open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

13.12.11р.Справа № 38/5005/16080/2011

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Бондарєв Е.М.

розглянувши справу

за заявою Новомосковської об'єднаної державної податкової інспекції, м. Новомосковськ

до боржника відкритого акціонерного товариства "Новомосковський ремонтно-механічний завод", Дніпропетровська область, Новомосковський район, смт. Меліоративне, вул. Заводська, 2 (ЄДРПОУ 01033303)

про визнання банкрутом

Без участі представників сторін.

СУТЬ СПРАВИ:

17.11.11р. за заявою Новомосковської об'єднаної державної податкової інспекції, м. Новомосковськ порушено провадження у справі про банкрутство відкритого акціонерного товариства "Новомосковський ремонтно-механічний завод", Дніпропетровська область, Новомосковський район, смт. Меліоративне, вул. Заводська, 2 (ЄДРПОУ 01033303).

08.12.11р. до господарського суду надійшло клопотання регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області про визнання останнього учасником провадження у справі №38/5005/16080/2011 про банкрутство відкритого акціонерного товариства "Новомосковський ремонтно-механічний завод" та залучення до участі у справі.

Відповідно до Положення про управління майном, яке не увійшло до статутних фондів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі, затвердженого спільним наказом Фонду державного майна України та Мінекономіки України від 19.05.99р. №908/68, регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області проводить роботу по здійсненню функцій щодо управління відповідним державним майном.

Згідно до абз. 5 п. "в" ч. 2 ст. 5 Закону України від 04.03.92р. №2163-ХІІ "Про приватизацію державного майна" не підлягають приватизації захисні споруди цивільної оборони. Згідно з Планом приватизації та Актом оцінки вартості ЦМК до статутного фонду боржника не увійшло наступне державне майно: споруда цивільної оборони, мобілізаційного ресурсу (бомбосховище, заглублений склад), яка розташована за адресою: Дніпропетровська область, Новомосковський район, смт. Меліоративне, вул. Заводська, 2.

З огляду на викладене, регіональне відділення Фонду державного України по Дніпропетровській області вважає, що вирішення справи про банкрутство відкритого акціонерного товариства "Новомосковський ремонтно-механічний завод" може призвести до неможливості відновлення державного майна на балансі боржника і тим самим вплинути на права та обов'язки регіонального відділення.

Згідно з абз. 22 ст. 1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" учасниками провадження у справі про банкрутство є сторони, арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор), власник майна (орган, уповноважений управляти майном) боржника, а також у випадках, передбачених цим Законом, інші особи, які беруть участь у провадженні у справі про банкрутство, Фонд державного майна України, державний орган з питань банкрутства, представник органу місцевого самоврядування, представник працівників боржника, уповноважена особа акціонерів або учасників товариств з обмеженою чи додатковою відповідальністю.

У зв'язку з вищевикладеним, а також з метою дотримання процедур банкрутства, передбачених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд вважає за необхідне клопотання регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області про визнання його учасником провадження у справі №38/5005/16080/2011 про банкрутство відкритого акціонерного товариства "Новомосковський ремонтно-механічний завод" та залучення до участі у справі, задовольнити у повному обсязі.

Керуючись ст.86 Господарського процесуального кодексу України, ст.ст. 1, 2 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд, -

УХВАЛИВ:

Визнати учасником провадження у справі №38/5005/16080/2011 про банкрутство відкритого акціонерного товариства "Новомосковський ремонтно-механічний завод" - регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Комсомольська, 58).


Суддя

Е.М. Бондарєв


Джерело: ЄДРСР 20923583
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку