open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 642/1635/23

№ провадження 1-кп/646/386/2023

ВИРОК

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13.11.2023 м. Харків

Червонозаводський районний суд м. Харкова

у складі: головуючого - судді ОСОБА_1 ,

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Харкові обвинувальний акт по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань №62022170020001277 від 21.12.2022за обвинуваченням:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Куп`янськ Харківської області, громадянина України, із вищою освітою,розлученого, який до 14.06.2022 працював на посаді поліцейського відділу реагування патрульної поліції Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, зареєстрований та мешкав за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимого,

у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч. 2 ст.111 КК України,-

за участю сторін кримінального провадження:

прокурора ОСОБА_6 ,

обвинуваченого ОСОБА_5 ,

захисника - адвоката ОСОБА_7 ,

встановив:

Верховною Радою Української Радянської Соціалістичної Республіки 24.08.1991 схвалено «Акт проголошення незалежності України», яким урочисто проголошено незалежність України та створення самостійної української держави - України. У преамбулі Декларації про державний суверенітет України від 16.07.1990 вказано, що Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки проголошує державний суверенітет України як верховенство, самостійність, повноту і неподільність влади Республіки в межах її території та незалежність і рівноправність у зовнішніх зносинах. Відповідно до розділу V Декларації, територія України в існуючих кордонах є недоторканою і не може бути змінена та використана без її згоди. Україна самостійно визначає адміністративно - територіальний устрій та порядок утворення національно - адміністративних одиниць.

Рішенням Конституційного Суду України №3-зп від 11.07.1997 зазначено, що засади конституційного ладу в Україні закріплені у розділах І, ІІІ та ХІІІ Основного Закону України - Конституції України.

Зокрема положення статей 1 та 2 Конституції України визначено, що Україна є суверенною і незалежною, демократично, соціальною, правовою унітарною державою, суверенітет України поширюється на всю її територію, яка в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною.

Згідно зі статтею 5 Конституції України, носієм суверенітету та єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.

Відповідно до статті 68 Конституції України кожен зобов`язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.

Статтею 73 Конституції України визначено, що виключно всеукраїнським референдумом вирішуються питання про зміну території України.

Відповідно до статей 132-134 Конституції України територіальний устрій України ґрунтується на засадах єдності та цілісності державної території. До складу України входять: Автономна Республіка Крим, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області, міста Київ та Севастополь. Місто Севастополь має спеціальний статус, Автономна Республіка Крим (далі - АР Крим) є невід`ємною складовою частиною України і в межах повноважень, визначених Конституцією України, вирішує питання, віднесені до її відання.

Згідно зі статтею 17 Конституції України захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього Українського народу.

Оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності покладаються на Збройні Сили України.

Забезпечення державної безпеки і захист державного кордону України покладаються на відповідні військові формування та правоохоронні органи держави, організація і порядок діяльності яких визначаються законом.

На території України забороняється створення і функціонування будь-яких збройних формувань, не передбачених законом. На території України не допускається розташування іноземних військових баз.

Перебування на території України підрозділів збройних сил інших держав з порушенням процедури, визначеної Конституцією та законами України, Гаазькими конвенціями 1907 року, ІV Женевською конвенцією 1949 року, а також всупереч Меморандуму про гарантії безпеки у зв`язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї 1994 року, Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією 1997 року та іншими міжнародно-правовими актами, є окупацією частини території суверенної держави Україна та міжнародним правовим діянням з усіма наслідками, передбаченими міжнародним правом.

24 жовтня 1945 року набув чинності Статут Організації Об`єднаних Націй, підписаний 26 червня 1945 року, яким фактично створено Організацію Об`єднаних Націй (далі - ООН).

До складу ООН входять Україна, Російська Федерація та ще

49 країн-засновниць, а також інші країни світу.

Відповідно до частини 4 статті 2 Статуту ООН, усі Члени вказаної організації утримуються в своїх міжнародних відносинах від погрози силою або її застосування як проти територіальної недоторканності або політичної незалежності будь-якої держави, так і будь-яким іншим чином, несумісним із Цілями Об`єднаних Націй.

Декларацією Генеральної Асамблеї ООН № 36/103 від 9 грудня 1981 року про недопустимість інтервенції та втручання у внутрішні справи держав та резолюціями - №2131 (ХХ) від 21 грудня 1965 року, що містить Декларацію про неприпустимість втручання у внутрішні справи держав та про захист їх незалежності та суверенітету; № 2625 (XXV) від 24 жовтня 1970 року, що містить Декларацію про принципи міжнародного права, що стосуються дружніх відносин і співробітництва між державами відповідно до Статуту ООН; № 2734 (ХХV) від 16 грудня 1970 року, що містить Декларацію про зміцнення міжнародної безпеки, та № 3314 (ХХІХ) від 14 грудня 1974 року, що містить Визначення агресії, - установлено, що жодна з держав не має права здійснювати інтервенцію чи втручання у будь-якій формі або з будь-якої причини у внутрішні та зовнішні справи інших держав. Цими ж міжнародними документами закріплено обов`язок держав: утримуватися від озброєної інтервенції, підривної діяльності, військової окупації, здійснення сприяння, заохочення чи підтримки сепаратистської діяльності; не допускати на власній території навчання, фінансування та вербовки найманців чи засилання таких найманців на територію іншої держави.

Крім того, у статтях 1-5 Резолюції Генеральної Асамблеї ООН

від 14 грудня 1974 року № 3314 (ХХІХ) серед іншого визначено, що ознаками агресії є:

- застосування збройної сили державою проти суверенітету, територіальної недоторканності чи політичної незалежності іншої держави;

- застосування збройної сили державою в порушення Статуту ООН.

Будь-яке з наступних діянь, незалежно від оголошення війни, кваліфікується як акт агресії:

- вторгнення або напад збройних сил держави на територію іншої держави або будь-яка військова окупація, який би тимчасовий характер вона не мала, яка є результатом такого вторгнення або нападу, або будь-яка анексія із застосуванням сили території іншої держави або частини її;

- бомбардування збройними силами держави території іншої держави або застосування будь-якої зброї державою проти території іншої держави;

- блокада портів або берегів держави збройними силами іншої держави;

- напад збройними силами держави на сухопутні, морські або повітряні сили, або морські та повітряні флоти іншої держави;

- застосування збройних сил однієї держави, що знаходяться на території іншої держави за угодою з приймаючою державою, у порушення умов, передбачених в угоді, або будь-яке продовження їх перебування на такій території після припинення дії угоди;

- дія держави, яка дозволяє, щоб її територія, яку вона надала

в розпорядження іншої держави, використовувалася цією іншою державою для здійснення акту агресії проти третьої держави;

- засилання державою або від імені держави збройних банд, груп, іррегулярних сил або найманців, які здійснюють акти застосування збройної сили проти іншої держави, які мають настільки серйозний характер, що це є рівносильним наведеним вище актам, або її значна участь у них.

Жодні міркування будь-якого характеру, чи то політичного, економічного, військового чи іншого характеру, не можуть слугувати виправданням агресії.

Порушуючи вказані норми президент російської федерації (далі - рф) ОСОБА_8 , а також інші представники влади рф, діючи всупереч вимогам п.п. 1, 2 Меморандуму про гарантії безпеки у зв`язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 05.12.1994, принципам Заключного акту Наради з безпеки та співробітництва в Європі від 01.08.1975 та вимогам ч. 4 ст. 2 Статуту ООН і Декларації Генеральної Асамблеї Організації Об`єднаних Націй від 09.12.1981 № 36/103, від 16.12.1970 № 2734 (ХХV), від 21.12.1965 № 2131 (ХХ), від 14.12.1974 № 3314 (ХХІХ), спланували, підготували і розв`язали агресивну війну та воєнний конфлікт проти України, а саме віддали наказ на вторгнення підрозділів збройних сил рф (дали - зсрф) на територію України.

Так, 24.02.2022 на виконання вищевказаного наказу військовослужбовці зсрф шляхом збройної агресії, із застосуванням зброї незаконно вторглись на територію України через державні кордони України в Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Сумській, Чернігівській та інших областях, і здійснили збройний напад на державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації, військові частини, інші об`єкти, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення, житлові масиви та інші цивільні об`єкти, та здійснили окупацію частини території України, чим вчинили дії з метою змін меж території та державного кордону України усупереч порядку, встановленому Конституцією України, що продовжується по теперішній час та призводить до загибелі значної кількості людей та інших тяжких наслідків.

Указом Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 «Про введення воєнного стану в Україні», який затверджено Верховною Радою України, у зв`язку з військовою агресією рф проти України, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до пункту 20 частини першої статті 106 Конституції України, Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в Україні введено воєнний стан із 05 години 30 хвилин 24.02.2022 строком на 30 діб. Указом Президента України № 133/2022 від 14.03.2022 продовжено строк дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 26 березня 2022 року строком на 30 діб.

Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» затверджено Указ Президента України від 18 квітня 2022 року № 259/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», яким внесено часткову зміну до статті 1 Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ (зі змінами, внесеними Указом від 14 березня 2022 року №133/2022, затвердженим Законом України від 15 березня 2022 року № 2119-IX), строк дії воєнного стану в Україні продовжується з 05 години 30 хвилин 25 квітня 2022 року строком на 30 діб. Указом Президента України № 341/2022 від 17 травня 2022 року продовжено строк дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 25 травня 2022 року строком на 90 діб. Указом Президента України № 573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» продовжено строк дії воєнного стану в Україні з 05 год. 30 хв. 23.08.2022 року строком на 90 діб. Указом Президента України № 757/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» продовжено строк дії воєнного стану в Україні з 05 год. 30 хв. 21.11.2022 року строком на 90 діб. Указом Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» № 58/2023 продовжено строк дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 19 лютого 2023 року строком на 90 діб. Указом Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» № 58/2023 продовжено строк дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 19 лютого 2023 року строком на 90 діб.

У частині 2 статті 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» зазначено, що Кабінет Міністрів України, інші органи державної влади, військове командування, військові адміністрації, Верховна Рада Автономної Республіки Крим, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування здійснюють повноваження, надані їм Конституцією України, цим та іншими законами України.

Частиною 1 статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» передбачено, що у період воєнного стану не можуть бути припинені повноваження Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а також судів, органів прокуратури України, органів, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, досудове розслідування, та органів, підрозділи яких здійснюють контррозвідувальну діяльність.

Так, згідно з наказом Головного управління Національної поліції в Харківській області від 01.02.2021 №59 о/с, старшого сержанта поліції ОСОБА_5 переміщено на посаду поліцейського відділу реагування патрульної поліції Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області.

Наказом Головного управління Національної поліції в Харківській області від 14.06.2022 №288 о/с старшого сержанта поліції ОСОБА_5 - поліцейського відділу реагування патрульної поліції Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області звільнено зі служби в органах Національної поліції України у зв`язку із реалізацією дисциплінарного стягнення.

Статтею 19 Конституції України передбачено, що правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов`язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Національна поліція України - це центральний орган виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.

У своїй діяльності поліція керується Конституцією України.

Відповідно до ст. 2 Закону України «Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів» правоохоронні органи - органи прокуратури, Національної поліції, служби безпеки, Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, Національне антикорупційне бюро України, органи охорони державного кордону, органи доходів і зборів, органи і установи виконання покарань, слідчі ізолятори, органи державного фінансового контролю, рибоохорони, державної лісової охорони, інші органи, які здійснюють правозастосовні або правоохоронні функції.

Так, ОСОБА_5 , вступаючи до лав Національної поліції України, присягнув вірно служити Українському народу, дотримуватися норм Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь Держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов`язки.

У статті 8 Закону України «Про Національну поліцію» зазначено, що поліція діє виключно на підставі, у межах повноважень та у спосіб, що визначені Конституцією та законами України. Поліцейському заборонено виконувати злочинні чи явно незаконні розпорядження та накази. Службова, політична, економічна або інша доцільність не можуть бути підставою для порушення поліцейським Конституції та законів України.

Одночасно у частині 4 вказаної статі зазначено, що під час дії воєнного стану поліція діє згідно із призначенням та специфікою діяльності з урахуванням тих обмежень прав і свобод громадян, а також прав і законних інтересів юридичних осіб, що визначаються відповідно до Конституції України та Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

Відповідно до частини 1 статті 18 зазначеного Закону, поліцейський зобов`язаний неухильно дотримуватися положень Конституції України, законів України та інших нормативно-правових актів, що регламентують діяльність поліції, та Присяги поліцейського.

Згідно з ч. 2 ст. 42 Закону України «Про Національну поліцію» у разі виникнення загрози державному суверенітету України та її територіальної цілісності, а також у ході відсічі збройної агресії проти України органи та підрозділи, що входять до системи поліції, відповідно до законодавства України беруть участь у виконанні завдань територіальної оборони, забезпеченні та здійсненні заходів правового режиму воєнного стану у разі його оголошення на всій території України або в окремій місцевості.

Громадянин України ОСОБА_5 , обіймаючи посаду поліцейського відділу реагування патрульної поліції Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, перебуваючи у м. Куп`янську, Харківської області, з метою безпосереднього надання допомоги рф у проведенні підривної діяльності проти України, діючи умисно на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи суспільно небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, маючи достатній рівень освіти, спеціальних знань і життєвий досвід для усвідомлення фактів військової агресії рф проти України, з власної ініціативи добровільно здійснив перехід на бік ворога в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану та безпосередньо надав допомогу рф у проведенні підривної діяльності проти України, тобто вчинив державну зраду за наступних обставин.

Так, після повномасштабного збройного вторгнення збройних сил рф на територію України, з 27.02.2022 збройні сили країни агресора - рф безпосередньо здійснили окупацію міста Куп`янськ, Харківської області та силове захоплення і взяття під контроль будівель і споруд на території даного населеного пункту, що забезпечують діяльність органів державної влади, в тому числі й Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, розташованого за адресою: Харківська область, м. Куп`янськ, вул. Харківська, 14, з метою перешкоджання їх нормальній діяльності та з метою створення окупаційної влади, зокрема незаконного правоохоронного органу, та вирішили залучити до співпраці діючих працівників зазначеного районного відділу поліції, в тому числі й ОСОБА_5 .

Приблизно наприкінці травня 2022 року, громадянин України ОСОБА_5 , будучи працівником правоохоронного органу - поліцейським Національної поліції України, обіймаючи посаду поліцейського відділу реагування патрульної поліції Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, погодився на пропозицію невстановленого представника збройних сил рф щодо співпраці з останніми та надання допомоги у підривній діяльності проти України, і надав свою добровільну згоду на виконання незаконних завдань, поставлених представниками силових структур рф, з метою створення та становлення окупаційної влади, зокрема незаконного правоохоронного органу.

Так, у невстановлені в ході досудового розслідування дату та час, проте не пізніше 01.06.2022, громадянин України ОСОБА_5 , будучи працівником правоохоронного органу - поліцейським Національної поліції України, обіймаючи посаду поліцейського відділу реагування патрульної поліції Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, реалізуючи свій єдиний злочинний умисел на вчинення державної зради в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, всупереч нормам Конституції та законодавчих актів України, в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, діючи умисно та протиправно, не маючи на те відповідних встановлених законодавством повноважень, усупереч вказівці керівництва районного відділу поліції та ГУНП в Харківській області щодо необхідності здійснення виїзду поліцейських з тимчасово окупованої території та заборони здійснення функціональних обов`язків поліцейськими на тимчасово окупованій території, не здійснив виїзд з міста Куп`янськ Харківської області на підконтрольну Україні територію, натомість вступив у злочинну змову з невстановленими представниками рф, які здійснили окупацію вказаного населеного пункту, та добровільно, за власним бажанням, вступив у злочинну змову з невстановленими представниками окупаційної влади рф, з метою надання допомоги останнім, та виконував їх незаконні протиправні вказівки, проводячи прийом заяв та повідомлень про злочини і події, дактилоскопіювання пальців рук затриманих військовими рф осіб, і їх документальне оформлення відповідно до законодавства країни-агресора - рф, а також здійснював чергування у незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території Харківської області, відвідуючи при цьому щоденно, як своє робоче місце, адміністративну будівлю Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, розташовану за адресою: Харківська область, м. Куп`янськ, вул. Харківська, 14, яка була захоплена та взята під контроль військовими формуваннями рф.

Після чого, у невстановлені в ході досудового розслідування день та час, однак не пізніше 05.07.2022, громадянин України ОСОБА_5 , реалізуючи свій єдиний злочинний умисел на вчинення державної зради в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, всупереч нормам Конституції та законодавчих актів України, в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, діючи умисно та протиправно, за власним бажанням, не маючи на те відповідних встановлених законодавством повноважень, за попередньою змовою з невстановленими представниками окупаційної влади рф, з метою надання допомоги останнім, перебуваючи на тимчасово окупованій території міста Куп`янськ Харківської області, добровільно власноруч написав на ім`я « ОСОБА_9 » - голови незаконної окупаційної адміністрації країни-агресора рф під назвою «ВременнаягражданскаяадминистрацияХарьковскойобласти» заяву про прийняття на посаду у незаконному правоохоронному органі, а також подав копії особистих документів, автобіографію, анкету, особисті фотокартки із заявою про надання згоди на обробку персональних даних, та підписав «ТрудовойдоговорВоенно-гражданскойАдминистрацииХарьковскойобласти с работникомадминистрации».

Далі, реалізуючи свій єдиний злочинний умисел на вчинення державної зради в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, громадянин України ОСОБА_5 , усупереч нормам Конституції та законодавчих актів України, в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, діючи умисно та протиправно, за власним бажанням, не маючи на те відповідних встановлених законодавством повноважень, за попередньою змовою з невстановленими представниками окупаційної влади рф, з метою надання допомоги останнім, добровільно зайняв посаду у незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території Харківської області під назвою «УправлениявнутреннихделВременнойгражданскойадминистрацииХарьковскойобласти», а саме: посаду «исполняющегообязанностиинспектора - дежурногодежурнойчасти», про що 05.07.2022 представниками незаконної окупаційної влади рф винесено наказ

№ 1-лс за підписом « ОСОБА_10 » - керівника зазначеного незаконного правоохоронного органу, та добровільно приступив до виконання повноважень на зайнятій ним посаді у незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території Харківської області, здійснюючи в тому числі, чергування, прийом заяв та повідомлень про злочини і події та їх документальне оформлення відповідно до законодавства країни-агресора - рф, а також дактилоскопіювання пальців рук затриманих представниками зсрф осіб, тобто функції працівника правоохоронного органу, незаконно створеного окупаційною владою на тимчасово окупованій території міста Куп`янськ Харківської області.

28.07.2022 ОСОБА_5 , продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу, спрямованого на вчинення державної зради в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, отримав посвідчення співробітника незаконного правоохоронного органу, створеного на тимчасово окупованій території Харківської області під назвою «УВД ВГА Харьковскойобласти», про що власноручно поставив особистий підпис у обліковому документі незаконного правоохоронного органу - «Журнале №18 учётаудостоверенийсотрудников УВД ВГА Харьковскойобласти».

Так, громадянин України ОСОБА_5 , реалізуючи свій єдиний злочинний умисел на вчинення державної зради в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, всупереч нормам Конституції та законодавчих актів України, обійнявши посаду «исполняющегообязанностиинспектора - дежурногодежурнойчасти» у незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території Харківської області під назвою «УправлениявнутреннихделВременнойгражданскойадминистрацииХарьковскойобласти» за виконання своїх обов`язків, отримав грошову винагороду в національній валюті рф за період з 01.06.2022 по 30.06.2022 в сумі 45 000 російських рублів, та за період з 01.07.2022 по 31.07.2022 в сумі 45 000 російських рублів, про що власноруч поставив свої підписи у платіжних відомостях № 15 від 24.08.2022 та № 8 від 22.08.2022, відповідно.

Також, ОСОБА_5 , продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу, діючи умисно та протиправно, за власним бажанням, виконуючи повноваження на посаді «исполняющегообязанностиинспектора - дежурногодежурнойчасти» у незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території Харківської області під назвою «УВД ВГА Харьковскойобласти», особисто здійснив дактилоскопіювання пальців рук затриманих військовими рф осіб, а саме: 15.08.2022 у ОСОБА_11 , 1986 р.н., 23.08.2022 у ОСОБА_12 , 1990 р.н., 24.08.2022 у ОСОБА_13 , 1980 р.н., заповнивши при цьому дактилоскопічні карти відповідно до законодавства країни-агресора - рф, у яких власноруч поставив свої підписи.

Після цього, громадянин України ОСОБА_5 у невстановлені в ході досудового розслідування день та час, проте не раніше серпня 2022 року, діючи з єдиним злочинним умислом щодо вчинення державної зради в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, усупереч нормам Конституції та законодавчих актів України, в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, діючи умисно та протиправно, за власним бажанням, за попередньою змовою з невстановленими представниками окупаційної влади рф, з метою надання допомоги останнім, добровільно зайняв посаду у незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території Харківської області під назвою «УВД ВГА Харьковскойобласти», а саме: посаду «оперативного дежурногодежурнойчасти», про що представниками окупаційної влади рф винесено наказ без дати та номеру за підписом « ОСОБА_10 » - керівника зазначеного незаконного правоохоронного органу.

Тобто, своїми умисними протиправними діями громадянин України ОСОБА_5 , протягом травня - вересня 2022 року, будучи працівником правоохоронного органу - поліцейським Національної поліції України, обіймаючи посаду поліцейського відділу реагування патрульної поліції Куп`янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області, порушуючи вимоги ст.ст. 17, 19, 65 Конституції України, якими передбачено обов`язок громадян України щодо захисту Вітчизни, суверенітету, незалежності й територіальної цілісності України та зобов`язання діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що визначені Конституцією та законами України, не дотримуючись присяги поліцейського, з особистих мотивів, у порушення вищевказаних вимог нормативно-правових актів, діючи умисно та протиправно на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки і бажаючи їх настання, маючи достатній рівень освіти, спеціальних знань і життєвого досвіду для усвідомлення фактів військової агресії рф проти України, з власної ініціативи, добровільно перейшов на бік ворога в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану, співпрацював з представниками збройних формувань рф, які здійснили окупацію міста Куп`янська Харківської області, виконуючи їх незаконні вказівки, та не пізніше 01.06.2022 приступив до виконання повноважень у незаконному правоохоронному органі, створеному на тимчасово окупованій території Харківської області під назвою «УправлениявнутреннихделВременнойгражданскойадминистрацииХарьковскойобласти» на посаді «исполняющегообязанностиинспектора - дежурногодежурнойчасти», а в подальшому, проте не раніше серпня 2022 року, добровільно обійняв посаду «оперативного дежурногодежурнойчасти» у вказаному незаконному правоохоронному органі, чим створив умови для функціонування зазначеного незаконного правоохоронного органу, тим самим забезпечив становлення і зміцнення окупаційної влади рф на тимчасово окупованій території міста Куп`янськ Харківської області шляхом надання безпосередньої допомоги на шкоду Україні.

Прокурор ОСОБА_6 у судовому засіданні зазначив про доведеність винуватості ОСОБА_5 , у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 КК України, зібраними матеріалами справи.Вказав про необхідність призначення останньому покарання в межах санкції відповідної частини статті КК України у виді позбавлення волі, з конфіскацією майна та позбавитиобвинуваченого спеціального звання «старший сержант». Також просив вирішити питання щодо судових витрат та речових доказів у кримінальному провадженні.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_5 свою вину у пред`явленому обвинуваченні визнав повністю, у скоєному не розкаявся, погодився з кваліфікацією вчиненого ним діяння та підтвердив обставини, викладені в обвинувальному акті щодо нього.

Захисник обвинуваченого ОСОБА_5 , - адвокат ОСОБА_7 у судовому засіданні просив при призначенні його підзахисному покарання, врахувати дані, що характеризують його, як особистість, активне сприяння розкриттю злочину, а також надати його підзахисному статус військовополоненого для подальшого обміну.

Суд, зберігаючи об`єктивність та неупередженість, створює необхідні умови для реалізації сторонами їхніх процесуальних прав та виконання процесуальних обов`язків (ч.ч.2, 6 ст.22 КПК України).

Відповідно до вимог ч.1 ст.84 КПК України доказами в кримінальному провадженні є фактичні дані, отримані у передбаченому цим Кодексом порядку, на підставі яких суд встановлює наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

Незважаючи на повне визнання обвинуваченим своєї вини, з урахуванням тяжкості інкримінованого ОСОБА_5 кримінального правопорушення, санкція частини статті якого передбачає довічне позбавлення волі, судом був встановлений порядок та об`єм дослідження доказів, відповідно якому у судовому засіданні були оголошені та досліджені письмові докази, надані стороною обвинувачення в підтвердження винуватості ОСОБА_5 у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 КК України, які суд вважає належними та допустимими, а саме:

Копія «АвтобиографияОСОБА_5»;

Копія паспорту ОСОБА_5 ;

Копія витягу із наказу ГУНП в Харківській області № 59 о/с від 01.02.2021;

Копія витягу із наказу ГУНП в Харківській області №288 о/с від 14.06.2022;

Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта №318374676 від 21.12.2022;

Відповідь на запит УІАП №25-22122022/63210 від 22.12.2022;

Відповідь на запит №215 від 09.01.2023;

Відповідь на запит №0127 від 12.01.2023;

Постанова про визнання речовим доказом та долучення до матеріалів кримінального провадження від 22.12.2022;

Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова про арешт майна, справа №642/2014/22, провадження №1-кс/642/1073/22;

Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова про тимчасовий доступ до документів, справа №642/2014/22, провадження №1-кс/642/40/22;

Супровідний лист №221/Х/15-02-2 від 17.01.2023;

Протокол тимчасового доступу до речей і документів від 18.01.2023;

Опис речей і документів, які були вилучені на підставі ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова від 09.01.2023 по справі N° 642/2014/22, провадження 1-кс/642/40/22;

Пам`ятка-ознайомлення поліцейських, державних службовців та працівників Національної поліції України з обмеженнями, пов?язаними зі службою в поліції, та вимогами антикорупційного законодавства, а саме з вимогами Законів України «Про Національну поліцію». «Про запобігання корупції» Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення від 12.11.2019;

Згода на збір та обробку персональних даних від 03.01.2020;

Згода на збір та обробку персональних даних від 25.06.2015;

Рапорт від 13.08.2018;

Присяга працівника поліції від 07.11.2015 ;

Підписка ОСОБА_5 від 08.02.2017;

Анкета ОСОБА_5 від 08.02.2017;

Присяга працівника органів внутрішніх справ України від 27.10.2004;

Пам`ятка-застереження працівника органів внутрішніх справ України про спеціальні обмеження, передбачені законодавством України;

Копія паспорту ОСОБА_5 ;

Лист анкети від 08.11.2013;

Автобіографія від 08.11.2013;

Анкета ОСОБА_5 ;

Автобіографія ОСОБА_5 від 08.02.2017;

Попередження про наступне звільнення зі служби в поліції від 04.01.2021;

Зобов`язання ОСОБА_5 від 12.05.2006;

Зобов`язання ОСОБА_5 від 12.05.2006;

Зобов`язання ОСОБА_5 від 12.05.2006;

Автобіографія ОСОБА_5 ;

Автобіографія ОСОБА_5 ;

Рапорт ОСОБА_5 від 29.04.2008;

Пам`ятка-попередження ;

Пам`ятка працівникам органів та підрозділів внутрішніх справ України щодо антикорупційної поведінки;

«Расписка» від 12.05.2006;

Анкета ОСОБА_5 від 25.05.2004;

Автобіографія ОСОБА_5 ;

Пам`ятка-попередження про дотримання антикорупційного законодавства від 08.02.2017;

Анкета ОСОБА_5 від 03.03.2021;

Автобіографія ОСОБА_5 ;

Заява ОСОБА_5 від 25.05.2004;

Рапорт ОСОБА_5 від 04.01.2021;

Рапорт ОСОБА_5 від 02.11.2016;

Повідомлення про роботу близьких осіб ОСОБА_5 від 04.01.2021;

Рапорт ОСОБА_5 від 05.11.2015;

Звіт ОСОБА_5 від 02.10.2013;

План стажування ОСОБА_5 від 02.09.2013;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Рапорт ОСОБА_5 від 07.04.2006;

Рапорт ОСОБА_5 від 27.10.2004;

Рапорт ОСОБА_5 від 06.04.2006;

Рапорт ОСОБА_5 від 08.08.2006;

Рапорт ОСОБА_5 від 06.10.2010;

Рапорт ОСОБА_5 від 07.06.2013;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Рапорт ОСОБА_5 29.01.2016;

Звіт ОСОБА_5 ;

Звіт ОСОБА_5 ;

Підписка ОСОБА_5 від 12.05.2006;

Підписка- ОСОБА_14 від 03.03.2021;

Анкета ОСОБА_5 ;

Копія витягу з наказу №295 від 03.06.2022;

Витяг з наказу ГУНП в Харківській області №288 о/с від 14.06.2022;

Копія витягу з наказу №488 о/с від 12.10.2022;

Копія свідоцтва про народження ОСОБА_15 від 09.10.2022;

Копія посвідчення водія ОСОБА_5 ;

Копія довідки;

Подання до звільнення зі служби в поліції від 14.06.2022;

Копія інформаційної довідки;

Клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів від 05.01.2023;

Супровідний лист №74/Х/15-02-2 від 05.01.2022;

Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду в м. Харків про тимчасовий доступ до документів, справа №642/2014/22, провадження №1-кс/642/39/22 у 2 екземплярах ;

Протокол тимчасового доступу до речей і документів від 09.01.2023;

Опис речей і документів, які були вилучені на підставі ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова від 09.01.2023 по справі N° 642/2014/22, провадження 1-кс/642/39/22;

Копія «Боевоедонесение о выполнении задач силами ОБТФ Корнет»;

ПВД Узловая за 08.05.2022;

Копія «Приказ о назначении на должность УВД ВГА Харьковскойобласти»;

Копія "Журнал №18 учётаудостоверенийсотрудников УВД ВГА Харьковскойобластиначат 06.07.2022".

«Трудовой договор Временной гражданской Администрации Харьковской области с работником администрации» від 2022, укладений у м. Куп`янськ між представником новоствореного окупаційного органу ОСОБА_9 та ОСОБА_16 за особистим підписом останнього, відповідно до якого ОСОБА_5 приймається на роботу на посаду «инспектора - дежурного дежурной части управления внутренних дел ВГА Харьковской области» ;

«ТрудовойдоговорВременнойгражданскойАдминистрацииХарьковскойобласти с работникомадминистрации» від 2022, укладений у м. Куп`янськ між представником новоствореного окупаційного органу ОСОБА_9 та ОСОБА_16 за особистим підписом останнього, відповідно до якого ОСОБА_5 приймається на роботу на посаду «инспектора - дежурногодежурнойчастиуправлениявнутреннихдел ВГА Харьковскойобласти» ;

«Заявление» ОСОБА_5 від 2022 з клопотанням про прийняття останнього на роботу на посаду «инспектора - дежурногодежурнойчастиуправлениявнутреннихдел ВГА Харьковскойобласти» на ім`я «главы ВГА ХарьковскойобластиОСОБА_189» ;

«Согласие на обработкуперсональныхданных» ОСОБА_5 ;

«Подписка о неразглашенииинформации» ОСОБА_5 ;

«Лист согласования» ;

Автобіографія ОСОБА_5 від 21.06.2022 ;

Автобіографія ОСОБА_5 від 22.06.2022 ;

Анкета ОСОБА_5 від 22.06.2022 ;

Анкета ОСОБА_5 ;

«Объяснение» ОСОБА_5 ;

Автобіографія ОСОБА_5 ;

Автобіографія ОСОБА_5 ;

«Объяснение» ОСОБА_5 ;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_5 ;

Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_5 ;

Копія спеціального жетону співробітника ГУНП в Харківській області № НОМЕР_5 (ХКП № 021113 від 02.06.2021), виданого старшому сержанту поліції ОСОБА_5 .

Копія атестата про повну загальну середню освіту ОСОБА_5 ;

Копія свідоцтва про народження ОСОБА_15 від 09.10.2012;

Копія диплома спеціаліста ОСОБА_5 ;

Копія диплома молодшого спеціаліста ОСОБА_5 ;

Паперовий конверт, що містить фотокартки ОСОБА_5 ;

Копія «Приказа начальника УВД ВГА Харьковсокйобласти о назначении на должность» № 1-лс від 05.07.2022 ;

Копія запису в касовій книзі «касса за 26 августа 2022, лист 8»;

Копія «расходного касового ордера № 27» від 26.08.2022;

Копія «платежнойведомости № 15 от 24.08.2022», затвердженої «и.о. начальника УправлениявнутреннихделВоенно- гражданскойадминистрацииХарьковскойобластиОСОБА_10 » за підписом «выплатупроизвел: ведущийспециалист 1 разряда-бухгалтер ФЭГ УВД ВГА ХарьковскойобластиОСОБА_147 » та «проверил: главныйспециалист-главный бухгалтер ФЭГ УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_19 » про отримання грошової винагороди за період з 01.06.2022 по 30.06.2022, за підписами співробітників «УВД ВГА», у тому числі за підписом ОСОБА_5 ;

Копія «расходного касового ордера № 28» від 26.08.2022 та копія квитанції № 12 від 26.08.2022 ;

Копія запису в касовій книзі «касса за 24 августа 2022, лист 6» ;

Копія «платежнойведомости № 8 от 22.08.2022» від 24.08.2022 про виплату «денежноговознаграждения за период с 01 июля 2022 года по 31 июля 2022 года», за підписами співробітників «УВД ВГА», у тому числі за підписом ОСОБА_5 ;

Копія «ведомостиполученияматериальнойпомощиопределеннымкатегориямсотрудников ВГА Харьковскойобласти для улучшениясоциально-бытовыхусловий» з приміткою «черновик 10.08.2022»;

Копія таблиці «табель учетарабочеговремени за июнь 2022 года»;

Копія таблиці «табель учетарабочеговремени за июль 2022 года (г. Купянск);

Копія таблиці з приміткою «июль, ДЧ»;

Копія таблиці «табель учетарабочеговремени за август 2022 годадежурнойчасти» ;

Копія таблиці «штатная структура управлениявнутреннихдел»;

Копія таблиці «штатная структура временнаягражданскаяадминистрацияХарьковскойобласти»;

Копія «спискасотрудниковуправлениявнутреннихделвременнойгражданскойадминистрацииХарьковскойобласти»;

Копія таблиці «список личного состава УВД ВГА Харьковскойобласти»;

Копія таблиці з планом розташування блок-постів та особовим складом за період з 12.09.2022 по 30.09.2022;

Копія «ведомости» від 28.07.2022;

Копія таблиці «графикдежурств ППСП на июнь 2022 Дежурнаячасть»;

Копія таблиці «графикдежурств ППСП на июнь 2022 Блокпост»;

Копія «спискасотрудниковуправлениявнутреннихделвременнойгражданскойадминистрацииХарьковскойобласти»;

«Строевая записка ППСП Купянского РОВД по состоянию на 13.06.2022»;

«Строевая записка ППСП Купянского РОВД по состоянию на 16.06.2022»;

«Строевая записка ППСП Купянского РОВД по состоянию на 2022»;

«Докладная записка и.о. начальника дежурнойчастиувдвга в Харьковскойобласти» на ім`я «начальнику ОСОБА_20 »;

Копія «строевой записки Управлениявнутреннихдел ВГА Харьковскойобласти, состояние на 19.08.2022, Штаб»;

«Дактилоскопическая карта» від 23.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_12 »;

Копія «Дактилоскопическойкарты» від 23.08.2022, складеної «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_12 »;

«Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_22 »;

«Дактилоскопическая карта» від 15.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_11 »;

«Дактилоскопическая карта» від 15.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_11 »;

«Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_13 »;

«Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_13 »;

«Дактилоскопическая карта» від 11.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_23 »;

«Дактилоскопическая карта» від 11.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_23 »;

«Дактилоскопическая карта» від 31.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_24 »;

«Дактилоскопическая карта» від 31.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_24 »;

«Дактилоскопическая карта» від 15.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_25 »;

«Дактилоскопическая карта» від 15.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_25 »;

«Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_26 »;

«Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_26 »;

«Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_27 »;

«Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_27 »;

«Дактилоскопическая карта» від 04.09.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_28 »;

«Дактилоскопическая карта» від 04.09.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_28 »;

«Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_29 »;

«Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_29 »;

«Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_30 »;

«Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_30 »;

«Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_31 »;

«Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_31 »;

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлениюгражданинаОСОБА_149, ІНФОРМАЦІЯ_2 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№502 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлениюгражданинаОСОБА_149» від 2022;

«ЗаявлениеОСОБА_149 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_33 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_34 ;

«Постановление о продлениисроковпринятиярешения по делу № 502» від 13.08.2022;

« ОСОБА_35 » від 13.08.2022;

«Объяснение ОСОБА_36 » від 13.08.2022;

«Рапорт и.о. УИП УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_37 » від 17.08.2022;

« ОСОБА_38 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 18.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлениюгражданинаОСОБА_149, ІНФОРМАЦІЯ_2 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№502 от 11.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлениюгражданкиОСОБА_153, ІНФОРМАЦІЯ_15 Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 23.08.2022 («№600 от 23.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлениюгражданкиОСОБА_153» від 25.08.2022;

« ОСОБА_39 » від 23.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_40 » від 23.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_41 ;

« ОСОБА_42 » від 23.08.2022;

« ОСОБА_43 » від 23.08.2022;

« ОСОБА_44 » від 23.08.2022;

« ОСОБА_44 » від 25.08.2022;

« ОСОБА_45 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 25.08.2022;

« ОСОБА_45 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 25.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по ОСОБА_46 » від 25.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по ОСОБА_46 » від 25.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлениюгражданкиОСОБА_153, ІНФОРМАЦІЯ_15 Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 23.08.2022 («№600 от 23.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_47 , ІНФОРМАЦІЯ_3 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 27.08.2022 («№ 648 от 27.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_47 » від 29.08.2022;

«Заявление ОСОБА_47 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

«Объяснение ОСОБА_47 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія свідоцтва про народження ОСОБА_48 ;

«Объяснение ОСОБА_22 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_49 ;

«Объяснение ОСОБА_31 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_31 та довідка про реєстрацію місця проживання останньої;

«Рапорт и.о. старшого УИП отделаполиции № 1 УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_59 »;

«Уведомление ОСОБА_51 рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 29.08.2022;

«Уведомление ОСОБА_51 рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 29.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_47 » від 29.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_47 » від 29.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_47 , ІНФОРМАЦІЯ_3 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 27.08.2022 («№ 648 от 27.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_52 , ІНФОРМАЦІЯ_4 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 27.08.2022 («№ 645 от 27.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_52 » від 29.08.2022;

« ОСОБА_53 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_54 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_52 ;

« ОСОБА_55 » від 27.08.2022;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_56 ;

« ОСОБА_57 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_58

«Рапорт и.о. старшого УИП отделаполиции № 1 УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_59 »;

« ОСОБА_60 рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 29.08.2022;

« ОСОБА_60 рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 29.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_52 » від 29.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_52 » від 29.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_52 , ІНФОРМАЦІЯ_4 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 27.08.2022 («№ 645 от 27.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_61 , ІНФОРМАЦІЯ_2 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 19.08.2022 («№ 573 от 19.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_61 » від 20.08.2022;

«Заявление ОСОБА_61 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

«Объяснение ОСОБА_61 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_62 ;

«Объяснение ОСОБА_63 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_64 ;

«Объяснение ОСОБА_65 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_66 ;

«Рапорт и.о. старшого УИП отделаполиции № 1 УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_59 »;

«Уведомление ОСОБА_61 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_61 » від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_61 » від 20.08.2022;

«Уведомление ОСОБА_61 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_61 , ІНФОРМАЦІЯ_2 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 19.08.2022 («№ 573 от 19.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_67 , ІНФОРМАЦІЯ_5 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 19.08.2022 («№ 571 от 19.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_67 » від 2022;

«Заявление ОСОБА_67 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

«Объяснение ОСОБА_67 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_67 ;

«Объяснение ОСОБА_68 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_69 на 2 арк;

« ОСОБА_70 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » ;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_71 ;

«Рапорт и.о. старшого УИП отделаполиции № 1 УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_59 » ;

«Уведомление ОСОБА_67 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Уведомление ОСОБА_72 рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_67 » від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_67 » від 20.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_67 , ІНФОРМАЦІЯ_5 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 19.08.2022 («№ 571 от 19.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_73 , ІНФОРМАЦІЯ_6 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 15.08.2022 («№ 534 от 15.08.2022»), та опис документів матеріалу;

Постановление об отказе в возбужденииуголовного по заявлению гр. ОСОБА_74 » від 2022;

« ОСОБА_75 » від 15.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_76 » від 15.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_77 ;

« ОСОБА_78 » від 15.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_79 ;

« ОСОБА_80 » від 15.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_81 ;

«Рапорт и.о. старшого УИП УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_82 »;

« ОСОБА_83 рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 18.08.2022;

« ОСОБА_83 рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 18.08.2022;

Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_74 » від 2022;

Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_74 » від 2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_73 , ІНФОРМАЦІЯ_6 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 15.08.2022 («№ 534 от 15.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_84 , ІНФОРМАЦІЯ_7 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 03.08.2022 («№ 408 от 03.08.2022»), та опис документів матеріалу;

Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_84 » від 28.08.2022;

« ОСОБА_85 » від 03.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_86 » від 03.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_87 » від 03.08.2022;

« ОСОБА_88 » від 03.08.2022;

«Объяснение ОСОБА_89 » від 03.08.2022;

« ОСОБА_90 » від 03.08.2022;

« ОСОБА_91 » від 04.08.2022;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_92 ;

Копія витягу з ЄДР щодо місця проживання ОСОБА_92 ;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_93 ;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_94 ;

«Рапорт и.о. УИП УВД ВГА ОСОБА_95 »;

Копія «Приказа начальника УВД ВГА Харьковскойобласти об уточнении норм законодательства…» № 9 від 25.08.2022;

« ОСОБА_96 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 28.08.2022;

Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_84 » від 28.08.2022;

Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_84 » від 28.08.2022;

« ОСОБА_96 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 28.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_84 , ІНФОРМАЦІЯ_7 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 03.08.2022 («№ 408 от 03.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_97 , ІНФОРМАЦІЯ_8 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 498 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_97 » від 20.08.2022;

« ОСОБА_98 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_99 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_100 ;

« ОСОБА_98 » від 11.08.2022;

«Протокол осмотраместапроисшествияпгт. Ковшаровка» від 11.08.2022, складеного «и.о. следователя УВД ВГА ХарьковскойобластиОСОБА_170 »;

«Иллюстративнывнийматериал» від 11.08.2022 (додаток до протоколу огляду від 11.08.2022»;

« ОСОБА_99 » від 11.08.2022;

« ОСОБА_102 » від 11.08.2022;

« ОСОБА_103 » від 11.08.2022;

«Объяснение ОСОБА_104 » від 11.08.2022;

« ОСОБА_105 » від 11.08.2022;

«Рапорт и.о. следователя УВД ВГА ОСОБА_106 »;

« ОСОБА_107 » від 11.08.2022;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_108 ;

«Рапорт и.о. УИП УВД ВГА ОСОБА_95 »;

«Рапорт и.о. УИП УВД ВГА ОСОБА_95 »;

«Постановление о продлениисроковпринятиярешения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА ОСОБА_95 »;

« ОСОБА_109 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

« ОСОБА_109 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_97 » від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_97 » від 20.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_97 , ІНФОРМАЦІЯ_8 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 498 от 11.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_110 , ІНФОРМАЦІЯ_9 ОтделениеучастковыхинспекторовполицииУВД ВГА Харьковскойобласти» від 03.08.2022 («№ 405 от 03.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_110 » від 28.08.2022;

« ОСОБА_111 » від 03.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_112 » від 03.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_113 ;

Копія «Приказа начальника УВД ВГА Харьковскойобласти об уточнении норм законодательства…» № 9 від 25.08.2022;

«Рапорт и.о. УИП УВД ВГА ОСОБА_95 »;

« ОСОБА_114 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 28.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_110 » від 28.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_110 » від 28.08.2022;

« ОСОБА_114 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 28.08.2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_110 , ІНФОРМАЦІЯ_9 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 03.08.2022 («№ 405 от 03.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_115 , ІНФОРМАЦІЯ_10 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 493 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_115 » від 2022;

« ОСОБА_116 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_117 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України для виїзду за кордон ОСОБА_118 ;

«Постановление о продлениисроковпринятиярешения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА ОСОБА_95 »;

«Рапорт и.о. УИП УВД ВГА ОСОБА_95 »;

« ОСОБА_119 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 17.08.2022;

« ОСОБА_119 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 17.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_115 » від 2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_115 » від 2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_115 , ІНФОРМАЦІЯ_10 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 493 от 11.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_120 , ІНФОРМАЦІЯ_11 . ОтделениеучастковыхинспекторовполицииУВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 494 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_120 » від 2022;

«Заявление ОСОБА_120 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

«Объяснение ОСОБА_120 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_121 ;

«Постановление о продлениисроковпринятиярешения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_122 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_123 ;

Копія довідки про реєстрацію місця проживання ОСОБА_123

« ОСОБА_124 » від 12.08.2022 ;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_125 ;

« ОСОБА_126 » від 13.08.2022;

«Уведомление ОСОБА_127 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Уведомление ОСОБА_127 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_120 » від 2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_120 » від 2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_120 , ІНФОРМАЦІЯ_11 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 494 от 11.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_128 , ІНФОРМАЦІЯ_12 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 500 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_128 » від 2022;

« ОСОБА_129 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_130 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України для виїзду за кордон ОСОБА_131 ;

«Постановление о продлениисроковпринятиярешения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_122 »;

« ОСОБА_132 » від 13.08.2022;

«Объяснение ОСОБА_133 » від 13.08.2022 ;

« ОСОБА_134 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

« ОСОБА_134 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_128 » від 2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_128 » від 2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_128 , ІНФОРМАЦІЯ_12 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 500 от 11.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_135 , ІНФОРМАЦІЯ_9 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 501 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_135 » від 2022;

«Заявление ОСОБА_135 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

«Объяснение ОСОБА_135 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » ;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_136 ;

«Постановление о продлениисроковпринятиярешения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_122 »;

«Объяснение ОСОБА_137 » від 13.08.2022;

« ОСОБА_138 » від 13.08.2022;

«Уведомление ОСОБА_135 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Уведомление ОСОБА_135 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_135 » від 2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_135 » від 2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_135 , ІНФОРМАЦІЯ_9 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 501 от 11.08.2022»);

Титульний лист «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_139 , ІНФОРМАЦІЯ_13 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 497 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_139 » від 2022;

«ЗаявлениеГергель ОСОБА_140 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

« ОСОБА_141 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 »;

Копія паспорта громадянина України ОСОБА_142 ;

«Постановление о продлениисроковпринятиярешения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА Харьковскойобласти ОСОБА_122 »;

« ОСОБА_143 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

« ОСОБА_143 о рассмотрениизаявления и отказе в возбужденииуголовногодела» від 20.08.2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_139 » від 2022;

«Постановление об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_139 » від 2022;

Обкладинка «Материала об отказе в возбужденииуголовногодела по заявлению гр. ОСОБА_139 , ІНФОРМАЦІЯ_13 . Отделениеучастковыхинспекторовполиции УВД ВГА Харьковскойобласти» від 11.08.2022 («№ 497 от 11.08.2022»);

Копія «Строевая записка дежурнойчасти УВД ВГА по состоянию на 07.09.2022»;

Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурнаячасть по состоянию на 06.09.2022»;

Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурнаячасть по состоянию на 05.09.2022»;

Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурнаячасть по состоянию на 04.09.2022»;

Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурнаячасть по состоянию на 03.09.2022»;

Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурнаячасть по состоянию на 30.08.2022»;

Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурнаячасть по состоянию на 27.08.2022»;

Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурнаячасть по состоянию на 24.08.2022»;

Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурнаячасть по состоянию на 26.08.2022»;

Копія протоколу обшуку (в порядку ч.3 ст.30 Конституції України, ч.3 ст.233 КПК України) від 23.09.2022;

Диск з відеозаписом до протоколу обшуку від 23.09.2022;

Копія клопотання про проведення обшуку у приміщенні Куп`янського РВП ГУНП в Харківській області від 24.09.2022;

Копія супровідного листа до Київського районного суду м. Полтави від 24.09.2022 № 2045/Х/15-02-2 з копією поштового чека;

Копія ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Полтави (справа №552/2300/22, провадження №1-кс/552/2615/22) про проведення обшуку від 28.09.2022;

Копія клопотання про арешт майна від 24.09.2022;

Копія супровідного листа до Київського районного суду м. Полтави від 24.09.2022 № 2048/Х/15-02-2 з копією поштових чеків ;

Копія ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Полтави (справа №552/2300/22, провадження №1-кс/552/2616/22) від 27.09.2022 про повернення клопотання про арешт майна для доопрацювання;

Протокол огляду речових доказів від 24.09.2022 - 28.09.2022;

Постанова про визнання речовим доказом та долучення до матеріалів кримінального провадження від 28.09.2022;

Копія клопотання про арешт майна від 29.09.2022;

Копія супровідного листа до Київського районного суду м. Полтави від 30.09.2022 № 2095/Х/15-02-2 з копією поштових чеків;

Копія ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Полтави (справа №552/2300/22, провадження №1-кс/552/2745/22) про накладення арешту на майно від 06.10.2022;

Копія клопотання про проведення обшуку у приміщенні Куп`янської окружної прокуратури від 28.11.2022;

Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова (справа № 642/1529/22, провадження №1-кс/642/827/22) про проведення обшуку від 28.11.2022 (резолютивна частина);

Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова (справа № 642/1529/22, провадження №1-кс/642/827/22) про проведення обшуку від 28.11.2022 (копія повної ухвали);

Копія протоколу обшуку (в порядку ч.3 ст.30 Конституції України, ч.3 ст.233 КПК України) від 30.11.2022;

Диск з відеозаписом до протоколу обшуку від 30.11.2022;

Копія протоколу огляду речових доказів від 30.11.2022-02.12.2022;

Копія постанови про визнання речовим доказом та долучення до матеріалів кримінального провадження від 02.12.2022;

Копія клопотання про арешт майна від 02.12.2022;

Копія супровідного листа до Ленінського районного суду м. Харкова від 02.12.2022 № 2682/Х/15-02-2;

Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова (справа № 642/1529/22, провадження №1-кс/642/872/22) про накладення арешту на майно від 06.12.2022;

Постанова про визнання речовим доказом та долучення до матеріалів кримінального провадження від 09.01.2023;

Висновок експерта №СЕ-19/121-23/1764-ПЧ від 30.01.2023;

Довідка про витрати на проведення судової почеркознавчої експертизи № СЕ-19/121-23/1764-ПЧ від 30.01.2023;

Постанова про розсекречення матеріальних носіїв інформації щодо проведення негласних слідчих розшукових дій від 08.03.2023;

Клопотання про дозвіл на проведення негласних слідчих розшукових дій №227Т від 07.02.2023 (розсекречено);

Ухвала слідчого судді про дозвіл на проведення негласної слідчої (розшукової) дії справа №818/483/23 провадження №11-кс/818/470/23 №470т від 07.02.2023 (розсекречено);

Доручення про проведення негласних слідчих (розшукових) дій у порядку ст. 36, 41 КПК України №269т від10.02.2023 (розсекречено);

Протокол про результати здійснення негласної слідчої (розшукової) дії зняття інформації з електронних інформаційних систем №77 від 23.02.2023 (розсекречено);

Картка пам`яті №77нт;

Витяг з ЄРДР № 62022170020001277;

Доручення на повідомлення про НСРД від 03.04.2023;

Повідомлення про проведення НСРД захиснику;

Повідомлення про проведення НСРД підозрюваному.

Крім того, під час судового розгляду було досліджено відомості, що характеризують обвинуваченого ОСОБА_5 , а також досліджені такі документи: довідка з КНП ХОР «Обласний психоневрологічний диспансер»; довідку з КНП ХОР «Обласний наркологічний диспансер», витяги із наказу ГУНП в Харківській області від 01.02.2021 №59 о/с та від 14.06.2022 №288 о/с, копія паспорта ОСОБА_5 , вимога щодо судимості ОСОБА_5 ; копія РНОКПП ОСОБА_5 , копія посвідчення ОСОБА_5 .

Відомості, встановлені у зазначених документах, не є доказами винуватості обвинуваченого ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.111 КК України.

Даючи оцінку зібраним і дослідженим у справі доказам у їх сукупності, їх достатність та взаємозв`язок, суд вважає доведеною винуватість ОСОБА_5 у вчиненні інкримінованого йому злочину та кваліфікує його дії за ч. 2 ст. 111 КК України, як державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в період збройного конфлікту в умовах воєнного стану.

При вивченні особи обвинуваченого ОСОБА_5 судом встановлено, що він є громадянином України, розлучений, за місцем колишньої роботи характеризувався позитивно, на обліку у лікарів нарколога та психіатра не перебуває, раніше не судимий.

Обставин, що пом`якшують покарання ОСОБА_5 , згідно ст. 66 КК України судом не встановлено.

Обставин, що обтяжують покарання, в силу ст. 67 КК України для обвинуваченого ОСОБА_5 судом не встановлено.

За змістом ст.2 ч.1 КК України підставою кримінальної відповідальності є вчинення особою суспільно небезпечного діяння, яке містить склад злочину, передбаченого цим Кодексом.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 65 КК України особі, яка вчинила злочин, має бути призначене покарання, необхідне й достатнє для її виправлення та попередження нових злочинів, а згідно з ч. 2 ст. 50 КК України покарання має на меті не тільки кару, а й виправлення засуджених.

Враховуючи сукупність наведених обставин справи та дотримуючись принципів законності, справедливості, а також достатності покарання для подальшого виправлення та попередження скоєння нових кримінальних правопорушень, ставлення обвинуваченого до вчиненого, позицію сторони обвинувачення та враховуючи конкретні обставини справи, а також те, що ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення, яке відповідно до ст. 12 КК України відноситься до особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки України, характер, ступіньтяжкості, мотивацію, суспільнунебезпечність вчиненого ним злочину, особу винного, який раніше не судимий, на обліку у лікаря психіатра та нарколога не перебуває, розлучений, відсутність обставин, що пом`якшують та обтяжують покарання, а також те, що за приписами ст. 50 КК України покарання має на меті не тільки кару, а й виправлення засуджених, суд вважає за доцільне призначити обвинуваченому покарання відповідно до санкції ч. 2 ст. 111 КК України, у виді позбавлення волі, шо є необхідною та достатньоюмірою покарання для виправленняобвинуваченого та попередженнявчинення ним нового злочину, застосуваннябільшм`якогопокарання, на думку колегіїсуддів, у даномувипадку є недоцільним.

Санкцією ч.2 ст.111 КК України передбачено таке додаткове покарання як конфіскація майна.

Згідно ч.1 ст.59 КК України покарання у виді конфіскації майна полягає в примусовому безоплатному вилученні у власність держави всього або частини майна, яке є власністю засудженого.

Враховуючи, що на стадії досудового розслідуванні та під час судового розгляду встановлено майно, що належить обвинуваченому ОСОБА_5 , то суд призначає покарання останньому з конфіскацією його майна.

Крім того, на підставі ст. 54 КК України суд, з урахуванням вчинення ОСОБА_5 особливо тяжкого злочину, в умовах особливого періоду, під час несення військової служби, вважає за доцільне як додаткове покарання позбавити останнього військового звання «старший сержант».

Суд не вбачає підстав для застосування до обвинуваченого ст.ст. 69, 69-1, 75 КК України.

Щодо клопотання захисника обвинуваченого ОСОБА_5 - адвоката ОСОБА_7 про визнання обвинуваченого військовополоненим, слід зазначити наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 84-1 КК України звільняється від відбування покарання засуджений, стосовно якого уповноваженим органом прийнято рішення про його передачу для обміну як військовополоненого та яким надано письмову згоду на проведення такого обміну.

Постановою Кабінету Міністрів України від 12.04.2022 № 441 затверджено Порядок здійснення передачі військовополонених ворогів державі-агресору та звільнення оборонців України, які перебувають у полоні держави-агресора.

Разом з тим, захисником обвинуваченого в обгрунтування клопотання про визнання обвинуваченого військовополоненим не надано жодного підтверджуючого документа або твердження, щодо підстав та необхідності вжиття відповідних заходів.

Крім того не наведені докази, що підтверджують прийняття уповноваженим органом рішення про передачу обвинуваченого для обміну як військовополоненого та надання обвинуваченим згоди на такий обмін.

Згідно з п. 28 ч. 1 ст. 3 КПК України особа, стосовно якої уповноваженим органом прийнято рішення про обмін як військовополоненого, будь-яка особа, яка має процесуальний статус підозрюваного, обвинуваченого, засудженого та яка включена відповідним уповноваженим органом до списку для обміну як військовополонений.

Відповідно до п. п. 1 та 4 Положення «Про утворення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими» (далі Положення), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2022 № 257, повноваження щодо забезпечення передачі військовополонених ворогів державі-агресору та звільнення оборонців України, які перебували у полоні держави-агресора, здійснює Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, який є тимчасовим допоміжним органом Уряду України.

Пунктом 9 вищевказаного Положення передбачено, що рішення про затвердження списку для здійснення передачі військовополонених ворогів та звільнення оборонців України, які перебувають у полоні держави-агресора, приймається відповідно до Порядку здійснення передачі військовополонених ворогів державі-агресору та звільнення оборонців України, які перебувають у полоні держави-агресора, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2022 р. № 441.

Разом з тим, згідно з п. 25 згаданого Порядку рішення про затвердження списку для здійснення передачі військовополонених ворогів та звільнення оборонців України, які перебувають у полоні держави-агресора, ухвалює Голова Координаційного штабу у взаємодії з Об`єднаним центром з координації пошуку та звільнення військовополонених, незаконно позбавлених волі осіб внаслідок агресії проти України.

Крім того, відповідно до пункту 28 Порядку реалізацію рішення Координаційного штабу про затвердження списку для передачі та звільнення осіб, які перебувають у полоні, здійснює група з питань звільнення, формування та діяльність якої забезпечує Об`єднаний центр. Група з питань звільнення забезпечує передачу та звільнення осіб відповідно до затвердженого Координаційним штабом списку.

Відповідно до ч. 10 ст. 20 Закону України «Про попереднє ув`язнення» начальник установи попереднього ув`язнення зобов`язаний звільнити з-під варти особу, стосовно якої уповноваженим органом прийнято рішення про обмін як військовополоненого, у день отримання ухвали слідчого судді, суду про скасування запобіжного заходу. Така особа передається під нагляд представникам уповноваженого органу, що відповідає за поводження з військовополоненими, для організації та проведення її обміну як військовополоненого.

Також суд вважає за необхідне роз`яснити, що у відповідності до чинного законодавства суд не наділений повноваженнями визнавати особу військовополоненим.

Крім того, пунктом 13-4 ч. 1 ст. 537 КПК України встановлено, що під час виконання вироків суд має право вирішувати питання про звільнення від відбування покарання у зв`язку з прийняттям рішення про передачу особи для обміну як військовополоненого.

Ухвалою слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова від 22.12.2022 стосовно ОСОБА_5 було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою до 18.02.2023.

Ухвалами Червонозаводського районного суду м. Харкова запобіжний захід у виді тримання під вартою стосовно ОСОБА_5 був неодноразово продовжений, востаннє, до 04.12.2023.

Оскільки обвинуваченому ОСОБА_5 судом призначено покарання у виді позбавлення волі, яке він повинен відбувати реально, тому до набрання вироком законної сили стосовно нього необхідно залишити без змін раніше обраний запобіжний захід у виді тримання під вартою в умовах Державної установи «Харківський слідчий ізолятор».

Цивільний позов не заявлено.

Питання, щодо майна, на яке накладено арешт, слід вирішити у відповідності до ст. 174 КПК України.

Долю речових доказів належить вирішити відповідно до вимог ст. 100 КПК України.

Процесуальні витрати підлягають стягненню з обвинуваченого ОСОБА_5 згідно ст. 124 КПК України.

Керуючись ст.ст. 349, 368, 370, 371, 373, 374, 615 КПК України, суд -

УХВАЛИВ:

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч.2 ст. 111 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк 15 (п`ятнадцять) років, з конфіскацією всього належного йому на праві приватної власності майна.

На підставі ч. 1 ст. 54 КК України позбавити ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 спеціального військового звання «старший сержант».

Запобіжний захід, обраний стосовно ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , до набрання вироком законної сили залишити раніше обраний - тримання під вартою.

Строк покарання ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , рахувати з дати набрання вироком законної сили.

Відповідно до ч.5 ст.72 КК України ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 зарахувати у строк відбування покарання строк попереднього ув`язнення з 21.12.2022по день набрання вироком законної сили, з розрахунку один день попереднього ув`язнення за один день позбавлення волі.

Арешт, накладений ухвалою слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова від 22.12.2022 про арешт майна (справа №642/2014/22, провадження №1-кс/642/1073/22), на майно, що вилучене 21.12.2022 в ході затримання ОСОБА_5 в порядку ст.615 КПК України, майно, яке належить ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,- скасувати після набрання цим вироком законної сили.

Стягнути з ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , на користь держави судові витрати за проведення судово- почеркознавчої експертизи № СЕ-19/121-23/1764-ПЧ від 30.01.2023 у розмірі 2 265 (дві тисячі двісті шістдесят п`ять) грн. 36 коп.

Речові докази по кримінальному провадженню:

- мобільний телефон «OUKITEL» IMEI 1: НОМЕР_1 , IMEI 2: НОМЕР_2 , з пошкодженим екраном;мобільний телефон «Redmi 9C» IMEI 1: НОМЕР_3 , IMEI 2: НОМЕР_4 - конфіскувати у дохід держави;

- Копію автобіографії на ім`я ОСОБА_5 російською мовою на 1 аркуші з фотокарткою;

- «Трудовой договор Временной гражданской Администрации Харьковской области сработником администрации» від 2022, укладений у м. Куп`янськ між представником новоствореногоокупаційного органу ОСОБА_145 та ОСОБА_16 за особистим підписом останнього, відповідно до якого ОСОБА_5 приймається на роботу на посаду «инспектора - дежурного дежурной частиуправления внутренних дел ВГА Харьковской области» на 2 арк.;

- «Трудовой договор Временной гражданской Администрации Харьковской области с работником администрации» від 2022, укладений у м. Куп`янськ між представником новоствореного окупаційного органу ОСОБА_9 та ОСОБА_16 за особистим підписом останнього, відповідно до якого ОСОБА_5 приймається на роботу на посаду «инспектора- дежурного дежурной частиуправления внутренних дел ВТ А Харьковской области» на 2 арк.;

- «Заявление» ОСОБА_5 від 2022 з клопотанням про прийняття останнього на роботу на посаду «инспектора - дежурного дежурной частиуправления внутренних дел ВГА Харьковской области» на ім`я «главы ВГА Харьковской области ОСОБА_190» на 1 арк.;

- «Согласие на обработку персональных данных» ОСОБА_5 на 1 арк.;

- «Подписка о неразглашении информации» ОСОБА_5 на 1 арк.;

- «Лист согласования» на 1 арк.;

- Автобіографія ОСОБА_5 від 21.06.2022 на 1 арк.;

- Автобіографія ОСОБА_5 від 22.06.2022 на 2 арк.;

- Анкета ОСОБА_5 від 22.06.2022 на 3 арк.;

- Анкета ОСОБА_5 на 3 арк.;

- «Объяснение» ОСОБА_5 на 1 арк.;

- Автобіографія ОСОБА_5 на 1 арк.;

- Автобіографія ОСОБА_5 на 1 арк.;

- «Объяснение» ОСОБА_5 на 1 арк.

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_5 на 1 арк.;

- Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_5 на 1 арк.;

- Копія спеціального жетону співробітника ГУНП в Харківській області № НОМЕР_5 (ХКП № 021113 від 02.06.2021), виданого старшому сержанту поліції ОСОБА_146 на 1 арк.;

- Копія атестата про повну загальну середню освіту ОСОБА_5 на 1 арк.;

- Копія свідоцтва про народження ОСОБА_15 від 09.10.2012 на 1 арк.;

- Копія диплома спеціаліста ОСОБА_5 на 1 арк.;

- Копія диплома молодшого спеціаліста ОСОБА_5 на 1 арк.;

- Паперовий конверт, що містить фотокартки ОСОБА_5 на 1 арк.;

- Копія «Приказа начальника УВД ВГА Харьковсокйобласти о назначении на должность» № 1-лс від 05.07.2022 на 12 арк.;

- Копія запису в касовій книзі «касса за 26 августа 2022, лист 8» на 1 арк.;

- Копія «расходного касового ордера № 27» від 26.08.2022 на 1 арк.;

- Копія «платежной ведомости № 15 от 24.08.2022», затвердженої «и.о. начальника Управления внутренних дел Военно-гражданской администрации Харьковской области ОСОБА_10 » за підписом «выплату произвел: ведущий специалист 1 разряда-бухгалтер ФЭГ УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_147 » та «проверил: главный специалист- главный бухгалтер ФЭГ УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_19 » про отримання грошової винагороди за період з 01.06.2022 по 30.06.2022, за підписами співробітників «УВД ВГА», у тому числі за підписом ОСОБА_5 на 5 арк.;

- Копія «расходного касового ордера № 28» від 26.08.2022 та копія квитанції № 12 від 26.08.2022 на 1 арк.;

- Копія запису в касовій книзі «касса за 24 августа 2022, лист 6» на 1 арк.;

- Копія «платежной ведомости № 8 от 22.08.2022» від 24.08.2022 про виплату «денежного вознаграждения за период с 01 июля 2022 года по 31 июля 2022 года», за підписами співробітників «УВД ВГА», у тому числі за підписом ОСОБА_148 на 10 арк.;

- Копія «ведомости получения материальной помощи определенным категориям сотрудников ВГА Харьковской области для улучшения социально-бытовых условий» з приміткою «черновик 10.08.2022» на 11 арк.;

- Копія таблиці «табель учета рабочего времени за июнь 2022 года» на 5 арк.;

- Копія таблиці «табель учета рабочего времени за июль 2022 года (г. Купянск) на 2 арк.;

- Копія таблиці з приміткою «июль, ДЧ» на 1 арк.;

- Копія таблиці «табель учета рабочего времени за август 2022 года дежурной части» на 1 арк.;

- Копія таблиці «штатная структура управления внутренних дел» на 12 арк.;

- Копія таблиці «штатная структура временная гражданская администрация Харьковской области» на 2 арк.;

- Копія «списка сотрудников управления внутренних дел временной гражданской администрации Харьковской области» на 2 арк.;

- Копія таблиці «список личного состава УВД ВГА Харьковской области» на 5 арк.

- Копія таблиці з планом розташування блок-постів та особовим складом за період з 12.09.2022 по 30.09.2022 на 6 арк.;

- Копія «ведомости» від 28.07.2022 на 2 арк.;

- Копія таблиці «график дежурств ППСП на июнь 2022 Дежурная часть» на 1 арк.;

- Копія таблиці «график дежурств ППСП на июнь 2022 Блокпост» на 1 арк.;

- Копія «списка сотрудников управления внутренних дел временной гражданской администрации Харьковской области» на 2 арк.;

- «Строевая записка ППСП Купянского РОВД по состоянию на 13.06.2022» на 1 арк.;

- «Строевая записка ППСП Купянского РОВД по состоянию на 16.06.2022» на 1 арк.;

- «Строевая записка ППСП Купянского РОВД по состоянию на2022» на 1 арк.;

- «Докладная записка и.о. начальника дежурной части увдвга в Харьковской области» на ім`я «начальнику увд вга Харьковской области ОСОБА_10 » на 1 арк.;

- Копія «строевой записки Управления внутренних дел ВГА Харьковской области, состояние на 19.08.2022, Штаб» на 1 арк.;

- Дактилоскопічні карти складені в період окупації Куп`янського району Харківської області працівником незаконного новоствореного «правоохоронного органу» за особистим підписом: «и.о. инспектор УВД ВГА ОСОБА_21 » загалом на 26 арк.,

- «Дактилоскопическая карта» від 23.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_12 » на 1 арк.;

- Копія «Дактилоскопической карты» від 23.08.2022, складеної «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_12 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_22 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 15.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_11 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 15.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_11 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_13 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_13 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 11.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_23 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 11.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_23 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 31.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_24 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 31.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_24 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 15.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо ОСОБА_25 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 15.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо ОСОБА_25 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_26 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_26 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_27 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_27 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 04.09.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_28 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 04.09.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_28 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_29 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 24.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_29 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_30 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_30 » на 1 арк.;

- «Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_31 » на 1 арк.

- «Дактилоскопическая карта» від 27.08.2022, складена «и.о. инспектором д/ч УВД ВГА ОСОБА_21 » щодо « ОСОБА_31 » на 1 арк.

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гражданина ОСОБА_149 , ІНФОРМАЦІЯ_2 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№502 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гражданина ОСОБА_149 » від 2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_149 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_149 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_150 на 1 арк;

- «Постановление о продлении сроков принятия решения по делу № 502» від 13.08.2022 на 1 арк.

- «Объяснение ОСОБА_151 » від 13.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_36 » від 13.08.2022 на 1 арк.;

- «Рапорт и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_37 » від 17.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_152 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 18.08.2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гражданина ОСОБА_149 , ІНФОРМАЦІЯ_2 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№502 от 11.08.2022») на 1 арк;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гражданки ОСОБА_153 , ІНФОРМАЦІЯ_14 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 23.08.2022 («№600 от 23.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гражданки ОСОБА_153 » від 25.08.2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_153 » від 23.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_153 » від 23.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк; Копія паспорта громадянина України ОСОБА_41 на 1 арк;

- «Объяснение ОСОБА_154 » від 23.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_155 » від 23.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_156 » від 23.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_156 » від 25.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_153 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 25.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_153 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 25.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гражданки ОСОБА_153 » від 25.08.2022 на 2 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гражданки ОСОБА_153 » від 25.08.2022 на 2 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гражданки ОСОБА_153 , ІНФОРМАЦІЯ_14 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 23.08.2022 («№600 от 23.08.2022») на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_47 , ІНФОРМАЦІЯ_3 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 27.08.2022 («№ 648 от 27.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_47 » від 29.08.2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_47 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_47 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія свідоцтва про народження ОСОБА_48 на 1 арк;

- «Объяснение ОСОБА_22 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_49 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_31 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_31 та довідка про реєстрацію місця проживання останньої на 1 арк.;

- «Рапорт и.о. старшого УИП отдела полиции № 1 УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_59» на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_47 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 29.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_47 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 29.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_47 » від 29.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_47 » від 29.08.2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_47 , ІНФОРМАЦІЯ_3 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 27.08.2022 («№ 648 от 27.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_52 , ІНФОРМАЦІЯ_4 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 27.08.2022 («№ 645 от 27.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_52 » від 29.08.2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_52 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_52 » від 27.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_52 на 1 арк.;

«Объяснение ОСОБА_157 » від 27.08.2022, на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_56 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_158 » від 27.08.202^, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_58 на 1 арк.;

- «Рапорт и.о. старшого УИП отдела полиции №1 УВД ВГА в Харьковськой области ОСОБА_59 » на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_52 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 29.08.2022 на 1 арк.

- «Уведомление ОСОБА_52 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 29.08.2022 на 1 арк.

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_52 » від 29.08.2022 на 1 арк.

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_52 » від 29.08.2022 на 1 арк.

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_52 , ІНФОРМАЦІЯ_4 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 27.08.2022 («№ 645 от 27.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_61 , ІНФОРМАЦІЯ_2 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 19.08.2022 («№ 573 от 19.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_61 » від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_61 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_61 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_62 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_63 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_64 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_65 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_159 на 1 арк.;

- «Рапорт и.о. старшого УИП отдела полиции № 1 УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_59» на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_61 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_61 » від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_61 » від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_61 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_61 », ІНФОРМАЦІЯ_2 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від від19.08.2022 («№ 573 от 19.08.2022»)на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению ОСОБА_67 , ІНФОРМАЦІЯ_5 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ЗГА Харьковской области» від 19.08.2022 («№ 571 от 19.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_67 » від 2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_67 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_67 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ЗГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_67 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_68 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ЗГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_69 на 2 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_160 » від 19.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ЗГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_71 на 2 арк.

- «Рапорт и.о. старшого УИП отдела полиции № 1 УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_161 » на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_67 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_67 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_67 » від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_67 » від 20.08.2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_67 , ІНФОРМАЦІЯ_5 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 19.08.2022 («№ 571 от 19.08.2022») на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_73 , ІНФОРМАЦІЯ_6 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 15.08.2022 («№ 534 от 15.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного по заявлению гр. ОСОБА_74 » від 2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_73 » від 15.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_73 » від 15.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_162 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_79 » від 15.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в X о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_79 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_163 » від 15.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_164 на 1 арк.;

- «Рапорт и.о. старшого УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_82» на 1

арк.;

- «Уведомление ОСОБА_165 рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 18.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_165 рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 18.08.2022 на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_74 » від 2022 на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_74 » від 2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_73 , ІНФОРМАЦІЯ_6 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 15.08.2022 («№ 534 от 15.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению - ОСОБА_84 , ІНФОРМАЦІЯ_7 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 03.08.2022 («№ 408 от 03.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр.

ОСОБА_84 від 28.08.2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_84 » від 03.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_84 » від 03.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_166 » від 03.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_167 » від 03.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_89 » від 03.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_168 » від 03.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_169 » від 04.08.2022 на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_92 на 1 арк.;

- Копія витягу з ЄДР щодо місця проживання ОСОБА_92 на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_93 на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_94 на 1 арк.;

- «Рапорт и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_191» на 1 арк.;

- Копія «Приказа начальника УВД ВГА Харьковской области об уточнении норм законодательства...» № 9 від 25.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_84 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 28.08.2022 на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_84 » від 28.08.2022 на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_84 » від 28.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_84 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 28.08.2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_84 , ІНФОРМАЦІЯ_7 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 03.08.2022 («№ 408 от 03.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_97 , ІНФОРМАЦІЯ_8 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 498 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_97 » від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_97 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_97 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_100 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_97 » від 11.08.2022 на 1 арк.;

- «Протокол осмотра места происшествия пгт. Ковшаровка» від 11.08.2022, складеного «и.о. следователя УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_170 » на 3 арк.;

- «Иллюстративнывний материал» від 11.08.2022 (додаток до протоколу огляду від

11.08.2022» на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_97 » від 11.08.2022 на 1 арк.;

- Объяснение ОСОБА_171 » від 11.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_172 » від 11.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_104 » від 11.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_173 » від 11.08.2022 на 1 арк.

- «Рапорт и.о. следователя УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_174 » на 1 арк.;

«Объяснение ОСОБА_175 » від 11.08.2022 на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_108 на 1 арк.;

- «Рапорт и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_176 » на 1 арк.;

- «Рапорт и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_176 » на 1 арк.;

- «Постановление о продлении сроков принятия решения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_176 » на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_97 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_97 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении повного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр.

ОСОБА_97 » від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_97 » від 20.08.2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр.

ОСОБА_97 , ІНФОРМАЦІЯ_8 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 498 от 11.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_177 , ІНФОРМАЦІЯ_9 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 03.08.2022 («№ 405 от 03.08.2022»), та опис документів матеріалу

на 1 арк.

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_110 » від 28.08.2022 на 1 арк.

- «Заявление ОСОБА_110 » від 03.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.

- «Объяснение ОСОБА_110 » від 03.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД В ГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_178 на 1 арк.;

- Копія «Приказа начальника УВД ВГА Харьковской области об уточнении норм законодательства...» № 9 від 25.08.2022 на 1 арк.

- «Рапорт и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_176 » на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_110 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 28.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_110 » від 28.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_110 » від 28.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_110 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 28.08.2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_110 , ІНФОРМАЦІЯ_9 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 03.08.2022 («№ 405 от 03.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_115 , ІНФОРМАЦІЯ_10 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 493 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_179 » від 2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_180 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_180 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України для виїзду за кордон ОСОБА_118 на 1 арк.;

- «Постановление о продлении сроков принятия решения» від 13.08.2022 за підписом ї.о.УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_176 » на 1 арк.;

«Рапорт и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_176 » на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_180 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 17.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_180 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 17.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_115 » від 2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_115 » від 2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_115 , ІНФОРМАЦІЯ_10 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковськой области» від 11.08.2022 («№ 493 от 11.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению - ОСОБА_120 , ІНФОРМАЦІЯ_11 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 494 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_120 » від 2022 на 1 арк.;

- Заявление ОСОБА_120 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_120 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА з Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_121 на 1 арк.;

- «Постановление о продлении сроков принятия решения» від 13.08.2022 за підписом «ио УИП УВД ВГА Харьковской области Титова В.С.» на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_123 на 1 арк.;

- Копія довідки про реєстрацію місця проживання ОСОБА_123 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_125 » від 12.08.2022 на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_125 на 1 арк.;

- Объяснение ОСОБА_181 » від 13.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_127 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_127 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_120 » від 2022 на 1 арк.

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_182 » від 2022 на 1 арк.

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_120 , ІНФОРМАЦІЯ_11 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 494 от 11.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульный лист «Материала отказе з возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_128 , ІНФОРМАЦІЯ_12 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА в Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 500 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_128 » від 2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_128 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк;

- «Объяснение ОСОБА_128 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України для виїзду за кордон ОСОБА_183 на 1 арк. ;

- «Постановление о продлении сроков принятия решения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_122 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_184 » від 13.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_133 » від 13.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_128 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_128 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_128 » від 2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_128 » від 2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_128 , ІНФОРМАЦІЯ_12 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА в Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 500 от 11.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_135 , ІНФОРМАЦІЯ_9 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 501 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_185 від 2022 на 1 арк.;

- «Заявление ОСОБА_135 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в X о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_135 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА з X о ОСОБА_21 » на 1 арк.;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_136 на 1 арк.;

- «Постановление о продлении сроков принятия решения» від 13.08.2022 за підписом «и.о. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_122 » на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_137 » від 13.08.2022 на 1 арк.;

- «Объяснение ОСОБА_186 » від 13.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_135 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Уведомление ОСОБА_135 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр.

ОСОБА_185 від 2022 на 1 арк.;

- «Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр.

ОСОБА_185 від 2022 на 1 арк.

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_135 , ІНФОРМАЦІЯ_9 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 501 от 11.08.2022»), на 1 арк.;

- Титульний лист «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению - ОСОБА_139 , ІНФОРМАЦІЯ_13 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 497 от 11.08.2022»), та опис документів матеріалу на1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_187 від 2022 на 1 арк.

- Заявление ОСОБА_139 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД ВГА в ОСОБА_21 » на 1 арк. »;

- Объяснение ОСОБА_139 » від 11.08.2022, прийняте «и.о. инспектора Д/ч УВД в Х/о ОСОБА_21 » на 1 арк. »;

- Копія паспорта громадянина України ОСОБА_142 на 1 арк.;

- Постановление о продлении сроков принятия решения» від 13.08.2022 за підписом «а. УИП УВД ВГА Харьковской области ОСОБА_122 » на 1 арк.;

- Уведомление ОСОБА_188 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- Уведомление ОСОБА_188 о рассмотрении заявления и отказе в возбуждении уголовного дела» від 20.08.2022 на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_139 » від 2022 на 1 арк.;

- Постановление об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_139 » від 2022 на 1 арк.;

- Обкладинка «Материала об отказе в возбуждении уголовного дела по заявлению гр. ОСОБА_139 , ІНФОРМАЦІЯ_13 . Отделение участковых инспекторов полиции УВД ВГА Харьковской области» від 11.08.2022 («№ 497 от 11.08.2022»), на 1 арк.;

- Копія «Строевая записка дежурной части УВД ВГА по состоянию на 07.09.2022» на 1 арк.;

- Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурная часть по состоянию на 06.09.2022» на1 арк.;

- Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурная часть по состоянию на 05.09.2022» на 1 арк.;

- Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурная часть по состоянию на 04.09.2022» на 1 арк.;

- Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурная часть по состоянию на 03.09.2022» на1 арк.;

- Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурная часть по состоянию на 30.08.2022» на1 арк.;

- Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурная часть по состоянию на 27.08.2022» на1 арк.;

- Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурная часть по состоянию на 24.08.2022» на1 арк.;

- Копія «Строевая записка УВД ВГА дежурная часть по состоянию на 26.08.2022» на1 арк.;

- Копія «Боевое донесение о выполнении задач силами ОБТФ «КОРНЕТ» ПВД «УЗЛОВАЯ» за 08.05.2022» на 3 арк.;

- Копія «Приказа начальника УВД ВГА Харьковсокй области о назначении на должность» без дати та номеру на 8 арк.;

- Копія «Журнала № 18 учёта удостоверений сотрудников УВД ВГА Харьковской области на 33 арк.;

- Копія протоколу обшуку (в порядку ч.3 ст.30 Конституції України, ч.3 ст.233 КПК України) від 23.09.2022 на 5 арк.;

- Диск з відеозаписом до протоколуобшуку від 23.09.2022 - 1 шт.;

- Копія клопотання про проведення обшуку у приміщенні Куп`янського РВП ГУНП в Харківській області від 24.09.2022 на 2 арк.;

- Копія супровідного листа до Київського районного суду м. Полтави від 24.09.2022 №2045/Х/15-02-2 з чеком на 1 арк.;

- Копія ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Полтави (справа №552/2300/22, провадження №1-кс/552/2615/22) про проведення обшуку від 28.09.2022 на 1 арк.;

- Копія клопотання про арешт майна від 24.09.2022 на 2 арк.;

- Копія супровідного листа до Київського районного суду м. Полтави від 24.09.2022 №2048/X/15-02-2 з копією поштових чеків на 1 арк.;

- Копія ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Полтави (справа №552/2300/22, провадження №1-кс/552/2616/22) від 27.09.2022 про повернення на доопрацювання клопотання про арешт майна на 1 арк.;

- Копія Протоколу огляду речових доказів від 24.09.2022 - 28.09.2022 на 52 арк.;

- Копія Постанови про визнання речовим доказом та долучення до матеріалів кримінального провадження від 28.09.2022 на 51 арк.;

- Копія клопотання про арешт майна від 29.09.2022 на 63 арк.;

- Копія супровідного листа до Київського районного суду м. Полтави від 30.09.2022 №2095/Х/15-02-2 з копією поштових чеків на 1 арк.;

- Копія ухвали слідчого судді Київського районного суду м. Полтави (справа 552/ 2300/22, провадження №1-кс/552/2745/22) про накладення арешту на майно від 06.10.2022 на 55 арк.; - Копія клопотання про проведення обшуку у приміщенні Куп`янської окружної прокуратури від 28.11.2022 на 2 арк.;

- Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова (справа № 642/1529/22, провадження №1-кс/642/827/22) про проведення обшуку від 28.11.2022 (резолютивна частина) на 1 арк.

- Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова (справа № 642/1529/22, провадження №1-кс/642/827/22) про проведення обшуку від 28.11.2022 (копія повної ухвали) на 2 арк.;

- Копія протоколу обшуку (в порядку ч.3 ст. 30Конституції України, ч3 ст.233 КПК України від 30.11.2022 на 3 арк.;

- Диск з відеозаписом до протоколу ошуку від 30.11.2022 - 1 шт.;

- Копія протоколу огляду речових доказів від 30.11.2022-02.12.2022 на 65 арк.;

- Копія постанови про визнання речовим доказом та долучення до матеріалів кримінального провадження від 02.12.2022 на 69 арк.;

- Копія клопотання про арешт майна від 02.12.2022 на 80 арк.;

- Копія супровідного листа до Ленінського районного суду м. Харкова від 02.12.2022 2682/Х/15-02-2на 1 арк.;

- Копія ухвали слідчого судді Ленінського районного суду м. Харкова (справа№ 642/1529/22, провадження №1-кс/642/872/22) про накладення арешту на майно від 06.12.2022 на 68 арк.

- залишити в матеріалах кримінального провадження.

Вирок може бути оскаржений з підстав, передбачених ст. 394 КПК України, до Харківського апеляційного суду через Червонозаводський районний суд м. Харкова шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку не подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку. Обвинуваченому та прокурору копія вироку вручається негайно після його проголошення. Учаснику судового провадження, який не був присутнім в судовому засіданні, копія судового рішення надсилається не пізніше наступного дня після ухвалення.

Головуючий суддя ОСОБА_1

Суддя ОСОБА_2

Суддя ОСОБА_3

Джерело: ЄДРСР 114906207
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку