open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Дата документу 15.02.2012



КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДОНЕЦЬКА

ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 3-154/12

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

«09»лютого 2012 року м. Донецьк

Суддя Кіровського районного суду міста Донецька Жолтий Д.В, розглянувши матеріали справи, які надійшла від Кіровської податкової інспекції у Донецькій області, про притягнення до адміністративної відповідальності:

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця с. Калініно Донецької обл.., працюючого директором ТОВ «Центавр», проживаючого за адресою: АДРЕСА_1,

за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 163-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1, працюючи директором товариства з обмеженою відповідальністю „Центавр” і будучи посадовою особою, на яку законом покладено обовязок дотримання вимог податкового законодавства, в порушення ст.5 Закону України від 11.12.1991 р. № 1963-XII „Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів” несвоєчасно надав платіжні доручення на перерахування податку з власників транспортних засобів за 4 квартал 2008 р. по 4 квартал 2009 р. по строку 14.01.2010р., тобто вчинив адміністративне правопорушення передбачене ч.1 ст. 163-2 КпАП України.

Правопорушник, своєчасно сповіщений про місце і час розгляду адміністративної справи, в судове засідання не зявився і не повідомив про причини неявки, від нього не надійшло клопотання про відкладення розгляду справи, тому вважаю можливим розглянути справу в його відсутності.

Відповідно до вимог частини 1 статті 163-2 КпАП України адміністративним правопорушенням визнається неподання або несвоєчасне подання платіжних доручень на перерахування належних до сплати податків та зборів (обов'язкових платежів).

Винність ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного проступку підтверджується даними протоколу №5 від 29.12.2011 року про адміністративне правопорушення, складеного уповноваженою посадовою особою в установленому законом порядку та актом документальної перевірки Кіровського відділення ОДПІ з питань своєчасної сплати узгодженого податкового забов?язання по податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів ТОВ «Центавр»від 13.12.2011 р.

За таких обставин, оцінивши надані докази в їх сукупності, приходжу до висновку про наявність у діях ОСОБА_1 складу адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.163-2 КпАП України, та про доведеність його вини.

При обранні міри адміністративного стягнення враховуються обставини та характер правопорушення, ступінь провини правопорушника і дані про його особу.

На підставі вищевикладеного, керуючись статтями 163-2 ч.1, 280, 283, 284 Кодексу України про адміністративні правопорушення, -



П О С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 163-2 КпАП України, та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 85 (вісімдесят п?ять) грн.

Заява про апеляційне оскарження, протест на постанову може бути подано протягом 10 днів від дня проголошення постанови через Кіровський районний суд м. Донецька.

Суддя:

Провадження3/0525/154/12

№0525/298/2012



Джерело: ЄДРСР 22526035
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку