open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Справа № 561/1239/18
Моніторити
emblem
Справа № 561/1239/18
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа №561/1239/18

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

23 квітня 2024 року суддя Дубровицького районного суду Рівненської області ОСОБА_1 , розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №12018180110000134 від 21 липня 2018 року, по обвинуваченню ОСОБА_2 та ОСОБА_3 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 342 та частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Дубровицького районного суду Рівненської області знаходиться кримінальне провадження, внесене в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №12018180110000134 від 21 липня 2018 року, по обвинуваченню ОСОБА_2 та ОСОБА_3 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 342 та частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

Судом встановлено, що обвинувачений ОСОБА_2 відбуває покарання в ДУ "Полицька виправна колонія (№76)" за вироком Волинського апеляційного суду від 20 жовтня 2022 року.

Відповідно до пункту 4 частини 1 статті 336 Кримінального процесуального кодексу України, судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі необхідності вжиття таких заходів для забезпечення оперативності судового провадження.

Згідно частини 2 статті 336 Кримінального процесуального кодексу України, суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

Згідно частини 4 статті 336 Кримінального процесуального кодексу України, особа, яка братиме участь у судовому провадженні дистанційно, знаходиться у приміщенні, розташованому на території, яка перебуває під юрисдикцією суду, або на території міста, в якому розташований суд, судовий розпорядник або секретар судового засідання цього суду зобов`язаний вручити такій особі пам`ятку про її процесуальні права, перевірити її документи, що засвідчують особу, та перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання.

Відповідно до частини 6 статті 336 Кримінального процесуального кодексу України, якщо особа, яка братиме участь у судовому провадженні дистанційно тримається в установі попереднього ув`язнення або установі виконання покарань, дії передбачені частиною 4 цієї статті, здійснюються службовою особою такої установи.

Враховуючи вищевикладене та з метою забезпечення оперативності судового провадження та розумних строків розгляду кримінального провадження, суд приходить до висновку про проведення судового засідання по даному кримінальному провадженні в режимі відеоконференції за участю обвинуваченого ОСОБА_2 з ДУ "Полицька виправна колонія (№76)".

Керуючись статтею 336 Кримінального процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

Проведення судового засідання у справі по обвинуваченню ОСОБА_2 та ОСОБА_3 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 342 та частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України, здійснювати у дистанційному режимі відеоконференції між Дубровицьким районним судом Рівненської області та ДУ "Полицька виправна колонія (№76)" (34375, с. Іванчі, Вараський район Рівненська область) на 14:00 год. 10 травня 2024 року.

Доручити керівнику ДУ "Полицька виправна колонія (№76)", забезпечити проведення судового засідання за участю обвинуваченого ОСОБА_2 в режимі відеоконференції.

Зобов`язати уповноважену службову особу ДУ "Полицька виправна колонія (№76)" забезпечити:

- участь обвинуваченого ОСОБА_2 в судовому засіданні Дубровицького районного суду Рівненської області на 14:00 год. 10 травня 2024 року в режимі відеоконференції;

- перебування службової особи установи поряд з обвинуваченим протягом судового засідання;

- працездатність апаратного комплексу для відеоконференцзв`язку з Дубровицьким районним судом Рівненської області.

Копію даної ухвали направити до ДУ "Полицька виправна колонія (№76)".

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: підпис.

Виготовлено з автоматизованої системи документообігу суду.

Суддя Дубровицького

районного суду ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 118540233
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку