open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Дата документу 03.02.2017

Справа № 334/645/17

Провадження № 2-н/334/62/17

СУДОВИЙ НАКАЗ

03 лютого 2017 року м. Запоріжжя

Суддя Ленінського районного суду м. Запоріжжя Добрєв М.В., розглянувши заяву ОСОБА_1, який проживає: 69041, АДРЕСА_1, про видачу судового наказу за вимогою про стягнення нарахованої, але не виплаченої суми заробітної плати з Командитного товариства “Запорізький завод “Високовольтної апаратури -Вакатов” і Компанія», (Код ЄДРПОУ 05755559) юридична адреса: вул. Дніпропетровське шосе, буд. 13, у розмірі 18442,72 грн.

У відповідності до ст. 115 КЗпП України заробітна плата виплачується працівникам регулярно у робочі дні у строки, встановлені колективним договором, але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів.

Керуючись ст. ст. 96, 102, 103, 367 ЦПК України, ст. 115 КЗпП України, -

НАКАЗУЮ:

Стягнути з Командитного товариства “Запорізький завод “Високовольтної апаратури - Вакатов” і Компанія», (Код ЄДРПОУ 05755559) юридична адреса: вул. Дніпропетровське шосе, буд. 13, на користь ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІПН НОМЕР_1, який проживає: 69041, АДРЕСА_1, нараховану, але не виплачену заробітну плату за період часу з 01.09.2016 р. по 24.01.2017р. в розмірі 18442,72 грн. (вісімнадцять тисяч чотириста сорок дві гривні 72 копійки).

Стягнути з Командитного товариства “Запорізький завод “Високовольтної апаратури - Вакатов” і Компанія», (Код ЄДРПОУ 05755559) юридична адреса: вул. Дніпропетровське шосе, буд. 13, судовий збір на користь держави у розмірі 320,00 грн. (триста двадцять грн. 00 коп.).

Судовий наказ в частині виплати заробітної плати за один місяць підлягає негайному виконанню.

Роз’яснюємо, що боржник має право згідно ст. 105 ЦПК України, в разі заперечення проти вимог заявника, протягом 10 днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів, подати до Ленінського районного суду м. Запоріжжя заяву про його скасування.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя ________________________ Добрєв М.В.

Згідно зі статтею 105 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) боржник має право в протягом 10 днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування.

Відповідно до статті 106 ЦПК України у разі ненадходження від боржника заяви про скасування судового наказу протягом 3-х днів після закінчення строку на її подання, судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачеві для пред’явлення до виконання.

Судовий наказ набрав законної сили ________2017 року.

Строк пред’явлення до виконання три роки.

Судовий наказ видано __________2017 року.

Суддя Добрєв М.В.

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу

Повне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився судовий наказ на виконанні

Загальна сума, відрахована за судовим наказом

Дата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувача

Підстава повернення судового наказу

Підпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)

Примітки

Інші відмітки _________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Суддя: Добрєв М. В.

Джерело: ЄДРСР 64674634
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку