open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Подільський районний суд міста Києва

Справа № 758/9634/16-к

В И Р О К

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11.08.2016 колегія суддів Подільського районного суду міста Києва в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

при секретарі ОСОБА_4 ,

за участю прокурора ОСОБА_5 ,

обвинуваченого ОСОБА_6 ,

захисника ОСОБА_7 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Києві кримінальне провадження № 42016000000001961 відносно:

ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який народився у смт. Сутиски, Тиврівського району, Вінницької області, громадянина України, одруженого, дітей на утриманні не має, з середньою-спеціальною освітою, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , та фактичного проживаючий за адресою: АДРЕСА_2 , військовослужбовця окремого батальйону охорони та забезпечення ІНФОРМАЦІЯ_2 військової частини НОМЕР_1 , начальника сховища речового складу відділу закупівлі та зберігання матеріально-технічних засобів Національної гвардії, перебувачому у військовому званні «сержант», ідентифікаційний код НОМЕР_2 , раніше не судимого,

якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.410 КК України, -

В С Т А Н О В И Л А :

ОСОБА_6 відповідно до наказу командира військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України від 27.02.2015 № 3 з 27 лютого 2015 року по теперішній час проходив військову службу у зазначеній військовій частині на посаді начальника сховища речового складу відділу закупівлі та зберігання матеріально-технічних засобів Національної гвардії.

Відповідно до наказу командира військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, проходив військову службу у зазначеній військовій частині.

Відповідно до наказу командира військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, проходив військову службу у зазначеній військовій частині.

Відповідно до наказу командира військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України особа №3, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, проходив військову службу у зазначеній військовій частині.

Відповідно до наказу командира військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України особа №4, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, проходив військову службу у зазначеній військовій частині.

Згідно з функціональними обов`язками ОСОБА_6 як начальник сховища речового складу відповідає за приймання і видачу матеріальних цінностей, підтримання внутрішнього порядку, санітарний і протипожежний стан у сховищі, підтримання сховища у належному стані для зберігання речового майна. Він підпорядковується начальнику відділу закупівлі та зберігання матеріально-технічних засобів.

Начальник сховища речового складу зобов`язаний:

знати номенклатуру зберігаємих у сховищі частини матеріальних цінностей, слідкувати за їх наявністю, правильним зберіганням і якісним станом охорони;

проводити видачу та приймання матеріальних цінностей лише встановленим керівними документами порядком по кількості та якості за правильно оформленими документами;

не допускати випадків псування і нестачі матеріальних цінностей;

вести облік матеріальних цінностей, які знаходяться у сховищі, регулярно перевіряти їх наявність і якісний стан, щоденно подавати в бухгалтерію прибутково-видаткові документи за минулий час;

знати і виконувати норми та правила зберігання та збереження матеріальних цінностей у сховищі;

забезпечувати збереження тари та її підготовку до повернення в встановлені строки складам (постачальникам);

знати технологію обробки і консервації майна, що зберігається і строк його зберігання;

постійно проводити профілактичні заходи, направлені на попередження завчасного псування майна та підвищення строків його зберігання;

слідкувати за своєчасним оновленням матеріальних цінностей на складі;

у разі потреби отримувати матеріальні цінності зі складу для перевезення (експедиції) їх до інших військових частин за розпорядженнями головного управління.

У зв`язку з займаною посадою, пов`язаною з виконанням адміністративно-господарських функцій, сержант ОСОБА_6 , у вказаний період був матеріально-відповідальною особою, виконував адміністративно-господарські обов`язки та відповідно до пункту 1 Примітки до статті 425 КК України є військовою службовою особою.

Однак, перебуваючи на вищезазначеній посаді, ОСОБА_6 у 2015 році почав діяти не в інтересах служби, а у власних корисливих інтересах з метою особистого незаконного збагачення за рахунок держави.

Згідно із ст. 17 Конституції України, захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави. Забезпечення державної безпеки і захист державного кордону України покладаються на відповідні військові формування та правоохоронні органи держави, організація і порядок діяльності яких визначаються законом.

Відповідно до ст. 1 Закону України «Про оборону України» та ст. 1 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», особливий період період функціонування національної економіки, органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, Збройних Сил України, інших військових формувань, сил цивільного захисту, підприємств, установ і організацій, а також виконання громадянами України свого конституційного обов`язку щодо захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, який настає з моменту оголошення рішення про мобілізацію (крім цільової) або доведення його до виконавців стосовно прихованої мобілізації чи з моменту введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях та охоплює час мобілізації, воєнний час і частково відбудовний період після закінчення воєнних дій.

Указом Президента України від 17.03.2014 № 303/2014, затвердженого Законом України від 17.03.2014 № 1 126-V11 «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», оголошено про проведення в Україні часткової мобілізації.

Згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 13.04.2014 «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України», уведеного в дію Указом Президента України від 14.04.2014 №405/2014, у Донецькій та Луганській областях проводиться антитерористична операція.

Збройні Сили України приймають участь в антитерористичній операції визначеним складом сил і засобів у відповідності до норм Закону України «Про боротьбу з тероризмом».

Відповідно до Указу Президента України від 14.01.2015 № 15/2015 «Про часткову мобілізацію», затвердженого Законом України № 1 13-V111 від 15.01.2015, з метою підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань України на рівні, що гарантує адекватне реагування на загрози національній безпеці держави, оголошено та зобов`язано провести протягом 2015 року часткову мобілізацію у три черги протягом 210 діб.

Законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» не визначено чіткого порядку припинення особливого періоду.

Водночас зазначеним Законом передбачено такий захід як демобілізація комплекс заходів, рішення про порядок і терміни проведення яких приймає Президент України, спрямованих на планомірне переведення національної економіки, органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій на роботу і функціонування в умовах мирного часу, а Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на організацію і штати мирного часу.

Згідно зі статтею 11 зазначеного Закону, рішення про демобілізацію із внесенням його на затвердження Верховною Радою України приймає Президент України.

Па даний час відповідних рішень Президентом України не приймалося.

Крім цього, питання щодо наявності особливого періоду в державі поза часом проведення мобілізації було предметом судового розгляду.

Так, Вищий адміністративний суд України у постанові від 16 лютого 2015 року (справа №800/582/14) виходячи із системного аналізу норм Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», зазначив, що закінчення періоду мобілізації не є підставою для припинення особливого періоду.

Таким чином, з 18.03.2014 (у тому числі жовтня 2015 року) і по теперішній час в Україні діє особливий період.

Відповідно до ст. 4 Закону України «Про боротьбу з тероризмом» Міністерство внутрішніх справ України є суб`єктом боротьби з тероризмом.

Положеннями ст. 13 цього ж Закону визначено, що при проведенні антитерористичної операції використовуються сили і засоби (особовий склад, спеціалісти, зброя, спеціальні і транспортні засоби, засоби зв`язку, інші матеріально-технічні засоби) суб`єктів боротьби з тероризмом.

Відповідно до ст.1 Закону України «Про Національну гвардію України», Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Військовослужбовці Національної гвардії України у своїй діяльності, з поміж іншого, керуються Статутами Збройних Сил України.

Згідно із ст. 11 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України, затвердженого Законом України від 24 березня 1999 року № 548-XIV, військовослужбовці зобов`язані постійно підвищувати рівень військових професійних знань, вдосконалювати свою виучку і майстерність, знати та виконувати свої обов`язки та додержуватися вимог статутів Збройних Сил України.

Відповідно до ст. 16 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України, затвердженим Законом України від 24 березня 1999 року № 548-XIV, кожний військовослужбовець зобов`язаний виконувати службові обов`язки, що визначають обсяг виконання завдань, доручених йому за посадою. Ці обов`язки визначаються статутами Збройних Сил України, а також відповідними посібниками, порадниками, положеннями, інструкціями.

У відповідності до ст. 17Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України, затвердженим Законом України від 24 березня 1999 року № 548-XIV, на військовослужбовців під час перебування на бойовому чергуванні, у внутрішньому і гарнізонному наряді, а також під час виконання інших завдань покладаються спеціальні обов`язки. Ці обов`язки та порядок їх виконання визначаються законами і статутами Збройних Сил України, а також іншими нормативно-правовими актами, що приймаються на основі законів і статутів Збройних Сил України.

Згідно із ст. 49 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України, затвердженим Законом України від 24 березня 1999 року № 548-XIV військовослужбовці повинні постійно бути зразком високої культури, скромності й витримки, берегти військову честь, захищати свою й поважати гідність інших людей, зобов`язані завжди пам`ятати, що за їх поведінкою судять не лише про них, а й про Збройні Сили України в цілому.

Дисциплінарним статутом Збройних Сил України, затвердженим Законом України від 24 березня 1999 року № 548-XIV, визначено сутність військової дисципліни, обов`язки військовослужбовців щодо її додержання, види заохочень та дисциплінарних стягнень, права командирів щодо їх застосування, а також порядок подання і розгляду заяв, пропозицій та скарг.

Усі військовослужбовці Збройних Сил України незалежно від своїх військових звань, службового становища та заслуг повинні неухильно керуватися вимогами Дисциплінарного статуту Збройних Сил України.

Відповідно до ст. 1. Дисциплінарного статуту Збройних Сил України, затвердженого Законом України від 24 березня 1999 року № 548-XIV, військова дисципліна це бездоганне і неухильне додержання всіма військовослужбовцями порядку і правил, встановлених військовими статутами та іншим законодавством України.

Згідно із ст. 2 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України військова дисципліна ґрунтується на усвідомленні військовослужбовцями свого військового обов`язку, відповідальності за захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, на їх вірності Військовій присязі.

Відповідно до ст. 3 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України військова дисципліна досягається шляхом:

виховання високих бойових і морально-психологічних якостей військовослужбовців на національно-історичних традиціях українського народу та традиціях Збройних Сил України, патріотизму, свідомого ставлення до виконання військового обов`язку, вірності Військовій присязі;

особистої відповідальності кожного військовослужбовця за дотримання Військової присяги, виконання своїх обов`язків, вимог військових статутів;

зразкового виконання командирами військового обов`язку, їх справедливого ставлення до підлеглих;

підтримання у військових з`єднаннях, частинах (підрозділах), закладах та установах необхідних матеріально-побутових умов, статутного порядку;

своєчасного і повного постачання військовослужбовців встановленими видами забезпечення.

Статтею 4 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України визначено, що військова дисципліна зобов`язує кожного військовослужбовця додержуватися Конституції та законів України, Військової присяги, неухильно виконувати вимоги військових статутів, накази командирів.

З метою належного функціонування та забезпечення діяльності підрозділів та військових частин Національної гвардії України, у тому числі тих, що беруть участь у проведенні АТО на території Донецької та Луганської областей, Положенням про центральну базу забезпечення Головного управління Національної гвардії України затвердженого наказом Міністра внутрішніх справ України від 02.02.2015 №122, центральна база забезпечення ІНФОРМАЦІЯ_2 НОМЕР_1 ( АДРЕСА_3 ) (далі за текстом ГУ НГ України) здійснює їх речове забезпечення.

Згідно із п. 2 Положення «Про порядок речового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань у мирний час» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 р. № 1444, метою речового забезпечення є задоволення потреб військовослужбовців в обмундируванні, взутті, натільній білизні, теплих і постільних речах, спорядженні, спеціальному одязі, предметах індивідуального захисту, тканинах, нагрудних та нарукавних знаках і знаках розрізнення, санітарно-господарському майні, спортивному інвентарі.

Відповідно до нарядів (розпоряджень) військовій частині НОМЕР_1 , ГУ НГ України упродовж 2014-2015 років передано військове спорядження, а саме: обмундирування, взуття, натільна білизна, постільні речі, спорядження, спеціальний одяг тощо.

Згідно із ст. 1 Закону України «Про правовий режим майна у Збройних Силах України», військовим майном є державне майно, закріплене за військовими частинами, закладами, установами та організаціями Збройних Сил України. До військового майна належать будинки, споруди, передавальні пристрої, всі види озброєння, бойова та інша техніка, боєприпаси, пально-мастильні матеріали, продовольство, технічне, аеродромне, шкіперське, речове, культурно-просвітницьке, медичне, ветеринарне, побутове, хімічне, інженерне майно, майно зв`язку тощо.

Відповідно до з ст. 8 Закону України «Про правовий режим майна у Збройних Силах України» дія цього Закону поширюється на інші утворені відповідно до законів України військові формування.

Статтею 3 Закону України «Про Національну гвардію України» визначено, що діяльність Національної гвардії України ґрунтується на принципах верховенства права, забезпечення дотримання прав і свобод людини і громадянина, позапартійності, безперервності, законності, відкритості для демократичного цивільного контролю, прозорості, відповідальності, централізованого керівництва та єдиноначальності.

Проходячи військову службу у військовій частині НОМЕР_1 ГУ НГ України, відповідно до вимог ст.ст. 11, 16 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України та ст.ст. 1, 4 Дисциплінарного статут Збройних Сил України, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження був зобов`язаний:

свято і непорушно додержуватися Конституції України та законів України, Військової присяги, віддано служити Українському народові, сумлінно і чесно виконувати військовий обов`язок;

берегти державне майно;

виконувати службові обов`язки, що визначають обсяг виконання завдань, доручених йому за посадою. Ці обов`язки визначаються статутами Збройних Сил України, а також відповідними посібниками, порадниками, положеннями, інструкціями.

Водночас, у невстановлений час, в 2015 році начальник сховища речового складу відділу закупівлі та зберігання матеріально-технічних засобів Національної гвардії ОСОБА_6 в умовах особливого періоду, з корисливих мотивів, увійшов у злочинну попередню змову із особами №№1, 2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження, та розробили злочинний задум, об`єднаний єдиним умислом на незаконне збагачення за рахунок держави, а саме на привласнення та послідуючий продаж і збут привласненого ними військового майна, яке у зв`язку із займаними ними посадами перебувало у їх віданні, невизначеному колу осіб упродовж усього періоду перебування на займаних ними посадах.

З цією метою, ОСОБА_6 та особи №№1,2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження, діючи усупереч вищевказаних вимог законодавства, реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, будучи військовими службовими особами, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, організувались та узгодили план, що полягав у попередньому виокремленні частини військового майна, яке обліковане та зберігається у складських приміщеннях військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, незаконному знятті його з обліку, вчиненні інших дій, направлених на приховування фактів нестачі, його переміщенні за межі території цієї ж військової частини із залученням інших осіб, та подальшого збуту вказаного привласненого військового майна особою №1 кримінальне провадження щодо якої виділене в окреме провадження, невизначеному колу осіб упродовж 2015 року в межах періоду перебування на займаних ними посадах. При цьому ОСОБА_6 та особи №№1,2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження домовились отримані у такий спосіб грошові кошти розподіляти між собою відповідно до відведених ролей та значимості участі кожного учасника, які у подальшому планували використати особисто на власний розсуд.

Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, будучи військовою службовою особою, умисно, з корисливих мотивів, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, ОСОБА_6 за попередньою змовою з особами №№ НОМЕР_3 , кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження діючи групою осіб, в порушення вимог вищезазначених нормативних актів, в період у продовж 2015 року по 10.10.2015 виокремили для подальшого привласнення шляхом зловживанням службовим становищем, з метою подальшого збуту військове майно, що є власністю держави в особі військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, а саме: тактичний ліхтар «GERBER»; 3 шоломи кулезахисні «Каска-2м»; 20 комплектів форми НГ України темно-зеленого кольору, кожен з яких складається з куртки та штанів арт. 2701 ТО У 30435050-003,2014; костюм (куртка і штани) літній камуфльований 170-96-84 АРТ. 3037. ТУ У 14.1-00034022-001:2014 для військовослужбовців «тип Б» з тканини змішаної (камуфльованої); 2 пари черевиків армійських з високими халявками «Берці» W8430-21-918-0032; 2 комплекти постільної білизни; підсумок для магазинів до автомату; підсумок для боєприпасів розсипом; підсумок для гранат; підсумок для аптечки; 2 жилети «розгрузки» ГОСТ 25295-91; 7 масок з прорізями для очей (балаклави); натільну білизну мод. 14 10152, ОСТ 26085-84, дата виг. 09.2014 ВТК 11 зеленого кольору, що складається з фуфайки та кальсонів; одну пару шкарпеток; 4 літні костюми (куртка і штани) камуфльовані для військовослужбовців; 144 пари черевиків чоловічих військового зразку з високими берцями чорного кольору (арт. АВ 422/2-2 у кількості 55 пар; арт. 423/1НЧ-2 у кількості 45 пар; арт. АА 634/2 у кількості 9 пар; САА 626/2-А71 у кількості 35 пар); кашкети військового зразку, чоловічі, літні синьо-зеленого кольору виробництва ПрАТ «ВТФ Горлиця» у кількості 102 шт.; фуфайки чоловічі військового зразка синьо-зеленого кольору МОД.302108 у кількості 102 шт.; штани утепленні польові військового зразка темно-зеленого кольору АРТ.2701 ВО у кількості 190 шт. куртка утеплена польова військового зразку темно-зеленого кольору АРТ.2701 ВО; пояс чорний з металевою пряжкою у кількості 100 шт.; шкарпетки 19 пар; шльопанці гумові 3 пари; жилет розвантажувальний міліцейський 1 шт.; підсумок навісний на пояс для аптечки 1 шт.; підсумок навісний для скидання пустих магазинів 1 шт.; підсумок навісний для магазинів 1 шт.;черевики з високими халявками «Берці» 1 пара; устілки у черевики «Берці» у комплекті зі шнурками 1 пара; шеврон круглої форми зеленого кольору із вишивкою «Національна Гвардія України» 400 шт.; шеврон прямокутної форми зеленого кольору із вишивкою «Національна Гвардія України» 36 шт.; сорочка білого кольору 1 шт.; жилет розвантажувальний з набивної камуфльованої тканини на 10 карманів 1шт.; плащ-накидка чорного кольору 1 шт.; костюм (штани, куртка) зеленого кольору, не камуфльований 1 шт.; костюм з флісової тканини чорного кольору 1 шт.; фуфайка чоловіча з камуфльованого трикотажу зеленого кольору 6шт.; куртка чоловіча утеплена зі смісової не промокаємої тканини чорного кольору 1 шт.; куртка не утеплена з набивної камуфльованої тканини «Піксель» 1 шт.; костюм (штани, куртка) з набивної камуфльованої тканини «Пиксель» зеленого кольору 1 шт.; комплект (штани, куртка) чорного кольору для спецпідрозділів МВС України 1 шт.; куртка утеплена чорного кольору з написом «Міліція» 1 шт.; польовий костюм французької армії F2, GP Garments 1шт.; жилет розвантажувальний міліцейський 1 шт.; рюкзак зі смісової тканини зеленого кольору 1 шт.; мішок з набивної камуфльованої тканини «Піксель» 1шт.; куртка утеплена коротка чорного кольору 2 шт.; костюм, складається з куртки та штанів чорного кольору 1 шт.; штани із зйомкою утепленою під стьожкою зі смісової камуфльованої тканини «Піксель» 4 шт.; костюм, складається з куртки та штанів, виготовлений з камуфльованої тканини зеленого кольору 1 шт.; костюм, складається з куртки та штанів, виготовлений з бавовняної камуфльованої тканини «Піксель» 1 шт.; білизна натільна чоловіча зі смісового трикотажного полотна сірого кольору 1 шт.; куртка з флісового полотна французької армії 3 шт.; костюм (куртка, штани) молодшого офіцерського складу системи МВС 1 шт.; плащ-палатка (накидка) солдатська з бавовняної тканини зеленого кольору 1 шт.; куртка вільного крою з камуфльованої тканини 1 шт.; куртка вільного крою з камуфльованої тканини 1 шт.; куртка вільного крою з камуфльованої тканини 1 шт.; куртка вільного крою з камуфльованої тканини 1 шт.; рюкзак зі смісової тканини зеленого кольору 10 шт.; вещмешок 3 шт.; комбінезон прямого силуету на утеплений підкладці,центрального застібка на ґудзиках 1 шт.; жилет розвантажувальний міліцейський 2 шт.; черевики з високими халявками 1 шт.; шапка-вушанка зимова з козирком 1 шт.; офісний канцелярський настільний набір деревяний з 8-ми предметів, арт. 036423 - 1 шт.; офісний канцелярський настільний набір деревяний з 7-ми предметів, арт. 036423 - 2 шт.; кепка, кольору «олива» 7 шт.; фуфайка (камуфльований малюнок «Піксель») 3 шт.; фуфайка чорного кольору 2 шт.; майка чорного кольору 1 шт.; фуфайка кольору «олива» 1 шт.; комплект натільної білизни зеленого кольору 1 шт.; джемпер із в`язаного чорного кольору з погонами 1 шт.; труси чоловічі зеленого кольору 1 шт.; ремінь офіцерський зі шкіри коричневого кольору з металевою пряжкою 1 шт.; ремінь офіцерський зі шкіри білого кольору та металевою пряжкою 1 шт.; матрац без пружинний з м`яким наповнювачем 2 шт.; чохол від спальника зі смісової синтетичної тканин синього кольору 1 шт.; штани із зйомкою утепленою під стьожкою зі смісовоїкамуфльованої тканини «Пиксель» зеленого кольору 1 шт.; штани прямого силуету 1 шт.; комплект утеплений складається з куртки та штанів 1 шт.; мішок спальний синього кольору 1 шт.; шкарпетки чоловічі 1 пара; ремінь офіцерський зі шкіри чорного кольору та металевою пряжкою 4 шт.; черевики з високими халявками «Берці» зі шкіри чорного кольору, утеплені всередині на набивній овчині, лита підошва, Торшова марка «Талан» арт. 423/1Н4-2 - 1 пара; плащ-накидка з прорезиненої тканини зеленого кольору 1 шт.; черевики з високим халявками «Берці» зі шкіри чорного кольору, на литій підошві, торгова марка «Талан», арт. АА626/2-71 1 шт.; ремінь офіцерський зі шкіри білого кольору та металевою пряжкою 2 шт.; термоустілкивойлочні 1 пара; багатоцільовий засіб для зупинки кровотеч SWAT-T 1 шт.; електросушарка вита для взуття з високими халявками 1 шт.; фуфайка кольору «Олива» 5 шт.; рушник з бавовняної тканини білого кольору 16 шт.; комплект, комбінезон чорного кольору утеплений; куртка чорного кольору утеплена 1 шт.; шолом «Каска 2М» 1 шт.; ремінь офіцерський зі шкіри чорного кольору та металевою пряжкою 1 шт.; костюм (куртка та штани) виготовлена з не камуфльованої гладко фарбованої тканини синього кольору,виробник ПрАТ «Астра Люкс» зріст 182, розмір 104. ТУ У 18.2-34045600-001:2008. 1 шт.; штани зимові синього кольору утеплені 1 пара; куртка утеплена синього кольору 2 шт.; костюм чорного кольору 1 шт.; костюм утеплений чорного кольору 1 шт.; пальчата чорного кольору «theNorthFace» 60 шт.; пальчата чорного кольору «theNorthFace» 27 шт.; куртка утеплена синього кольору 1 шт.; труси 100 шт.; куртка утеплена чорного кольору з написом «Міліція» 1 шт.; костюм утеплений синього кольору 1 шт.; сумка зеленого кольору 3 шт.; сумка синього кольору 4 шт.; костюм жіночий повсякденний формений (МВС); тканина сміхова зеленого кольору №1; тканина сміхова зеленого кольору №2; сумка зі смісової тканини зеленого кольору 1 шт.; головний убор «Балаклава» 10 шт.; рукомийник, червоного кольору, у кількості 5 шт.; гіл`ятина для розрізу паперу «GA45» в кількості 1 шт. та «GA32» в кількості 1 шт.; дзеркало з ознаками використання, в кількості 1 шт.; розгрузка зеленого кольору фірми UTG в кількості 15 шт. та чорного кольору UTG в кількості 4 шт., всього 19 шт.; засіб по догляду за меблями фірми «Pronto»; в кількості 1 шт.; канцелярський ніж «Buromax»; в кількості 1 шт.; гітара з ознаками використання; в кількості 1 шт.; автошина «Fulda»; в кількості 3 шт.; баян «Ютуб» з ознаками використання; в кількості 1 шт.; відеокамера «Panasonic» чорного кольору, з ознаками використання в кількості 1 шт.; комбінезон танкіста зеленого кольору, в кількості 1 комп.; кожух звичайний, чорного кольору ТОВ «Тисхутролюкс», в кількості 1 шт.; куртка кольору олива, без підкладки, в кількості 1 шт., польова, утеплена; книга ВВ МВС України «Історія і сучасність», під ред. ОСОБА_8 в кількості 28 шт.; килим з ознаками використання, в кількості 1 шт.; наконечник до прапору ВВ МВС України, в кількості 2 шт.; пральна машинка фірми «Bosch» та «LG» з ознаками використання, в кількості 2 шт.; погон-муфта «генерал-полковник» білого кольору, в кількості 2 пар.; ремінь тактичний зеленого кольору, в кількості 7 шт.; рамка стелажна жовтого кольору, в кількості 71 шт.; прасувальна дошка з ознаками використання, в кількості 1 шт.; перчатки тактичні «БлекХавк» з обрізними пальцями, шкіряні, чорного кольору, в кількості 15шт.; рюкзак тактичний зеленого кольору з системою «Molle», в кількості 1 шт.; термовентилятор «Underprice», білого кольору, в кількості 1 шт.; тканина зеленого кольору, в кількості 8,8 м.; фен. в кількості 1шт.; інформаційний стенд з ознаками використання, в кількості 1шт.; устілка профілактична, сірого кольору, в кількості 112 пар; шапка з овчини, камуфльована «пиксель», в кількості 1 шт.; шафа електродухова «Ariston», з ознаками використання, в кількості 1 шт.; шапка феска з одним отвором зимова ,чорного кольору, в кількості 1шт.; краповий берет, в кількості 1 шт.; дерев`яне полотно (двері), в кількості 1 шт.; капелюх жіночий фетровий, чорного кольору, в кількості 4 шт.; кашкет темно-синього кольору (пиксель), польовий, в кількості 1 шт.; папір «стікер», в кількості 177 уп., білого кольору.; картонний швидкозшивач, білого кольору, в кількості 200 шт.; ковдра напіввовняна, в кількості 141 шт.; лижні палки, в кількості 35 пар.; набір сухих продуктів, в кількості 6 шт.; книга приймання та здавання чергування, в кількості 4 шт.; книга запису хворих, в кількості 3 шт.; книга обліку звільнених, в кількості 3 шт.; книга обліку проходження сигналів, в кількості 2шт.; книга приймання та здавання чергування по їдальні, в кількості 1 шт.; книга обліку матеріальних цінностей, в кількості 18 шт.; книга реєстрації облікових документів, в кількості 3 шт.; книга внутрішнього опису секретних документів, що знаходяться у виконавця, в кількості 6 шт.; книга обліку амбулаторних хворих, в кількості 2 шт.; книга обліку засобів інженерного озброєння, в кількості 1 шт.; книга інструктажу по мірам безпеки та медичного огляду, в кількості 1 шт.; книга обліку машин у підрозділах 2 шт.; нашивка НГУ старого зразку, чорного кольору, в кількості 259 шт.; прапорець на берет, в кількості 7 шт.; книга обліку відвідувачів, в кількості 1 шт.; книга обліку білизни, що здається в прання, в кількості 1шт.; книга обліку особових справ офіцерів та прапорщиків, в кількості 1 шт.; книга виїзду та повернення машин, в кількості 2шт.; кашкет польовий камуфльований, в кількості 5 шт.; кашкет камуфльований, в кількості 8 шт.; натільна білизна «кенгуру», кальсони та фуфайка, сірого кольору, в кількості 1 комплект.; кобура, білого кольору шкіряна, в кількості 9 шт.; матрац ватяний, в кількості 2 шт., з ознаками використання; ножиці, в кількості 1 шт., фірми «Buromax»; рукавиці «Petzl», шкіряні, чорного кольору, в кількості 1 шт.; пилосос «SAMSUNG» в кількості 2 шт та «BelonghiDrops CLEAN» в кількості 1 шт. з ознаками використання; плитка кафельна в асортименті в кількості 221 шт.; клей ПВА, в кількості 2 шт.; олівець простий, в кількості 85 шт.; ремінь шкіряний «СРСР», коричневого кольору, з металевою пряжкою (жовтого кольору), в кількості 3 шт.; перевязь до прапора «Честь Мужність Закон», в кількості 1 шт.; прапор НГУ (червоні канти), в кількості 1 шт.; сорочки з довгим рукавом, кольору полину в кількості 96 шт.; ковдра напіввовняна, різного кольору, в кількості 49 шт.; наволочка, білого кольору, в кількості 23 шт.; черевики із високими борцями, замшеві, коричневого кольору, в кількості 1 пар.; гольф чорного кольору, в кількості 1 шт.; капелюх жіночий фетровий, в кількості 1 шт.; натільна білизна (фуфайка та кальсони) «Кенгуру», сірого кольору, в кількості 2 комп.; костюм повсякденний з широкими лампасами, темно-синього кольору, в кількості 1 комп.; костюм повсякденний з вузькими лампасами, темно-синього кольору, в кількості 2 комп.; костюм польовий (куртка та штани) ріп-стоп, зеленого кольору, в кількості 1 комп.; костюм польовий «Міліція», чорного кольору, в кількості 10 комп.; нарукавний знак, синього кольору,нижній, в кількості 560 шт.; нарукавний знак інженерних військ «СРСР», в кількості 2458 шт.; плащ-накидка камуфльована в кількості 1 шт.; петлиці в асортименті, в кількості 4748 шт.; сержантська сумка, у кількості 21 шт.; берети в асортименті, в кількості 52 шт.; валянки армійські 1 категорії, в кількості 19 шт.; комбінезон робочий, темно-синього кольору з оранжевими вставками, в кількості 2 шт.; чоботи ПВХ чоловічі утеплені, чорного кольору, в кількості 23 пари.; кашкет зимовий з штучної шкіри та з штучного хутра, чорного кольору, в кількості 80 шт.; білизна натільна камуфльована, в кількості 2 комп.; куртка польова камуфльована чорно-білого кольору, в кількості 1 шт.; костюм польовий камуфльований чорно-білого кольору, в кількості 2 комп.; гольф сірий, в кількості 1 шт.; берет чорний, в кількості 13 шт.; ремінь білого кольору, без пряжки, в кількості 8 шт.; штани білі поварські, в кількості 1 шт.; натільна білизна «кенгуру» сірого кольору, в кількості 39 комп.; сорочка білого кольору з довгим, рукавом в кількості 38 шт.; сорочка блакитна з довгим рукавом, в кількості 60 шт.; напівчоботи утеплені хромові, чорного кольору, в кількості 52 пар.; феска з двома (отворами) прорізями, чорного кольору, в кількості 10 шт.; шапка феска, чорного кольору, в кількості 16 шт.; утеплювач для чобіт, в кількості 6 пар.; тапці казармені, в кількості 21 пар., чорного кольору; костюм солдатський парадно-вихідний, темно-синього кольору, в кількості 11 комп.; кальсони утеплені, оливкового кольору, в кількості 1 шт.; черевики з високими борцями, утеплені, чорного кольору, в кількості 7 пар.; черевики з високими борцями, чорного кольору, утеплені, ТОВ «Talan», в кількості 1 пар.; черевики з високими борцями літні, чорного кольору, в кількості 42 пар.; джемпер напіввовняний, оливкового кольору, в кількості 329 шт.; кашкет повсякденний другої категорії, різного кольору, в кількості 140 шт.; шапка феска трикотажна, чорного кольору, в кількості 104 шт.; шапка жіноча фетрова, чорного кольору, в кількості 6 шт.; шкарпетки бавовняні, чорного кольору, в кількості 260 пар.; шкарпетки зимові, чорного кольору, в кількості 1176 пар.; ремень для перенесення плащ-палаток, шкіряний, в кількості 85 шт., коричневого кольору; плащ-накидка з чохлом, зеленого кольору, в кількості 20 шт.; костюм польовий (куртка та брюки), кольору оливи, в кількості 110 комп.; шапки з овчини, в кількості 102 шт.; майка трикотажна, темно-синього кольору (пиксель), в кількості 166 шт.; білизна натільна, кольору олива, в кількості 72 комп.; кашкет польовий, кольору олива в кількості 4 шт.; фуфайка з коротким рукавом кольору оливи, в кількості 198 шт.; майка трикотажна, чорного кольору, в кількості 569 шт.; ремінь поясний з натуральної шкіри з пряжкою, коричневого кольору, в кількості 3 шт., солдатський; костюм літній польовий «Міліція», в кількості 27 комп.; рукавиці «Сore-tex», чорного кольору, в кількості 1140 пар.; ремінь брючний шкіряний, з металевою пряжкою, чорного кольору, в кількості 224 шт.; кашкет польовий, темно-синього кольору (камуфляж), в кількості 59 шт.; штани утеплені, синього кольору, в кількості 30 шт.; костюм польовий (куртка та брюки), темно-зеленого кольору (дубок), камуфляж, в кількості 2 комп.; кальсони світло рожеві, в кількості 1 шт.; підсумок для аптечки, зеленого кольору, в кількості 2 шт.; ковпак шапка поварська, білого кольору, в кількості 12 шт.; куртка польова утеплена, темно-зеленого кольору (дубок), в кількості 16 шт.; набір настільний канцелярський «Кабріолет», в кількості 3 комп.; штани утеплені польові, кольору олива, в кількості 48 шт.; тренчик шкіряний, коричного кольору, в кількості 340 шт.; штани утеплені «СРСР» камуфльовані, в кількості 5 шт.; штани утеплені, чорного кольору, в кількості 5 шт.; компас «МАP FGCM 50», в кількості 1 шт.; нитки чорного кольору, в кількості 13 кат.; піна для бриття «Arko», в кількості 104 шт.; жетон особистий з номером, в кількості 12 шт.; компас «SuuNTO А- 10», в кількості 4 шт.; печатки «СordexPlus», в кількості 1 пара; чохол для кийка, чорного кольору, в кількості 2 шт.; знак ВВ, в кількості 8 шт.; карабін з мотузкою, в кількості 11 комп.; компакт-диск «Словники України», в кількості 98 шт.; медаль за зразкову службу ВВ МВС, в кількості 221 шт.; ножиці, в кількості 1 шт.; тактична сумка альпініста, чорного кольору, в кількості 3 шт.; ТВ тюнер, в кількості 1 шт.; одноразовий станок «BIG», в кількості 123 уп. (1 уп. 5 шт.), для бриття; бойовий прапор 4-го полку ВВ МВС України, в кількості 1 комп.; інформаційний довідник «Основні зразки озброєння та військової техніки Збройних Сил РФ», в кількості 7 шт.; нитки сірого кольору, в кількості 6 кат.; степлер «kangaro», в кількості 5 шт.; калькулятор «Ортіма», в кількості 1 шт., серія НОМЕР_4 ; карабін чорного кольору, в кількості 8 шт.; аксельбант золотий, в кількості 6 шт.; аксельбант білий, в кількості 14 шт.; брюки генеральські з лампасами, сірого кольору, в кількості 1 пар.; візитниця «Кабінет», в кількості 2 комп.; калькулятор «Ортіма» НОМЕР_4 в кількості 5 шт., «Ортіма» НОМЕР_5 в кількості 5 шт., всього 10 шт.; гумові чоботи в, кількості 1 пар.; клей олівець, в кількості 48 шт.; клей ПВА, в кількості 1 шт.; маркер кольоровий, в кількості 24 упаковки (1 упаковка 4 маркери); маркер кольоровий «EconoMix», в кількості 7 шт.; майка тільняшка крапового кольору, в кількості 1 шт.; напівкомбінезон, темно-зеленого кольору (дубок), в кількості 1 шт.; нитка сірого кольору, в кількості 19 кат.; нитка білого кольору, в кількості 1 кат.; станок для гоління «BIG», в кількості 23 уп. (1 упаковка 5 шт.); олівець простий, в кількості 28 шт.; папка з притиском А4, в кількості 67 шт.; папка на гумці А4, в кількості 6 шт.; подарунковий набір у футлярі «Георгій Побідоносець», сірого кольору в кількості 3 шт. та жовтого кольору в кількості 10 шт.; подарунковий набір запонки та заколки на краватку, в кількості 5 комп.; подарунковий набір ВВ МВС України, в кількості 11 шт.; речовий мішок, зеленого кольору, в кількості 1 шт.; ремінь поясний у комплекті до поясного спорядження, білого кольору, в кількості 1 комп., чорного кольору в кількості 1 комп., всього 2 комп.; де степлер «Economix», в кількості 1 шт.; ручка кулькова «Economix», в кількості 162шт.; ручка кулькова «BuroMax», в кількості 216 шт.; ручки гулова, в кількості 5 шт.; нитка кольору полину, в кількості 4 кат.; скріпка трикутна 25 мм., в кількості 19 уп. (1 уп. 100 шт.); скріпка кругла 78 мм., в кількості 7 уп. (1 уп. 100 шт.); стікер різнокольоровий, в кількості 6 уп. (1 уп. 100 шт.); туфлі жіночі, чорного кольору, в кількості 1 пар.; файли А4, в кількості 24 упаковки (1 уп. 100 шт).; фуфайка без рукавів, білого кольору, в кількості 3 шт.; шапка феска, кольору олива, в кількості 16 шт.; костюм генеральський, сірого кольору з червоними лампасами, в кількості 1 комп.; кашне білого кольору, в кількості 2 шт.; кашне сірого кольору, в кількості 15 шт.; інформаційний довідник «Основні зразки озброєння та військової техніки ЗСРФ» в кількості 5 шт.; емблема НГУ пластикова, розмір 50 на 50 см., в кількості 2 шт.; погон-муфта, зеленого кольору з жовтими полосами, в кількості 8 пар.; костюм повсякденний (кітель та брюки), сірого кольору, в кількості 1 ком.; кашкет польовий, чорного кольору, в кількості 10шт.; книга видачі та приймання озброєння та боєприпасів, в кількості 5 шт.; книга реєстрації облікових документів, в кількості 3 шт.; книга обліку матеріальних цінностей по строкам вводу в експлуатацію, в кількості 1 шт.; книга обліку запасів продовольчої служби, в кількості 1 шт.; костюм польовий (сорочка з короткими рукавом та брюками) темно-синього кольору (пиксель), в кількості 1 комп.; костюм польовий «Міліція», чорного кольору, в кількості 1 комп.; погон-муфта, кольору полину, в кількості 150 пар.; погон пошивний, зеленого кольору, в кількості 60 пар.; погон мокрого полину з двома просвітами, в кількості 10 пар.; погон мокрого полину «сержант», в кількості 20 пар.; погон мокрого полину «старшини», в кількості 20 пар.; погон мокрого полину, солдатський, нашивний, в кількості 168 пар.; погон-муфта на кітель, синього кольору з одним просвітом, в кількості 32 пар.; погон-муфта, синього кольору з двома просвітом, в кількості 49 пар.; погон нашивний,жовтого кольору, «генерал-лейтенант», в кількості 2 пар.; погон-муфта «генерал-лейтенант», камуфльований «дубок», в кількості 3 пар., та білого кольору в кількості 6 пар.; плащ-палатка, в кількості 4 шт.; прапор ВВ МВС України, в кількості 14 шт.; прапор України, в кількості 4 шт.; ремінь брючний, в кількості 17 шт., шкіряний; рукавиці тактичні «Gortex», з обрізаними пальцями, в кількості 7 пар.; філігранний ремішок, сірого кольору, в кількості 195 шт.; нашивка нагрудна, в кількості 848 шт.; нарукавний знак, в кількості 2365 шт.; нашивка курсовка, в кількості 1082 шт.; погон міліцейський з різними позначками, в кількості 500 пар.; сорочка генеральська, в кількості 8 шт.; емблема, в кількості 2397 шт.; зірочка 20 мм,зеленого кольору (зелена), в кількості 3568 шт.; погон-муфта різного кольору, в кількості 381 пар.; краватка, чорного кольору, в кількості 74 шт.; пряжки солдатські, в кількості 923 пар.(папа та мама); ремінь брючний тесьмянний, в кількості 69 шт.; светр чорного кольору, в кількості 3 шт.; краватка «полковника», в кількості 7 шт.; краватка «генеральська», в кількості 46 шт.; краватка чорного кольору, в кількості 111 шт.; комбінезон робочий, темно-синього кольору з помаранчевими вставками, в кількості 3 комп.; зірка «лейтенанська», металева, зеленого кольору, в кількості 500 шт.; сорочка з коротким рукавом,білого кольору, в кількості 1 шт.; погон-муфта «генерал лейтенант», темно-зеленого кольору, в кількості 12 пар.; погон-муфта «генерал полковник», темно-синього кольору, в кількості 3 пар.; черевики солдатські хромові, чорного кольору, в кількості 10 пар.; туфлі білого кольору, в кількості 1 пар.; халат білого кольору, в кількості 7 шт.; сорочка білого кольору ФОП « ОСОБА_9 », в кількості 9 шт.; підкомірець білого кольору, в кількості 306 шт.; костюм повсякденний, коричневого кольору, в кількості 4 комп.; Е.О.М. «Оптіма» з ознаками користування в кількості 1 шт.; костюм генеральський (штани та кітель), в кількості 2 комп.; кальсони від натільної білизни, білого кольору, в кількості 23 шт.; шенель, в кількості 3 шт.; білизна тепла, флісова, чорного кольору, в кількості 24 комп.; брюки повсякденні, синього кольору, в кількості 38 шт.; кашкет трикотажний, чорного кольору, в кількості 84 шт.; костюм повсякденний,напіввовняний, зеленого кольору (куртка та брюки), в кількості 48 комп.; костюм польовий, темно-синього кольору (піксель), в кількості 5 комп.; сорочка білого кольору, в кількості 59 шт.; хустинка носова, білого кольору, в кількості 777 шт.; шапка-феска, чорного кольору, в кількості 185 шт.; ремінь брючний, чорного кольору (тесьмянний), в кількості 55 шт.; мішок спальний з чохлом, синього кольору, в кількості 15 шт. та в кількості 1 шт. чорного кольору; ремінь шкіряний, білого кольору, в кількості 5 шт.; комбінезон робочий в кількості 4 шт., з оранжевими вставками; емблема загальновійськова, металева, зеленого кольору, в кількості 500 шт.; емблема загальновійськова, металева, жовтого кольору, в кількості 500 шт.; емблема пластикова, сірого кольору, в кількості 500 шт.; емблема металева, сірого кольору, в кількості 800 шт.; зірка на головний убір, металева, зеленого кольору, в кількості 1500 шт.; кокарда на берет, в кількості 249 шт.; книга обліку особового складу,в кількості 15 шт.; книга обліку видачі мила, в кількості 5 шт.; петлиця тканинна, чорного кольору, в кількості 273 шт.; петлиця тканинна, червоного кольору, в кількості 497 шт.; погон-муфта, чорного кольору з одним просвітом, в кількості 3 пар.; погон-муфта солдатський, чорного кольору, в кількості 4 пар.; погон-муфта солдатський, білого кольору, в кількості 24 пар.; погон-муфта солдатський, синього кольору, в кількості 150 пар.; погон-муфта солдатський, блакитного кольору, в кількості 229 пар.; погон-муфта з двома просвітами блакитного кольору, в кількості 1 пар.; погон нашивний «генерал-майор» темно-зеленого кольору в кількості 1 пар.; погон нашивний «генерал-майор», камуфльований «дубок», в кількості 1 шт.; погон нашивний «генерал-майор», сірого кольору, в кількості 1 пар.; погон-муфта «генерал-армії», темно-зеленого кольору, в кількості 1 пар.; мило туалетне кускове ,в кількості 314,63 кг.; калоші чорного кольору, в кількості 9 пар; тулуб з натуральної овчини, в кількості 5 шт.; мило господарське, в кількості 21,8 кг.; ремінь шкіряний солдатський, коричневого кольору, в кількості 150 шт.; рукавиці утеплені, чорного кольору, в кількості 8 пар.; ламбрекен, в кількості 2 шт.; штори, в кількості 5 шт.; шапка «балаклава» літня, в кількості 11 шт.; куртка зеленого кольору, в кількості 11 шт.; куртка повсякденна, в кількості 9 шт.; плащ-намет, в кількості 18 шт.; КЗОЛ, капюшон зимовий, зеленого кольору, в кількості 109 шт.; натільна білизнафлісова, чорного кольору, в кількості 10 комп.; краватка-регат, чорного кольору, в кількості 40 шт.; краватка генеральська, в кількості 4 шт.; мішок спальний з чохлом, синього кольору, в кількості 1 шт.; плащ зелений, в кількості 1 шт.; прапорець на берет, в кількості 1 шт.; сорочка з коротким рукавом, сірого кольору, в кількості 15 шт.; скатертина, синього кольору, в кількості 1 шт.; намет NSN/8340-01-456-3628, в кількості 1 комп.; комбінезон робочий з оранжевими вставками, в кількості 3 шт.; рукавиці бавовняні теплі, в кількості 529 пар.; рукавиці, в кількості 65 пар.; куртка польова «Міліція», чорного кольору в кількості 9 шт.; костюм (куртка та брюки) літній повсякденний, чорного кольору, в кількості 4 комп., «Міліція»; ганчір`я бавовняне з натільної білизни, в кількості 214,83 кг.; зірочка металева, зеленого кольору, в кількості 93 шт.; інструкція з організації фізичної підготовки, в кількості 33 шт.; костюм (сорочка та брюки) повсякденний, сірого кольору, в кількості 1 ком.; костюм генеральський, в кількості 3 комп.; біндербуро-макс 51 мм., в кількості 12 шт.; біндербуро-макс 41 мм., в кількості 10 шт.; погон-муфта «генерал-полковник», блакитного кольору, в кількості 3 пар.; погон нашивний «генерал-полковник», сірого кольору, в кількості 2 пар.; погон нашивний «генерал-майор», жовтого кольору, в кількості 3 пар.; погон-муфта «генерал-майор», блакитного кольору, в кількості 5 пар; погон-муфта «генерал-майор», синього кольору, в кількості 3 пар.; погон-муфта «генерал-майор», сірого кольору, в кількості 4 пар.; погон-муфта «генерал-майор», темно-зеленого кольору, в кількості 5 пар.; погон-муфта «генерал-майор», білого кольору, в кількості 21 пар.; погон-муфта білого кольору, в кількості 5 пар.; погон-муфта зеленого кольору, в кількості 458 пар.; погон нашивний «генерал-лейтенант», темно-зеленого кольору, в кількості 15 пар.; погон нашивний «генерал-лейтенант», сірого кольору, в кількості 6 пар.; погон нашивний «генерал-лейтенант», камуфльованого кольору, в кількості 3 пар.; погон-муфта «генерал-лейтенант», білого кольору, в кількості 3 пар.; погон-муфта «генерал-лейтенант», жовтого кольору, в кількості 2 пар.; погон-муфта «генерал-лейтенант», пиксель, в кількості 1 пар.; погон-муфта «генерал-лейтенант», камуфльованого кольору, в кількості 2 пар.; погон-муфта «генерал-лейтенант», кольору полині, в кількості 22 пар.; погон-муфта «генерал-лейтенант», блакитного кольору, в кількості 1 пар.; погон-муфта «генерал-лейтенант», синього кольору, в кількості 3 пар.; сорочка генеральська, в кількості 2 шт.; утеплювач для чобіт, в кількості 48 пар.; кобура до пістолету, в кількості 6 шт.; нарукавники білого кольору, в кількості 6 пар.; нарукавний знак ЦА МВС, в кількості 87 шт.; нарукавний знак МВС, в кількості 155 шт.; нарукавний знак ВВ, в кількості 315 шт.; погон-муфта темно-синього кольору (пиксель), в кількості 75 шт.; погон-муфта «старший офіцерський склад», кольору оливи, в кількості 32 шт.; жилет розгрузка, чорного кольору в кількості 2 шт.; костюм (сорочка з коротким рукавом та брюки) чорного кольору в кількості 30 комп.; куртка польова темно-синього кольору (пиксель), в кількості 3 шт.; кнопки цвяшки, у кількості 37 уп.; штани польові, кольору олива, в кількості 4 шт.; півковдра, білого кольору, в кількості 26 шт.; ремінь тактичний, зеленого кольору, в кількості 1 шт.; компас «SUUNTOA10» ,в кількості 1 шт.; намет УСТ-56, у кількості 1 шт.; берет з сукна крапового кольору, у кількості 10 шт.; білизна натільна, у кількості 252 к-ктів; брюки літні зі змішаної тканини, чорного кольору, у кількості 3 шт.; ґудзики 14 мм, золотистого кольору, у кількості 6 шт.; ґудзики великі, захисного кольору з зіркою, у кількості 2 шт.; джемпер, у кількості 3 шт.; жилет розвантажувальний «Міліція», у кількості 40 шт.; капці казармені, у кількості 1 пари; кашкет кольору мокрого полину, у кількості 41 шт.; кашне трикотажне, у кількості 3 шт.; костюм (куртка та брюки) солдатський парадно-вихідний, темно-синього кольору, у кількості 31 к-ктів; костюм (куртка та штани) польовий (тканина 2701), у кіл. 16 к-ктів; куртка утеплена польова (тканина 2701.), у кількості 1 шт.; подушка 60х60, у кількості 11 шт.; простирадло, у кількості 24 шт.; ремінь брючний, у кількості 125 шт.; ремінь для спорядження білого кольору, у кількості 2 шт.; ремінь поясний з натуральної шкіри з пряжкою, у кількості 46 шт.; рукавички трикотажні, у кількості 288 пар.; фуражна для особового складу повсякденна, кольору мокрого полину, у кількості 30 шт.; фуфайка білого кольору, у кількості 1 шт.; чоботи гумові, у кількості 83 пар.; шапка з штучного хутра, у кількості 207 шт.; шапка-феска, у кількості 252 шт.; шкарпетки зимові, у кількості 2 пар.; штани утеплені (Канада), у кількості 1 шт.; нарукавний знак ЦА МВС України, у кількості 14 шт.; погони на сорочку, у кількості 1 пар.; мило туалетне, у кількості 59 кг.; протикулевий шолом Каска 2-М, у кількості 89 шт.; білизна натільна солдатська тепла білого кольору, у кількості 3 к-ктів; білизна натільна солдатська синього кольору, у кількості 23 к-ктів; білизна натільна камуфльована, у кількості 6 к-ктів; білизна натільного світлого-сірого кольору FMS, у кількості 29 к-ктів; білизна натільного чорного кольору,«FMS», у кількості 1к-ктів; брюки сірого кольору,«АстраЛюкс», у кількості 27 шт.; валянки з прогумованою підошвою, у кількості 2 пар.; дрель 2 кат., у кількості 1 шт.; джемпер, у кількості 52 шт.; кальсони 2 кат., білого кольору, у кількості 10 шт.; кальсони 2 кат., сірого кольору, у кількості 1 шт.; кашкет 2 кат. сірого кольору, у кількості 1 шт.; кітель жіночий 2 кат., синього кольору, у кількості 2 шт.; килим 2 кат., у кількості 1 шт.; ковдра напіввовняна 2 кат., у кількості 1 шт.; ковдра напіввовняна ТОВ «Монітор», 140х205, у кількості 167 шт.; ковдра напіввовняна ГОСТ 9382-78, у кількості 5 шт.; костюм польовий (куртка та брюки) зимовий,«ПРАТАстра Люкс» темно-синього кольору, у кількості 78 к-ктів; костюм польовий (куртка та брюки) зимовий «Міліція», чорного кольору, у кількості 16 к-ктів.; костюм літній, сірого кольору (сорочка-брюки), у кількості 3 к-ктів; костюм, біло-синього кольору(камуфляж), у кількості 1 к-кт; костюм (кітель-сукня) 2 кат., синього кольору,«АстраЛюкс», у кількості 7 к-ктів; ліхтарик 2 кат., у кількості 12 шт.; матрац 2 кат., у кількості 40 шт.; машинка швейна електрична 4 кат., у кількості 2 шт.; м`який куточок 4 кат., у кількості 1 к-кт; підсумок для аптечки, зеленого кольору, у кількості 441 шт.; підсумок для гранат, зеленого кольору, у кількості 2360 шт.; підсумок для магазинів подвійний, зеленого кольору, у кількості 105 шт.; підсумок для магазинів трійчастий, зеленого кольору, у кількості 580 шт.; підсумок для скидання магазинів, зеленого кольору, у кількості 506 шт.; підсумок модульний з липучкою, зеленого кольору, у кількості 95 шт.; профіль металевий 2,5 м. 2 кат., у кількості 42 шт.; ремінь для перенесення плащ-палатки 2 кат., у кількості 18 шт.; рукавички Гортекс, чорного кольору, у кількості 623 пар.; рукавички чорного кольору, у кількості 68 пар.; сумка для бронежилету 2 кат., зеленого кольору, у кількості 115 шт.; сумка для шолома трикотажна, синього кольору, у кількості 88 шт.; сумка для шолома трикотажна, зеленого кольору, у кількості 52 шт.; сумка для шолома плащова 2 кат., синього кольору, у кількості 5 шт.; сумка для шолома, чорного кольору, у кількості 41 шт.; сумка для шолома 2 кат., синього кольору, у кількості 131 шт.; утеплювач для чобіт гумових, чорного кольору, у кількості 94 шт.; фуфайка 2 кат., сірого кольору, у кількості 1 шт.; фуфайка 2 кат., оливкового кольору, у кількості 4 шт.; фуфайка, оливкового кольору, у кількості 30 шт.; фуфайка 2 кат., чорного кольору, у кількості 4 шт.; чоботи гумові 2 кат. (лівий), зеленого кольору, у кількості 2 шт.; чоботи гумові 2 кат. (лівий), чорного кольору, у кількості 1 шт.; черевики з високими борцями2 кат. (лівий), чорного кольору, у кількості 5 шт.; черевики з високими борцями«ТОВ Талан», чорного кольору, у кількості 91 пар.; черевики з високими борцями«ТОВ Крок», у кількості 1 пар.; фуфайка 2 кат.,чорного кольору, у кількості 1 шт.; речовий мішок 2 кат., зеленого кольору, у кількості 55 шт.; підсумок для наручників, білого кольору, у кількості 19 шт.; підсумок для радіостанції, білого кольору, у кількості 1 шт.; підсумок для газового балону, білого кольору, у кількості 8 шт.; майка 2 кат., чорного кольору, у кількості 4 шт.; кобура, білого кольору, у кількості 80 шт., що перебувало у їх безпосередньому віданні та зберігалося у складських приміщеннях військової частини НОМЕР_1 за адресою АДРЕСА_3 .

Продовжуючи злочинну діяльність направлену на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, упродовж 2015 року до 10.10.2015, будучи військовою службовою особою, ОСОБА_6 умисно, з корисливих мотивів, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, за попередньою змовою з особами №№1,2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження, діючи відповідно до розподілених ролей, виокремивши вищевказане військове майно, почали вчиняти окремі дії, пов`язані із незаконним зняттям його з обліку.

Так, особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, діючи умисно, з корисливих мотивів, згідно з раніше розподілених ролей, при речовому розрахунку із звільненими військовослужбовцями безпідставно збільшував їм обсяги належності речового майна (найменування та кількість предметів речового майна) умисно використовуючи Постанову Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 року №1444, введеною в дію розпорядженням командувача ВВ МВС України від 23.10.2012 року № 3/24/2- 3034, свідомо не беручи до уваги норми забезпечення наказу від 03.09.1997 № 586 «Про заходи щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про форму одягу осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ та військовослужбовців внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ», наказу від 15.02.2002 № 148 «Про заходи щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про формений одяг осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, військовослужбовців спеціальних моторизованих військових частин міліції внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ та осіб начальницького складу податкової міліції» та вносив до офіційних документів накладних, завідомо неправдиві відомості, щодо кількості речового майна внесеного до видачі звільненим військовослужбовцям, тобто особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження систематично вказував у накладних дані про більшу кількість виданого та отриманого речового майна військовослужбовцями ніж вони фактично одержували.

Виокремивши вищевказане військове майно та забезпечивши його незаконне зняття з обліку, продовжуючи злочинну діяльність згідно з узгодженого плану та розподілу ролей, ОСОБА_6 та особи №№1,2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, почали діяти з метою завершення його привласнення - обернувши на свою користь та користь інших осіб, шляхом його виносу (переміщення) за межі території військової частини НОМЕР_1 розташованої за адресою АДРЕСА_3 для отримання можливості розпорядження ним на власний розсуд, поступового збуту і отримання грошових коштів від його незаконної реалізації.

Так, діючи згідно з узгодженим планом та розподілом ролей, реалізуючи свій злочинний умисел направлений на незаконне збагачення за рахунок держави в умовах особливого періоду, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, діючи за попередньою змовою, групою осіб, будучи військовою службовою особою, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, відповідно до своєї ролі, умисно, з корисливих мотивів, у 2015 році (точна дата в ході досудового розслідування не встановлена), маючи намір на незаконний збут, привласнив шляхом зловживання своїм службовим становищем тактичний ліхтар «GERBER» взявши його зі сховища військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, що за адресою: АДРЕСА_3 , та перемістивши (винісши) його за межі території цієї ж військової частини.

Після цього, 05.06.2015 особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, продовжив реалізацію свого злочинного умислу, направленого на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, будучи військовою службовою особою, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, перебуваючи біля розташування військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, за адресою АДРЕСА_3 , зустрівся з ОСОБА_10 та запропонував останньому придбати у нього військове майно, а саме камуфльований формений одяг НГ України, натільну білизну, термобілизну, шкарпетки, постільну білизну, бронежилети, жилети «розгрузки», тактичні ліхтарі, формені армійські черевики з високими берцями та інше речове майно. Не усвідомлюючи злочинного характеру дій особи №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження на вказану пропозицію, ОСОБА_10 погодився та вирішив придбати шкарпетки, постільну білизну та «розгрузки», для направлення своїм родичам та друзям до зони проведення АТО на території Донецької та Луганської областей.

Згодом, цього ж дня, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, при зустрічі з ОСОБА_10 біля розташування військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, за адресою АДРЕСА_3 , реалізуючи свій злочинний умисел направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, повідомив ОСОБА_10 вартість, за яку він може реалізувати останньому військове майно, а саме: пара шкарпеток - 3 грн., постільна білизна 25 грн., жилет «розгрузка» - 250 грн. показавши при цьому факт наявності у його розпорядженні виокремленого для реалізації військового майна та свою обізнаність у кон`юнктурі ринкових цін на таке майно.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, з метою подальшого забезпечення реалізації свого злочинного умислу, направленого на подальший збут військового майна ОСОБА_10 , як потенційному покупцю необмеженого обсягу незаконно здобутого військового майна упродовж перебування на займаній посаді та демонстрації своїх можливостей особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, не вимагаючи будь-якої оплати, передав ОСОБА_10 , раніше привласнений за вказаних вище обставин, тактичний ліхтар «GERBER», що надійшов до НГ України, як гуманітарна допомога, таким чином схиливши останнього до подальших взаємовідносин, акцентувавши увагу на тому, що вартість ліхтаря становить 95 доларів США.

Надалі, з метою подальшого збуту раніше виокремленого для привласнення військового майна, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, отримав від ОСОБА_10 грошові кошти у сумі 600 грн. та повідомив, що на зазначені грошові кошти він додатково передасть йому військове майно при наступній зустрічі. Вказані грошові кошти в сумі 600 грн. особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, обернув на свою користь та використав на власний розсуд.

У подальшому, діючи згідно з узгодженим раніше планом та розподілом ролей, реалізуючи свій злочинний умисел направлений на незаконне збагачення за рахунок держави в умовах особливого періоду, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій ОСОБА_6 умисно, з корисливих мотивів, за попередньою змовою із особами №№1,2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження, діючи групою осіб, будучи військовою службовою особою, у 2015 році (точна дата в ході досудового розслідування не встановлена), привласнив шляхом зловживання своїм службовим становищем частину військового майна, а саме: натільну білизну мод. 14 10152, ОСТ 26085-84, дата виг. 09.2014 ВТК 11 зеленого кольору, яка складається з фуфайки та кальсонів; одну пару шкарпеток; бронежилет NSN 8470-01-497-8618, contract W91CRB-08-D-0045/ виробництва США, незаконно вилучивши їх зі складських приміщень військової частини НОМЕР_1 , що за адресою АДРЕСА_3 та перемістивши їх за межі території цієї ж військової частини, тим саме особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження отримав можливість розпорядитися ним на власний розсуд збут ОСОБА_10 , а отримані у такий спосіб грошові кошти розподілити між собою, а саме ОСОБА_6 та особами №№1,2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження, відповідно до розподілених ролей та значимості кожного учасника у привласненні військового майна, які вони у подальшому використати на власний розсуд.

06.06.2015 близько 12 год., особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, реалізуючи спільний злочинний задум, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, об`єднаний єдиним умислом із ОСОБА_6 та особами №№2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, поблизу військової частини НОМЕР_1 за адресою АДРЕСА_3 , за рахунок частини раніше отриманих грошових коштів, у сумі 600 грн. передав ОСОБА_10 натільну білизну мод. 14 10152, ОСТ 26085-84, дата виг. 09.2014 ВТК 11 зеленого кольору, що складається з фуфайки та кальсонів; одну пару шкарпеток та запропонував останньому придбати у нього бронежилет NSN 8470-01-497-8618, contract W91CRB-08-D-0045/ виробництва США, вартістю 20 тис. грн., зазначивши що він переданий, як гуманітарна допомога та зберігається за місцем його проживання. Крім того, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження зазначив, що на решту зазначених коштів він передасть ОСОБА_10 інше майно.

При цьому особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, в умовах особливого періоду, з метою доведення свого злочинного умислу спрямованого на привласнення та збут військового майна, а саме вказаного бронежилету виробництва США, засобами програми «Viber» переслав на мобільний телефон ОСОБА_10 , зображення вказаного бронежилету, тим самим схиляючи останнього на його придбання.

Після цього, діючи згідно з раніше узгодженим планом та розподілом ролей, реалізуючи єдиний злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, усвідомлюючи протиправність своїх дій, ОСОБА_6 за попередньою змовою з особами №№1,2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження, діючи групою осіб, будучи військовою службовою особою, у 2015 році (точна дата в ході досудового розслідування не встановлена), привласнили шляхом зловживання своїм службовим становищем військове майно, а саме: натільну білизну мод. 14 10152, ОСТ 26085-84, дата виг. 09.2014 ВТК 11 зеленого кольору, яка складається з фуфайки та кальсонів; одну пару шкарпеток, шляхом виносу (переміщення) за межі військової частини НОМЕР_1 за вказаною раніше адресою зі складських приміщень, що розташовані на її території.

Надалі, з метою доведення свого злочинного умислу до кінця, 08.06.2015 особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, діючи узгоджено із іншими співучасниками щодо реалізації вказаного військового майна ОСОБА_10 , в рахунок залишку раніше отриманих грошових коштів у сумі 600 грн., передав останньому військове майно, а саме: підсумок для магазинів до автомату, підсумок для боєприпасів розсипом, підсумок для гранат, підсумок для аптечки та 2 комплекти постільної білизни, що відповідно до Закону України «Про правовий режим майна у Збройних Силах України» є військовим майном.

Згодом, ОСОБА_10 усвідомивши факт того, що особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, вищевказане майно привласнив шляхом зловживання своїм службовим становищем, як військова службова особа, в умовах особливого періоду, як наслідок вказане військове майно незаконно здобуто, та наявність у останнього стійкого злочинного умислу на незаконне збагачення за рахунок держави, який полягає, у тому числі, в збуті раніше привласненого військового майна невизначеному колу осіб упродовж усього періоду перебування на займаній посаді, звернувся до правоохоронних органів із заявою про скоєне кримінальне правопорушення та почав діяти з метою викриття злочинної діяльності службових осіб військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України за умовами конфіденційного співробітництва.

У свою чергу, ОСОБА_6 продовжуючи діяти згідно узгодженого раніше плану та розподілу ролей, реалізуючи єдиний злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, за попередньою змовою з особами №№1,2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, діючи групою осіб, будучи військовою службовою особою, у 2015 році (точна дата в ході досудового розслідування не встановлена) маючи намір збути, привласнили шляхом зловживання своїм службовим становищем інше військове майно, що було у їх віданні, а саме: костюм (куртка і штани) літній камуфльований 170-96-84 АРТ. 3037. ТУ У 14.1-00034022-001:2014 для військовослужбовців «тип Б» з тканини змішаної (камуфльованої) незаконно вилучивши його зі складських приміщень військової частини НОМЕР_1 за адресою що за адресою АДРЕСА_3 , перемістивши його за межі території цієї ж військової частини, тим самим особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження,отримав реальну можливість розпоряджатися вказаним майном, а отримані у такий спосіб грошові кошти розподілити між собою відповідно до розподілених ролей та значимості кожного учасника у привласненні військового майна, які у подальшому використати особисто на власний розсуд.

Зокрема, 18-19.06.2015 (більш точну дату в ході досудового розслідування не встановлено) особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, на автостоянці біля військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, що за адресою АДРЕСА_3 під час зустрічі з ОСОБА_10 , побачивши на автомобілі «Kia-Cerato» д.н.з. НОМЕР_6 , на якому прибув на зустріч ОСОБА_10 автомобільні фари «БІКСЕОН», запропонував останньому придбати у нього привласнене військове майно костюм (куртка і штани) літній камуфльований для військовослужбовців «тип Б» з тканини змішаної (камуфльованої), яке в обмін на аналогічні нові автомобільні фари «БІКСЕНОН» та домовився про зустріч 22.06.2015.

22.06.2015, близько 22 години, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, продовжуючи реалізацію спільного злочинного замислу, згідно попередньої домовленості, зустрівшись з ОСОБА_10 біля будинку за адресою: АДРЕСА_4 , де отримав від останнього автомобільні фари «БІКСЕОН» в якості оплати придбаного зазначеного вище військового майна та пообіцяв передати раніше привласнене ним майно 23.06.2015.

Продовжуючи реалізацію спільного злочинного замислу до кінця, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, 23.06.2015, близько 13 год. 00 хв. поблизу розташування військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України збув ОСОБА_10 інше військове майно костюм (куртка і штани) літній камуфльований для військовослужбовців « ІНФОРМАЦІЯ_3 » з тканини змішаної (камуфльованої), яке раніше незаконно привласнив шляхом зловживання своїм службовим становищем в силу виконання своїх службових обов`язків за передані йому раніше автомобільні фари «БІКСЕНОН». Отриманими автомобільними фарами особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження розпорядився на власний розсуд встановивши їх на автомобіль, що належить його дружині.

Продовжуючи реалізовувати спільний злочинний задум 28.07.2015, ОСОБА_6 діючи у складі групи осіб №№ НОМЕР_3 , кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, діючи групою осіб, діючи узгоджено, за попередньо схваленим планом, будучи військовими службовими особами, шляхом зловживанням службовим становищем, в умовах особливого періоду, привласнили шляхом зловживання своїм службовим становищем раніше незаконно виокремлене ними військове майно, а саме:10 комплектів форми НГ України темно-зеленого кольору, кожен з яких складається з куртки та штанів арт. 2701 ТО У 30435050-003, 2014, які є власністю держави в особі військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України.

Того ж дня, близько 14.20, продовжуючи спільну злочинну діяльність відповідно до своїх ролей спрямовуючи свої дії на доведення вищевказаного єдиного умислу до кінця особа №1 кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, діючи групою осіб, з метою незаконного збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, за допомогою засобів мобільного зв`язку зателефонував ОСОБА_11 та особі №3, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, діючи групою осіб, обговоривши та узгодивши в телефонній розмові з останніми питання щодо незаконного вилучення військового майна зі сховищ зазначеної військової частини, що за АДРЕСА_3 , у вигляді 10 комплектів форми НГ України темно-зеленого кольору, кожен з яких складається з куртки та штанів, подальшого вивезення їх з території військової частини на службовому вантажному тентованому автомобілі «Хюндай» д.р.н. НОМЕР_7 Ф4, за допомоги інших військовослужбовців, обумовивши час та місце отримання особою №1 кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, діючи групою осіб вказаного військового майна.

Таким чином ОСОБА_11 та особа№3, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, діючи групою осіб, забезпечили вивіз з території військової частини НОМЕР_1 за адресою АДРЕСА_3 , із задіянням інших невстановлених військовослужбовців зазначеного військового майна та отримання його особою №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, діючи групою осіб, який у свою чергу отримав реальну можливість розпоряджатись ним на власний розсуд згідно єдиного злочинного умислу зі своїми співучасниками.

В подальшому, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, маючи реальну можливість вільно розпоряджатись військовим майном, здобутим за попередньою змовою групою осіб, за вказаних вище обставин, реалізуючи єдиний злочинний умисел до кінця, 28.07.2015 близько 14 год. 40 хв. поблизу автостоянки, розташованої біля будинку АДРЕСА_5 , відповідно до своєї ролі у спільному злочинному задумі збув вищевказане військове майно ОСОБА_10 за 7 500 грн., які у подальшому відповідно до розподілених ролей та значимості кожного учасника були розподілені між ним, ОСОБА_6 та особами №2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, шляхом передачі їх частини особою №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження вказаним співучасникам через отвір воріт зазначеної військової частини та які у подальшому були обернуті ними на свою користь та використані на власний розсуд.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, діючи згідно узгодженого раніше плану та розподілу ролей, реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, за попередньою змовою з ОСОБА_6 та особами №2,3.4, кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, діючи групою осіб, будучи військовою службовою особою, 04.08.2015 о 19.15 та 05.08.2015 о 18.50 за допомогою засобу мобільного зв`язку зателефонувавши ОСОБА_10 домовився з ним про придбання останнім військового майна у вигляді 10 комплектів форми НГ України темно-зеленого кольору, кожен з яких складається з куртки та штанів, шолому кулезахисного «Каска-2м»; 2-х пар черевиків армійських з високими берцями, 7 масок з прорізями для очей (балаклави), 2 жилетів «розгрузки», узгодивши з останнім окрім асортименту речей ще і їх розміри.

Цього ж дня, близько 19.50 та 22.20 особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, реалізуючи єдиний злочинний умисел, за допомогою засобу мобільного зв`язку зателефонував іншому співучаснику особі №3, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, якому передав перелік необхідних розмірів 10 комплектів форми НГ України темно-зеленого кольору, кожен з яких складається з куртки та штанів, та в телефонній розмові з останніми обговорив та узгодив питання щодо незаконного вилучення військового майна, у вигляді вказаних 10 комплектів форми НГ України із сховищ військової частини НОМЕР_1 за вказаною адресою, шляхом виносу (переміщення) військового майна за її територію.

Цього ж дня близько 23.20 продовжуючи реалізацію спільного злочинного задуму особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, знову зателефонував особі №3, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, та узгодив з ним також спосіб виносу вказаного військового майна з території військової частини НОМЕР_1 , а саме шляхом перекидання особою №3, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження через паркан військової частини двох сумок із зазначеним майном, що були отримані ним у такій спосіб для подальшого збуту ОСОБА_10

06.08.2015 року о 15 години, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, реалізуючи єдиний злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, до кінця, в умовах особливого періоду, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, за попередньою змовою, діючи групою осіб, у складі також ОСОБА_6 та осіб №№2,3,4, кримінальні провадження щодо яких виділені в окреме провадження, діючи узгоджено з ними, за попередньо схваленим планом збув за 10 000 грн. ОСОБА_10 військове майно, а саме: 10 комплектів форми НГ України темно-зеленого кольору, кожен з яких складається з куртки та штанів арт. 2701 ТО У 30435050-003, 2014;шолом кулезахисний «Каска-2м»; 2 пари черевиків «Берці» W8430-21-918-0032; 7 масок з прорізями для очей (балаклави); 2 жилети «розгрузки» ГОСТ 25295-91, які є власністю держави в особі військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, які раніше привласнили шляхом зловживання службовим становищем, розподілили вказані грошові кошти між собою відповідно до розподілу ролей та значимості участі кожного учасника у скоєні вказаного злочину, які були ними обернуті на свою користь та використані на власний розсуд.

В серпні 2015 року, у невстановлений час, у зв`язку із призначенням наказом командира військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ на іншу посаду особи №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження і його довготривалим відрядженням до м. Слов`янськ Донецької області (зони проведення АТО на території Донецької та Луганської областей), особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, особа №3, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, діючи усупереч вищевказаних вимог законодавства, реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, будучи військовими службовими особами, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, перерозподілили свої ролі у своїй злочинній діяльності, згідно яких пошуком осіб, яким збуватиметься військове майно опікуватиметься особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, а переміщенням за межі території цієї ж військової частини із залученням інших осіб раніше знятого з обліку майна та подальшому збуту вказаного привласненого військового майна опікуватимуться особи №№2, 3 кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження. При цьому особи №№1, 2, 3 кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, домовилися незаконно отримані у такий спосіб грошові кошти розподіляти між собою відповідно до відведених ролей і значимості участі кожного учасника, та у подальшому планували використати кожен особисто на власний розсуд.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, діючи згідно з раніше узгодженого плану та розподілу ролей, реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, за попередньою змовою із особами №2,3, кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, діючи групою осіб, будучи військовою службовою особою, в останніх числах серпня 2015 року за допомогою засобу мобільного зв`язку зателефонувавши ОСОБА_10 домовився з ним про придбання останнім військового майна у вигляді 4 літніх костюмів (куртка і штани) камуфльованих для військовослужбовців, які є власністю держави в особі військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, узгодивши з останнім окрім асортименту речей ще і їх розміри.

Цього ж дня, особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, за допомогою засобу мобільного зв`язку зателефонував особі №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, якому передав перелік необхідних розмірів 4 літніх костюмів (куртка і штани) камуфльованих для військовослужбовців, які є власністю держави в особі військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України та в телефонній розмові з останнім обговорив та узгодив питання щодо незаконного вилучення наведеного військового майна, у вигляді вказаних 4 комплектів форми НГ України із сховищ військової частини НОМЕР_1 за вказаною адресою, шляхом вивезення (переміщення) військового майна за її територію. Цього ж дня у невстановлений досудовим розслідуванням час, продовжуючи реалізацію спільного злочинного задуму спрямованого на незаконне збагачення за рахунок держави, особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, усвідомлюючи протиправність своїх дій на своєму власному автомобілі вивіз вказане військове майно, яким заволодів шляхом зловживання своїм службовим становищем, за межі військової частини НОМЕР_1 , тим самим отримавши реальну можливість безперешкодно розпоряджатися вказаним майном.

У подальшому, продовжуючи свою злочинну діяльність та спрямовуючи свої дії на доведення вищевказаного умислу до кінця, з метою незаконного збагачення за рахунок держави особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження,08.09.2015 близько 13 год. 45 хв. поблизу розташування військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, за адресою: АДРЕСА_3 , збув ОСОБА_10 зазначене військове майно, за що останній передав йому грошові кошти у сумі 1600 грн., які у подальшому особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, обернув на свою користь та використав на власний розсуд.

Крім того, 07.10.2015 близько 12.00 особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, за допомогою засобів мобільного зв`язку, під час телефонної розмови з ОСОБА_10 запропонував останньому придбати раніше виокремлене військове майно у особи №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, на що ОСОБА_10 погодився.

У подальшому, цього ж дня, близько 12 год. 00 хв. особа №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, за допомогою засобів мобільного зв`язку зателефонував ОСОБА_10 та повідомив йому про свою домовленість із особою №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, щодо заволодіння та збуту останнім вказаного військового майна та надав йому вказівку зателефонувати особі №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, з метою узгодження та конкретизації подальших дій щодо придбання ОСОБА_10 військового майна, його термінів, асортименту та вартості.

На виконання вказівки особи №1, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, 07.10.2015 близько 12 год.15 хв. ОСОБА_10 діючи з метою викриття злочинної діяльності згаданих осіб за допомогою засобів мобільного зв`язку зателефонував особі №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, та домовився з ним про зустріч близько 16 години біля розташування військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, за адресою АДРЕСА_3 де останній перебував у зв`язку із проходженням військової служби.

Також під час вказаної зустрічі особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, повідомив ОСОБА_10 , що збути йому вказане військове майно він зможе під час свого чергування, у якості відповідального по військовій частині НОМЕР_1 ГУ НГ України, за адресою АДРЕСА_3 , а саме 10.10.2015 після 16 години, за відсутності керівництва вказаної військової частини, шляхом зловживанням службовим становищем внаслідок незаконного зняття зазначеного військового майна з обліку та вчинення інших дій, направлених на приховування фактів нестачі та подальшого вивозу вказаного майна з території військової частини та реалізації ОСОБА_10 вже за межами військової частини НОМЕР_1 згідно попередньої домовленості.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, спрямовуючи свої дії на доведення вищевказаного умислу до кінця особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, з метою незаконного збагачення за рахунок держави за допомогою засобів мобільного зв`язку 10.10.2015 близько 14 год. 30 хв. повідомив ОСОБА_10 , що збути зазначене військове майно зможе близько 19 год. цього ж дня.

Продовжуючи реалізацію свого злочинного наміру 10.10.2015 о 16 год. особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, шляхом зловживанням службовим становищем на своєму приватному автомобілі, що перебуває у його власності заїхав на територію військовій частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, за адресою АДРЕСА_3 та за відсутності керівництва вказаної військової частини, шляхом зловживанням службовим становищем внаслідок незаконного зняття зазначеного військового майна з обліку та вчинення інших дій, направлених на приховування фактів нестачі завантажив до нього виокремлене військове майно.

Після цього, у період часу з 18 год. 34 хв. по 19 год. 5 хв особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, реалізуючи злочинний задум направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, усвідомлюючи протиправність своїх дій, на своєму власному автомобілі у 2 етапи вивіз вказане військове майно, яким заволодів шляхом зловживання своїм службовим становищем за межі військової частини НОМЕР_1 , тим самим отримавши реальну можливість вільно розпоряджатися вказаним майном, зокрема під час зустрічі з ОСОБА_10 біля військової частини НОМЕР_1 ГУ НГ України, за адресою АДРЕСА_3 , особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження збув останньому 144 пари черевиків чоловічих військового зразку з високими берцями чорного кольору (арт. АВ 422/2-2 у кількості 55 пар; арт. 423/1НЧ-2 у кількості 45 пар; арт. АА 634/2 у кількості 9 пар; САА 626/2-А71 у кількості 35 пар); кашкети військового зразку, чоловічі, літні синьо-зеленого кольору виробництва ПрАТ «ВТФ Горлиця» у кількості 102 шт.; фуфайки чоловічі військового зразка синьо-зеленого кольору МОД.302108 у кількості 102 шт.; штани утепленні польові військового зразка темно-зеленого кольору АРТ.2701 ВО у кількості 190 шт. куртка утеплена польова військового зразку темно-зеленого кольору АРТ.2701 ВО; пояс чорний з металевою пряжкою у кількості 100 шт. отримавши за вказане військове майно 3 600 грн. та імітаційні засоби, схожі на грошові кошти, які особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження вважав як грошові кошти у сумі 180 тис. грн., які у подальшому мав намір розподілити використати особисто на власний розсуд.

Після цього, особа №2, кримінальне провадження щодо якого виділено в окреме провадження, був одразу затриманий співробітниками Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України, та у останнього вилучено незаконно привласнене при вищевикладених обставинах військове майно, грошові кошти та імітаційні засоби грошові кошти.

У результаті вищезазначених протиправних дій ОСОБА_6 за попередньою змовою з військовослужбовцями зазначеної військової частини: особами №№ НОМЕР_3 кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, державі в особі військової частини НОМЕР_1 НГ України були заподіяні матеріальні збитки, а саме: пов`язані з нестачею товарно-матеріальних цінностей на суму 121 685,10 грн.; пов`язані з незаконним зняттям з обліку військової частини НОМЕР_1 шляхом створення видимості видачі військовослужбовцям речового майна на суму 222 344,01грн.; пов`язані із незаконним створенням надлишків військового майна, на суму 1 380 972,27 грн.; пов`язані із збутом військового майна ОСОБА_10 який діяв в межах конфіденційного співробітництва, на суму 162 368,94 грн.

Крім того, у вказаний період за вказаних обставин ОСОБА_6 та особи №№1,2,3,4 кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, привласнили шляхом зловживання своїм службовим становищем у такий спосіб інше військове майно у вигляді речового майна, а саме: обмундирування, взуття, натільної білизни, постільних речей, спорядження, спеціального одягу тощо на загальну суму 71 723,20 грн., яке незаконно зберігали за місцем свого мешкання з метою подальшої реалізації невизначеному колу осіб у невизначений строк, що було вилучене у ході проведення обшуків.

Всього, у такий спосіб, у період упродовж 2015 року по серпень 2015 року включно, сержант ОСОБА_6 , реалізуючи свій злочинний намір, направлений на незаконне збагачення за рахунок держави, в умовах особливого періоду, діючи з корисних мотивів, з метою особистого незаконного збагачення за рахунок держави, маючи вільний доступ в приміщення складу речового забезпечення військової частини НОМЕР_1 НГ України, із зловживанням службовим становищем, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій та діючи за попередньою змовою групою осіб, у складі з особами №№1,2,3,4 кримінальні провадження щодо яких виділено в окреме провадження, привласнили шляхом зловживання службовим становищем інше військове майно, яке відповідно до Закону України «Про правовий режим майна у Збройних Силах України» є військовим майном, на загальну суму 1 959 093, 52 грн.

Тобто унаслідок вищезазначених протиправних дій ОСОБА_6 , державі в особі військової частини НОМЕР_1 НГ України були заподіяні матеріальні збитки, на загальну суму 1 959 093, 52 грн.

Окрім цього, вчинення ОСОБА_6 даного кримінального правопорушення завдало нематеріальних збитків у вигляді підриву авторитету Національної гвардії України, військової частини НОМЕР_1 НГ України, а також підриву боєготовності та боєздатності військових підрозділів Національної гвардії України, призводить до формування негативної суспільної думки щодо підрозділів забезпечення військових формувань України, підриву обороноздатності держави.

За таких обставин суд вважає доведеним те, що ОСОБА_6 цими своїми умисними діями, які виразились у привласненні, в умовах особливого періоду, військовою службовою особою із зловживанням службовим становищем за попередньою змовою групою осіб іншого військового майна вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 410 КК України

30 липня 2016 р. між прокурором ОСОБА_5 та обвинуваченим ОСОБА_6 за участю захисника ОСОБА_7 укладено угоду про визнання винуватості, у відповідності до вимог ст. 472 КПК України.

Згідно даної угоди прокурор та обвинувачений дійшли згоди щодо правової кваліфікації дій останнього за ч.3 ст.410 КК України, істотних для даного кримінального провадження обставин, ОСОБА_6 беззастережно визнав свою винуватість у зазначених діяннях, взяв на себе зобов`язання співпрацювати з органами досудового слідства щодо викриття та розслідування кримінального провадження щодо вчинених військовослужбовцями частини, де він служить, злочинів . Також вказаною угодою визначено покарання, яке повинен понести останній у виді позбавлення волі строком на 5 років та застосуванням ст.75 КК України та звільнення останнього від відбування цього покарання з випробуванням з іспитовим строком 3 роки. В угоді також передбачені наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості, встановлені статтею 473 КПК України, та наслідки її невиконання.

Розглядаючи питання про затвердження угоди про визнання винуватості, колегія суддів виходить з наступного.

Згідно п. 1 ч. 3 ст. 314 КПК України, при прийнятті рішення у підготовчому судовому засіданні суд має право, зокрема, затвердити угоду.

Відповідно ст. 468 КПК України у кримінальному провадженні може бути укладена угода між прокурором і обвинуваченим про визнання винуватості.

Згідно ст. 469 КПК України, угода про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у провадженні щодо особливо тяжких злочинів, віднесених до підслідності Національного антикорупційного бюро України за умови викриття підозрюваним чи обвинуваченим іншої особи у вчиненні злочину, віднесеного до підслідності Національного антикорупційного бюро України, якщо інформація щодо вчинення такою особою злочину буде підтверджена доказами.

Колегією суддів встановлено в судовому засіданні, що ОСОБА_6 обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 410 КК України, який згідно ст. 12 КК України є особливо тяжким злочином і відноситься до підслідності Національного антикорупційного бюро України, викриває інших осіб у вчиненні злочину віднесеного до підслідності Національного антикорупційного бюро України, при цьому прокурор стверджує, що інформація надана обвинуваченим щодо вчинення іншою особою злочину підтверджена доказами.

При цьому колегіє суддів з`ясовано, що обвинувачений цілком розуміє права визначені п.п. 1, 4 п. 1 ч. 4 ст. 474 КПК України, наслідки укладення та затвердження даної угоди, передбачені ч.2 ст. 473 КПК України, характер обвинувачення, вид покарання, а також інші заходи, які будуть застосовані до нього у разі затвердження угоди судом.

Колегія суддів переконалася, що укладення угоди сторонами є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дій будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді.

Також колегією суддів встановлено, що умови даної угоди відповідають вимогам Кримінального процесуального Кодексу України та Кримінального Кодексу України.

При цьому, колегія суддів, застосовуючи ст.75 КК України при звільненні ОСОБА_6 від відбування покарання за злочин, передбачений ч.3 ст.410 КК України, який віднесено до категорії корупційних злочинів враховує роз`яснення, які містяться у п.12 Постанови №13 від 11.12.15 Пленуму Вищого спеціалізованого суду України «Про практику здійснення судами кримінального провадження на підставі угод».

З цих роз`яснень убачається, що суд має враховувати, що чинні КК і КПК регулюють два різновиди звільнення від відбування покарання з випробуванням: 1) загальний коли вимагається встановлення можливості виправлення засудженого без відбування покарання; 2) спеціальний у випадку затвердження угоди про примирення або про визнання винуватості, для укладення якої з`ясування питань, визначених у ч. 1 ст. 75 КК, не є обов`язковим. У зв`язку з чим, якщо ж сторони узгодили покарання та досягли домовленості щодо звільнення підозрюваного/обвинуваченого від його відбування з випробуванням, відповідно до частин 2, 3 ст. 75 КК суд зобов`язаний прийняти рішення про таке звільнення у випадку затвердження угоди про примирення або визнання винуватості за наявності сукупності таких умов: 1) сторонами угоди узгоджено покарання у виді виправних робіт, службового обмеження для військовослужбовців, обмеження волі, позбавлення волі на строк не більше п`яти років; 2) узгоджено звільнення від відбування покарання з випробуванням; 3) угода відповідає чинному законодавству та підстави для відмови в її затверджені визначені КПК (пункти 16 ч. 7 ст. 474 КПК) відсутні.

Колегія суддів встановила, що у даному кримінальному провадженні сторони угоди узгодили покарання ОСОБА_6 у виді 5 років позбавлення волі та досягли домовленості щодо його звільнення від його відбування з випробуванням, відповідно до частини 2 ст. 75 КК України. Угода відповідає чинному законодавству та підстави для відмови в її затверджені визначені КПК (пункти 16 ч. 7 ст. 474 КПК) відсутні.

З урахуванням цих роз`яснень Пленуму, які для суду є обов`язковими для застосування, положень ч.2 ст.75 КК України колегія суддів прийшла до висновку, що у даному випадку має місце спеціальний різновид звільнення особи, згідно ст.75 КК України від відбування покарання, про, який йде мова у п.12 вищевказаних роз`яснень, а тому вважає, що заборона, про застосування ст.75 КК України щодо корупційного злочину, яким є ч.3 ст.410 КК України, про, яку вказано у ч.1 ст.75 КК України, не розповсюджується у даному випадку і є всі правові підстави для звільнення ОСОБА_6 від відбування покарання у виді 5 років позбавлення волі, згідно ч.2 ст.75 КК України.

Виходячи з викладеного, колегія суддів дійшла висновку про можливість затвердження угоди про визнання винуватості між прокурором ОСОБА_5 та обвинуваченим ОСОБА_6 та призначення узгодженої сторонами міри покарання.

Керуючись ст. ст. 314, 373, 374, 475 КПК України, колегія суддів,

У Х В А Л И Л А :

затвердити угоду про визнання винуватості від 30 липня 2016 р., укладену між прокурором ОСОБА_5 та обвинуваченим ОСОБА_6 .

ОСОБА_6 визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 410 КК України та призначити йому покарання за ч.3 ст.410 КК України у виді 5 років позбавлення волі.

Згідно ч.2 ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_6 від відбування покарання з випробуванням із встановленням іспитового строку - 3 роки.

Відповідно до п.п. 2, 3 та 4 ч. 1 ст. 76 КК України зобов`язати ОСОБА_6 : не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання; періодично з`являтися для реєстрації в кримінально-виконавчій інспекції.

До набрання вироком законної сили запобіжний захід обраний ОСОБА_6 у виді особистого зобов`язання та обов`язки, встановлені у зв`язку із застосуванням даного запобіжного заходу зберегти, а після набрання вироком законної сили скасувати.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку з підстав, передбачених статтею 394 КПК України, до Апеляційного суду м. Києва через Подільський районний суду м. Києва шляхом подачі апеляції протягом 30 днів з моменту його проголошення.

Судді ОСОБА_1

ОСОБА_2

ОСОБА_3

Джерело: ЄДРСР 61075650
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку