open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

_____________________________________________________________________________________

55213, Миколаївська обл., м. Первомайськ, вул. Івана Виговського, 18, тел./факс 8 (05161) 4-26-20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

01 лютого 2017 року м. Первомайськ

Справа :484/295/17

Номер провадження : 2-а/484/35/17

Суддя Фортуна Т.Ю., вивчивши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1, інтереси якого представляє за довіреністю ОСОБА_2, до Міністерства оборони України про визнання дій неправомірними, зобов"язання призначити та виплатити одноразову грошову допомогу по інвалідності,

встановив:

ОСОБА_1, інтереси якого представляє за довіреністю ОСОБА_2, звернувся до суду із позовною заявою про визнання неправомірними дій відповідача щодо відмови у виплаті йому одноразової грошової допомоги відповідно до ст. 16 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та члені їх сімей"; визнання протиправним та скасування п. 16 протоколу № 69 від 19.08.2016 р. засідання Комісії з розгляду питань, пов"язаних із призначенням і виплатою одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), каліцтва або інвалідності військовослужбовців та інвалідності осіб, звільнених з військової служби, затвердженого Міністерством оборони України щодо відмови йому у призначенні одноразової грошової допомоги; зобов"язання відповідача нарахувати та виплатити йому одноразову грошову допомогу відповідно до ст. 16 Закону України "Про соціальний правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", виходячи з розміру грошової допомоги, встановленого п. 2 постанови Кабінету Міністрів України № 499 від 28.05.2008 р.

Дана справа підсудна Первомайському міськрайонному суду Миколаївської області.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України. Підстав для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

Керуючись ст. 107 КАС України , суд –

ухвалив:

1. Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1, інтереси якого представляє за довіреністю ОСОБА_2, до Міністерства оборони України про визнання дій неправомірними, зобов"язання призначити та виплатити одноразову грошову допомогу по інвалідності.

2. Призначити судове засідання на 16.02.2017 р. о 13:00 в приміщенні Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області за адресою: Миколаївська обл., м. Первомайськ, вул. Івана Виговського, 18.

3. До 13.02.2017 р. відповідачу надати суду письмові пояснення щодо позову; у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчинення дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

4. Викликати в судове засідання осіб, які беруть участь у справі.

Сторони, учасники або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

5. Справа розглядатиметься суддею Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області Фортуною Т.Ю. одноособово.

6. Копію ухвали невідкладно направити особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала оскарженню не підлягає

Суддя Т.Ю. Фортуна

Джерело: ЄДРСР 64473602
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку