open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

30.10.06 Справа№ 1/1131-18/147А

Суддя господарського суду Львівської області Мартинюк В.Я.

розглянувши позовну заяву Військового прокурора Львівського гарнізону в інтересах держави -Міністерства оборони України в особі Квартирно-експлуатаційного відділу м.Львова та Військової частини А-0780

у Шевченківському районі м.Львова

до Львівської обласної ради

Львівської міської ради

Львівського обласного державного комунального бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки

Територіального управління державної судової адміністрації у Львівській області

про скасування рішення сесії Львівської обласної ради від 04.07.2006 року за №52 та ухвали Львівської міської ради від 01.06.2006 року за №26,

визнав представлені матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду та призначення попереднього судового засідання.

Керуючись ст.ст.69,107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження в адміністративній справі.

2. Справу призначити до розгляду в засіданні на : 16.11.06 о 10:00 в приміщенні Господарського суду Львівської області (м.Львів, вул.Личаківська, 128; каб.304).

3. Попереднє судове засідання буде проводитись суддею Мартинюком В.Я. одноособово.

4. Зобов'язати Військового прокурора Львівського гарнізону до дня проведення попереднього судового засідання подати суду письмове обґрунтування щодо залучення до участі у справі Кабінету Міністрів України; письмові обґрунтування залучення Львівського обласного державного комунального бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки та Територіального управління державної судової адміністрації у Львівській області в якості відповідачів, з врахуванням того, що вимоги позовної заяви стосуються лише Львівської обласної та міської рад.

4. Зобов'язати Квартирно-експлуатаційний відділ м.Львова до дня проведення попереднього судового засідання надати суду докази державної реєстрації; письмові пояснення з приводу залучення до участі у справі Кабінету Міністрів України.

5. Зобов'язати Військову частину А-0780 до дня проведення попереднього судового засідання надати суду докази державної реєстрації; письмові пояснення з приводу залучення до участі у справі Кабінету Міністрів України.

5. Зобов'язати відповідачів представити для долучення до матеріалів справи до дня проведення попереднього судового засідання письмові заперечення проти позову; докази, якщо такі є, в спростування вимог позивача; письмові пояснення з приводу залучення до участі у справі Кабінету Міністрів України.

6. Зобов'язати Львівське обласне державне комунальне бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки представити для долучення до матеріалів справи до дня проведення попереднього судового засідання правовстановлюючі документи на будинок №13 по вул.Саксаганського у м.Львові.

Згідно ст.107 Кодексу адміністративного судочинства України відповідачу надсилаються копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Суддя Мартинюк В.Я.

Джерело: ЄДРСР 216525
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку