч.1 ст. 1732 КУпАП, а тому матеріали адміністративної справи слід направити на розгляд командиру військової частини польова пошта НОМЕР_1 , за місцем проходження служби порушником.

На підставі викладеного, керуючись ст.15, ст.1732, ст.268, ст.283 КУпАП, суд,

П О С Т А Н О В И В :

протокол серії «АА» №131533 про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.1732 КУпАП складений відносно ОСОБА_1 та додані до нього матеріали передати командиру військової частини польова пошта НОМЕР_1 для прийняття процесуального рішення відповідно до дисциплінарного статуту.

Постанова може бути оскаржена до апеляційного суду Чернігівської області через Чернігівський районний суд протягом десяти днів з дня її винесення.

Суддя Д.П.Криворученко

Джерело: ЄДРСР 64689963
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку