open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 683/511/24

2/683/436/2024

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 липня 2024 року м. Старокостянтинів

Старокостянтинівський районний суд Хмельницької області

в складі:

головуючого - судді Лугового О.М.

з участю секретаря Градомської Д.Р.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Старокостянтинові цивільну справу №683/511/24, провадження №2/683/436/2024 за позовом ОСОБА_1 до Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області, ОСОБА_2 про встановлення факту реєстрації шлюбу та визнання права власності в порядку спадкування,

встановив:

16 лютого 2024 року адвокат Козак І.О. в інтересах ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області про встановлення факту реєстрації шлюбу між ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 , та просить визнати право власності за ОСОБА_1 в порядку спадкування за заповітом на земельну ділянку, що розташована на території колишньої Капустинської сільської ради колишнього Старокостянтинівського району Хмельницької області, площею 1,4693 га, цільове призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 6824284200:02:006:0038, право власності на яку посвідчується державним актом на право власності на земельну ділянку серії ХМ №038490, після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка за життя прийняла, проте не переоформила своїх спадкових прав після смерті свого чоловіка, ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

В обґрунтування заявленого позову посилаються на те, що ІНФОРМАЦІЯ_3 помер дід позивача ОСОБА_4 . Після його смерті спадщину прийняла, але не оформила дружина померлого ОСОБА_4 . тобто баба позивача ОСОБА_3 , оскільки померла ІНФОРМАЦІЯ_1 . Після смерті баби, ОСОБА_1 звернувся до нотаріальної контори для оформлення його спадкових прав за заповітом. Однак державним нотаріусом було повідомлено ОСОБА_1 , про відсутність можливості оформлення спадкових прав його ім`я за заповітом на земельну ділянку, яка розташована на території Капустинської сільської ради Старокостянтинівського району Хмельницької області, після смерті його баби - ОСОБА_3 , яка прийняла але не оформила своїх спадкових прав після смерті свого чоловіка ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 . В зв`язку з тим, що неможливо встановити факт, що ОСОБА_4 та ОСОБА_3 були подружжям (чоловіком та дружиною) так як, згідно Повного витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про шлюб № 00030256803, дата народження ОСОБА_3 вказана ІНФОРМАЦІЯ_12, а згідно Повного витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про смерть №00032374429, ОСОБА_3 , дата народження вказана « ІНФОРМАЦІЯ_4 ».

Ухвалою Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області від 16 лютого 2024 року відкрито загальне позовне провадження у справі та вирішено питання про витребування доказів у справі.

Ухвалою Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області від 15 квітня 2024 року закрито підготовче провадження та справу призначено до судового розгляду по суті.

Ухвалою Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області від 30 квітня 2024 року у справі залучено в якості співвідповідача - ОСОБА_2 ..

В судове засідання позивач, який належним чином повідомлений про час і місце розгляду справи в судове засідання не з`явився, причин неявки не повідомив.

Представник позивача - адвокат Козак І.О. в судове засідання не з`явилася, однак подав до суду заяву, якою просить розгляд справи здійснити без його участі та без участі позивача. Позов підтримує та просить задовольнити.

Відповідач - Старокостянтинівська міська рада Хмельницької області, яка належним чином повідомлена про час і місце розгляду справи, до суду свого представника не направила, однак через систему «Електронний суд» подала заяву про розгляд справи без участі представника міської ради. При розгляді справи покладається на розсуд суду.

Відповідач ОСОБА_2 в судове засідання не з`явився, про день та час слухання справи повідомлений належним чином у порядку, передбаченому ч.7 ст.128 ЦПК України, будь-яких заяв, клопотань на адресу суду не подавав, а тому суд вирішив розгляд справи проводити за його відсутності.

Оскільки сторони в судове засідання не з`явились, у відповідності до ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Дослідивши надані докази, суд вважає, що позов підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч.1 ст.15 ЦК України, кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорювання. Згідно з п.1 ч.2 ст.16 ЦК України способами захисту цивільних прав та інтересів можуть бути, зокрема, визнання права.

Згідно п.4 ч.1 ст.315 ЦПК України, суд розглядає справи про встановлення факту реєстрації шлюбу, розірвання шлюбу, усиновлення.

Згідно з роз`ясненнями, викладеними у п.п. 2, 23 Постанови Пленуму Верховного Суду України «Про судову практику у справах спадкування» від 30.05.2008 року №7, справи про спадкування розглядаються судами за правилами позовного провадження, якщо особа звертається до суду з вимогою про встановлення фактів, що мають юридичне значення, які можуть вплинути на спадкові права й обов`язки інших осіб та (або) за наявності інших спадкоємців і спору між ними.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що факт реєстрації шлюбу між ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 , знайшов своє підтвердження в суді.

Судом встановлено, що доводи позивача в позовній заяві не суперечать іншим, наявним у справі, доказам. Зокрема, суд встановив, що згідно копії повного витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про шлюб №00030256803 від 07.04.2021 року, вбачається, що ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , уклав шлюб із ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , після реєстрації шлюбу нареченій присвоєно прізвище « ОСОБА_6 », про що виконавчим комітетом Капустинської сільської ради Старокостянтинівського району Хмельницької області від 14 лютого 1968 року було зроблено відповідний актовий запис №7.

Згідно копії повного витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про смерть №00030256927 від 07.04.2021 року, встановлено, що ОСОБА_4 помер ІНФОРМАЦІЯ_3 в с.Капустин, Старокостянтинівського р-н., Хмельницької обл., про що виконавчим комітетом Капустинської сільської ради Старокостянтинівського району Хмельницької області було зроблено відповідний актовий запис №4.

Відповідно до повного витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про смерть №00032374429 від 01.09.2021 року, встановлено, що ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , померла ІНФОРМАЦІЯ_8 в с.Капустин, Старокостянтинівського р-н., Хмельницької обл., у віці 79 років, у зв`язку з чим 20 червня 2011 року виконавчим комітетом Капустинської сільської ради Старокостянтинівського району Хмельницької області було видано свідоцтво про смерть серії НОМЕР_1 від 20.06.2011 року.

Згідно копії свідоцтва про смерть серії НОМЕР_1 виданого Капустинською сільською радою Старокостянтинівського району Хмельницької області від 20.06.2011 року, судом встановлено, що ІНФОРМАЦІЯ_8 померла ОСОБА_3 , у віці 79 років, в с.Капустин, Старокостянтинівського р-н., Хмельницької обл.

Відповідно до копії довідки про спільне проживання та/або ведення спільного господарства №5746 виданої відділом з питань реєстрації місця проживання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області від 17.08.2021 року, встановлено, що ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 , був зареєстрований з 1961 року за адресою: АДРЕСА_1 (згідно рішення виконавчого комітету Капустинської сільської ради від 24.12.2002 року №2 зміна нумерації будинку з АДРЕСА_2 та знятий з реєстрації в зв`язку із смертю ІНФОРМАЦІЯ_3 . На день смерті за вказаною адресою також була зареєстрована ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_9 .

Оскільки, суд вправі розглядати справи про встановлення факту реєстрації шлюбу, коли цей факт безпосередньо породжує юридичні наслідки для позивача, і встановлення даного факт реєстрації шлюбу для позивача необхідне для оформлення спадкового майна та отримання свідоцтва про право на спадщинута іншим способом це встановити не можливо, суд приходить до висновку, факт реєстрації шлюбу між ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 , підтверджений належними та допустимими доказами, тому слід встановити даний факт.

Згідно положень ст. ст. 1216, 1218 ЦК України спадкування є перехід прав та обов`язків (спадщини) від фізичної особи, яка померла (спадкодавця), до інших осіб (спадкоємців). Спадкування здійснюється за заповітом або за законом. До складу спадщини входять усі права та обов`язки, що належали спадкодавцеві на момент відкриття спадщини і не припинилися внаслідок його смерті.

Статтею 1217 ЦК України передбачено, що спадкування здійснюється за заповітом або за законом.

Вiдповiдно до роз`ясень, даних в п.23 постанови Пленуму Верховного Суду України «Про судову практику у справах про спадкування» №7 від 30 травня 2008 року, за наявності умов для одержання в нотаріальній конторі про право на спадщину свідоцтва про вимоги про визнання права на спадщину судовому розгляді не підлягають. У разі відмови нотаріуса в оформленні права на спадщину особа може звернутися до суду за правилами позовного провадження.

До складу спадщини входять усі права та обов`язки, що належали спадкодавцеві на момент відкриття спадщини і не припинилися внаслідок його смерті (ст. 1218 ЦК України).

Право на спадкування мають особи, визначені у заповіті (ч.1 ст.1223 ЦК України).

Згідно ч.1 та ч. 2 ст.549 цього Кодексу, спадкоємець визнається таким, що прийняв спадщину, якщо він протягом шести місяців з дня відкриття спадщини фактично вступив в управління або володіння спадковим майном або якщо він подав державній нотаріальній конторі за місцем відкриття спадщини заяву про прийняття спадщини.

Згідно ч. 1 ст. 1225 зазначеного Кодексу право власності на земельну ділянку переходить до спадкоємців на загальних підставах, із збереженням її цільового призначення.

Відповідно до ст. 328 Цивільного кодексу України право власності набувається па підставах, що не заборонені законом. Право власності вважається набутим правомірно, якщо інше прямо не випливає із закону або незаконність набуття права власності не встановлена судом.

Відповідно до ст. 392 Цивільного кодексу України власник майна може пред`явити позов про визнання його права власності, якщо це право оспорюється або не визнається іншою особою, а також у разі втрати ним документа, який засвідчує його право власності.

Суду при розгляді справ про визнання права власності на спадкове майно належить встановити: факт смерті спадкодавця, коло спадкоємців, наявність (відсутність) заповіту, факт прийняття спадщини, наявність спадкового майна.

Судом встановлено, що ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , помер ІНФОРМАЦІЯ_2 в с.Капустин Старокостянтинівського р-н., Хмельницької обл., що підтверджується копією повного витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про смерть №00030256927 від 07.04.2021 року.

Відповідно до копії довідки про спільне проживання та/або ведення спільного господарства №5746 виданої відділом з питань реєстрації місця проживання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області від 17.08.2021 року, судом встановлено, що ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 , був зареєстрований з 1961 року за адресою: АДРЕСА_1 (згідно рішення виконавчого комітету Капустинської сільської ради від 24.12.2002 року №2 зміна нумерації будинку з АДРЕСА_2 та знятий з реєстрації в зв`язку із смертю ІНФОРМАЦІЯ_3 . На день смерті за вказаною адресою була зареєстрована ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_9 .

Після його смерті відкрилась спадщина за законом до складу якого увійшла земельна ділянка, що розташована на території колишньої Капустинської сільської ради Хмельницького (бувшого Старокостянтинівського) району Хмельницької області, площею 1,47 га, цільове призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 6824284200:02:006:0038, право власності на яку посвідчується державним актом на право власності на земельну ділянку серії ХМ №038490, яку ОСОБА_3 за життя прийняла, проте не переоформила своїх спадкових прав після смерті свого чоловіка, ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 , оскільки померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Згідно інформаційної довідки зі Спадкового реєстру №76005139 від 28.02.2024 року встановлено, що спадкова справа після смерті ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_4 , не заводилася.

09 липня 2008 року ОСОБА_3 склала заповіт, яким на випадок її смерті все її майно, що буде належати їй на день смерті, де б воно не знаходилось, з чого б воно не складалось, а також все те, що належало їй на день смерті і на що за законом вона буде мати право, заповіла внукам ОСОБА_1 , 1991 року народження та ОСОБА_7 , 1993 року народження, в рівних частинах.

ІНФОРМАЦІЯ_10 у ОСОБА_4 та ОСОБА_3 народився син - ОСОБА_8 , що підтверджується повним витягом з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження №00030195416 від 02.04.2021 року.

Згідно копії свідоцтва про народження виданого повторно 04.08.2012 року, судом встановлено, що ІНФОРМАЦІЯ_11 народився ОСОБА_1 , батьком якого записаний « ОСОБА_8 ».

Відповідно до копії свідоцтва про смерть серії НОМЕР_1 виданого Капустинською сільською радою Старокостянтинівського району Хмельницької області від 20.06.2011 року, судом встановлено, що ІНФОРМАЦІЯ_8 померла ОСОБА_3 , у віці 79 років, в с.Капустин, Старокостянтинівського р-н., Хмельницької обл.

Після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 відкрилась спадщина за заповітом, до складу якого увійшла земельна ділянка, що розташована на території колишньої Капустинської сільської ради Хмельницького (бувшого Старокостянтинівського) району Хмельницької області, площею 1,47 га, цільове призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 6824284200:02:006:0038, право власності на яку посвідчується державним актом на право власності на земельну ділянку серії ХМ №038490, виданого на ім`я покійного діда позивача та чоловіка покійної ОСОБА_3 - ОСОБА_4 , яку ОСОБА_3 за життя прийняла, проте не оформила своїх спадкових прав після смерті свого чоловіка, ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 .

12 грудня 2011 року ОСОБА_7 , який є спадкоємцем за заповітом, своєю заявою відмовився від прийняття спадщини за заповітом, яке залишилось після смерті його баби ОСОБА_3 на користь ОСОБА_1

ОСОБА_9 , який діяв на підставі довіреності посвідченої приватним нотаріусом Тарутинського районного нотаріального округу Одеської області від 18.06.2020 року зареєстрованої в реєстрі за №467, від імені ОСОБА_1 , звернувся до Старокостянтинівської державної нотаріальної контори із заявою про прийняття спадщини за заповітом після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 баби довірителя - ОСОБА_3 ..

Однак, згідно відповіді на звернення №2035-02-14 від 02.09.2021 року, державним нотаріусом було повідомлено, про відсутність можливості оформлення спадкових прав його ім`я за заповітом на земельну ділянку, яка розташована на території Капустинської сільської ради Старокостянтинівського району Хмельницької області, після смерті його бабусі - ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_8 , яка прийняла але не оформила своїх спадкових прав після смерті свого чоловіка ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 . В зв`язку з тим, що неможливо встановити факт, що ОСОБА_4 та ОСОБА_3 були подружжям (чоловіком та дружиною).

Як вбачається з наявних в матеріалах справи доказах на момент смерті ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , разом із ним проживала його дружина ОСОБА_3 , яка прийняла спадщину, однак не оформила її за життя, оскільки померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , що підтверджується наявною в матеріалах справи копією довідки про спільне проживання та/або ведення спільного господарства №5746 виданої відділом з питань реєстрації місця проживання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області від 17.08.2021 року.

На день смерті, 18.06.2011 року, ОСОБА_3 була зареєстрована і проживала одна за адресою: АДРЕСА_3 , що підтверджується наявною в матеріалах справи довідкою №325 від 12.12.2011 року.

Відповідно до ст. 328 Цивільного кодексу України право власності набувається на підставах, що не заборонені законом. Право власності вважається набутим правомірно, якщо інше прямо не випливає із закону або незаконність набуття права власності не встановлена судом.

Таким чином, єдиними спадкоємцями майна померлої ОСОБА_3 на день звернення до суду є позивач - ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , який своєю заявою від 18.08.2011 року прийняв спадщину після смерті ОСОБА_3 , однак станом на день звернення до суду ОСОБА_1 , не оформив своїх спадкових прав.

Старокостянтинівською державної нотаріальною конторою було неодноразово повідомлено ОСОБА_2 відповідними листами №1477/02-14 від 22.08.2020 року та №313/02-14 від 17.02.2021 року, про необхідність надіслати на адресу Старокостянтинівською державної нотаріальною конторою належним чином оформлену заяву (де справжність підпису має бути нотаріально посвідчена). В заяві йому необхідно зазначити, чи підпадає або не підпадає ОСОБА_2 під ст. 1241 Цивільного Кодексу України, а саме: чи мав інвалідність І-ІІІ груп станом на 18 червня 2011 року. До заяви необхідно додати копію паспорта та копію посвідчення інваліда (в разі наявності), копію яких завірити нотаріально, та надіслати на адресу Старокостянтинівської державної нотаріальної контори: м.Старокостянтинів, провулок Подільський, 2 Хмельницької області, або з`явитись особисто, що необхідно для захисту його майнових інтересів відносно спадкового майна, а саме для встановлення чи маєте ОСОБА_2 право на обов`язкову частку, згідно ст. 1241 Цивільного кодексу України. Також повідомлено, що в разі відсутності від ОСОБА_2 заяви та документів протягом одного місяця з моменту отримання рекомендованого листа до Старокостянтинівської державної нотаріальної контори, Свідоцтво про право на спадщину буде видано іншому спадкоємцю за заповітом, без врахування його права на обов`язкову частку за законом. Додатково роз`яснено, що по оспорюванню спадкових прав до майна ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_8 ОСОБА_2 маєте право звернутися до суду, про що в письмовій формі обов`язково повідомити Старокостянтинівську державну нотаріальну контору та надати довідку про те, що відкрите провадження в суді протягом вищезазначеного строку.

Лист №1477/02-14 від 22.08.2020 року було отримано ОСОБА_2 30 вересня 2020 року, що підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення, однак ніяких дій зі сторони ОСОБА_2 вчинено не було. Повторний лист №313/02-14 від 17.02.2021 року, який був надісланий на ту ж саму адресу для ОСОБА_2 був повернений адресату за закінченням терміну зберігання.

Данні факти не оспорюються та підтверджуються наявними в матеріалах справи копіями документі: копією спадкової справи №622/2011 від 18.08.2011 року до майна померлої ІНФОРМАЦІЯ_8 ОСОБА_3 , інформаційною довідкою зі Спадкового реєстру №76005136 від 28.02.2024 року, згідно якого вбачається, що спадкова справа після смерті ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_4 не заводилася, копією заповіту від 09.07.2008 року, копією Державного акту на право власності на земельну ділянку серії ХМ №038490 від 14.11.2005 року, копією витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, копією відповіді на звернення №2035/02-14 від 02.09.2021 року.

Враховуючи наявні в матеріалах справи докази, суд вважає за можливе визнати за ОСОБА_1 в порядку спадкування за заповітом право власності на земельну ділянку, що розташована на території колишньої Капустинської сільської ради Хмельницького (бувшого Старокостянтинівського) району Хмельницької області, площею 1,47 га, цільове призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 6824284200:02:006:0038, право власності на яку посвідчується державним актом на право власності на земельну ділянку серії ХМ №038490 після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_8 , яка за життя прийняла, проте не переоформила своїх спадкових прав після смерті свого чоловіка, ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Оскільки позивач в позовній заяві не наполягав на стягненні судових витрат, а також відповідач не порушив будь-яких прав позивача, тому їх слід залишити за позивачем.

Керуючись ст.ст.12, 13, 263-265 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

Позов ОСОБА_1 до Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області, ОСОБА_2 про встановлення факту реєстрації шлюбу та визнання права власності в порядку спадкування, - задовольнити.

Встановити факт реєстрації шлюбу між ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_8 та ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Визнати за ОСОБА_1 в порядку спадкування за заповітом право власності на земельну ділянку, що розташована на території колишньої Капустинської сільської ради Хмельницького (бувшого Старокостянтинівського) району Хмельницької області, площею 1,47 га, цільове призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 6824284200:02:006:0038, право власності на яку посвідчується державним актом на право власності на земельну ділянку серії ХМ №038490 виданого на ім`я ОСОБА_4 , після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_8 , яка за життя прийняла, проте не переоформила своїх спадкових прав після смерті свого чоловіка, ОСОБА_4 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Судові витрати залишити за позивачем.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Позивач: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_4 , паспорт серії НОМЕР_2 виданого Тарутинським РС ГУ ДМС України в Одеській області від 12 жовтня 2012 року, РНОКПП НОМЕР_3 .

Відповідач: Старокостянтинівська міська рада Хмельницької області, місце знаходження: 31100, вул.К.Острозького, 41, м.Старокостянтинів, Хмельницького р-н., Хмельницької обл., код ЄДРПОУ 36027760.

Відповідач: ОСОБА_2 , місце проживання: АДРЕСА_5 , РНОКПП НОМЕР_4 .

Суддя

Джерело: ЄДРСР 120146123
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку