open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

18 липня 2014 р. Справа № 909/779/14

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Кобрин О. М. , розглянувши матеріали

за заявою: Публічного акціонерного товариства "Діамантбанк"

Котрактова площа, 10-А, м.Київ, 04070

представник заявника:

Кернякевич Зоряна Богданівна

с.Драгомирчани, Тисменицький район,

Івано-Франківська область

особа, щодо якої вживаються запобіжні заходи:

Івано-Франківське обласне державне об"єднання

спиртової та лікеро-горілчаної промисловості

вул.Княгинин, 44, м.Івано-Франківськ, 76003

про вжиття запобіжних заходів

без виклику представників сторін

ВСТАНОВИВ: до господарського суду Івано-Франківської області звернулось Публічне акціонерне товариство "Діамантбанк" із заявою (вх.№10159/14 від 17.07.14) до Івано-Франківського обласного державного об"єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості про вжиття запобіжних заходів.

Розглянувши вищевказану заяву, суд дійшов висновку прийняти її до розгляду в судовому засіданні, зважаючи на наступне.

Згідно статті 43- 1 господарського процесального кодексу України особа, яка має підстави побоюватись, що подача потрібних для неї доказів стане згодом неможливою або утрудненою, а також підстави вважати, що її права порушені або існує реальна загроза їх порушення, має право звернутися до господарського суду з заявою про вжиття, передбачених статтею 43-2 цього Кодексу, запобіжних заходів до подання позову.

Відповідно до ч.1, ч.2, ч.3 статті 43-4 ГПК України заява про вжиття запобіжних заходів розглядається не пізніше двох днів з дня її подання господарським судом, в районі діяльності якого належить провести ці процесуальні дії, з повідомленням заінтересованих осіб. Однак неявка їх не перешкоджає розглядові заяви. У справах щодо майна господарських організацій, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави, господарський суд обов'язково залучає орган державної влади, що здійснює управління корпоративними правами.

У разі обгрунтованої вимоги заявника заява про вжиття запобіжних заходів розглядається лише за його участю без повідомлення особи, щодо якої просять вжити запобіжні заходи, крім випадку, передбаченого частиною першою цієї статті (ч.2 ст.43-4 ГПКУ).

Господарський суд має право вимагати від заявника додати до заяви будь-який наявний у нього доказ про порушення або загрозу порушення його прав (ч.3 ст.43-4 ГПКУ).

Зважаючи на норми господарського процесуального законодавства, суд вважає за необхідне прийняти заяву про вжиття запобіжних заходів до розгляду в судовому засіданні 21.07.14 із викликом представників заявника та Івано-Франківського обласного державного об"єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості.

Керуючись ст.43-1, ч.1, 2, 3 ст.43-4, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву Публічного акціонерного товариства "Діамантбанк" (вх.№10159 від 17.07.14) до розгляду в судовому засіданні 21.07.14 о 14:30 год.

Зобов"язати Публічне акціонерне товариство "Діамантбанк" подати суду акт перевірки стану предмету забезпечення від 17.07.14. та докази надання коштів кредиту.

Представникам заявника та Івано-Франківського обласного державного об"єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості з"явитись в судове засідання.

Суддя Кобрин О. М.

Виготовлено в КП "Діловодство спеціалізованого суду"

________________ Нижник О. Г. 18.07.14

Джерело: ЄДРСР 39814279
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку