open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 314/4595/23

Провадження № 3/314/2274/2023

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13.10.2023 м.Вільнянськ

Вільнянський районний суд Запорізької області у складі головуючого судді МануйловоїН.Ю., секретар судового засідання Рясна А. В., розглянувши матеріали, які надійшли з Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина України, місце роботи: Вільнянське міжрайонне управління водних ресурсів України, посада: начальник, який зареєстрований та мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ,

за правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП,

за участю особи, яка притягається

до адміністративної відповідальності ОСОБА_1 ,

прокурора Пересади Ю. І.

ВСТАНОВИВ:

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 280 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.01.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ № 07од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 2502 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 282 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 31.01.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ № 12од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 2502 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 306 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 23.10.2021, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ № 114од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 5774 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 303 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.11.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ № 113од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 1820 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 309 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.12.2021, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №143од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 3682 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 308 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.11.2021, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №130од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 6929 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 310 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.12.2021, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ № 143од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 3682 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 297 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 23.06.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №69од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 5005 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 302 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.08.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №87од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 5005 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 304 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.11.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №113од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 1820 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 298 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 23.06.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №69од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 5005 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 296 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.07.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №66од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 6756 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 292 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.05.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №43од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 3754 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 291 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.05.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №43од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 3754 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 300 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.07.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №79од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 10010 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 290 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 25.04.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №32од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 6006 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 286 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.03.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №20, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 7507 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 289 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 25.04.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №32од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 6006 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 287 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 18.03.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №27од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 10010 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 283 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.02.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №20од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 2503 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 279 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.01.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №07од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 2502 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 281 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 31.01.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №12од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 2502 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 299 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.07.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №79од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 10010 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 301 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.08.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №87од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 5005 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 295 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.07.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №66од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 6756 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 294 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.06.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №55од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 4129 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 288 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 18.03.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №27од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 10010 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 284 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.02.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №20од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 2503 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 307 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.11.2021, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №130од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 6929 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 305 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 23.10.2021, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №114од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 5774 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 285 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.03.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №20, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 7507 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 293 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.06.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №55од, яким встановив своїй донці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії премію у розмірі 4129 грн. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 321 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.07.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №78од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 100% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 326 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.09.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №99од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 90% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 322 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.07.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №78од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 100% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 320 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.07.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №65од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 327 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.11.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №112од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 100% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 317 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.06.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №53од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 325 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.09.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №99од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 90% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 312 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.03.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №22од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 319 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.07.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №65од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 328 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.11.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №112од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 100% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 315 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.05.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №45од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 316 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.05.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №45од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 318 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 26.06.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №53од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 311 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 24.03.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №22од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 332 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.12.2021, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №144од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 100% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 331 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.12.2021, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №144од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 100% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 324 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.08.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №89од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 90% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 313 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.04.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №28од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 323 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 22.08.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №89од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 90% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 330 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 23.12.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №119од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 110% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 314 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 21.04.2023, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №28од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 30% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, видав вказаний наказ, діючи у майнових інтересах близької особи, тобто прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів, чим порушив вимоги, встановлені п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-7 КУпАП прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з протоколом про адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, № 329 від 20.09.2023, ОСОБА_1 , будучи начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства, знаходячись за адресою управління: Запорізька область, Запорізький район, с.Михайлівка, вул. Шкільна, буд. 5, 23.12.2022, діючи у майнових інтересах близької особи, підписав наказ №119од, яким встановив своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу премію у розмірі 110% посадового окладу. ОСОБА_1 , достовірно знаючи про наявність в його діях реального конфлікту інтересів, а саме - суперечності між його приватним інтересом та службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність та неупередженість рішень, не повідомив Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні зазначеного наказу, чим порушив вимоги, встановлені п. 2 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинив адміністративне правопорушення, пов`язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-7 КУпАП неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів.

Постановою суду від 13.10.2023 матеріали про притягнення ОСОБА_1 до адміністративної відповідальності за правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 2 ст. 72-7 КУпАП, за зазначеними протоколами про адміністративні правопорушення, пов`язані з корупцією, об`єднані в одне провадження, присвоєно єдини й номер справи № 314/4595/23.

У судовому засіданні ОСОБА_1 вину у вчинених правопорушеннях визнав, пояснив, що діяв відповідно до ст. 27 Закону України «Про запобігання корупції» та думав, що через те, що він, його дружина та дочка працюють у сільському населеному пункті, на нього не поширюються вимоги щодо обмеження спільної роботи близьких осіб, однак тепер зрозумів, що помилково не повідомляв Державне агентство меліорації та рибного господарства України про наявність реального конфлікту інтересів при підписанні наказів, якими встановлював премії, надбавки за високі досягнення у праці своїй доньці ОСОБА_2 як диспетчеру 1 категорії, а також своїй дружині ОСОБА_3 як сторожу.

Прокурор у судовому засіданні підтвердила обставини, викладені у протоколах, зазначила, що у діях ОСОБА_1 є склад адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 172-7 КУпАП. Відповідно до п.п. «а» п. 2 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції» ОСОБА_1 є суб`єктом відповідальності за вчинення правопорушень, пов`язаних з корупцією, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП. Відповідно до ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» особа, зазначена у пунктах 1, 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов`язана: вживати заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів; повідомляти не пізніше наступного робочого дня з моменту, коли особа дізналася чи повинна була дізнатися про наявність у неї реального конфлікту інтересів безпосереднього керівника чи інший визначений законом орган, під час виконання повноважень у якому виник конфлікт, не вчиняти дій в умовах реального конфлікту інтересів, вжити заходів щодо врегулювання реального конфлікту інтересів.

Заслухавши пояснення ОСОБА_1 , висновок прокурора, дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що у діях ОСОБА_1 наявний склад адміністративних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП.

Відповідно до ст. 245 КУпАП, завданням провадження у справах про адміністративні правопорушення є, зокрема, повне, всебічне і об`єктивне з`ясування обставин кожної справи.

Орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов`язаний з`ясувати: чи було вчинено адміністративне правопорушення, чи винна дана особа в його вчиненні, чи підлягає вона адміністративній відповідальності та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи (ст. 280 КУпАП).

Згідно зі ст. 251 КУпАП, доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які фактичні дані, на підставі яких у визначеному законом порядку встановлюється наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інших обставин справи, що мають значення для її правильного вирішення. Ці фактичні дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, речовими доказами, а також іншими документами.

Відповідно до положень ст. 252 КУпАП, орган (посадова особа) оцінює докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об`єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом і правосвідомістю.

Частиною 1 ст. 172-7 КУпАП передбачена відповідальність за неповідомлення особою у встановлених законом випадку та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів. Частиною 2 зазначеної статті передбачена відповідальність за вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Згідно з п. 1 примітки до ст. 172-7 КУпАП, суб`єктом правопорушень у цій статті є особи, зазначені у пунктах 1, 2 частини першої статті 3 Закону України «Про запобігання корупції». У цій статті під реальним конфліктом інтересів слід розуміти суперечність між приватним інтересом особи та її службовими чи представницькими повноваженнями, що впливає на об`єктивність або неупередженість прийняття рішень, або на вчинення чи невчинення дій під час виконання вказаних повноважень (п. 2 примітки до ст. 172-7 КУпАП).

Відповідно до пп. «а» п. 2 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції», суб`єктами, на яких поширюється дія цього Закону, є посадові особи юридичних осіб публічного права.

Відповідно до пп. 1-4 ч. 1 ст. 28 Закону особи, зазначені у п. 1, 2 ч. 1 ст. 3 цього закону, зобов`язані: вживати заходів щодо недопущення виникнення реального, потенційного конфлікту інтересів; повідомляти не пізніше наступного робочого дня з моменту, коли особа дізналася чи повинна була дізнатися про наявність у неї реального чи потенційного конфлікту інтересів безпосереднього керівника, а у випадку перебування особи на посаді, яка не передбачає наявності у неї безпосереднього керівника, або в колегіальному органі - Національне агентство чи інший визначений законом орган або колегіальний орган, під час виконання повноважень у якому виник конфлікт інтересів, відповідно; не вчиняти дій та не приймати рішень в умовах реального конфлікту інтересів; вжити заходів щодо врегулювання реального чи потенційного конфлікту інтересів.

Визначення потенційного та реального конфлікту інтересів, приватного інтересу наведенні у ст. 1 Закону України «Про запобігання корупції», згідно якої потенційний конфлікт інтересів це наявність у особи приватного інтересу у сфері, в якій вона виконує свої службові чи представницькі повноваження, що може вплинути на об`єктивність чи неупередженість прийняття нею рішень, або на вчинення чи не вчинення дій під час виконання зазначених повноважень. Реальний конфлікт інтересів це суперечність між приватним інтересом особи та її службовими чи представницькими повноваженнями, що впливає на об`єктивність або неупередженість прийняття рішень, або на вчинення чи не вчинення дій під час виконання зазначених повноважень. Приватний інтерес це будь-який майновий чи немайновий інтерес особи, у тому числі зумовлений особистими, сімейними, дружніми чи іншими позаслужбовими стосунками з фізичними чи юридичними особами, у тому числі ті, що виникають у зв`язку з членством або діяльністю в громадських, політичних, релігійних чи інших організаціях.

Реальний конфлікт інтересів виникає у разі наявності впливу приватного інтересу на об`єктивність або неупередженість прийняття рішень, вчинення чи не вчинення дій під час реалізації таких повноважень. Тому навіть за умови, що особа, маючи приватний інтерес, приймає об`єктивні та неупереджені рішення, вона вчиняє дії в умовах реального конфлікту інтересів.

Приватний інтерес може впливати на об`єктивність або неупередженість прийняття рішень, вчинення чи не вчинення дій лише під час реалізації службових/представницьких повноважень, що є дискреційними.

Відповідно до Методології проведення антикорупційної експертизи, затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 24.04.2017 № 1395/5 «Про затвердження Методології проведення антикорупційної експертизи», дискреційні повноваження сукупність прав та обов`язків органів держаної влади та місцевого самоврядування, осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, що надають можливість на власний розсуд визначити повністю або частково вид і зміст управлінського рішення, яке приймається, або можливість вибору на власний розсуд одного з декількох варіантів управлінських рішень, передбачених нормативно-правовим актом, проектом-нормативно-правового акту.

Наказом Державного агентства водних ресурсів України від 06.05.2019 № 116=-ос ОСОБА_1 було призначено начальником Вільнянсього міжрайонного управління водного господарства, уклавши з ним контракт.

Відповідно до пп. 1, 4 розділу 1 положення про Вільнянське міжрайонне управління водного господарства воно є державною неприбутковою організацією, яка утворена та зареєстрована в порядку, визначеному законом, і належить до сфери управління Державного агентства меліорації та рибного господарства України. Управляння є юридичною особою, має баланс, рахунки у відділенні Державної казначейської служби України та банках, печатку із зображенням Державного Герба України та своїм найменуванням, власні бланки.

Таким чином, начальник управління наділений адміністративно-господарськими та організаційно-розпорядчими функціями, тобто є посадовою особою юридичної особи публічного права.

Наказом від 19.03.2012 № 32-вк ОСОБА_2 було прийнято на посаду диспетчера 1 категорії Вільнянського міжрайонного управління водного господарства.

Відповідно до свідоцтва про народження серії НОМЕР_2 ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 . ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , є її батьком.

Відповідно до витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про шлюб від 22.08.2023 за № 0041072083 ОСОБА_4 зареєструвала шлюб з ОСОБА_5 , після реєстрації шлюбу змінила прізвище на « ОСОБА_6 ». Таким чином, ОСОБА_2 є рідною дочкою ОСОБА_1 .

Антонівською сільською радою Дніпровського району м. Херсона 22.12.1978 між ОСОБА_3 та ОСОБА_1 зареєстровано шлюб.

Таким чином, у начальника управління Вільнянського міжрайонного управління водного господарсва Фальченка В. В. виникає суперечність між приватним інтересом та його службовими повноваженнями, що впливає на об`єктивність або неупередженість прийняття рішень, або на вчинення чи не вчинення дій під час використання зазначених повноважень щодо встановлення розміру премії, надбавок за високі досягнення у праці своїй доньці, дружині, тому має місце приватний інтерес, який зумовлений сімейними стосунками.

Вина ОСОБА_1 підтверджується дослідженими в судовому засіданні доказами, а саме:

протоколами про адміністративні правопорушення, пов`язані з корупцією № 280 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, № 282 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; №306 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 303 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 309 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 308 від 20.09.2023 за ч. 2 ст.172-7 КУпАП; № 310 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7КУпАП; № 297 від 20.09.2023 за ч.1 ст. 172-7 КУпАП; № 302 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 304 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 298 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 296 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 292 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 291 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 300 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; №290 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 286 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 289 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 287 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 283 від 20.09.2023 за ч.1 ст. 172-7 КУпАП; № 279 від 20.09.2023 за ч.1 ст. 172-7 КУпАП; № 281 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 299 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 301 від 20.09.2023 за ч.1 ст. 172-7 КУпАП; № 295 від 20.09.2023 за ч.1 ст. 172-7 КУпАП; № 294 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 288 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 284 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 307 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 305 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; №285 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 293 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 321 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 326 від 20.09.2023 за ч. 2 ст.172-7 КУпАП; № 322 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 320 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 327 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 317 від 20.09.2023 за ч.1 ст. 172-7 КУпАП; № 325 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 312 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 319 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 328 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 315 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 316 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 318 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; №311 від 20.09.2023 за ч.1 ст. 172-7 КУпАП; № 332 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 331 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 324 від 20.09.2023 за ч. 2 ст.172-7 КУпАП; № 313 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП; № 323 від 20.09.2023 за ч.1 ст. 172-7 КУпАП; № 330 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 314 від 20.09.2023 за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП; № 329 від 20.09.2023 за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП;

копією наказу № 116-ос від 06.05.2019 про переукладання контракту з ОСОБА_1 як з начальником Вільнянського міжрайонного управління водного господарства строком на один рік; копією контракту № 98 від 03.05.2019 про призначення ОСОБА_1 на посаду начальника Вільнянського міжрайонного управління водного господарства; копією наказу № 65-к від 30.12.2022 про укладення додаткової угоди з ОСОБА_1 ; копією додаткової угоди № 4 до контракту від 03.05.2019 № 98; копією наказу № 38-к від 03.05.2023 про укладення додатково угоди з ОСОБА_1 ; копією додаткової угоди № 5 до контракту від 03.05.2019 № 98; копією наказу № 137-ос від 28.04.2021 про продовження контракту; копією додаткової угоди № 2 до контракту від 03.05.2019 № 98;

копією наказу № 32-вк від 19.03.2012 про призначення ОСОБА_2 постійним працівником на посаді диспетчера І категорії відділу водокористування з 19.03.2012;

копією наказу № 52-вк (розпорядження) про прийом на роботу ОСОБА_3

копією свідоцтва про народження ОСОБА_4 серії НОМЕР_3 ;

повним витягом з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про шлюбі від 22.08.2023;

копією положення про Вільнянське управління водного господарства; копією колективного договору Вільнянського міжрайонного управління водного господарства; копією положення № 1 «Про оплату праці інженерно-технічних працівників»; копією положення № 2 «Про оплату праці робітників»; копією положення № 5 «Про проточне преміювання робочих за виконання завдань і функцій водогосподарської організації»; копією положення № 6 «Про виплату надбавки за високі досягнення у праці, складність та напруженість в роботі працівників»;

копією листа Державного агентства меліорації та рибного господарства України (Держрибагенства) від 01.08.2023; копією листа щодо надання інформації Державного агентства водних ресурсів України (Держводагенства) від 12.09.2023;

копіями особових карток працівників ОСОБА_1 ; ОСОБА_2 ; ОСОБА_3 ;

копією наказу № 07од від 24.01.2022 та додатками до нього; копією наказу № 12од від 31.01.2023 та додатками до нього; копією наказу № 114од від 23.10.2021 та додатками до нього; копією наказу № 113од від 22.11.2022 та додатками до нього;

копією наказу №143од від 21.12.2021 та додатками до нього; копією наказу № 130од від 24.11.2021 та додатками до нього; копією наказу № 69од від 23.06.2022 та додатками до нього; копією наказу № 87од від 22.08.2022 та додатками до нього; копією наказу № 66од від 26.07.2023 та додатками до нього; копією наказу № 43од від 22.05.2023 та додатками до нього; копією наказу № 79од від 26.07.2022 та додатками до нього; копією наказу № 32од від 25.04.2023 та додатками до нього; копією наказу № 20 від 24.03.2023 та додатками до нього; копією наказу № 27од від 18.03.2023 та додатками до нього; копією наказу № 55од від 26.06.2023 та додатками до нього; копією наказу № 20од від 22.02.2022 та додатками до нього; копією наказу № 78од від 16.07.2022; копією наказу № 99од від 21.09.2022; копією наказу № 65од від 26.07.2023; копією наказу № 112од від 21.11.2022; копією наказу № 53од від 26.06.2023; копією наказу № 22од від 24.03.2023; копією наказу № 45од від 24.05.2023; копією наказу № 144од від 21.12.2021; копією наказу №89од від 22.08.2022; копією наказу № 28од від 21.04.2023; копією наказу №119од від 23.12.2022.

За таких обставин, суд приходить до висновку, що ОСОБА_1 вчинено адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1, ч. 2 ст. 172-7 КУпАП.

Відповідно до ст. 23 КУпАП, адміністративне стягнення є мірою відповідальності і застосовується з метою виховання особи, яка вчинила адміністративне правопорушення та для запобігання вчинення нових правопорушень як самим порушником, так і іншими особами.

Згідно зі ст. 33 КУпАП, при накладенні стягнення враховуються характер вчиненого правопорушення, особа порушника (вік, соціальне положення, майновий стан), ступінь його вини, відношення до скоєного адміністративного правопорушення, обставини, що пом`якшують і обтяжують відповідальність.

Обставин, що пом`якшують або обтяжують відповідальність ОСОБА_1 судом не встановлено.

Відповідно до ч. 2 ст. 36 КУпАП, якщо особа вчинила кілька адміністративних правопорушень, справи про які одночасно розглядаються одним і тим же органом (посадовою особою), стягнення накладається в межах санкції, встановленої за більш серйозне правопорушення з числа вчинених. До основного стягнення в цьому разі може бути приєднано одне з додаткових стягнень, передбачених статтями про відповідальність за будь-яке з вчинених правопорушень.

Враховуючи викладене, на ОСОБА_1 на підставі ч. 2 ст. 36 КУпАП необхідно накласти адміністративне стягнення в межах санкції, встановленої за більш серйозне правопорушення з числа вчинених, а саме в межах санкції ч. 2 ст.172-7 КУпАП.

Відповідно до ст.40-1 КУпАП, з ОСОБА_1 на користь держави також підлягає стягненню судовий збір у розмірі 536 грн. 80 коп.

Керуючись ст.ст. 33, 36, 40-1, ч. 1, ч. 2 ст. 172-7, ст.ст. 283, 284, 294 КУпАП, суддя -

П О С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , визнати винуватим у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст.172-7 КУпАП, та накласти адміністративне стягнення у вигляді штрафу в дохід державиу розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400,00грн. (три тисячі чотириста гривень).

Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , судовий збір у розмірі 536 гривень 80 копійок на користь держави.

Для сплати штрафу кошти перераховувати на розрахунковий рахунок:

Отримувач:ГУК у Зап.обл/ТГ м.Вільнянськ/21081100, код ЄДРПОУ 37941997, банк отримувача: Казначейство України (ЕАП), номер рахунку UA578999980313040106000008473.

Для сплати судового зборукошти перерахувати:

Стягнення судового збору на користь держави: отримувач коштів: ГУК у м.Києві/м.Київ/22030106; код отримувача (ЄДРПОУ): 37993783; банк отримувача: Казначейство України (ЕАП), рахунок отримувача: UA908999980313111256000026001; код класифікації доходів бюджету: 22030106.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня винесення постанови. Апеляційна скарга подається до Запорізького апеляційного суду через Вільнянський районний суд Запорізької області.

Суддя Н. Ю. Мануйлова

13.10.2023

Джерело: ЄДРСР 114245118
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку