open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
А21/193-06


ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА


06.07.06р.


Справа № А21/193-06

За позовом державної податкової інспекції у Амур-Нижньодніпровському районі м.Дніпропетровська, м.Дніпропетровськ

до відповідача приватного підприємства виробничо-комерційної фірми „Вісент” (49000, м.Дніпропетровськ, вул.Калинова, 51-а, ЗКПО 19155834)

про припинення юридичної особи.

Суддя Алмазова І.В.

Представники сторін:

від позивача –Івонін М.Л. –інспектор, дов.№8211/10/10 від 06.04.2006р.

від відповідача –не з'явився.


СУТЬ СПОРУ:

Державна податкова інспекція у Амур-Нижньодніпровському районі м.Дніпропетровська звернулась з позовом і просить припинити підприємницьку діяльність приватного підприємства виробничо-комерційної фірми „Вісент”, в обґрунтування позовних вимог посилається на те, що з 14 лютого 2005 року відповідач ухиляється від подачі до органів державної податкової інспекції документів податкової та бухгалтерської звітності.

21.06.06р. відкрите провадження в адміністративній справі №А21/193-06 і проведені підготовчі дії, достатні для розгляду справи в даному судовому засіданні.

Відповідач письмові заперечення проти позову не надав, його представник у судове засідання не з’явився. Беручи до уваги те, що повідомлення відповідача про судове засідання здійснено у встановленому порядку, і що останнім допущені порушення існуючих вимог про інформування органу державної податкової інспекції про зміну свого місцезнаходження та те, що у матеріалах справи достатньо наданих матеріалів, розгляд справи є можливим за відсутності представника відповідача.

Справа, згідно ст.128 КАС України, розглядається за наявними в ній доказами.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши представника позивача, господарський суд, -

ВСТАНОВИВ:

Приватне підприємство виробничо-комерційна фірма „Вісент” (ЗКПО 19155834) зареєстроване 03.10.1997р., що підтверджено свідоцтвом про державну реєстрацію відповідача, яке видано виконавчим комітетом Дніпропетровської міської ради і з 14 лютого 2005 року не надає декларації та інші документи фінансової звітності відповідно передбаченому законодавством України порядку до органу державної податкової служби (а.с. 9, 10). Згідно п.2 ст.38 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців” №755 –ІV від 15.05.2003р., наведені в позовній заяві обставини є підставою для постановлення судового рішення щодо припинення підприємницької діяльності відповідача. Беручи до уваги вищезазначене, позовні вимоги доведені і підлягають задоволенню.

Керуючись викладеним, ст.11 Закону України «Про держану податкову службу», ст.46 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців»,ст.ст.110, 111,163 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Припинити підприємницьку діяльність приватного підприємства виробничо-комерційної фірми „Вісент” (49000, м.Дніпропетровськ, вул.Калинова, 51-а, ЗКПО 19155834).

Копію постанови направити управлінню з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців для внесення державним реєстратором відповідного запису до ЄДРПОУ.

Постанова набирає законної сили згідно ст. 254 КАС України та може бути оскаржена в порядку та строки, визначені ст.186 КАС України.

Суддя І.В.Алмазова

Згідно з оригіналом

Помічник судді К.О.Козачок

Джерело: ЄДРСР 223685
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку