open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ С У Д

Кіровоградської області

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

"07" серпня 2009 р.Справа №17/84

Суддя господарського суду Кіровоградської області Таран С. В., розглянувши матеріали

за позовом: відкритого акціонерного товариства "Укртелеком" в особі Центру телекомунікаційних послуг Дніпропетровської філії відкритого акціонерного товариства "Укртелеком", м. Дніпропетровськ

до відповідача: приватного підприємця ОСОБА_1, м. Кіровоград

про стягнення 1785,99 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись статтями 61, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Прийняти позовну заяву до розгляду і порушити провадження у справі.

2.Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 26.08.09 о 14:30 год.

3.Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Кіровоград, вул. Луначарського, 29, кімн. № 315.

4. Зобов'язати учасників судового процесу до судового засідання надати:

ПОЗИВАЧУ: оригінали документів, доданих до позовної заяви (для огляду в судовому засіданні); акт звірки розрахунків; правові підстави нарахування інфляційних за жовтень місяць 2008 року; докази надання відповідачеві телекомунікаційних послуг за період з вересня місяця 2008 року по березень місяць 2009 року; обґрунтовані детальні розрахунки пені та річних з зазначенням періодів виникнення заборгованості, при цьому розрахунок пені провести з урахуванням пункту 6 статті 232 Господарського кодексу України.

ВІДПОВІДАЧАМ: обґрунтовані пояснення або можливі заперечення щодо заявлених вимог з доданням доказів на підтвердження своїх доводів, а також з посиланням на законодавство; докази направлення таких пояснень позивачеві; у разі сплати боргу - платіжні документи; копію свідоцтва про державну реєстрацію; акт звірки розрахунків.

5. Зобов'язати сторони скласти акт звірки розрахунків з зазначенням всіх операцій, за підписами керівників підприємств та скріплений печатками, який подати у строк до 18.08.2009 року. Ініціативу проведення звірки покласти на позивача.

6. До відома сторін, згідно правил статті 36 Господарського процесуального кодексу України копії матеріалів повинні бути належним чином засвідчені підписом уповноваженої особи з прикладенням печатки підприємства (установи) і подаються з супровідним листом. Представники сторін повинні мати оригінали документів на підтвердження своїх повноважень згідно статті 28 Господарського процесуального кодексу України (копії документів надати до справи).

7. На підставі статті 38 Господарського процесуального кодексу України витребувати від державного реєстратора - реєстраційної палати виконкому Кіровоградської міської ради - витяг із державного реєстру відносно фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності ОСОБА_1, ідентифікаційний код НОМЕР_1.

8. Витребувані судом документи направити до суду супровідним листом до 18.08.2009 року.

9. Попередити учасників судового процесу про відповідальність, передбачену пунктом 5 статті 83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону у вигляді штрафу в розмірі до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

10. Явку повноважних представників сторін в судове засідання визнати обов'язковою.

11. Копію ухвали направити сторонам по справі, в тому числі відповідачу за двома адресами (АДРЕСА_1, АДРЕСА_2), а також реєстраційній палаті виконкому Кіровоградської міської ради (разом із запитом на видачу витягу з ЄДР).

Суддя С.В. Таран

Джерело: ЄДРСР 5724886
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку