open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Справа № 7/336пн
Моніторити
emblem
Справа № 7/336пн
7/336пн

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ


02.11.06 р. Справа № 7/336пн


Суддя господарського суду Донецької області Малашкевич С.А, розглянувши позовну заяву

Відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації “Донецькміськгаз” м. Донецьк до Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Донецьку про визнання протиправними дій відповідача по проведенню експертної оцінки для продажу активів ВАТ “Донецькміськгаз” згідно акту опису №8 від19.05.2005р.

.ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовною заявою до Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Донецьку про визнання протиправними дій відповідача по проведенню експертної оцінки для продажу активів ВАТ “Донецькміськгаз” згідно акту опису №8 від19.05.2005р., розгляд якої згідно пунктів 6, 7 розділу VІІ Прикінцевих та перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України зі змінами, внесеними Законом України "Про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України" № 2953-ІУ від 6 жовтня 2005 року, до початку діяльності окружного адміністративного суду підвідомчий господарському суду Донецької області.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України та підлягає розгляду судом.

Керуючись статями 4-12, 23, 58, 107, 114, пунктом 6 розділу VІІ Прикінцевих та перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України зі змінами внесеними Законом України "Про внесення змін до Кодексу адміністративного судочинства України" № 2953-ІУ від 6 жовтня 2005 року, -


У Х В А Л И В:


1. Прийняти до розгляду позовну заяву Відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації “Донецькміськгаз” м. Донецьк до Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м. Донецьку про визнання протиправними дій відповідача по проведенню експертної оцінки для продажу активів ВАТ “Донецькміськгаз” згідно акту опису №8 від19.05.2005р. та відкрити провадження в адміністративній справі № 7/336пн.

2. Призначити по адміністративній справі №7/336пн попереднє судове засідання на 28.11.2006 року о 10 год. 30 хв., у приміщенні господарського суду Донецької області, за адресою м. Донецьк, 83048, вул. Артема 157, кімната № 214

3. Позивачу надати:

· оригінали документів, доданих до позовної заяви;

· акт опису активів від 19.05.05р. №8

· забезпечити явку представника у судове засідання з оригіналом довіреності представника та документ, що підтверджує його особу (для огляду).

4. Відповідачу надати:

· письмові заперечення проти позову, оригінали для огляду та належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують заперечення, до матеріалів справи;

· акт опису активів позивача від 19.05.05р. №8, відомості (письмові докази) про реєстрацію майна за таким актом в Держреєстрі обтяжень;

· письмово обґрунтувати та надати відповідні документи стосовно правових підстав вчинення дій на проведення експертної оцінки майна позивача;

· забезпечити явку представника у судове засідання з оригіналом довіреності представника та документ, що підтверджує його особу (для огляду).

5. Явка представників сторін у судове засідання є обов’язковою.

6. Права та обов’язки осіб, які беруть участь у справі, права та обов'язки сторін та третіх осіб передбачені статтею 49, 51, 54 Кодексу адміністративного судочинства України зазначені на зворотному боці ухвали.

7.Адміністративна справа розглядатиметься господарським судом Донецької області у складі судді Малашкевича С.А одноособово.

Суддя Малашкевич С.А.



Джерело: ЄДРСР 220355
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку