open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/34539/14-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 грудня 2014 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участі прокурора ОСОБА_3 , представника особи в інтересах якої подано скаргу ОСОБА_4 , розглянувши скаргу, яка подана адвокатом ОСОБА_5 в інтересах ОСОБА_6 на бездіяльність, яка полягає у відсутності розгляду клопотання про повернення тимчасово вилученого майна,

В С Т А Н О В И В :

21.11.2014 до суду звернувся адвокат ОСОБА_5 в інтересах ОСОБА_6 із скаргою на бездіяльність старшого прокурора Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України ОСОБА_7 , яка полягає у відсутності розгляду клопотання про повернення тимчасово вилученого майна.

У поданій скарзі заявник просить слідчого суддю зобов`язати старшого прокурора ГВП ГПУ ОСОБА_7 розглянути клопотання від 17.11.2014 про повернення тимчасово вилученого майна та повернути майно, що вилучено під час обшуку у ОСОБА_6 , останньому як володільцю.

У судовому засіданні присутній представник ОСОБА_6 ОСОБА_4 вимоги скарги підтримав та просив задовольнити, посилаючись на обставини, що викладені у ній.

Прокурор ОСОБА_3 у судовому засіданні заперечував проти задоволення скарги, пояснивши, що майно вже повернуто власнику ОСОБА_6 .

Вивчивши скаргу, письмові докази, пояснення особи, що звернулася із скаргою, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

За своїм змістом подана скарга направлена на повернення вилученого майна у ході проведеного обшуку, через призму оскарження бездіяльності органу, що здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, в особі прокурора.

14.11.2014 слідчим в ОВС СВ СУ ГВП ГПУ ОСОБА_8 на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 13.11.2014 проведено обшук за адресою: АДРЕСА_1 , під час якого вилучено коробки з патронами, автомати, автоматні магазини та рушниці ОСОБА_6 .

Вказане майно представник ОСОБА_6 адвокат ОСОБА_5 у скарзі просить повернути та представник ОСОБА_4 у судовому засіданні підтримав вимогу, наполягаючи на зобов`язанні старшого прокурора відділу ГВП ГПУ ОСОБА_7 надати відповідь на подане клопотання від 17.11.2014 про повернення тимчасово вилученого майна.

Як встановлено у судовому засіданні, прокурор Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України ОСОБА_7 повернув належні ОСОБА_6 речі, що вилучені під час обшуку 14.11.2014, що не заперечувалося представником останнього у судовому засіданні.

Вбачається, що, оскільки тимчасово вилучене майно повернуто власникові, що і було метою подання відповідного клопотання до органу досудового розслідування та подання скарги, її вимоги необхідно залишити без задоволення, у зв`язку із усуненням предмету оскарження як такого.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 303, 306, 307 Кримінального процесуального кодексу України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В :

Скаргу ОСОБА_5 в інтересах ОСОБА_6 на бездіяльність, яка полягає у відсутності розгляду клопотання про повернення тимчасово вилученого майна залишити без задоволення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 54930498
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку