open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

_________________________________________________________________________

У Х В А Л А

про прийняття заяви про порушення провадження

у справі про банкрутство до розгляду

21 травня 2015 р. Справа № 902/699/15

Суддя господарського суду Вінницької області Стефанів Т.В. ,

розглянувши матеріали

за заявою :Управління Пенсійного фонду України в м. Могилеві-Подільському та Могилів-Подільському районі Вінницької області (код ЄДРПОУ 37865377, 24000, м. Могилів-Подільський, вул. 3-тя Гвардійська, 19)

до:публічного акціонерного товариства "Могилів-Подільський завод газового устаткування та приладів" (код ЄДРПОУ 03327670, 24001, м. Могилів-Подільський, вул. Строкача, 13)

про порушення провадження у справі про банкрутство

18 травня 2015 р. до господарського суду Вінницької області надійшла заява Управління Пенсійного фонду України в м. Могилеві-Подільському та Могилів-Подільському районі Вінницької області (код ЄДРПОУ 37865377, 24000, м. Могилів-Подільський, вул. 3-тя Гвардійська, 19) № 1726/06-78/09 від 13.05.2015 р. про порушення справи про банкрутство публічного акціонерного товариства "Могилів-Подільський завод газового устаткування та приладів" (код ЄДРПОУ 03327670, 24001, м. Могилів-Подільський, вул. Строкача, 13).

Враховуючи, що заява боржника відповідає змісту вимог, зазначених у Законі України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» (далі - Закон про банкрутство), її подано із дотриманням положень ст. 11 Закону про банкрутство, та відсутні підстави для відмови у прийнятті (в тому рахунку заявлені вимоги є безспірними) або для повернення заяви про порушення справи про банкрутство, суд визнав представлені матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду та призначення розгляду заяви у підготовчому засіданні.

З рахуванням наведеного, керуючись ст. ст. 1, 2, 9-13, 114 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. ст. 1, 2, 4-1, 12, 15, 32, 33, 34, 36, 38, 65, 115 Господарського процесуального кодексу України господарський, суд

У Х В А Л И В :

1. Прийняти заяву про порушення провадження у справі про банкрутство до розгляду.

2. Призначити підготовче засідання на 02.06.15 о 12:00 год., (господарський суд Вінницької області, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, кімн № 1115).

3. Заборонити власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника та боржнику приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, відчужувати основні засоби.

4. Боржнику надати в підготовче засідання:

- відзив на заяву про порушення провадження у справі про банкрутство, у відзиві мають бути зазначені: наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника; загальна сума заборгованості боржника перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей , у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати; відомості про наявне у боржника майно, про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків; відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити; відомості про проведення боржником діяльності, пов'язаної з державною таємницею; докази необґрунтованості вимог заявника (за їх наявності); інші відомості, що мають значення для розгляду справи.;

- докази відправлення заявнику копії відзиву;

- довідка органів приватизації (органів, уповноважених управляти об'єктами державної власності) стосовно наявності або відсутності на балансі підприємства, щодо якого порушено справу про банкрутство, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до його статутного капіталу.

5. Арбітражним керуючим, визначеним автоматизованою системою з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України є Кулик Максим Вікторович .

Зобов 'язати арбітражного керуючого Кулика Максима Вікторовича надати заяву на участь у даній справі до 29.05.2015 року.

Ухвалу направити згідно переліку рекомендованим дистом з повідомленням про вручення поштового відправлення.

Суддя Стефанів Т.В.

віддрук прим.:

1 - до справи;

2 - УПФУ в м. Могилеві-Подільському та Могилів-Подільському районі Вінницької області, 24000, м. Могилів-Подільський, вул. 3-тя Гвардійська, 19;

3 - ПАТ "Могилів-Подільський завод газового устаткування та приладів", 24001, м. Могилів-Подільський, вул. Строкача, 13;

4 - Відділ державної виконавчої служби Могилів-Подільського міськрайонного управління юстиції Вінницької області, вул. Г. Сагайдачного, 1/30, м. Могилів-Подільський, Вінницької області, 24000;

5 - Реєстраційна служба Могилів-Подільського міськрайонного управління юстиції Вінницької області, 24000 Вінницька обл., м. Могилів-Подільський, вул. Володимирська, 6;

6 - арбітражному керуючому Кулику Максиму Вікторовичу, вул. Черновола, 41, літера Д, м. Київ, Україна, 01135

Джерело: ЄДРСР 44290340
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку