open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 760/15893/24

Провадження № 3/760/5492/24

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 липня 2024 року суддя Солом`янського районного суду м. Києва Букіна О.М., при секретарі Кавун В.В., за участю представника Київської митниці Куликова М.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративний матеріал, що надійшов з Київської митниці Державної митної служби України про притягнення до адміністративної відповідальності

громадянина України, ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Київ, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) НОМЕР_1 ,

за ознаками порушення митних правил, передбачених ст. 473 Митного Кодексу України, -

в с т а н о в и в:

10.07.2024 року до Солом`янського районного суду м. Києва від Київської митниці Державної митної служби України надійшов адміністративний матеріал з протоколом про порушення митних правил № 0539/10000/24 від 20.07.2024, складений відносно громадянина України, ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за порушення митних правил, передбачених ст. 473 МК України.

З зазначеного протоколу вбачається, що 24.04.2024 в зоні митного контролю відділу митного оформлення № 2 митного поста «Спеціалізований» Київської митниці на території ТОВ «Нова Пошта Глобал» (Київська обл., с. Білогородка, вул. Компресорна, 3) під час проведення митного огляду міжнародного експрес-відправлення (далі-МЕВ) №NP50000003146232NPG, яке пересилалося з Веоикобританії (United Kingdom of Great GB, NPSHOPPING GB, Олексій Павленко, моб. тел. НОМЕР_2 ) до України ( ОСОБА_1 , АДРЕСА_2 тел. НОМЕР_3 ), загальною вагою брутто-0,4 кг, було виявлено 2 ємності з маркуванням «PHEXIA CBD+MCT oil/Vegan & Natural Extra strength /30% /9.000 mg/30 ml» з вмістом маслянистої рідини жовтого кольору та 2 полімерних пакетів з маркуванням «PHEXIA Sport/Arnica & Menthol/ Cold Effect/1.5% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml», «PHEXIA Sport/Arnica & Chili/ Hot Effect/1.7% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml» з мазеподібною речовиною. В міжнародній накладній до МЕВ №NP50000003146232NPG вміст відправлення задекларовано як «СBD Oil», (СВД олія), вартість -53.2 GBP(2610,36 грн.)

Листом Київської митниці від 14.05.2024 №7.8-5/20-03/7/9223, вказані зразки направлено для проведення експертного дослідження до Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Держмитслужби (далі - СЛЕД Держмитслужби).

Відповідно до висновку експерта СЛЕД Держмитслужби від 13.06.2024 № 142000-3700-0341 у 2 ємностях з маркуванням «PHEXIA CBD+MCT oil/Vegan & Natural Extra strength /30% /9.000 mg/30 ml» знаходиться масляниста рідина жовтого кольору, в складі якої виявлено екстракт канабісу, що відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів (Список №1 Таблиці І),(маса брутто- 81,79 г) та в 2 пакетах з маркуванням «PHEXIA Sport/Arnica & Menthol/ Cold Effect/1.5% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml», «PHEXIA Sport/Arnica & Chili/ Hot Effect/1.7% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml» (маса брутто 11,98г), було виявлено мазеподібну речовину в складі якої був тетрагідроканнабінол, що віднесений до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено (Список №2 Таблиці І), згідно з Переліком наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 травня 2000 року № 770 (із змінами і доповненнями).

Відповідно до ст. 1 Закону України від 15.02.1995 року № 60/95-ВР «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» (із змінами та доповненнями), речовини природні чи синтетичні, препарати, рослини, включені до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, є психотропними речовинами.

Згідно до ст. 2 Закону України від 15.02.1995 року № 60/95-ВР «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» (із змінами та доповненнями), наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори з урахуванням доцільності їх використання у медичній практиці та залежно від ступеня їх небезпечності для здоров`я людини і застосовуваних заходів контролю за їх обігом включаються до відповідно пронумерованих списків таблиць Переліку.

Відповідно до ст. 24 Закону України від 15.02.1995 року № 60/95-ВР «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори», партія наркотичних засобів, психотропних речовин або прекурсорів, що ввозиться на територію України чи вивозиться з території України без відповідного дозволу на ввезення, вивезення наркотичних засобів, психотропних речовин або прекурсорів, підлягає затриманню та конфіскації в порядку, встановленому законом.

Постановою КМ України від 3 лютого 1997 року № 146 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на право ввезення на територію України, вивезення з території України або транзиту через територію України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» встановлено:

п. 8. Наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори, що ввозяться в Україну або вивозяться з України без дозволу, підлягають затриманню відповідними митницями України;

п. 9. Підприємства та фізичні особи, які порушують правила здійснення імпорту та експорту наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, встановлені відповідними актами законодавства та цим Порядком, несуть відповідальність згідно із законодавством України.

Відповідно до ст. 196 Митного кодексу України (далі - МК України) не можуть бути пропущені через митний кордон України:1) товари, переміщення яких через митний кордон України заборонено законом; 2) товари, на пропуск яких відповідно до закону потрібні дозволи інших державних органів, за відсутності цих дозволів (крім алкогольних напоїв і тютюнових виробів, а також харчових продуктів для власного споживання, що ввозяться громадянами в обсязі та в порядку, встановлених статтею 376 та частиною другою статті 378 цього Кодексу); 3) товари, що переміщуються через митний кордон України з порушенням вимог цього Кодексу та інших законів України, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

Частиною 1 ст. 235 МК України регламентується заборона щодо переміщення (пересилання) в міжнародних поштових та експрес-відправленнях товарів, заборонених цим Кодексом та іншими законодавчими актами України відповідно до ввезення на митну територію України або вивезення з цієї території (п. 1 ч. 1), відправлених з порушенням митних правил (п. 2 ч. 1) та товарів, щодо яких відсутні відповідні дозвільні документи, у разі застосування заходів нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності (п. 3 ч. 1).

Статтею 236 МК України регламентовано здійснення декларантом письмового декларування товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України у міжнародних поштових та експрес-відправленнях.

Згідно з ч. 1 ст. 257 МК України декларування здійснюється шляхом заявлення за встановленою формою (письмовою, усною, шляхом вчинення дій) точних відомостей про товари, мету їх переміщення через митний кордон України, а також відомостей, необхідних для здійснення їх митного контролю та митного оформлення.

Відповідно до ч. 1 ст. 458 МК України порушення митних правил є адміністративним правопорушенням, яке являє собою протиправні, винні (умисні або з необережності) дії чи бездіяльність, що посягають на встановлений цим Кодексом та іншими актами законодавства України порядок переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України, предявлення їх митним органам для проведення митного контролю та митного оформлення, а також здійснення операцій з товарами, що перебувають під митним контролем або контроль за якими покладено на митні органи цим Кодексом чи іншими законами України, і за які цим Кодексом передбачена адміністративна відповідальність.

Таким чином, митний орган прийшов до висновку, що в діях громадянина України, ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , наявні ознаки порушення митних правил, передбачених ст. 473 Митного кодексу України.

Представник Київської митниці у судовому засіданні пояснив, що обставини порушення митних правил громадянином України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , є доведеними, що підтверджується матеріалами справи, у зв`язку з чим відносно останнього 20.07.2024 складено протокол про порушення митних правил № 0530/10000/24 за ст. 473 МК України.

В судове засідання особа, яка притягується до адміністративної відповідальності за порушення митних правил - гр. України ОСОБА_1 не з`явився, будучи повідомленим про дату та час судового засідання належним чином.

З урахуванням вимог ст. 526 МК України, суд вважає можливим розглянути справу у відсутності особи, яка притягується до адміністративної відповідальності.

Заслухавши пояснення представника митного органу, дослідивши та оцінивши зібрані матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

За змістом ст. 458 МК України порушення митних правил є адміністративним правопорушенням, яке являє собою протиправні, винні (умисні або з необережності) дії чи бездіяльність, що посягають на встановлений цим Кодексом та іншими актами законодавства України порядок переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України, пред`явлення їх митним органам для проведення митного контролю та митного оформлення, а також здійснення операцій з товарами, що перебувають під митним контролем або контроль за якими покладено на митні органи цим Кодексом чи іншими законами України, і за які цим Кодексом передбачена адміністративна відповідальність.

Згідно зі ст. 9 КУпАП адміністративним правопорушенням (проступком) визнається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність.

Стаття 473 МК України передбачає відповідальність особи за вчинення дій, спрямованих на пересилання через митний кордон України в міжнародних експрес-відправленнях товарів, заборонених до такого пересилання законодавством України, а також пересилання у міжнародних поштових відправленнях товарів, заборонених до пересилання актами Всесвітнього поштового союзу, та тягне за собою конфіскацію цих товарів.

Частиною 8 ст. 233 МК України визначено, що міжнародні поштові (крім тих, що переміщуються через територію України транзитом) та експрес-відправлення переміщуються через митний кордон України після здійснення митного контролю і митного оформлення товарів, що знаходяться в цих відправленнях.

Відповідно до п. 28 ст. 4 МК України митні правила - встановлений цим Кодексом та іншими актами законодавства України порядок переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України, пред`явлення їх митним органам для проведення митного контролю та митного оформлення, а також здійснення операцій з товарами, що перебувають під митним контролем, або контроль за якими покладено на митні органи цим Кодексом та іншими законами України.

Відповідно до ст. 196 МК України не можуть бути пропущені через митний кордон України: 1) товари, переміщення яких через митний кордон України заборонено законом або міжнародним договором України, згода на обов`язковість якого надана Верховною Радою України, або відповідно до закону чи міжнародного договору України, згода на обов`язковість якого надана Верховною Радою України; 2) товари (крім товарів для власного споживання, що ввозяться громадянами в обсязі та порядку, встановлених статтями 376 і 378 цього Кодексу), на пропуск яких відповідно до закону потрібні документи державних органів, установ та організацій, уповноважених на їх видачу, - в разі відсутності таких документів; 3) товари, що переміщуються через митний кордон України з порушенням вимог цього Кодексу та інших законів України.

Відповідно до ст. 1 Закону України від 15.02.1995 року № 60/95-ВР «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» (із змінами та доповненнями), речовини природні чи синтетичні, препарати, рослини, включені до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, є психотропними речовинами.

Згідно до ст. 2 Закону України від 15.02.1995 року № 60/95-ВР «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» (із змінами та доповненнями), наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори з урахуванням доцільності їх використання у медичній практиці та залежно від ступеня їх небезпечності для здоров`я людини і застосовуваних заходів контролю за їх обігом включаються до відповідно пронумерованих списків таблиць Переліку.

Відповідно до ст. 24 Закону України від 15.02.1995 року № 60/95-ВР «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори», партія наркотичних засобів, психотропних речовин або прекурсорів, що ввозиться на територію України чи вивозиться з території України без відповідного дозволу на ввезення, вивезення наркотичних засобів, психотропних речовин або прекурсорів, підлягає затриманню та конфіскації в порядку, встановленому законом.

Відповідно до ст. 26 Закону України від 15.02.1995 року № 60/95-ВР «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори», пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у поштових (у тому числі міжнародних) відправленнях забороняється.

Постановою КМ України від 3 лютого 1997 року N 146 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на право ввезення на територію України, вивезення з території України або транзиту через територію України наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» встановлено:

п. 8. Наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори, що ввозяться в Україну або вивозяться з України без дозволу, підлягають затриманню відповідними митницями України;

п. 9. Підприємства та фізичні особи, які порушують правила здійснення імпорту та експорту наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, встановлені відповідними актами законодавства та цим Порядком, несуть відповідальність згідно із законодавством України.

Відповідно до ч. 1 ст. 235 Митного кодексу України, забороняється переміщення (пересилання) в міжнародних поштових та експрес-відправленнях:

- товарів, заборонених цим Кодексом та іншими законодавчими актами України відповідно до ввезення на митну територію України або вивезення з цієї території (п.1.1).

Відповідно до ч. 2 ст. 235 Митного кодексу України, забороняється переміщення (пересилання) в міжнародних поштових відправленнях товарів, заборонених до пересилання відповідно до актів Всесвітнього поштового союзу, а також товарів, відправлених з порушенням вимог нормативно-правових актів з питань надання послуг поштового зв`язку.

Судом встановлено, що 24.04.2024 в зоні митного контролю відділу митного оформлення № 2 митного поста «Спеціалізований» Київської митниці на території ТОВ «Нова Пошта Глобал» (Київська обл., с. Білогородка, вул. Компресорна, 3) під час проведення митного огляду міжнародного експрес-відправлення (далі-МЕВ) №NP50000003146232NPG, яке пересилалося з Веоикобританії (United Kingdom of Great GB, NPSHOPPING GB, Олексій Павленко, моб. тел. НОМЕР_2 ) до України ( ОСОБА_1 , АДРЕСА_2 тел. НОМЕР_3 ), загальною вагою брутто-0,4 кг, було виявлено 2 ємності з маркуванням «PHEXIA CBD+MCT oil/Vegan & Natural Extra strength /30% /9.000 mg/30 ml» з вмістом маслянистої рідини жовтого кольору та 2 полімерних пакетів з маркуванням «PHEXIA Sport/Arnica & Menthol/ Cold Effect/1.5% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml», «PHEXIA Sport/Arnica & Chili/ Hot Effect/1.7% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml» з мазеподібною речовиною. В міжнародній накладній до МЕВ №NP50000003146232NPG вміст відправлення задекларовано як «СBD Oil», (СВД олія), вартість -53.2 GBP(2610,36 грн.)

Листом Київської митниці від 14.05.2024 №7.8-5/20-03/7/9223, вказані зразки направлено для проведення експертного дослідження до Спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень Держмитслужби (далі - СЛЕД Держмитслужби).

Відповідно до висновку експерта СЛЕД Держмитслужби від 13.06.2024 № 142000-3700-0341 у 2 ємностях з маркуванням «PHEXIA CBD+MCT oil/Vegan & Natural Extra strength /30% /9.000 mg/30 ml» знаходиться масляниста рідина жовтого кольору, в складі якої виявлено екстракт канабісу, що відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів (Список №1 Таблиці І),(маса брутто- 81,79 г) та в 2 пакетах з маркуванням «PHEXIA Sport/Arnica & Menthol/ Cold Effect/1.5% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml», «PHEXIA Sport/Arnica & Chili/ Hot Effect/1.7% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml» (маса брутто 11,98г), було виявлено мазеподібну речовину в складі якої був тетрагідроканнабінол, що віднесений до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено (Список №2 Таблиці І), згідно з Переліком наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 травня 2000 року № 770 (із змінами і доповненнями).

Таким чином, за результатами судового розгляду, суд дійшов висновку, що у діях гр. України ОСОБА_1 . ІНФОРМАЦІЯ_1 , вбачаються ознаки порушення митних правил, відповідальність за які передбачено ст. 473 Митного кодексу України, а саме пересилання у міжнародному експрес-відправленні товарів, заборонених до такого пересилання.

Співробітниками митниці було складено протокол про порушення митних правил № 0530/10000/24. За даним протоколом про порушення митних правил, на підставі положень, ст. 511 МК України, предмети правопорушення вилучені та передані на зберігання на склад Київської митниці за адресою: м. Київ, бульвар Вацлава Гавела 8а.

У відповідності до ст. 252 КУпАП орган (посадова особа) оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об`єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом і правосвідомістю.

Оцінюючи в сукупності надані докази, суд знаходить їх належними та допустимими, у зв`язку з чим приходить до висновку, що факт вчинення порушення митних правил, передбаченого ст. 473 МК України повністю підтверджений в ході розгляду справи.

У відповідності до ч. 2 ст. 459 МК України суб`єктами адміністративної відповідальності за порушення митних правил можуть бути громадяни, які на момент вчинення такого правопорушення досягли 16-річного віку, а при вчиненні порушень митних правил підприємствами - посадові особи цих підприємств.

Таким чином, в діях відправника міжнародного експрес-відправлення (МЕВ) №NP50000003146232NPG гр. України ОСОБА_1 вбачаються ознаки порушення митних правил, передбачених ст. 473 МК України.

Вина у вчиненні зазначеного правопорушення повністю підтверджується матеріалами справи.

Так, суд дослідивши матеріали справи приходить до висновку, що винуватість відправника міжнародного експрес-відправлення (МЕВ) №NP50000003146232NPG гр. України ОСОБА_1 у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 473 МК України повністю підтверджується дослідженими у судовому засідання доказами, зокрема, даними протоколу про порушення митних правил № 0530/10000/24 від 20.07.2024, даними службової записки, даними акту проведення огляду (переогляду) товарів, висновком експерта № 142000-3700-0341 від 13.06.2024.

Відповідно до вимог ст. 245 КпАП України завданням судді при розгляді справ про адміністративне правопорушення є своєчасне, всебічне, повне і об`єктивне з`ясування обставин кожної справи, вирішення її в точній відповідності з законом.

На підставі вищезазначеного, обираючи вид стягнення, суд враховує характер вчиненого правопорушення, а також обставини, за яких було вчинено правопорушення.

Санкція статті 473 МК України передбачає конфіскацію товарів, які переміщувалися через митний кордон України з порушенням правил міжнародних поштових відправлень.

З огляду на викладене, відправника міжнародного експрес-відправлення (МЕВ) №NP50000003146232NPG гр. України ОСОБА_1 , слід визнати винним у порушенні митних правил за статтею 473 Митного Кодексу України та піддати адміністративному стягненню у виді конфіскації безпосереднього предмету порушення митних правил.

Відповідно до ст. 40-1 КУпАП та Закону України «Про судовий збір» судовий збір у провадженні по справі про адміністративне правопорушення у разі винесення судом (суддею) постанови про накладення адміністративного стягнення сплачується особою, на яку накладено таке стягнення.

Отже, відповідно до ст. 40-1 КУпАП та Закону України «Про судовий збір» з відправника міжнародного експрес-відправлення (МЕВ) №NP50000003146232NPG гр. України ОСОБА_1 , підлягає стягненню судовий збір у розмірі 605,60 грн.

Також, згідно довідки про витрати митного органу у справі про порушення митних правил №0530/10000/24 витрати на зберігання становлять 2,15 грн.

Відповідно до ст. 519 МК України витрати у справі про порушення митних правил складаються з видатків на інвентаризацію, зберігання, перевезення (пересилання) товарів, транспортних засобів, зазначених у пункті 3 статті 461 цього Кодексу, а також з інших понесених митними органами витрат на провадження або розгляд справи.

Згідно зі ст. 520 МК України витрати у справі про порушення митних правил відшкодовуються особою, щодо якої винесено постанову про накладення адміністративного стягнення. Витрати на оплату послуг перекладача відшкодовуються з державного бюджету.

Посадова особа митного органу, в провадженні якої знаходиться справа про порушення митних правил, а також посадова особа, яка здійснює розгляд цієї справи, зобов`язані зібрати та додати до справи документи про понесені у справі витрати.

Таким чином, з відправника міжнародного експрес-відправлення (МЕВ) №NP50000003146232NPG гр. України ОСОБА_1 необхідно стягнути на користь Київської митниці 2,15 грн. в рахунок відшкодування витрат митного органу на зберігання товарів.

Керуючись ст.ст. 40-1, 245, 280, 283, 284 КУпАП, ст.ст. 196, 235, 458, 465, 467, 473, 495, 519, 520, 527 Митного кодексу України, -

п о с т а н о в и в:

Визнати винним відправника міжнародного експрес-відправлення (МЕВ) №NP50000003146232NPG - громадянина України ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) НОМЕР_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ), у порушенні митних правил, передбачених ст. 473 МК України, та накласти на нього стягнення у виді конфіскації в дохід держави безпосередніх предметів порушення митних правил:

- екстракт канабісу, у складі: маслянистої рідини жовтого кольору у 2 скляних ємностях з маркуванням «PHEXIA CBD+MCT oil/Vegan & Natural Extra strength /30% /9.000 mg/30 ml», що відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів (Список №1 Таблиці І), кількість (вага) - 0,08179 кг., вартість - 1305,18 грн.;

- тетрагідроканнабінол у складі мазеподібної речовини у 2 полімерних фольгованих пакетиках з написом «PHEXIA Sport/Arnica & Menthol/ Cold Effect/1.5% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml», «PHEXIA Sport/Arnica & Chili/ Hot Effect/1.7% CBD+0.5% Melatonin/0.16 Fl.Oz 5 ml», що віднесений до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено (Список №2 Таблиці І), кількість (вага) - 0,01198 кг., вартість - 1305,18 грн., що вилучені відповідно до протоколу про порушення митних правил № 0530/10000/24 від 20.07.2024 року.

Стягнути з відправника міжнародного експрес-відправлення (МЕВ) №NP50000003146232NPG - громадянина України ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) НОМЕР_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ), на користь держави судовий збір у розмірі 605,60 грн.

Стягнути з відправника міжнародного експрес-відправлення (МЕВ) №NP50000003146232NPG - громадянина України ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) НОМЕР_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ), на користь Київської митниці 2,15 гривень в рахунок відшкодування витрат митного органу на зберігання товарів.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Апеляційна скарга подається до Київського апеляційного суду через Солом`янський районний суд м. Києва протягом десяти днів з дня винесення постанови.

Постанова пред`являється до виконання протягом трьох місяців.

Суддя О.М. Букіна

Джерело: ЄДРСР 120537120
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку