open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа №5-384/07

Справа №5-384/07

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

«25» жовтня 2007 року Сокирянський районний суд Чернівецької області в складі:

головуючого-судді: Побережної О.Д.

при секретарі: Гончар А.П.

з участю прокурора: Чернушка А.Е.,

представника СВК № 67 Микитюк В. В.

засудженого ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Сокиряни справу за поданням начальника Сокирянськоі виправної колонії №67 (далі СВК-67) та голови спостережної комісії про можливість заміни невідбутої частини покарання більш м'яким покаранням ОСОБА_1, -

встановив:

Начальник Сокирянськоі виправної колонії №67 та голова спостережної комісії звернулися до суду з поданням про можливість заміни невідбутої частини покарання у вигляді позбавлення волі на більш м'яке у вигляді обмеження волі ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 року народження, уродженця м. Шепетівка Хмельницької області та жителя АДРЕСА_1, засудженого 24.09.1999 року військовим судом Західного регіону м. Львів за ст. ст. 118 ч.2, 17, 93 п.»ж», 42 КК України до 13 років позбавлення волі з відбуттям перших 5 років у тюрмі, решту строку в ВТК посиленого режиму, з позбавленням на підставі ст. 37 КК України військового звання «каштан». Постановою місцевого суду Рівненського району Рівненської області від 25.02.2002 року вирок приведено у відповідність з КК України 2001 року: вважати засудженим за ч.3 ст. 153, ч.2 ст. 15, п.9 ч.2 ст. 115 КК України. Постановою місцевого суду Рівненського району Рівненської області від 08.08.2002 року переведений до ВТК посиленого режиму.

Заслухавши засудженого, який не висловив заперечень та представника СВК-67, який підтримав подання, враховуючи думку прокурора, суд вважає, що воно підлягає до задоволення.

Судом встановлено, що ОСОБА_1 засуджений за вчинення умисних особливо тяжких злочинів, на даний час відбув більше 2/3 строку. За час перебування в СІЗО встановленого режиму утримання не порушував. Стягнень та заохочень не мав. До СВК №67 прибув 27.09.2002 року. По прибуттю працевлаштований на виробництві установи на вантажно-розвантажувальній дільниці вантажником готової продукції, сумлінно відноситься до праці, у повному обсязі виконує свої трудові обов'язки. Характеризується позитивно. Допустив одне порушення встановленого режиму відбування покарання, стягнення погашено у встановленому порядку. Має 4 заохочення. Підтримує зв'язок з рідними. У вчиненому злочині розкаюється.

Встановлені обставини свідчать про те, що засуджений ОСОБА_1 став на шлях виправлення і йому може бути замінена не відбута частина покарання у вигляді позбавлення волі більш м'яким покаранням у вигляді обмеження волі, в межах строків, установлених для даного виду покарання.

На підставі ст. 82 КК України, керуючись ст. 407 КПК України, суд, -

постановив:

Подання начальника Сокирянськоі виправної колонії №67 та голови спостережної комісії -задовольнити.

Замінити ОСОБА_1 невідбуту частину покарання, призначену вироком військового суду Західного регіону м. Львів від 24.09.1999 року у вигляді позбавлення волі, більш м'яким покаранням у вигляді обмеження волі строком на 4 (чотири) роки 2 (два) місяці 26 (двадцять шість) днів.

Постанова може бути оскаржена до апеляційного суду Чернівецької області протягом 7 діб з дня п оголошення шляхом подачі апеляції через Сокирянський районний суд.

Джерело: ЄДРСР 4067777
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку