open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 317/4113 /14-к

№/п 1-в/317/ 853/2014

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 вересня 2014 р.м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3 ,

представника адміністрації ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у режимі відеоконференції подання Біленьківської виправної колонії УДПтС України в Запорізькій області (№99) про умовно-дострокове звільнення засудженого ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, українця, освіта середня - спеціальна , не одруженого, уродженця м. Запоріжжя, мешканця АДРЕСА_1 , раніше судимого: 18.11.2009року Вільнянським районним судом Запорізької області за ст.ст. 187ч.3,69 КК України 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 3 роки.

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_5 засуджений: 02.03.2011 року Вільнянським районним судом Запорізької області за ст. 185ч.2 КК України 2 роки позбавлення волі. Згідно ст. 71 КК України частково приєднано не відбуте покарання за вироком цього ж суду від 18.11.2009 року до 5 років 6 місяців позбавлення волі. Зараховано в строк відбування покарання час тримання під вартою з 12.05.2009 року по 18.11.2009 року.

Початок строку 14.01.2011 року.

Кінець строку 07.01.2016 року.

Станом на 19. 09. 2014 року відбув більш як 3/4 строку покарання, тобто 4 роки 2 місяці11 днів.

Засуджений ОСОБА_5 , в місцях позбавлення волі знаходиться з 17.01.2011 року. Під час тримання у Вільнянькому СІ, мав чотири стягнення ( три накладені до набуття вироком чинності, одне погашене у встановленому законом порядку),заохочень не мав.

В Біленьківській ВК-99 відбуває покарання з 15.04.2011 року.

Адміністрацією Біленьківської виправної колонії УДПтС України в Запорізькій області (№99) засуджений ОСОБА_5 представлений на умовно - дострокове звільнення,враховуючи це,та посилаючись на те, що за період відбування покарання допустив два порушення вимог режиму відбування покарання за що притягувався до дисциплінарної відповідальності, стягнення зняті та погашені у встановленому законом порядку. За сумлінну поведінку та ставлення до праці має одне заохочення правами начальника колонії та одне правами начальника відділення. СПС. У відношенні до персоналу установи ввічливий, тактовний, виконує їх вимоги. Працевлаштований на виробництві установи різноробочим, до праці відноситься відповідально, завдання виконує якісно і в строк. Приймає участь у програмах диференційованого виховного впливу, на заходи індивідуально - виховного характеру реагує позитивно. Прагне підвищення свого загальноосвітнього рівня, відвідує бібліотеку. За характером спокійний, врівноважений, не конфліктний, підтримує стосунки із засудженими позитивної спрямованості. Підтримує зв`язок з родичами шляхом листування, побачень, отримує від них посилки та передачі.У скоєному злочині вину визнає повністю, розкаюється. За вироком суду позову не має..

Судове засідання проводиться у режимі відеоконференції на підставі ст.336 КПК України.

В судовому засіданні представник адміністрації Біленьківської виправної колонії УДПтС України в Запорізькій області (№99) ОСОБА_4 підтримав подання та просить його задовольнити.

Суд, вивчивши особову справу засудженого, вислухавши його пояснення, точку зору представника адміністрації, висновок прокурора, вважає клопотання обґрунтованим і таким, що підлягає задоволенню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.81 КК України, ст.537, ч.2, ч.3 ст.539 КПК України, ст.153,154 КВК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Звільнити умовно-достроково засудженого ОСОБА_5 на строк 1 рік 3місяці 19днів.

Зарахувати в строк відбутого покарання час знаходження в місцях позбавлення волі до фактичного звільнення.

Ухвала суду може бути оскаржена до апеляційного суду Запорізької області через суд першої інстанції шляхом подання апеляційної скарги протягом семи днів з дня її оголошення.

У разі подання апеляції прокурором, виконання ухвали зупиняється.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 40573503
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку