open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

04 вересня 2014 р.

Справа №607/17495/13-ц

Тернопільський міськрайонний суд в складі :

головуючого судді Дзюбича В.Л.

з участю секретаря судового засідання Грабської Ю.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Тернополі заяву представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 про перегляд заочного рішення у цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Кредобанк» до ОСОБА_3, ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором кредиту,-

В С Т А Н О В И В

Заявник представник ОСОБА_1 звернувся до Тернопільського міськрайонного суду із заявою про перегляд заочного рішення Тернопільського міськрайонного суду від 24.12.2013 р. у цивільній справі №607/17495/13-ц за позовом Публічного акціонерного товариства «Кредобанк» до ОСОБА_3, ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором кредиту.

Заявлені вимоги заявник обґрунтовує тим, що про розгляд та ухвалення рішення по даній справі його не було належним чином повідомлено, що призвело до неможливості брати участь в даній справі та надати докази та заперечення, які мають істотне значення для справи.

Заявник та представник заявника в судове засідання не з"явився з невідомої суду причини, хоча про день та час розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку.

Представник відповідача по справі Публічного акціонерного товариства «Кредобанк» у судове засідання не з»явився, проте подав заяву в якій з приводу скасування заочного рішення не заперечив.

Згідно ч.1 ст.232 ЦПК України, заочне рішення підлягає скасуванню, якщо судом буде встановлено, що відповідач не з»явився в судове засідання та не повідомив про причини неявки з поважних причин і докази, на які він посилається, мають істотне значення для правильного вирішення справи.

Зважаючи на те, що представник відповідача по справі ОСОБА_1 посилається на обставини які мають істотне значення для правильного вирішення справи, з огляду на те, що відповідач по справі ОСОБА_1 з поважних причин не з'явився в судове засідання та не повідомив про причини своєї неявки, суд вважає, що заяву представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 про перегляд заочного рішення Тернопільського міськрайонного суду від 24.12.2013 р. у цивільній справі №607/17495/13-ц слід задовольнити, скасувавши заочне рішення Тернопільського міськрайонного суду від 24.12.2013 р. у цивільній справі №607/17495/13-ц за позовом Публічного акціонерного товариства «Кредобанк» до ОСОБА_3, ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором кредиту .

Керуючись ст.ст. 231, 232, 294 Цивільного процесуального кодексу України, суд ,-

У Х В А Л И В :

Заяву представника ОСОБА_1 - ОСОБА_2 про перегляд заочного рішення у цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Кредобанк» до ОСОБА_3, ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором кредиту - задовольнити.

Скасувати заочне рішення Тернопільського міськрайонного суду від 24.12.2013 р. у цивільній справі 607/17495/13-ц за позовом Публічного акціонерного товариства «Кредобанк» до ОСОБА_3, ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за договором кредиту та призначити справу до розгляду в загальному порядку.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Дзюбич В.Л.

Джерело: ЄДРСР 40451699
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку