open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

СУДОВИЙ НАКАЗ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13.02.2012 року Справа 2-н-5298/11

2-н/441/892/2012

Суддя Тернівського районного суду м. Кривого Рогу Биканов І.Р_______________________

повне найменування суду, прізвище, ініціали судді

розглянувши заяву Комунального підприємства «Житлово-комунальна контора № 23»

указати імя (найменування) заявника

про стягнення заборгованості за послуги з утримання будинків і споруд, прибудинкових територій та холодне водопостачання __

указати вимоги заявника

з ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1____

відповідно до ст.ст. 67, 68 ЖК України, ст. 20, 32 ЗУ “Про житлово-комунальні послуги”____________

посилання на закон, на підставі якого підлягають задоволенню заявлені вимоги

НАКАЗУЮ:

1. Стягнути з ОСОБА_2 , АДРЕСА_1

повне імя (найменування) боржника, місце проживання або місцезнаходження боржника, розрахунковий рахунок боржника (юридичної особи) в установі банку, з якого потрібно стягнути кошти за наявності - ідентифікаційний код субєкта господарської діяльності (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер (для фізичних осіб платників податків)

на користь Комунального підприємства «Житлово-комунальна контора № 23»,

50000, м.Кривий Ріг, вул.Щорса,22,

повне імя (найменування) стягувача, місце проживання або місце знаходження стягувача

р/рахунок № 26000151383001, МФО 305750, код ОКПО 25519430

розрахунковий рахунок боржника (юридичної особи) в установі банку, на який потрібно стягнути кошти за наявності ідентифікаційний код субєкта господарської діяльності (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер

412(чотириста дванадцять) грн. 47 коп. заборгованості за послуги по утриманню будинків і споруд, прибудинкових територій та холодне водопостачання за період з_01.08.2008 р. по 01.02.2009 р.

вказати, що саме, суму в гривнях та прописом

2. Стягнути з ОСОБА_2 на користь держави 94 (девяносто чотири) грн. 10 коп. судового збору, одержувач коштів: управління Державної казначейської служби України у Тернівському районі м. Кривого Рогу, код за ЄДРПОУ 38031648, банк отримувача: ГУ ДКСУ у Дніпропетровській області м.Дніпропетровськ, МФО: 805012, рахунок отримувача: 312112067000 25, код класифікації доходів бюджету: 220300 01 «Судовий збір».

розрахунковий рахунок стягувача (юридичної особи) в установі банку, на який потрібно стягнути кошти

3.Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

СУДДЯ ________________________ І.Р.Биканов

підпис прізвище, ініціали судді, який видав

місце печатки суду

Відповідно до ст.105 ЦПК України боржник має право протягом десяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб.

Заява боржника про скасування судового наказу, подана після закінчення строку, встановленого частиною першою статті 105 цього Кодексу, залишається без розгляду, якщо суд за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку для подання цієї заяви. (ст.105-1 ЦПК України)

Заява про скасування судового наказу розглядається судом протягом десяти днів з дня постановлення ухвали про прийняття такої заяви до розгляду у відкритому судовому засіданні. Неявка осіб, належним чином повідомлених про час і місце розгляду заяви про скасування судового наказу, не перешкоджає розгляду такої заяви (ст.105-1 ЦПК України).

Строк предявлення наказу до виконання протягом одного року з наступного дня після набрання ним законної сили.

Судовий наказ набрав чинності ___ ___ 2012 року

Дата видачі “___” ____ 2012 року

Суддя _________________________ І.Р. Биканов

підпис прізвище, ініціали судді, який видав наказ

Інші відмітки ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 22235464
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку