open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 244/2336/13-к

Провадження № 1-в/244/116/2013

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18.05.2013 року Сніжнянський міський суд Донецької області в складі:

головуючого судді - Кучма В.В.,

при секретарі - Гладир Ю.С.,

за участю прокурора прокуратури м.Сніжне - Порохні В.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Сніжнянської виправної колонії Управління державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 127) спільне подання начальника Сніжнянської виправної колонії Управління державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 127) та голови спостережної комісії виконавчого комітету Сніжнянської міської ради про умовно-дострокове звільнення від покарання засудженої ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженки м. Горлівка Донецької області, громадянки України, розлучиної, з середньо - спеціальною освітою, раніш не судимої, яка відбуває покарання у вигляді позбавлення волі в Сніжнянській ВК № 127,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА _2 засуджена 17.06.2011 року вироком Центрально-Міським райсудом м.Горлівка за ст. 187 ч.4 КК України до 3 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, 20.06.2011 року постановою Центрально-Міським райсудом м.Горлівка вважати засудженою за ст. 187 ч.4, 69 КК України до 3 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, Ухвалою Верховного суду України від 15.03.2012 року виключена вказівка про солідарний порядок стягнення з засуджених судових витрат.

Початок строку покарання: 13 вересня 2010 року

Кінець строку покарання: 13 березня 2014 року.

3/4 згідно зі ст. 81 КК України: 28 квітня 2013 року.

З подання вбачається, що за період відбування покарання засуджена ОСОБА_2 характеризується позитивно. По прибуттю до колонії працевлаштована днювальною ПОЗ. До праці ставилась сумлінно, в роботі проявляла корисну ініціативу та ентузіазм. На теперішній час працевлаштована днювальною відділення СПС № 2. До виконання обов*язків ставиться сумлінно, відповідально, виконує їх у повному обсязі. Приймає активну участь у роботах по благоустрою території колонії та приміщень відділення, розуміє їх необхідність, має два заохочення. Режиму відбування покарання не порушує, стягнень не має. Навчається у Сніжнянському навчальному центрі № 127 при установі за фахом швачки. До навчання ставиться сумлінно, учбову дисципліну не порушує. Свою провину у скоєному злочині усвідомила повністю. Родинні стосунки підтримує з батьками шляхом листування та побачень. Виконавчих листів не має. Засуджена ОСОБА_2 довела своє виправлення гарною поведінкою та сумлінним ставлення до праці, а тому СВК № 127 просить про її умовно-дострокове звільнення.

Обговоривши зазначене подання, заслухавши засуджену ОСОБА_2, яка просила звільнити її від подальшого відбування покарання, представника Сніжнянської ВК №127, яка підтримала подання та охарактеризувала засуджену з позитивної сторони, думку прокурора, який висловив думку щодо необхідності задоволення подання, суд вважає, що воно підлягає задоволенню.

ОСОБА_2 засуджена за особливо тяжкий злочин. Відповідно до ч.3 п.3 ст.81 КК України відбула 3/4 частину призначеного судом строку покарання, позитивно характеризується, тобто зразковою поведінкою та сумлінним ставленням до праці довела своє виправлення, а тому може бути умовно-достроково звільнена від відбування частини покарання, яка залишилася.

Керуючись ст. 81 КК України, ст.ст.537, 539 КПК України,

У Х В А Л И В :

Спільне подання начальника Сніжнянської виправної колонії Управління державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№ 127) та голови спостережної комісії виконавчого комітету Сніжнянської міської ради про умовно-дострокове звільнення від покарання засудженої ОСОБА_2 -задовольнити.

Засуджену ОСОБА_2 умовно-достроково звільнити від відбування частини покарання, що залишилася, у вигляді 9 місяців 25 днів.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом семи днів з дня її проголошення. Оскарження прокурором ухвали суду зупиняє її виконання.

Суддя

В.В. Кучма

Джерело: ЄДРСР 31250472
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку