open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про внесення виправлень у судове рішення

06 червня 2024 року м. Житомир справа № 240/3407/24

категорія 108120000

Житомирський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Попової О. Г., розглянувши питання про внесення виправлень у судове рішення в адміністративній справі за позовом Відділу освіти Квітневої сільської ради до Північного офісу Держаудитслужби, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Люксбудсервіс" про визнання протиправним та скасування висновку,

встановив:

В провадженні Житомирського окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа за позовом Відділу освіти Квітневої сільської ради до Північного офісу Держаудитслужби, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Люксбудсервіс".

Рішенням суду від 05.06.2024 в задоволенні адміністративного позову - відмовлено.

Судом встановлено, що при виготовленні рішення суду допущено описку, а саме в резолятивній частині рішення не вказано третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Люксбудсервіс".

Відповідно до ч.1, 2 ст. 253 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі необхідності суд може розглянути питання внесення виправлень у судове рішення в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви.

За таких обставин, суд приходить до висновку про те, що є підстави для виправлення описки в рішенні суду від 05.06.2024.

Керуючись статтями 243, 248, 253 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

ухвалив:

Виправити в рішенні Житомирського окружного адміністративного суду у справі №240/3407/24 допущену описку.

Викласти резолютивну частину рішення Житомирського окружного адміністративного суду по даній справі від 05 червня 2024 року у такій редакції: "В задоволенні адміністративного позову Відділу освіти Квітневої сільської ради (вул. Першотравнева, буд.5, с. Квітневе (Попільнянський), Житомирська обл., Житомирський р-н, 13532. РНОКПП/ЄДРПОУ: 41456900) до Північного офісу Держаудитслужби (вул. Січових Стрільців, 18, м. Київ, 04053. РНОКПП/ЄДРПОУ: 40479560),третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Будівельна компанія "Люксбудсервіс" (вул. Вітрука, 9, оф. 503, м. Житомир, 10025, ЄДРПОУ: 41525993), про визнання протиправним та скасування висновку - відмовити."

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її підписання суддею.

Ухвала суду може бути оскаржена до Сьомого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя О.Г. Попова

Джерело: ЄДРСР 119591075
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку