open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 375/1131/24

Провадження № 2-н/375/105/24

СУДОВИЙ НАКАЗ

20 серпня 2024 року селище Рокитне Білоцерківського району Київської області

Суддя Рокитнянського районного суду Київської області Антипенко В. П., розглянувши заяву ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_2 аліментів на дитину, відповідно до статей180-182,184 Сімейного кодексу України, статей160,161,167,170,430 ЦПК України,

НАКАЗУЮ:

Стягнути з ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за місцем проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 (боржник), на користь ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 (стягувач), зареєстрованої за місцем проживання: АДРЕСА_2 , аліменти на утримання дитини: ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , свідоцтво про народження серії НОМЕР_3 від 11.12.2017, в розмірі 1/4 (однієї четвертої) частини усіх видів заробітку (доходу) платника аліментів, але не менше 50% прожиткового мінімуму та не більше десяти прожиткових мінімумів для дитини відповідного віку, щомісячно, починаючи з 25.07.2024 року та до досягнення дитиною повнолітнього віку.

Стягнути з ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за місцем проживання АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 (боржник), на користь держави судовий збір в розмірі 302 (триста дві) гривні 80 копійок,відповідно Закону України «Про судовий збір».

Під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу, суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Відповідно до частини першоїстатті 170 ЦПК Українисудовий наказ про стягнення аліментів скасуванню не підлягає.

Згідно частини сьомоїстатті 170 ЦПК Україниу разі видачі судового наказу відповідно до пунктів 4 і 5 частини першоїстатті 161 ЦПК України, боржник має право звернутися до суду з позовом про зменшення розміру аліментів.

Відповідно до частини восьмоїстатті 170 ЦПК Україниу разі видачі судового наказу відповідно до пунктів 4 і 5 частини першоїстатті 161 ЦПК України, судовий наказ може бути переглянуто за нововиявленими обставинами у порядку, встановленому главою3розділуV ЦПК України.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Строк пред`явлення судового наказу до виконання в частині стягнення аліментів- до досягнення дитиною повноліття.

Судовий наказ в частині стягнення судового збору може бути пред`явлено до виконання протягом трьох місяців, з наступного дня після набрання законної сили.

Надіслати боржникові копію судового наказу та копію заяви стягувача з копіями доданих до неї документів відповідно достатті 169 ЦПК України.

Копія судового наказу у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/ (в рядку «Справа №» необхідно ввести номер справи, в якій видано цей судовий наказ).

Судовий наказ набрав законної сили"___" ______________ 20____ року.

Дата видачі судового наказу стягувачу"___" ______________ 20____ року.

Строк пред`явлення судового наказу до виконання:

-у частині стягнення аліментів додосягнення дитиною повноліття;

-у частині стягнення судового збору до "___" ______________ 20____ року.

Суддя В. П. Антипенко

Джерело: ЄДРСР 121093751
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку