open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Справа № 760/4087/16-п
Моніторити
emblem
Справа № 760/4087/16-п

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

03680, м. Київ, вул. Солом'янська, 2-а,

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

5 липня 2016 року м. Київ

Суддя Апеляційного суду м. Києва Васильєва М.А.,

за участю

представника Київської міської митниці Паньківа Д.В.

Бормотової О.М.

представника особи, щодо якої

провадження закрито, ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві апеляційну скаргу представника Київської міської митниці ДФС Борматової О.В. на постанову Солом'янського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року, якою провадження у адміністративній справі про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_5,

директора ТОВ «Браво Гласс Трейд»,

за ч.1 ст.483 Митного кодексу України, закрито за відсутністю складу адміністративного правопорушення,

В С Т А Н О В И Л А:

Постановою Солом'янського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року провадження у адміністративній справі про притягнення до адміністративної відповідальності директора ТОВ «Браво Гласс Трейд» ОСОБА_5 про порушення митних правил, передбачених ч.1 ст.483 Митного кодексу України, закрито за відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Суд першої інстанції мотивував своє рішення тим, що з матеріалів справи вбачається відсутність та ненадання у судовому засіданні будь-яких даних чи належних доказів на підтвердження того, що ОСОБА_7 вчинив протиправні дії та має нести відповідальність за відомості, що містяться у митних деклараціях (товаросупровідних документах) на переміщення товарів на територію України, тобто, за дії, що були спрямовані на приховування від митного контролю та утворювали об'єктивну сторону правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 МК України.

Не погоджуючись з постановою суду першої інстанції, представник Київської міської митниці ДФС Борматова О.В. подала апеляційну скаргу, в якій просить поновити строк на апеляційне оскарження, постанову Солом'янського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року скасувати та прийняти нову, якою ОСОБА_5 визнати винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України, та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 100 % вартості - товарів безпосередніх предметів правопорушення, що становить 347 175 грн. 82 коп., з конфіскацією цих товарів, а в разі неможливості конфіскації товарів стягнути їх вартість.

Щодо поновлення строків подання апеляційної скарги представник Київської міської митниці ДФС зазначає, що 30 березня 2016 року представником Київської міської митниці подана в скороченому виді апеляційна скарга на постанову Солом'янського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року у адміністративній справі про порушення митних правил відносно гр. ОСОБА_5 Подання неповної апеляційної скарги було пов'язано із відсутністю в митниці повного тексту постанови суду з обґрунтуванням прийнятого рішення на час подачі апеляції, що позбавляло можливості надати повний текст апеляційної скарги із зазначенням обґрунтування незгоди з постановою.

В обґрунтування вимог скарги представник Київської міської митниці ДФС Борматова О.В. зазначає, що відповідно до документів, надісланих митними органами Німеччини, вартість вищезазначених товарів, а саме: «ущільнювач з гуми» вагою брутто 2147 кг вагою нетто 2058 кг та товару «замазка» вагою брутто 491 кг вагою нетто 470 кг, загальною вагою брутто 2638 кг відправник: «Tremco Illbruck Gmbh» (Campus 21, Liebermannstrabe A02/602 2345 Brunn am Gebirge AT), становить - 12445,09 євро, що значно більше за вартість вказаних товарів, яка зазначена в інвойсі від 5 квітня 2013 року № 153197, поданому ТОВ «Браво Гласс Трейд» для митного оформлення в Україні, а саме - 1860,99 дол. США.

Крім того, з отриманих від митних органів Німеччини документів встановлено, що товар, переміщений через митний кордон України на підставі інвойсу від 5 квітня 2013 року № 153197 із зазначенням вартості товарів 13458,38 дол. США, раніше було відправлено частинами з території Німеччини від компаній-виробників товарів в Україну на підставі експортних митних декларацій №№ MRN 13DE520374336961E2 (інвойс від 5 квітня 2013 року № 13002212 за вартістю 21440,84 евро) та № 13DE880174110969E3 (19 лютого 2013 року № 153131210921 за вартістю 12445,09 євро), загальна вартість становить - 33885,93 євро, що є вище за вартість, зазначену в документах, поданих ТОВ «Браво Гласс Трейд» в Україні.

Також апелянт звертає увагу на те, що згідно картки обліку особи, яка здійснює операції з товарами № 100/2012/0007209 керівником ТОВ «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» є ОСОБА_5. Контракт від 22 січня 2013 року № 22/01, на виконання умов якого здійснено поставку зазначених товарів, укладений в особі директора ТОВ «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» громадянина ОСОБА_5.

Відповідно до відомостей, наявних в базі даних «Податковий блок» станом на дату переміщення товарів через митний кордон України (6 серпня 2013 року), керівником ТОВ «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» виступав ОСОБА_5.

Таким чином, представник Київської міської митниці ДФС зазначає про те, що дії директора ТОВ «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» громадянина ОСОБА_5, на момент їх вчинення, мають ознаки порушення митних правил, а саме дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом подання митному органу як підстави для переміщення документів, що містять неправдиві відомості, необхідні для визначення митної вартості товару.

На зазначену апеляційну скаргу адвокатом ОСОБА_3 подані заперечення, в яких просить апеляційну скаргу залишити без задоволення скаргу, постанову суду залишити без змін. Вважає, апеляційна скарга не містить жодних аргументів, які б спростували висновки суду першої інстанції, а тому є безпідставною та необґрунтованою.

Заслухавши доповідь судді, пояснення представників митниці, які підтримали апеляційну скаргу, ОСОБА_3, яка заперечувала проти задоволення апеляційної скарги, дослідивши матеріали провадження, перевіривши доводи апеляційної скарги, апеляційний суд приходить до наступного.

Як вбачається з матеріалів справи, постанова суду постановлена 25 березня 2016 року.

30 березня 2016 року представником митниці подана апеляційна скарга на зазначену постанову (ас.158-162).

1 квітня 2016 року копія постанови суду направлена Київській міській митниці ДФС (ас. 157).

Постановою апеляційного суду від 21 квітня 2016 року апеляційна скарга повернута скаржнику у зв'язку з відсутністю в ній вказівки на те, у чому полягає незаконність чи необґрунтованість постанови судді районного суду та доводів на обґрунтування позиції апелянта (ас. 167-169).

13 травня 2016 року представником Київської міської митниці ДФС Борматової О.В. подана апеляційна скарга (ас. 175-180).

З огляду на викладене, апеляційний суд приходить до висновку, що строк на апеляційне оскарження постанови суду першої інстанції пропущений з поважних причин, а тому підлягає поновленню.

Відповідно до вимог ст. 294 КУпАП апеляційний суд переглядає справу в межах апеляційної скарги.

Доводи апеляційної скарги про те, що рішення суду прийнято без об'єктивного дослідження всіх обставин справи, не можуть бути прийняти до уваги, оскільки місцевий суд дослідив всі матеріали адміністративної справи, дав їм належну оцінку у встановленому законом порядку, на підставі чого прийшов до обґрунтованого висновку про відсутність в діях ОСОБА_5 складу правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 МК України.

Так, відповідно до ст. 495 МК України, доказами у справі про порушення митних правил є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку встановлюються наявність або відсутність порушення митних правил, винність особи у його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Такі дані встановлюються:

1) протоколом про порушення митних правил, протоколами процесуальних дій, додатками до зазначених протоколів;

2) поясненнями свідків;

3) поясненнями особи, яка притягується до відповідальності;

4) висновком експерта;

5) іншими документами (належним чином завіреними їх копіями або витягами з них) та інформацією, у тому числі тими, що перебувають в електронному вигляді, а також товарами - безпосередніми предметами порушення митних правил, товарами із спеціально виготовленими сховищами (тайниками), що використовувалися для приховування безпосередніх предметів порушення митних правил від митного контролю, транспортними засобами, що використовувалися для переміщення безпосередніх предметів порушення митних правил через митний кордон України.

Разом з тим, наявні матеріали справи не містять достатніх, допустимих та належних доказів на підтвердження вини ОСОБА_5 у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 МК України.

Відповідно до диспозиції ч.1 ст. 483 МК України правопорушенням є переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників) та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів, або шляхом надання одним товарам вигляду інших, або з поданням органу доходів і зборів як підстави для переміщення товарів підроблених документів чи документів, одержаних незаконним шляхом, або таких, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, їх ваги (з урахуванням допустимих втрат за належних умов зберігання і транспортування) або кількості, країни походження, відправника та/або одержувача, кількості вантажних місць, їх маркування та номерів, неправдиві відомості, необхідні для визначення коду товару згідно з УКТ ЗЕД та його митної вартості.

Як вбачається з матеріалів справи, працівниками митниці складений протокол № 0066/10000/16 про порушення митних правил від 8 лютого 2016 року, відповідно до якого, в зоні діяльності Львівської митниці («Мостиська»), через митний кордон України 7 квітня 2013 року автомобілем НОМЕР_1/НОМЕР_2 на підставі товаросупровідних документів: інвойс № 153197 від 5 квітня 2013 року, CMR від 5 квітня 2012 року № 675409, книжка МДП (Carnet TIR) від 5 квітня 2012 року № XW.72956134 за попередньою митною декларацією № 100270000/2013/832200 від 5 квітня 2013 року, переміщено товар «сендвіч-панелі, виробник: «Stadur Produktions GmbH&CO KG», ущільнювач з гуми, замазка, виробник: «Tremco Illbruck International Gmbh», загальною вагою брутто 9458 кг, вагою нетто 8963 кг, загальною кількістю - 72 вантажних місця, загальною вартістю 13 458,38 дол. США.

Відповідно до товаросупровідних документів, продавцем та відправником вищевказаних товарів є компанія «ATLAS DEVELOPMENT EQUITIES INC» (MOSSFON BUILDING, 2-nd floor, East 54-th street, P.O. BOX 0832-0886, W.T.C., Республіка Панама), одержувачем - TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» (код СДРПОУ 36590700, 01042, м. Київ, бул. Дружби Народів, буд. 13).

Товари поставлені на виконання умов контракту № 22/01 від 22 січня 2013 року, укладеного між «ATLAS DEVELOPMENT EQUITIES INC» (MOSSFON BUILDING, 2-nd floor, East 54-th street, P.O. BOX 0832- 0886, W.T.C., Республіка Панама), одержувачем - TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» в особі директора громадянина ОСОБА_5.

8 квітня 2013 року вищезазначені товари доставлені до Київської регіональної митниці (м/п «Столичний»), оформлені в режимі ІМ-40 за МД № 100270000/2013/158018 від 9 квітня 2013 року та випущені у вільний обіг.

14 грудня 2015 року № 45511/7/99-99-26-03-03-17 Державною фіскальною службою України отримано лист ДФС з відповіддю митних органів Федеративної Республіки Німеччина щодо на запит про надання адміністративної допомоги у проведенні перевірки законності ввезення вищезазначеного товару. Митними органами Федеративної Республіки Німеччина надіслано лист від 02.11.2015 № III 1/1- Z4663B-UA-105/14, рапорти про встановлення обставин справи №№ Z4663B-B34, Z4663B-1/15-B1 та копії документів: митної декларації країни відправлення від 28 березня 2013 року № 13DE520374336961E2, інвойсу від 5 квітня 2013 року № 13002212, сертифікату про походження товарів № А 13675281, CMR б/н, банківські витяги, митної декларації країни відправлення № 13DE880174110969E3, накладну від 4 березня 2013 року № 12011735, сертифікату про походження товарів № А 13667022, CMR б/н, інвойсу від 19 лютого 2013 року № 153131210921, банківські витяги.

У результаті перевірки встановлено, що вказані документи стосуються цієї партії товару, а саме: співпадають дані щодо номерів та дати книжки МДП, міжнародної автомобільної накладної (CMR), інвойсу, найменування, опис товарів, їх ваги, кількості, країни походження, номера автомобіля.

Відмінність полягає у відправнику, одержувачу товару та загальній вартості, яка відповідно до документів отриманих від митних органів Німеччині, становить 33 885,93 євро.

Дії керівника ТОВ «Браво Гласс Трейд» ОСОБА_5 на момент їх вчинення мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.

З огляду на викладене, перебуваючи на посаді директора підприємства, ОСОБА_5 відповідав за фінансово-господарську діяльність підприємства і був зобов'язаний надавати до митного контролю документи з достовірною та правдивою інформацією.

Таким чином, проведеною перевіркою встановлено, що частина товарів із загальної кількості переміщених, а саме - «сендвіч-панелі», виробник: «Stadur Produktions GmbH&CO KG» (Німеччина) вагою брутто 6820 кг вагою нетто 6435 кг; «ущільнювач з гуми» вагою брутто 2147 кг вагою нетто 2058 кг та товар замазка» вагою брутто 491 кг вагою нетто 470 кг, загальною вагою брутто 2638 кг, виробник: «Tremco Tlbruck International Gmbh» загальною вартістю 33885,93 евро (21440,84 євро+12445,09 евро), що згідно курсу НБУ станом на дату переміщення вантажу через митний кордон України (7 квітня 2013 року) складає - 34775,82 грн., було переміщено через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом подання митному органу як підстави для переміщення документів (інвойс від 5 квітня 2013 року № 153197), що містять неправдиві відомості, необхідні для визначення митної вартості товару.

Проте, порядок визначення митної вартості товарів, методи визначення митної вартості товарів, що переміщуються через митний кордон України, передбачені Митним кодексом України та іншими актами законодавства, прийнятими у відповідності до вимог цього Кодексу.

Так, відповідно до ст.. 49 МК України митною вартістю товарів, які переміщуються через митний кордон України, є вартість товарів, що використовується для митних цілей, яка базується на ціні, що фактично сплачена або підлягає сплаті за ці товари.

Частиною першою статті 51 Митного кодексу України встановлено, що митна вартість товарів, що переміщуються через митний кордон України, визначається декларантом відповідно до норм цього Кодексу.

При цьому, згідно з приписами пункту 2 частини другої статті 52 Митного кодексу України, декларант або уповноважена ним особа, які заявляють митну вартість товару, зобов'язані подавати митному органу достовірні відомості про визначення митної вартості, які повинні базуватися на об'єктивних, документально підтверджених даних, що піддаються обчисленню.

Відповідно до частини першої статті 57 цього Кодексу, основним методом визначення митної вартості товарів, які ввозяться на митну територію України відповідно до митного режиму імпорту, є перший метод - за ціною договору (вартість операції).

Метод визначення митної вартості товарів за ціною договору (контракту) щодо товарів, які імпортуються, не застосовується, якщо використані декларантом або уповноваженою ним особою відомості не підтверджені документально або не визначені кількісно і достовірні та/або відсутня хоча б одна із складових митної вартості, яка є обов'язковою при її обчисленні. У разі якщо митна вартість не може бути визначена за основним методом, застосовуються другорядні методи, зазначені у пункті 2 частини першої статті 57 цього Кодексу.

Проте, з матеріалів справи вбачається, що 22 січня 2013 року між Компанією «ATLAS DEVELOPMENT EQUITIES INC»(Продавець) та TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» (Покупець) укладено Контракт 22/01, відповідно до ст. 1 якого Продавець поставляє, а Покупець придбаває продукцію відповідно до строків та умов даного Контракту.

Ціни на Товар в доларах США зазначені в Інвойсах. Ціни на Товар можуть бути встановлені на умовах FOB Шанхай/Нингбо/Джипху/Стамбул або CIF Одеса/Ільїчивськ або CIP Київ або СЗЕ Київ, згідно Інкотермс-2010. Загальна сума Контракту складає 900000 доларів США (ст.. 2).

Товар буде поставлятися у відповідності до Інвойсів, які складають для кожної конкретної поставки (ст.. 3).

Платежі відповідно до Контракту здійснюються Покупцем шляхом безготівкових переказів грошових коштів на банківський рахунок Продавця, зазначений в Контракті (ст.. 4) (ас. 18-20).

Відповідно до відомостей, які містяться в листі Компанії «ATLAS DEVELOPMENT EQUITIES INC»від 18 березня 2015 року, Компанією підтверджено ціну та кількість товарів, які були поставлені до компанії TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД», згідно контракту 22/01 від 22 січня 2013 року та згідно інвойсу № 153197 від 5 квітня 2013 року: складові елементи Stadur FB-3 3050x1300x24 mmв кількості 1439 кг ціною 1,81 доларів США на суму 2604,59 доларів США; складові елементи Stadur FB-1 3000x2000x24 mm в кількості 4996 кг ціною 1,8 доларів США на суму 8992,8 доларів США; мастика для склопакетів 5,0 л, кількість 470,0 кг ціною 0,72 доларів США на суму 338,4 доларів США; гумовий ущільнювач для віконних рам 220х0,75 чорний в кількості 1802,21 кг ціною 0,73 доларів США на суму 1315,61 доларів США; гумовий ущільнювач для віконних рам 210х0,75 чорний в кількості 255,53 кг ціною 0,81 доларів США на суму 206,98 доларів США, всього на загальну суму 13458,38 доларів США (ас. 136-137).

Саме зазначені дані були внесені в Митну декларацію № 100270000/2013/158018 від 9 квітня 2013 року на підставі інвойсу № 153197 від 5 квітня 2013 року, наданому Компанією «ATLAS DEVELOPMENT EQUITIES INC» (ас. 12-15).

Згідно листа уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Енергобанк» за № 692/11 від 22 березня 2016 року, у ПАТ «Енергобанк» в реєстрах наявні імпортні вантажно-митні декларації:

Реквізити відправника: ATLAS DEVELOPMENT EQUITIES INC, MOSSFON BUILDING, 2-nd FLOOR, EAST 54-th STREET, Панама;

Реквізити отримувача: TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД»,м. Київ, Печерський узвіз, буд. 19,

Дата МД - 9 квітня 2013, номер МД - 100270000/2013/158018, хар.угоди -21, загальна фактурна вартість, у валюті - 13458, 38, сума для використання - 13458,38, код валюти - 840, № та дата контракту 22/01 від 22 січня 2013, № та дата реєстру МСОІІТ58.400, 8 травня 2014 (ас. 138-139), які й були сплачені.

З огляду на викладене, TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» в особі директора ОСОБА_5 були подані митному органу документи, передбачені Контрактом, в які внесені відомості на підставі документів, наданих Компанією «ATLAS DEVELOPMENT EQUITIES INC», а в подальшому і проведений розрахунок відповідно до вказаних документів.

Таким чином, наявними у справі доказами підтверджено здійснення поставки на виконання Контракту по митній декларації 100270000/2013/158018 від 9 квітня 2013 року товару відповідно до інвойсу № 153197 від 5 квітня 2013 року по вартості, обумовленій сторонами, а саме - 13458,38 долара США.

Також, як вбачається з матеріалів провадження, митними органами перевірка розрахунку заявленої митної вартості товару на час переміщення товару на територію України не проводилася, а в подальшому і не з'ясовувалося, яка ціна була фактично сплачена за зазначений товар.

Частиною третьою статті 54 Митного кодексу України встановлено, що за результатами здійснення контролю правильності визначення митної вартості товарів митний орган визнає заявлену декларантом або уповноваженою ним особою митну вартість чи приймає письмове рішення про її коригування відповідно до положень статті 55 цього Кодексу.

Під час провадження у даній справі представником митниці не надано суду жодних належних та допустимих доказів того, що подані TOB «БРАВОГЛАСС ТРЕЙД» основні та додаткові документи не дозволяли митному органу своєчасно у належний спосіб перевірити числове значення складових митної вартості товарів та відомості щодо їх ціни.

В матеріалах справи також відсутні висновки спеціаліста або експерта щодо визначення митної вартості товару відповідно до наданого для митного оформлення TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» інвойсу, наданого контрагентом.

Доводи апеляційної скарги про те, що на підставі відповіді митних органів Федеративної Республіки Німеччина та наданих документів встановлені невідповідності щодо вартості товару, який був задекларований TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» та фактично становить 33885,93 євро, з огляду на встановлене під час розгляду справи в суді першої та апеляційної інстанцій, на думку апеляційного суду, є безпідставними.

Так, як вбачається з відповіді митних органів Федеративної Республіки Німеччина, українське підприємство TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» пані ОСОБА_9 та панові ОСОБА_2 невідоме.

Згідно з їхніми даними, з 2002 року з'єднувальні елементи для будівництва вікон регулярно поставляються підприємству «Браво», м. Львів, вул.. Червоні Калми, 27, Україна. (TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» внесено в ЄДР 31 травня 2011 року (ас.22-25)).

В даних щодо постійних клієнтів фірми Stadur Produktions GmbH&Co.KG підприємство «Браво» занесене як «Браво Текст Україна».

Фірма «Браво» замовляє товари електронною поштою. За це відповідальними є торгово-фінансовий директор Віктор Базарний та Олена Момот з відділу логістики. ОСОБА_9 пересилає пані Момот електронною поштою експортні супровідні документи фірми, накладні, сертифікати походження та рахунки для українських митних органів (Разом з тим, відповідно до наявних у справі даних, Віктор Базарний та Олена Момот були працівниками «Браво Текс Україна», яка зареєстрована з 2002 року (ас.60-61)).

Одночасно не можна залишити без уваги й той факт, що ОленаМомот рахується, як особа, уповноважена на роботу з митними органами TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» (ас. 24)

Проте, будь-яких даних про те, що фірми «Браво», «БравоТекс Україна» та TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» є одна й та ж сама фірма матеріали справи не містять.

З огляду на викладене, висновки митних органів, що дійсна ціна поставленого товару не відповідає ціні, зазначеній у документах, наданих для митного оформлення, не підтверджена будь-якими доказами, є припущенням, на якому не може ґрунтуватись висновок про вчинення ОСОБА_5 правопорушення, і спростовується вищевикладеними доказами.

Враховуючи те, що здобутими по справі доказами подія правопорушення та наявність в діях ОСОБА_5 складу порушення митних правил, яке полягає у поданні митному органу, як підстави для переміщення товарів, документів, що містять неправдиві відомості, необхідні для визначення митної вартості товарів, не доведена, постанова місцевого суду, відповідно до якої провадження у справі про порушення митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 МК України, щодо ОСОБА_5 закрито у зв'язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення, - є законною та обґрунтованою, і підстав для її скасування, як про це ставиться питання в апеляційній скарзі представника митного органу, не вбачається, а тому апеляційна скарга задоволенню не підлягають.

На підставі викладеного,керуючись ст. 528 МК України, ст.ст. 293, 294 КУпАП, -

П О С Т А Н О В И В :

Поновити представнику Київської міської митниці ДФС Борматовій О.В. строк на апеляційне оскарження постанови Солом'янського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року.

Постанову Солом'янського районного суду м. Києва від 25 березня 2016 року, якою провадження у адміністративній справі про притягнення до адміністративної відповідальності директора TOB «БРАВО ГЛАСС ТРЕЙД» ОСОБА_5 про порушення митних правил, передбачених ч.1 ст.483 Митного кодексу України, закрито за відсутністю складу адміністративного правопорушення, - залишити без зміни, а апеляційну скаргу представника Київської міської митниці ДФС - без задоволення.

Постанова набирає законної сили негайно після її винесення, є остаточною і оскарженню не підлягає.

Суддя

Апеляційного суду м. Києва М.А. Васильєва

Джерело: ЄДРСР 59017971
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку