open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

УХВАЛА

м. Черкаси

19 березня 2015 року Справа № 823/275/15

Черкаський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді – Каліновської А.В.,

при секретарі – Педані О.В.,

за участю:

представника позивача: ОСОБА_1,

представника відповідача: ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні розглянувши адміністративну справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Укрмашхімкомплект-2013» до державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення - рішення,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся в Черкаський окружний адміністративний суд з вищезазначеним позовом, в якому просить визнати протиправним та скасувати податкове повідомлення - рішення державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області від 24.11.2014р. №0003782301.

В судовому засіданні представник позивача заявив клопотання про заміну неналежного відповідача – державну податкову інспекцію у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області на належного відповідача – державну податкову інспекцію у м. Черкасах Головного управління ДФС у Черкаській області.

Представник відповідача не заперечив щодо задоволення даного клопотання.

Статею 55 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Згідно положень постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.2014р. №311 «Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України» утворено як юридичні особи публічного права територіальні органи Державної фіскальної служби, реорганізувавши територіальні органи Міністерства доходів і зборів шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної фіскальної служби за переліком згідно з додатком 2.

Згідно з Додатком 2 вищезазначеної постанови державна податкова інспекція у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області реорганізується шляхом приєднання до державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління ДФС у Черкаській області.

З огляду на встановлені у суді обставини, вбачається за доцільне замінити неналежного відповідача – державну податкову інспекцію у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області на належного відповідача – державну податкову інспекцію у м. Черкасах Головного управління ДФС у Черкаській області.

На основі встановленого, керуючись ст. 55 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача – задовольнити.

Допустити заміну неналежного відповідача – державну податкову інспекцію у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області на належного відповідача – державну податкову інспекцію у м. Черкасах Головного управління ДФС у Черкаській області.

Направити копію даної ухвали або вручити представникам сторін.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.В. Каліновська

Повний текст ухвали виготовлено 23 березня 2015 року.

Джерело: ЄДРСР 48058131
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку