open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 202/7912/24

Провадження № 2/202/4048/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 липня 2024 року м. Дніпро

Суддя Індустріального районного суду м. Дніпропетровська Доценко С.І., ознайомившись з позовною заявою ОСОБА_1 (адреса проживання : АДРЕСА_1 ) до відповідача ОСОБА_2 (адреса реєстрації: АДРЕСА_2 ), третя особа Управління служби у справах дітей Лівобережної адміністрації Дніпропетровської міської ради (юридична адреса: 49127, м. Дніпро, вул. 20-річчя Перемоги, буд. 51), про визначення місця проживання дитини та стягнення аліментів, -

В С Т А Н О В И В :

21.06.2024 року позивач звернувся із позовом до відповідача про визначення місця проживання дитини та стягнення аліментів.

01.07.2024 року на судовий запит надійшла відповідь з відділу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо відомостей про реєстрацію місця проживання відповідача.

Справа підсудна Індустріальному районному суду м. Дніпропетровська.

На підставі ч.10 ст. 187 ЦПК України, якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване місце проживання фізичної особи, суд вирішує питання про відкриття провадження в справі.

Позовна заява відповідає вимогамстатей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

На підставі ч. 3 ст. 274 КК України, враховуючи, що спір стосується сімейних відносин, зокрема, визначення місця проживання дитини, вважаю за необхідне прийняти до розгляду дану позовну заяву та відкрити провадження у справі в порядку загального позовного провадження, що відповідає положенням ст.ст. 19,274 ЦПК України.

Керуючись ст.ст.10,19,175,177,187,274,277 ЦПК України, суддя,-

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до відповідача ОСОБА_2 , третя особа Управління служби у справах дітей Лівобережної адміністрації Дніпропетровської міської ради, про визначення місця проживання дитини та стягнення аліментів.

Підготовче засідання призначити на 22.08.2024року на11годину 30хвилин в залі Індустріального районного суду м. Дніпропетровська (Дніпропетровська область, м. Дніпро, пр. Слобожанський, буд. 84).

Встановити відповідачу строк - 15 (п`ятнадцять) днів з дня одержання копії цієї ухвали для подання до суду відзиву на позовну заяву та всіх доказів, які можливо доставити до суду, що підтверджують заперечення проти позову.

Зобов`язати відповідача одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів позивачу, а також третім особам.

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК Україниу строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Надати позивачу строк протягом10 днів з дня отримання відзивуна позов дляподання відповіді на відзив.

Учасники справи мають право надати відповідь на пояснення третіх осіб, свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив - до закінчення підготовчого провадження.

Надіслати учасникам справи копії ухвали про відкриття провадження у справі а відповідачу та третім особам - також копій позовної заяви та доданих до неї документів. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України https://ind.dp.court.gov.ua/sud0417/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С. І. Доценко

Джерело: ЄДРСР 120531301
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку