open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 932/4693/24

Провадження №2о/200/129/24

У Х В А Л А

«26» червня2024 року Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська

у складі: головуючого судді: Цитульського В.І.

присяжних: Григоренко С.В., Горбаня А.В.

за участю секретаря:Дубовик К.В.

представника заявника: ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ОСОБА_2 , заінтересована особа: Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради про визнання особи безвісті відсутньою, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська перебуває справа за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа: Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради про визнання особи безвісті відсутньою.

Вразовуючи положення ст. 307 ЦПК України суд дійшов такого.

В силу ч. 2ст. 13 ЦПК Українизбирання доказів у цивільних справах не є обов`язком суду, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Суд має право збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи лише у випадках, коли це необхідно для захисту малолітніх чи неповнолітніх осіб або осіб, які визнані судом недієздатними чи дієздатність яких обмежена, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом.

Порядок витребування доказів у справі врегульованийстаттею 84 ЦПК України.

Поряд з цим, за змістом частини 1статті 307 ЦПК Українив даній категорії справ підлягають встановленню відомості щодо фізичної особи, місцеперебування якої невідоме, шляхом направлення судом запитів на адресу організацій за останнім місцем проживання відсутньої особи, за останнім місцем роботи тощо.

Керуючись наведеним, враховуючи предмет розгляду даної справи (визнання особи безвісно відсутньою), результати запитуваної інформації в порядку ст. 307 ЦПК України є вкрай важливими для її вирішення.

Куруючись ст. ст. 2, 12, 13, 76 79, 81, 84, 95, 260, 261 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

витребувати від Відділу формування та ведення реєстру територіальної громади Управління у сфері державної реєстрації Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради відомості про останнє відоме місце проживання, роботи та членів сім`ї ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1 .

Витребувати від ВП №2 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області, матеріали перевірки ІТС ІПНП (ЄО) №15139 ВП№2 Дніпровського РУП №2 від 02.09.2023.

Витребувати від Головного управління Державної податкової служби в Дніпропетровській області відомості про перебування ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1 на обліку в контролюючому органі як платник податків.

Витребувати у Головному центрі обробки спеціальної інформації Державної прикордонної служби України (01601, м. Київ, вул. Володимирська, 26, adpsu@dpsu.gov.ua) відомості про перетинання громадянином України ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1 , кордону України за період з 2008 року і по дату відповіді на ухвалу суду, в напрямку з України, зокрема, дату перетинання кордону, напрямок перетинання кордону, місце перетинання кордону, а також точку перетину лінії розмежування з тимчасово окупованою територією України.

Витребувати з Центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (49006, м. Дніпро, вул. Степана Бандери, 43а, електронна пошта: vcs@dp.drsu.gov.ua) копію актового запису про смерть ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1 .

Витребувати з Міністерства соціальної політики України (01601 м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10) відомості щодо ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1 з Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, а саме: дані про останнє зареєстроване та фактичне місце проживання/перебування внутрішньо переміщеної особи на території, де виникли обставини, зазначені устатті 1 ЗУ «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб»; дані про його фактичне місце проживання на дату звернення; адреса, за якою з ним, як внутрішньо переміщеною особою може вестися офіційне листування або вручення офіційної кореспонденції, а також номер телефону; відомості про смерть внутрішньо переміщеної особи.

Копію ухвали надіслати для виконання до Відділу формування та ведення реєстру територіальної громади Управління у сфері державної реєстрації Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (вул. Старокозацька, 58, м. Дніпро, 49000, ел. адреса: adminposlug@dniprorada.gov.ua), ВП №2 ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області (49051 м. Дніпро вул. Осіння, 6), Головного управління Державної податкової служби в Дніпропетровській області (вулиця Сімферопольська, 17-а, Дніпро, Дніпропетровська область, 49600), Головному центрі обробки спеціальної інформації Державної прикордонної служби України (01601, м. Київ, вул. Володимирська, 26, adpsu@dpsu.gov.ua), Центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (49006, м. Дніпро, вул. Степана Бандери, 43а, електронна пошта: vcs@dp.drsu.gov.ua), Міністерства соціальної політики України (01601 м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10).

Ухвала є обов`язковою для виконання.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала остаточна й оскарженню не підлягає.

Суддя В.І. Цитульський

Присяжні: Григоренко С.В.

Горбань А.В.

Джерело: ЄДРСР 119973642
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку