open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 313/574/15-п

Провадження №3/313/170/2015

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21.04.2015 р. смт. Веселе

Суддя Веселівського районного суду Запорізької області Нагорного А.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали протоколу про адміністративне правопорушення, які надійшли з Веселівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, громадянина України, не працює. Ухвалою Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 29.04.2014 р. строком на 1 рік встановлений адміністративний нагляд та обмеження. Ухвалою Веселівського районного суду Запорізької області від 25.12.2014 р. накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у сумі 170,00 грн. за скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КУпАП, мешкає за адресою: вул.Ворошилова, буд.1, с.Калинівка Веселівського району Запорізької області, за ч.2 ст.187 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

ВСТАНОВИВ:

До Веселівського районного суду Запорізької області з Веселівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшли матеріали протоколу про адміністративне правопорушення про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 за ч.2 ст.187 КУпАП.

Зі змісту протоколу серії ЗП № 014784 вбачається, що ОСОБА_1 09.04.2015 р. не з’явився на реєстрацію чим порушив обмеження, встановлені ухвалою Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 29.04.2014 р. на підставі Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі» від 01.12.1994 р. №264/94-ВР і скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.187 КУпАП – дії, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення.

Факт скоєння правопорушення підтверджується матеріалами протоколу про адміністративне правопорушення, поясненнями ОСОБА_1, який визнав себе винним у скоєнні правопорушення повністю. Крім того, ОСОБА_1, у зв’язку з травмою ноги, просив суд призначити йому адміністративне стягнення у виді штрафу, який зможе сплатити, так як він є власником земельної ділянки 8 га, яку орендує фермер ОСОБА_2 у с. Корніївка Веселівського району.

При накладенні адміністративного стягнення ОСОБА_1, відповідно до ст.33 КУпАП, суд враховує характер вчиненого правопорушення, особу правопорушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність і вважає за необхідне накласти на ОСОБА_1 адміністративне стягнення в межах санкцій ч.2 ст.187 КУпАП у виді штрафу, що, по переконанню суду, буде сприяти виправленню та попередженню скоєння ним в подальшому нових правопорушень.

Згідно ст.40-1 КУпАП, судовий збір по справі про адміністративне правопорушення у разі винесення судом (суддею) постанови про накладення адміністративного стягнення сплачується особою, на яку накладено таке стягнення.

Керуючись ст.ст.221, 40-1, 283-284, 287 КУпАП, суддя

ПОСТАНОВИВ:

ОСОБА _1 визнати винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КУпАП, та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 255,00 грн.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави судовий збір у розмірі 36,54 грн.

Строк пред’явлення постанови суду до виконання три місяці (до 21.07.2015 р.).

Копію постанови суду направити до Веселівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області та ОСОБА_1 – для виконання.

Скаргу на постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути подано протягом десяти днів з дня винесення постанови. В разі пропуску зазначеного строку з поважних причин цей строк за заявою особи, на яку винесено постанову, може бути поновлено органом (посадовою особою) правомочним розглядати скаргу.

Суддя

Веселівського районного суду Запорізької області ОСОБА_3

Джерело: ЄДРСР 51815026
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку