open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 353/1203/14-ц

Провадження № 2/353/528/14

У Х В А Л А

09 жовтня 2014 року м.Тлумач

Суддя Тлумацького районного суду Івано-Франківської області Луковкіна У.Ю., ознайомившись з матеріалами за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Прибилівської сільської ради Тлумацького району Івано-Франківської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,-

в с т а н о в и л а :

ОСОБА _1 звернувся в суд з позовом до ОСОБА_2, Прибилівської сільської ради Тлумацького району Івано-Франківської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Позовна заява оформлена у відповідності до вимог ст.ст. 119, 120 ЦПК України.

Даних про обставини, які перешкоджають відкриттю провадження в даний час не має.

Цього достатньо для внесення справи в судове засідання.

На підставі наведеного, керуючись ч.1, ч.4 ст. 122, ст. 127 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А :

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Прибилівської сільської ради Тлумацького району Івано-Франківської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Розпочати підготовчі дії по справі.

Необхідності у проведенні по справі попереднього судового засідання не має.

Пропоную відповідачам, після одержання копії ухвали про відкриття провадження у справі, подати до суду у строк до 21.10.2014 року письмові заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення.

Зобов'язати сторони подати свої докази до початку розгляду справи по суті, а також в цей період повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору. Зобов'язати сторони повідомити суд про наявність осіб, на права та обов'язки яких може вплинути рішення суду по даній справі.

Зобов'язати позивача подати до суду у строк до 21.10.2014 року письмові докази, що підтверджують поважність пропуску шестимісячного строку, протягом якого необхідно було звернутись до нотаріальної контори із заявою про прийняття спадщини.

Справу призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Тлумацького районного суду на 08 год. 00 хв. 22 жовтня 2014 року.

Витребувати у Тлумацької державної нотаріальної контори Івано-Франківської області та приватних нотаріусів Тлумацького районного нотаріального округу Івано-Франківської області ОСОБА_3 і ОСОБА_4 відомості стосовно того, чи відкривалась спадкова справа щодо майна: ОСОБА_5, яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1, останнє місце проживання якої було с. Прибилів Тлумацького району Івано-Франківської області.

Тлумацькій державній нотаріальній конторі Івано-Франківської області та приватним нотаріусам Тлумацького районного нотаріального округу Івано-Франківської області ОСОБА_3 і ОСОБА_4 надіслати на адресу Тлумацького районного суду Івано-Франківської

області належним чином посвідчену копію спадкової справи, у разі її відкриття, та витяг про реєстрацію в спадковому реєстрі спадкової справи до 21 жовтня 2014 року.

Копію ухвали, позовної заяви та доданих до неї документів надіслати відповідачам та копії ухвали позивачу, Тлумацькій державній нотаріальній конторі Івано-Франківської області та приватним нотаріусам Тлумацького районного нотаріального округу Івано-Франківської області ОСОБА_3 і ОСОБА_4 Надіслати особам, які беруть участь в справі, інформацію про їхні процесуальні права і обов'язки.

При явці в судове засідання особи, які беруть участь в справі, зобов'язані мати з собою паспорт (для фізичних осіб) та довіреність і паспорт чи посвідчення (для представників фізичних та юридичних осіб).

Суддя У.Ю. Луковкіна

Джерело: ЄДРСР 40814419
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку