open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98

_________________________________________________________________________

У Х В А Л А

"26" грудня 2023 р.Справа № 924/1302/23

Господарський суд Хмельницької області у складі суддя Гладюк Ю. В., розглянувши матеріали справи

за заявою ОСОБА_1 , м. Хмельницький

про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність фізичної особи

встановив:

До Господарського суду Хмельницької області надійшла заява фізичної особи-підприємця Кучерова Анатолія Петровича, про відкриття провадження у справі про його неплатоспроможність відповідно до положень Кодексу України з процедур банкрутства.

Згідно з ч. 1 ст. 2 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про банкрутство регулюється цим Кодексом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законами України.

За приписами ч. 1 ст. 8 Кодексу України з процедур банкрутства, справи про банкрутство (неплатоспроможність) розглядаються господарськими судами за місцезнаходженням боржника - юридичної особи, місцем проживання фізичної особи або фізичної особи - підприємця.

Відповідно до ст. 113 Кодексу України з процедур банкрутства провадження у справах про неплатоспроможність боржника - фізичної особи, фізичної особи-підприємця здійснюється в порядку, визначеному цим Кодексом для юридичних осіб, з урахуванням особливостей, встановлених цією Книгою.

Частиною 1 статті 117 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що у разі відсутності підстав для відмови у прийнятті заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність або для повернення такої заяви господарський суд не пізніше п`яти днів з дня надходження заяви постановляє ухвалу про прийняття заяви до розгляду.

Розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність, суд визнає їх достатніми для прийняття до розгляду.

Крім того, заявником надано пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого Багінського Артема Олександровича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1871 від 20.12.2018р.). для призначення керуючим реструктуризацією у справі.

Матеріали справи також містить заяву арбітражного керуючого Багінського А.О. від 30.11.2023р. № 767 на участь у справі про неплатоспроможність боржника - ОСОБА_1 .

Відповідно до п. 12 ч. 3 ст. 116 Кодексу України з процедур банкрутства до заяви про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність додаються докази авансування боржником на депозитний рахунок суду винагороди керуючому реструктуризацією за три місяці виконання повноважень.

Заявником надано до заяви докази авансування на депозитний рахунок суду винагороди керуючому реструктуризацією за три місяці виконання повноважень у відповідності до п. 12 ч. 3 ст. 116 Кодексу України з процедур банкрутства.

Керуючись ст.ст. 28, 116, 117, 118, п. 2-1 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства, ст.ст. 234, 235 ГПК України, суд -

постановив:

прийняти заяву фізичної особи-підприємця Кучерова Анатолія Петровича про відкриття провадження у справі про його неплатоспроможність до розгляду.

Підготовче засідання по справі призначити на 11:30 год. "9" січня 2024 р., у приміщенні господарського суду Хмельницької області за адресою: м. Хмельницький, Майдан Незалежності,

Ухвала набрала законної сили 26.12.2023 року та не підлягає оскарженню.

Суддя Гладюк Ю. В.

Віддрук. 1 прим. 1 - до справи;

Надіслати заявнику в кабінет ЕС.

Направити на адресу електронної пошти:

заявника - ІНФОРМАЦІЯ_1

арбітражного керуючого - ІНФОРМАЦІЯ_2

Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області - info@km.dvs.gov.ua

Головного управління ДПС у Хмельницькій області - km.official@tax.gov.ua

регіонального відділу з питань банкрутства Управління банкрутства Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) - bankrut@km.minjust.gov.ua

Джерело: ЄДРСР 115937248
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку