open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 140/187/15-к

№ 1-кс/140/23/15

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22.01.2015 року м. Немирів

Слідчий суддя Немирівського районного суду Вінницької області ОСОБА_1

при секретарі судового засідання ОСОБА_2

за участю прокурора ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданнів м. Немирові

клопотання слідчого СВ Немирівського РВ УМВС України у Вінницькій області ОСОБА_4 , погоджене з прокурором ОСОБА_3 , на підставі матеріалів кримінального провадження внесеного до ЄРДР за №12015020240000019 від 09.01.2015 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

До Немирівського районного суду звернувся з клопотанням слідчий СВ Немирівського РВ УМВС України у Вінницькій області ОСОБА_4 , погодженим з прокурором ОСОБА_3 , на підставі матеріалів кримінального провадження внесеного до ЄРДР за №12015020240000019 від 09.01.2015 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України про проведення обшуку, мотивуючи його тим, що до чергової частини Немирівського РВ УМВС України у Вінницькій області 09.01.2015 надійшов рапорт старшого оперуповноваженого СБНОН капітана міліції ОСОБА_5 про те, що у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що в с. Мала Бушинка Немирівського району Вінницької області проживає ОСОБА_6 , 1991 року народження, уродженець с. Забужжя Немиріського району Вінницької області, який активно займається незаконним зберіганням з метою збуту та збутом особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу.

У ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_6 проживає без реєстрації разом зі своєю співмешканкою, ОСОБА_7 , у житловому будинку, що розташований за адресою: АДРЕСА_1 , який перебуває у їх користуванні.

З метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення ОСОБА_6 кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, а також з метою відшукання наркотичних засобів, які знаходяться у незаконному обігу, необхідно провести обшук домоволодіння, де мешкає ОСОБА_6 та ОСОБА_7 .

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав повністю, просив його задовольнити на підставах викладених у клопотанні.

В судовому засіданні прокурор клопотання також підтримав, просив його задовольнити.

Відповідно до ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Вивчивши матеріали провадження, а також суть клопотання, слідчий суддя дійшов висновку, про наявність в матеріалах провадження достатніх даних, які дають підстави вважати, що у домоволодінні, що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , яке перебуває у користуванні ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , можуть знаходитися предмети, речі та документи, які містять у собі відомості про обставини вчинення правопорушення, а також враховуючи, що вказані предмети, речі та документи мають значення доказів.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 234, 235 КПК України, -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого СВ Немирівського РВ УМВС України у Вінницькій області ОСОБА_4 про проведення обшуку задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку домоволодіння, що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , яке перебуває у користуванні ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 з метою відшукання особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу.

Строк дії ухвали один місяць.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Джерело: ЄДРСР 62643365
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку