open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Справа № 219/6187/20
Моніторити
Ухвала суду /12.12.2023/ Дружківський міський суд Донецької областіДружківський міський суд Донецької області Ухвала суду /20.11.2023/ Дружківський міський суд Донецької областіДружківський міський суд Донецької області Ухвала суду /26.10.2023/ Дружківський міський суд Донецької областіДружківський міський суд Донецької області Ухвала суду /24.10.2023/ Дружківський міський суд Донецької областіДружківський міський суд Донецької області Рішення /15.01.2021/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області Ухвала суду /15.01.2021/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області Ухвала суду /23.09.2020/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області Ухвала суду /17.08.2020/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області Ухвала суду /09.07.2020/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області
emblem
Справа № 219/6187/20
Вирок /23.01.2018/ Верховний Суд Ухвала суду /12.12.2023/ Дружківський міський суд Донецької областіДружківський міський суд Донецької області Ухвала суду /20.11.2023/ Дружківський міський суд Донецької областіДружківський міський суд Донецької області Ухвала суду /26.10.2023/ Дружківський міський суд Донецької областіДружківський міський суд Донецької області Ухвала суду /24.10.2023/ Дружківський міський суд Донецької областіДружківський міський суд Донецької області Рішення /15.01.2021/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області Ухвала суду /15.01.2021/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області Ухвала суду /23.09.2020/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області Ухвала суду /17.08.2020/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області Ухвала суду /09.07.2020/ Артемівський міськрайонний суд Донецької областіАртемівський міськрайонний суд Донецької області
Єдиний державний реєстр судових рішень

Номер провадження 6/229/103/2023

ЄУН 219/6187/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 жовтня 2023 р. суддя Дружківського міського суду Донецької області Лапченко О.М., розглянувши заяву ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа,

встановив:

заявник ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою про видачу дубліката виконавчого листа по справі №219/6187/20, виданого Артемівським міськрайонним судом Донецької області, про стягнення з ОСОБА_2 збитків в порядку регресу в розмірі 90 360 грн., судового збору в розмірі 903 грн. 60 коп. та витрат на правову допомогу у розмірі 7 700 грн. 00 коп.

Відповідно до пп. 17.4 п.17Перехідних положень ЦПК Українив редакціїЗакону України № 2147-VIII від 03.10.2017 р., у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Вказана заява надана з дотриманням норм та вимог ЦПК України, тому справу за заявою ОСОБА_1 про видачу дублікату виконавчого листа необхідно прийняти до провадження та призначити до судового розгляду за правилами загального позовного провадження.

Згідно наданих заявником відомостей зареєстроване місце проживання боржника ОСОБА_2 зазначено: АДРЕСА_1 .

Вищезазначена адреса місця проживання боржника на даний час відноситься до населеного пункту, який розташований в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 25.04.2022 року № 75.

Відповідно до ч. 2 ст. 4-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» порядок створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб визначається Кабінетом Міністрів України.

Постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 509 Про облік внутрішньо переміщених осіб затверджений Порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб (далі Порядок), у п.5 якого визначено, що з метою обліку внутрішньо переміщених осіб уповноважений орган веде Єдину інформаційну базу даних про внутрішньо переміщених осіб, держателем якої є Міністерство соціальної політики України, до якої вноситься зокрема відомості про останнє зареєстроване місце проживання внутрішньо переміщеної особи на території, де виникли обставини, зазначені у статті 1 Закону, та її фактичне місце проживання/перебування.

Згідно із ст.5 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», яка передбачає реєстрацію місця проживання внутрішньо переміщеної особи, довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи засвідчує місце проживання внутрішньо переміщеної особи на період наявності підстав, зазначених у статті 1 цього Закону.

Відповідно до п. 6 Порядку створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2016 року № 646, Уповноважені органи з дотриманням вимог Закону «Про інформацію» і «Про захист персональних даних» мають право: отримувати від внутрішньо переміщених осіб документи, передбачені частинами сьомою і восьмою статті 4 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», отримувати відомості про внутрішньо переміщену особу від органів виконавчої влади, органів реєстрації, підприємств та організацій, що надають адміністративні послуги, житлово-експлуатаційних організацій і органів державної реєстрації актів цивільного стану; використовувати під час наповнення бази даних інформацію з інших баз даних.

З метою встановлення зареєстрованого місця проживання (перебування) боржника ОСОБА_2 для належного повідомлення останнього про судові засідання і недопущення порушення його прав, суд вважає за необхідне зобов`язати Міністерство соціальної політики України надати суду відомості з Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб щодо боржника, із зазначенням всієї наявної інформації щодо місця тимчасового проживання (перебування) останнього (з вказівкою адреси, номера телефону, електронної пошти запитуваної особи).

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 128, 136, 223, 258-260 ЦПК України, суд -

ухвалив:

прийняти до провадження заяву ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа.

Справу за заявою ОСОБА_1 провидачу дублікатавиконавчого листа призначити до судового розгляду на 15.30годину 20листопада 2023року у приміщенні Дружківського міського суду Донецької області (м. Дружківка Донецька область, вул. В.Пилипенка, 45, кім. 207).

Зобов`язати Міністерство соціальної політики України надати суду відомості з Єдиної інформаційної бази даних про те, чи входить до переліку взятих на облік осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України, району проведення антитерористичної операції чи населеного пункту, розташованого на лінії зіткнення: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , із зазначенням всієї наявної інформації щодо місця тимчасового проживання (перебування) останнього (з вказівкою адреси, номера телефону, електронної пошти запитуваної особи).

З метою оперативного розгляду справи витребувана судом інформація має бути надана на електронну адресу Дружківського міського суду Донецької області: inbox@dr.dn.court.gov.ua, з приміткою «для судді Лапченко М.О. справа № 219/6187/20».

Про дату та місце розгляду заяви повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https:// dr.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя - О.М.Лапченко

Джерело: ЄДРСР 114435877
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку