open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Б-7/137


ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

УХВАЛА

17 жовтня 2006 р.

Справа № Б-7/137

ініціюючий кредитор : ДПІ в м.Івано-Франківську , вул.Незалежності,20, м.Івано-Франківськ

до боржника : Готель "Зірка" ІФ КЕЧ району , вул. С.Стрільців, 4, м.Івано-Франківськ

про банкрутство

Cуддя Кишинський Микола Іванович

При секретарі Попович Василь Васильович


Представники:

Від боржника: Хлібейчук І.М.-арбітражний керуючий, (посвідчення № 153 від 02.02.05 )

Учасник судового засідання: Семчук М.М.-представник військової прокуратури, (посвідчення № 153 від 02.02.05 )

СУТЬ СПОРУ: про розгляд заяви Військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону.


Розглянувши матеріали справи та заслухавши представників сторін в судовому засіданні , суд, ВСТАНОВИВ що ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 01.08.2005 за позовом ДПІ в м.Івано-Франківську порушено провадження у справі за №Б-7/137 про банкрутство готелю "Зірка" Івано-Франківської КЕЧ району, вул.С.Стрільців, 4, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 24964369). Постановою суду від 10.08.2005 боржника визнано банкрутом, відкрито ліквілаційну процедуру та призначено ліквідатором по справі арбітражного керуючого Хлібейчука Ігоря Михайловича.

Відповідно до ст.25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідатор з дня свого призначення виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута, а також виконує повноваження керівника (органів правління) банкрута. В зв"язку із необхідністю проаналізувати його майно, виявити можливих кредиторів та дебіторів, ліквідатор неодноразово звертався до органу управління готелю "Зірка" Івано-Франківської КЕЧ району з вимогою передати бухгалтерську документацію , печатки, штампи, надати повну інформацію про майно, що належить банкруру. Однак на даний час керівництвом Івано-Франківської КЕЧ району не надано документів, за допомогою яких можна б було визначити фінансове становище банкрута, виявити можливі активи, сформувати ліквідаційну масу, також ліквідатору не передано печатки та штампи боржника. Хоча в.о. керуючого готелю "Зірка" В.М.Брецко повідомила про наявність у банкрута в ІФ КЕЧ району.

Згідно ст.25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" протягом п"ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора відповідні посадові особи банкрута зобов"язані передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов"язків відповідні посадові особи банкрута несуть відповідність відповідно до законів України.

На підставі наведеного, керуючись ст.22 ГПК України, ст.22, ст.25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд

УХВАЛИВ:

В задоволенні заяви Військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону, вул.Чорновола, 9, м.Івано-Франківськ - відмовити..

Заяву ліквідатора Хлібейчука Ігоря Михайловича про передачу від виконувача обов"язків готелю "Зірка" Івано-Франківської КЕЧ району, вул.С.Стрільців, 4, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 24964369) всієї бухгалтерської документації банкрута, печатки і штампів, всі наявні матеріальні цінності банкрута. а також правовстановлюючі документи на майно банкрута - задоволити.

Зобов"язати виконувача обов"язків готелю "Зірка" Івано-Франківської КЕЧ району, вул.С.Стрільців, 4, м.Івано-Франківськ (код ЄДРПОУ 24964369) передати ліквідатору Хлібейчуку І.М. вищевказані документи.


Сторони несуть відповідальність згідно п.5 ст.83 ГПК України за ухилення від виконання дій, покладених на них господарським судом.


Ухвалу направити сторонам для виконання.


Суддя Кишинський Микола Іванович

































Виготовлено в АС "Діловодство суду"

________________ Петльована Надія Романівна

Джерело: ЄДРСР 219266
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку