open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 592/448/16-к

Провадження № 1-в/592/190/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 січня 2016 року м.Суми

Ковпаківський районний суд міста Суми у складі:

головуючого: судді ОСОБА_1 ,

при секретарі: ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Суми клопотання начальника Ковпаківського РВ м. Суми кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Сумській області про звільнення від покарання по закінченню випробування з іспитовим строком щодо засудженої:

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженки м. Суми, яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 , не заміжньої, з середньою освітою, українки, громадянки України, яка не працює, засудженої 18.12.2014 року Зарічним районним судом м. Суми за ч. 2 ст. 309 КК України до позбавлення волі на строк 2 (два) роки 6 днів, на підставі ст. 75 КК України звільненої від відбування покарання з випробуванням на строк 1 (один) рік, -

ВСТАНОВИВ:

Начальник Ковпаківського РВ м. Суми кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Сумській області звернувся до Ковпаківського районного суду м. Суми з клопотанням про звільнення засудженої ОСОБА_3 від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку, в якому вказав про те, що вироком Зарічного районного суду м. Суми від 18.12.2014 року ОСОБА_3 було засуджено ч. 2 ст. 309 КК України до позбавлення волі на строк 2 (два) роки 6 днів, на підставі ст. 75 КК України звільненої від відбування покарання з випробуванням на строк 1 (один) рік. Під час іспитового строку засуджена ОСОБА_3 характеризувалася посередньо, обов`язки, покладені на неї судом, не порушувала, адміністративних правопорушень не вчиняла. За місцем проживання характеризується посередньо: спиртними напоями не зловживала, сварок та скандалів в сім`ї не вчиняла, громадський порядок і спокій громадян не порушувала. За період перебування на обліку в КВІ Ковпаківського району м. Суми, згідно даних Управління інформаційно-аналітичного забезпечення ГУНП України в Сумській області, ОСОБА_3 нового кримінального правопорушення не вчинила. Компрометуючих матеріалів від СВП (м. Суми) ГУНП України в Сумській області не надходило.

У судове засідання прокурор Сумської місцевої прокуратури ОСОБА_4 не з`явився, надав суду заяву про розгляд справи у його відсутність. Клопотання про звільнення від покарання по закінченню випробування з іспитовим строком щодо засудженої ОСОБА_3 підтримав.

У судове засідання старший інспектор Ковпаківського РВ м. Суми кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Сумській області ОСОБА_5 не з`явився, надав суду заяву про розгляд справи у його відсутність. Клопотання про звільнення від покарання по закінченню випробування з іспитовим строком щодо засудженої ОСОБА_3 підтримав.

У судове засідання засуджена ОСОБА_3 не з`явилася, надала суду заяву про розгляд справи у її відсутність, просила клопотання задовольнити.

Суд, перевіривши матеріали клопотання, вважає його таким, що підлягає задоволенню.

Так, судом встановлено, що вироком Зарічного районного суду м. Суми від 18.12.2014 року ОСОБА_3 було засуджено ч. 2 ст. 309 КК України до позбавлення волі на строк 2 (два) роки 6 днів, на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням на строк 1 (один) рік. Під час іспитового строку засуджена ОСОБА_3 характеризувалася посередньо, обов`язки, покладені на неї судом, не порушувала, адміністративних правопорушень не вчиняла. За місцем проживання характеризується посередньо: спиртними напоями не зловживала, сварок та скандалів в сім`ї не вчиняла, громадський порядок і спокій громадян не порушувала.

За період перебування на обліку в КВІ Ковпаківського району м. Суми, згідно даних Управління інформаційно-аналітичного забезпечення ГУНП України в Сумській області, ОСОБА_3 нового кримінального правопорушення не вчинила. Компрометуючих матеріалів від СВП (м. Суми) ГУНП України в Сумській області не надходило.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 9, 35, 72, 74-78, 88 КК України, ст.ст. 537, 539, ст.ст. 1, 13, 152-155, 163, 165, 166 КВК України, Листом Вищого Спеціалізованого Суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 21.11.2012 року № 10-1717/0/4-12, -

У Х В А Л И В:

Клопотання начальника Ковпаківського РВ м. Суми кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Сумській області про звільнення від покарання по закінченню випробування з іспитовим строком щодо засудженої ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженки м. Суми, яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 , не заміжньої, з середньою освітою, українки, громадянки України, яка не працює, засудженої 18.12.2014 року Зарічним районним судом м. Суми за ч. 2 ст. 309 КК України до позбавлення волі на строк 2 (два) роки 6 днів, на підставі ст. 75 КК України звільненої від відбування покарання з випробуванням на строк 1 (один) рік, задовольнити.

Звільнити засуджену ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію ухвали суду.

Ухвала про задоволення клопотання про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги до апеляційного суду Сумської області через суд, який ухвалив судове рішення, Ковпаківський районний суд міста Суми протягом 7 днів з дня її оголошення.

Ухвала суду першої інстанції, якщо інше не передбачено цим Кодексом, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції. Якщо строк апеляційного оскарження буде поновлено, вважається, що вирок чи ухвала суду, ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

Головуючий: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 55335511
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку