open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа №22-ас- 5343/2006 p

Справа №22-ас- 5343/2006 p.

УХВАЛА

26.09.06р. суддя судової палати у цивільних справах апеляційного суду Харківської області Малійська C.M., розглянувши матеріали адміністративної справи за апеляційною скаргою виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області на ухвалу Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 13 вересня 2006 року за позовом виконавчого комітету Лозівської міської ради до Лозівської міської територіальної виборчої комісії про скасування рішення Лозівської міської територіальної комісії від 28 березня 2006 року, -

ВСТАНОВИВ:

Виконавчий комітет Лозівської міської ради 22 серпня 2006 року звернувся до суду з позовом до Лозівської міської територіальної виборчої комісії в якому просить визнати незаконним рішення Лозівської міської територіальної виборчої комісії НОМЕР_1 про скасування її рішення НОМЕР_2 про реєстрацію кандидата у депутати ОСОБА_1 та виключення її із виборчого списку політичної партії «Народний блок Литвина» та зобов'язати Лозівську міську територіальну виборчу комісію переглянути результати виборів депутатів в частині, що стосується виборчого списку міських організацій політичних партій «Народний блок Литвина» станом на 26 березня 2006 року.

Ухвалою Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 13 вересня 2006 року закрито провадження по адміністративній справі за позовом виконавчого комітету Лозівської міської ради.

15.09.06р. виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області подав апеляційну скаргу на ухвалу суду від 13.09.06р., в якій просить скасувати цю ухвалу і постановити нову ухвалу з направлення справи на новий розгляд до суду першої інстанції.

Вважаю, що апеляційну скаргу слід залишити без розгляду з таких підстав.

Відповідно до вимог ч.5 ст. 177 КАС України, судові рішення за наслідками розгляду справ, визначених ст.ст. 172-175 цього Кодексу, можуть бути оскаржені в апеляційному порядку у дводенний строк з дня їх проголошення.

У статті 179 КАС України зазначається, що на обчислення строків, встановлених ст.ст. 172-177 цього Кодексу, не поширюються правила частин другої-десятої статті 103 цього Кодексу. Строки, встановлені статтями 172-177 КАС України обчисляються календарними днями і годинами. Днем подання апеляційної скарги є день надходження до відповідного суду. Строки подання апеляційних скарг, встановлені статтями 172-177 цього Кодексу, не може бути поновлено. Апеляційні скарги, подані після закінчення цих строків, суд залишає без розгляду.

З матеріалів справи вбачається, що апеляційна скарга до апеляційного суду Харківської області надійшла 25.09.06р., тобто з пропуском дводенного строку на оскарження, оскільки ч.б ст. 103 КАС України на даний випадок не поширюється.

При таких обставинах, апеляційна скарга виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області підлягає залишенню без розгляду.

Враховуючи викладене і керуючись ч.5, 9 ст. 177, ст.ст. 179, 184-186 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Апеляційну скаргу виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області на ухвалу Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 13 вересня 2006 року за позовом виконавчого комітету Лозівської міської ради до Лозівської міської територіальної виборчої комісії про скасування рішення Лозівської міської територіальної комісії від 28 березня 2006 року - залишити без розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : (підпис) Вірно : суддя :

Джерело: ЄДРСР 217437
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку