open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Придніпровський районний суд м.Черкаси

Справа № 711/5092/23

Номер провадження 1-кс/711/1419/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 серпня 2023 року м.Черкаси

Слідчий суддя Придніпровського районного суду м. Черкаси ОСОБА_1

з участю секретаря судового засідання - ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Черкаси клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_3 , погодженого прокурором відділу Черкаської обласної прокуратури ОСОБА_4 , по кримінальному провадженню №12023250000000225, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 20.06.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.3 ст.365-2 КК України, про тимчасовий доступ до речей і документів, -

В С Т А Н О В И В :

Старший слідчий СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Придніпровського районного суду м. Черкаси з клопотанням, погодженого прокурором відділу Черкаської обласної прокуратури ОСОБА_4 , по кримінальному провадженню №12023250000000225, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 20.06.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.3 ст.365-2 КК України, про тимчасовий доступ до речей і документів, що перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 .

В обґрунтування клопотання зазначено, що СУ ГУНП в Черкаській області проводиться досудове розслідування, за №12023250000000225 від 20.06.2023, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.3 ст.365-2 КК України.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж 2015-2020 років, група невстановлених осіб, жителів м. Умань, шляхом обману службових осіб ІНФОРМАЦІЯ_2 та її виконавчого комітету, здійснила шахрайське заволодіння чужим майном, що перебувало у комунальній власності територіальної громади м. Умань, а саме: земельними ділянками, що розташовані по АДРЕСА_1 та інших вулицях і провулках, шляхом підроблення рішень ІНФОРМАЦІЯ_2 , державних актів на право приватної власності на землю, на підстав яких було здійснено державну реєстрацію прав в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, на залучених осіб, за допомогою яких у подальшому землю було реалізовано третім особам, що призвело до завдання шкоди державним інтересам у великих розмірах.

Проведеними першопочатковими заходами та отриманою інформацією встановлено, що група невстановлених осіб, діючи в період часу з 2015 по 2020 роки, умисно за попередньою змовою із службовими особами ІНФОРМАЦІЯ_3 , шахрайським шляхом з корисливих мотивів та в інтересах третіх осіб, не маючи ніяких правових підстав та законних повноважень, без відповідних рішень ІНФОРМАЦІЯ_2 на надання дозволу на розробку та виготовлення технічної документації із землеустрою, використовуючи завідомо підроблені бланки державних актів на право приватної власності на землю, які були видані та оформленні на підставних осіб, недостовірних рішень ІНФОРМАЦІЯ_2 , здійснили через кадастрових реєстраторів ІНФОРМАЦІЯ_4 в Державному земельному кадастрі, державну реєстрацію земельних ділянок в ДЗК, що розташовані на території м. Умань, та через державних реєстраторів здійснили державну реєстрацію права на майно, які в подальшою реалізували за грошові кошти на користь іноземних громадян, чим здійснили вибуття нерухомого майна, яке перебувало в комунальній власності ІНФОРМАЦІЯ_2 , спричинивши матеріальної шкоди інтересам держави.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в СУ ГУНП в Черкаській області здійснювалося розслідування кримінального провадження за №12021250000000761 від 23.06.2021, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190, ч.2 ст.364, ч.2 ст.364-1, ч.1 ст.209, ч.ч. 3, 4 ст.358, ч.3 ст.365-2 КК України, по факту шахрайського заволодіння чужим майном, а саме земельними ділянками на території м. Умань.

Слідчий зазначає, що досудовим розслідуванням кримінального провадження №12021250000000761 від 23.06.2021, було встановлено, що група невстановлених осіб, діючи умисно за попередньою змовою із службовими особами ІНФОРМАЦІЯ_3 та службовими особами ІНФОРМАЦІЯ_2 , шахрайським шляхом з корисливих мотивів та в інтересах третіх осіб, не маючи ніяких правових підстав та законних повноважень, без відповідних рішень ІНФОРМАЦІЯ_2 на надання дозволу на розробку та виготовлення технічної документації із землеустрою, використовуючи завідомо підроблені бланки державних актів на право приватної власності на землю, які були видані та оформленні на підставних осіб, здійснили через кадастрових реєстраторів ІНФОРМАЦІЯ_4 в Державному земельному кадастрі, державну реєстрацію земельних ділянок, що розташовані на території м. Умань, та державних реєстраторів здійснили державну реєстрацію права на майно, які в подальшою реалізували за грошові кошти на користь іноземних громадян, чим здійснили вибуття нерухомого майна, яке перебувало в комунальній власності ІНФОРМАЦІЯ_2 , спричинивши особливо тяжкі наслідки.

01.08.2023 кримінальне провадження за №12021250000000761 від 23.06.2021, закрито на підставі п.2 ч.1 ст.284 КПК України.

За період здійснення досудового розслідування кримінального провадження за №12021250000000761 від 23.06.2021, було проведено велику кількість слідчих та процесуальних дій, проведено виконання заходів забезпечення кримінального провадження, та прийнятих процесуальних рішень, тому вказані документи, які знаходяться у закритому кримінальному проваджені №12021250000000761, містять на собі сліди вчинених кримінальних правопорушень, що розслідуються по фактах незаконного виведення землі із комунальної власності громади м. Умань у кримінальному провадженні №12023250000000225 від 20.06.2023, тому можуть бути використанні як доказ у даному кримінальному провадженні та допоможуть встановити об`єктивну істину у провадженні.

СУ ГУНП в Черкаській області, являється структурним підрозділом ІНФОРМАЦІЯ_5 (ЄДРПОУ № НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_2 , у володінні якого і знаходяться матеріали вказаного закритого кримінального провадження.

Також, на даний час, виникла необхідність у проведенні ряду експертиз, з підтвердження справжності підписів, внесення змін до офіційних документів, оскільки мають явні ознаки підроблення, тому необхідно вилучити матеріали вказаного кримінального провадження в оригіналах.

Слідчий вказує, що беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що в матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, вищевказані документи, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у провадженні і впливають на повноту, об`єктивність і всебічність досудового розслідування, а також те, що іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів є неможливим, необхідно отримати тимчасовий доступ до оригіналів цих документів, з можливістю їх вилучення, з метою проведення почеркознавчих, технічних експертиз документів, з метою перевірки справжності належності підписів, та внесення змін до офіційних документі на предмет їх підроблення, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_6 , яке являється структурним підрозділом ІНФОРМАЦІЯ_5 (ЄДРПОУ № НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_2 .

В судове засідання слідчий та прокурор не з`явилися. Слідчий ОСОБА_3 подав до суду заяву про розгляд клопотання за його відсутності та без фіксації судового розгляду технічними засобами. Разом з цим, просив задовольнити подане клопотання на підставі наведеного обґрунтування та з урахуванням доданих доказів.

На підставі ч.2 ст.163 КПК України, враховуючи клопотання слідчого, судове засідання проводилося без участі представника ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Положеннями ч.4 ст.107 КПК України визначено, що у разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

За вказаних обставин, слідчий суддя повважав за можливе розгляд клопотання проводити у відсутність учасників справи та без фіксування судового процесу за допомогою технічних засобів.

Дослідивши клопотання слідчого та долучені до нього матеріали, слідчий суддя дійшов до наступних висновків.

За змістом ст.131 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів є заходами забезпечення кримінального провадження і застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Згідно з вимогами ст.132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, дізнавач, прокурор не доведе, що:

1) існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження;

2) потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, дізнавача, прокурора;

3) може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, дізнавач, прокурор звертається із клопотанням.

Відповідно до положень ст.159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Згідно з п.4 та п.8 ч.1 ст.162 КПК України визначено, що до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належать конфіденційна інформація, в тому числі така, що містить комерційну таємницю; персональні дані особи, що знаходяться у її особистому володінні або в базі персональних даних, яка знаходиться у володільця персональних даних.

Відповідно до положень ч.5, ч.6 ст.163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи:

1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи;

2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні;

3) не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Частиною 7 статті 163 КПК України визначено, що слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей, документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей та документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Положеннями статті 91 КПК України визначено, що у кримінальному провадженні підлягають доказуванню, зокрема 1) подія кримінального правопорушення (час, місце, спосіб та інші обставини вчинення кримінального правопорушення); 3) вид і розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, а також розмір процесуальних витрат; 6) обставини, які підтверджують, що гроші, цінності та інше майно, одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та/або є доходами від такого майна, або є предметом кримінального правопорушення.

Доказування полягає у збиранні, перевірці та оцінці доказів з метою встановлення обставин, що мають значення для кримінального провадження.

Згідно з вимогами ч.1 ст.92 КПК України, обовязокдоказування обставин, передбачених статтею 91 цього Кодексу, за винятком випадків, передбачених частиною другою цієї статті, покладається на слідчого, прокурора та, в установлених цим Кодексом випадках - на потерпілого.

Сторона обвинувачення здійснює збирання доказів, відповідно до ч.2 ст.93 КПК України, шляхом проведення слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій, витребування та отримання від органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, службових та фізичних осіб речей, документів, відомостей, висновків експертів, висновків ревізій та актів перевірок, проведення інших процесуальних дій, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до положень ст.84 КПК України, доказами в кримінальному провадженні є фактичні дані, отримані у передбаченому цим Кодексом порядку, на підставі яких слідчий, прокурор, слідчий суддя і суд встановлюють наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню.

Процесуальними джерелами доказів є показання, речові докази, документи, висновки експертів.

Норми ст.98 КПК України передбачають, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення

Документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в частині першій цієї статті.

У відповідності до положень ст.99 КПК України, документом є спеціально створений з метою збереження інформації матеріальний об`єкт, який містить зафіксовані за допомогою письмових знаків, звуку, зображення тощо відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Сторона кримінального провадження, потерпілий, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, зобов`язані надати суду оригінал документа. Оригіналом документа є сам документ, а оригіналом електронного документа - його відображення, якому надається таке ж значення, як документу.

Згідно з ч.2 ст.100 КПК України, речовий доказ або документ, наданий на підставі судового рішення, зберігається у сторони кримінального провадження, якій він наданий.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчим суддею встановлено, що слідчими СУ ГУНП в Черкаській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12023250000000225, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 20.06.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.3 ст.365-2 КК України, що підтверджується витягом з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Аналіз доданих до клопотання документів, дають достатньо підстав вважати, що відбулися події, які підпадають під ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.3 ст.365-2 КК України

За таких обставин, враховуючи вищевикладене, на думку слідчого судді, документи кримінального провадження №12021250000000761 від 23.06.2021, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 та до яких слідчий просить надати тимчасовий доступ, мають суттєвезначення длявстановлення обставинта подіївчинення кримінальногоправопорушення уданому кримінальномупровадженні, можуть бути використані в якості доказів, можуть підтвердити або спростувати обставини, що є предметом досудового розслідування.

Враховуючи те, що на теперішній час вищевказані документи неможливо отримати іншим способом, слідчий суддя вважає, що в даному випадку потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання, про який ідеться в клопотанні, а тому клопотання слідчого, про тимчасовий доступ до документів, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_7 (ЄДРПОУ № НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_2 , підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 21, 84, 91, 92, 98, 99, 100, 131, 132, 159, 162-164, 309 КПК України, слідчий суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_3 , погодженого прокурором відділу Черкаської обласної прокуратури ОСОБА_4 по кримінальному провадженню №12023250000000225, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 20.06.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.3 ст.365-2 КК України, про тимчасовий доступ до речей і документів задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому СУ ГУ НП в Черкаській області ОСОБА_3 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУ НП в Черкаській області ОСОБА_5 на тимчасовий доступ до документів, що знаходяться у володінні ІНФОРМАЦІЯ_8 (юридична адреса: АДРЕСА_3 ), з можливістю їх вилучення, а саме:

-Рапорт від 21.06.2017 на 2 арк.;

-Відповідь №572/115-17 від 12.05.2017 на 1 арк.;

-Технічна документація ПП « ОСОБА_6 » на 13 арк.;

-Лист від 22.05.2017 на 1 арк.;

-Лист від 01.06.2017 на 1 арк.;

-Витяг із рішення №368 на 1 арк.;

-Архівний витяг від 25.05.2017 на 1 арк.;

-Витяг із публічної кадастрової карти на 3 арк.;

-Інформаційна довідка з ЄДР на 3 арк.;

-Лист від 02.06.2017 на 1 арк.;

-Витяг із рішення №368 на 1 арк.;

-Лист від 14.06.2017 на 1 арк.;

-Рішення №6.30-3/7 від 25.12.2015 на 1 арк.;

-Протокол №4 від 04.09.1998 на 1 арк.;

-Протокол №25 від 10.11.2015 на 1 арк.;

-Витяг із ДЗК від 12.06.2017 на 6 арк.;

-Витяг із ДЗК від 15.06.2017 на 3 арк.;

-Заява від імені ОСОБА_7 на 2 арк.;

-Витяг із ДЗК від 10.04.2017 на 5 арк.;

-Інформаційна довідка з ЄДР на 3 арк.;

-Заява від імені ОСОБА_7 та додатки на 25 арк.;

-Відповідь №35 від 09.08.2017 на 1 арк.;

-Архівна справа №772 на 311 арк.;

-Архівна справа №768 на 193 арк.;

-Лист від 25.09.2017 на 1 арк.;

-Акт про пошкодження від 25.09.2017 на 1 арк.;

-Протокол засідання у сфері регулювання земельних відносин від 08.08.2017 та додатки на 15 арк.;

-Ухвала суду від 29.09.2017 про накладення арешту на майно на 2 арк.;

-Протокол огляду предмету від 30.10.2017 на 14 арк.;

-Ухвала суду від 30.11.2017 про накладення арешту на майно на 2 арк.;

-Посадова інструкція ОСОБА_8 від 02.07.2014 на 4 арк.;

-Розпорядження №45 рк від 29.01.2018 на 1 арк.;

-Наказ №295/5 від 02.03.2015 та Порядок виконання архівними установами запитів юридичних та фізичних осіб на підставі архівних документів та оформлення архівних довідок (копій, витягів) на 7 арк.;

-Витяг із Державного реєстру прав на 1 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку, що розташована за адресою: АДРЕСА_4 на 28 арк.;

-Договір купівлі-продажу земельної ділянки №737 від 13.07.2017 та нотаріальна справа на 52 арк.;

-Договір дарування земельної ділянки №783 від 19.07.2017 та нотаріальна справа на 53 арк.;

-Відповідь ПП « ОСОБА_6 » від 14.11.2018 на 3 арк.;

-Технічна документація із землеустрою ПП « ОСОБА_9 » на ОСОБА_10 на 10 арк.;

-Договір дарування №2132 від 19.04.2017 на 18 арк.;

-Договір купівлі-продажу №739 від 23.03.2018 та нотаріальна справа на 39 арк.;

-Договір купівлі-продажу №743 від 23.04.2016 та нотаріальна справа на 32 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2276 від 23.08.2018 та нотаріальна справа на 42 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2169 від 09.08.2018 та нотаріальна справа на 37 арк.;

-Договір купівлі-продажу №515 від 03.03.2018 та нотаріальна справа на 11 арк.;

-Договір купівлі-продажу №516 від 03.03.2018 та нотаріальна справа на 10 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1071 від 26.10.2016 та нотаріальна справа на 25 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1074 від 26.10.2016 та нотаріальна справа на 25 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 03.12.2018 на 11 арк.;

-Ухвали суду від 07.12.2018 та 10.12.2018 на 22 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 08.01.2019 на 3 арк.;

-Компакт-диск із роздруківками з`єднань ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 »;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 08.01.2019 на 2 арк.;

-Компакт-диск із роздруківками з`єднань ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 »;

-експериментальні зразки підписів ОСОБА_11 на 4 арк.;

-Відповідь №10-23-0.2-105/2-19 від 09.01.2019 на 48 арк.;

-Відповідь №12 від 27.12.2018 на 3 арк.

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 09.01.2019 на 4 арк.;

-Ухвали суду від 23.01.2019 про накладення арешту на майно на 9 арк.;

-Ухвали суду від 22.01.2019 на 6 арк.;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 18.01.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №99/18/02-2019 від 21.01.2019 та компакт-диск із аналізом на 1 арк.;

-Витяг з Державного реєстру прав від 25.01.2019 на 3 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 30.01.2019 на 1 арк.;

-Ухвала суду від 31.01.2019 на 3 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 22.02.2019 на 3 арк.;

-Компакт-диск із роздруківками з`єднань ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 »;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 12.01.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №259/18/02-2019 від 14.02.2019 та компакт-диск із аналізом на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1398 від 15.04.2013 та нотаріальна справа на 58 арк.;

-Договір купівлі-продажу №324 від 08.02.2017 та нотаріальна справа на 45 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3954 від 25.11.2015 та нотаріальна справа на 50 арк.;

-Договір купівлі-продажу №323 від 08.02.2017 та нотаріальна справа на 55 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1213 від 03.07.2018 та нотаріальна справа на 47 арк.;

-Заяви від імені ОСОБА_12 на 3 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3409 від 15.12.2017 та нотаріальна справа на 36 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3157 від 20.11.2017 та нотаріальна справа на 45 арк.;

-Договір купівлі-продажу №360 від 14.02.2017 та нотаріальна справа на 24 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3180 від 21.11.2017 та нотаріальна справа на 51 арк.;

-Довіреність, видаткові накладні, відомості про отримання бланків державних актів, які були вилучено в ІНФОРМАЦІЯ_11 на 10 арк.;

-ІНФОРМАЦІЯ_12 справа №1335, за період 15.06.2006 по 04.10.2006 на 272 арк.;

-Архівна справа №1460, за період 30.03.2007 по 16.05.2007 на 196 арк.;

-Архівна справа №445 від 08.12.1994, рішення з 451 по 480 на 245 арк.;

-Архівна справа №676 від 22.04.1999, рішення з 184-208 на 334 арк.;

-Архівна справа №548 від 13.02.1997, рішення з 43-73 на 210 арк.;

-Архівна справа №675 від 08.04.1999, рішення з 163-183 на 343 арк.;

-Архівна справа №915, за період 19.06.2002 по 16.10.2002 на 220 арк.;

-Архівна справа №913, за період 14.01.2002 по 27.03.2002 на 301 арк.;

-Журнали вхідної документації з земельних питань, за період часу: 2006-2008, 2011, 2018 роки в кількості 8 журналів;

-Рішення ІНФОРМАЦІЯ_2 №4.12-4/5 від 15.09.2006 на 9 арк.;

-Рішення ІНФОРМАЦІЯ_2 №4.50-47/7 від 11.04.2018 на 3 арк.;

-Рішення ІНФОРМАЦІЯ_2 №3.25-10/6 від 09.09.2011 на 3 арк.;

-Документація із вільними зразками підпису ОСОБА_13 на 54 арк.;

-Документація із вільними зразками підпису ОСОБА_14 на 26 арк.;

-П`ять аркушів паперу із відтисками гербової печатки ІНФОРМАЦІЯ_13 ;

-Акт приймання-передачі від 01.02.2000 на 1 арк.;

-Акт приймання-передачі від 04.04.2000 на 1 арк.;

-Розпорядження №50р від 19.03.2018 на 1 арк.;

-Жорсткий диск №0310J1KRA00367;

-Жорсткий диск №WCAMA2199567;

-Жорсткий диск №WCC2ECY6XARU;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 26.02.2019 на 1 арк.;

-Відповідь від 28.02.2019 та компакт-диск із аналізом на 1 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 1 арк.;

-Рішення ІНФОРМАЦІЯ_2 №2.9-17/5 від 18.04.2007 на 21 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 4 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:004:0178 на 13 арк.;

-Обмінні документи земельних ділянок на 10 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:002:0430 на 13 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 2 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:002:0720 на 16 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 2 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:001:0373 на 45 арк.;

-Обмінні документи земельних ділянок на 14 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0716 на 18 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 2 арк.;

-Технічна документація із землеустрою ОСОБА_15 на 11 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 2 арк.;

-Технічна документація із землеустрою ОСОБА_16 на 11 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 1 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 2 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:001:0686 на 54 арк.;

-Обмінні документи земельних ділянок на 7 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:004:0486 на 14 арк.;

-Обмінні документи земельних ділянок на 4 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:004:0880 на 15 арк.;

-Обмінні документи земельних ділянок на 8 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:004:0414 на 20 арк.;

-Обмінні документи земельних ділянок на 22 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0377 на 17 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки на 2 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0971 на 39 арк.;

-Обмінні документи земельних ділянок на 6 арк.;

-Обмінний документ земельної ділянки за кадастровим номером 7110800000:02:005:0532 на 2 арк.;

-Технічна документація із землеустрою земельної ділянки за кадастровим номером 7110800000:05:002:0750 в електронному варіанті на оптичному носію інформації;

-Оригінали державних актів за наступними серіями: ЯЗ №049697, ЯЗ №198689, ЯЗ №044896, ЯЖ №116554, ЧР №004862, ЧР №004859, ЯЗ №044939, ЯЗ №045002, ЯЗ №049798, ЯЗ №044970, ЯЗ №044882, ЯЗ №044876, ЯЗ №044876, III ЧР №014372, III ЧР №038824, III ЧР №003783, III ЧР №003830, III ЧР №003667, III ЧР №003776, III ЧР №003803, III ЧР №022054, III ЧР №022053, III ЧР №029981, III ЧР №022075, III ЧР №022076, III НОМЕР_2 , III НОМЕР_3 , III НОМЕР_4 , III НОМЕР_5 , III НОМЕР_6 , III ЧР №029914, II ЧР №029909, I ЧР №015528, II ЧР №029942, III ЧР №003792, III ЧР №003806, III НОМЕР_7 , III ЧР №022186, III НОМЕР_8 , III ЧР №022054, ЧР від 31.05.2000, ЧР від 17.05.2000, ЧР від 19.05.2000, ЧР від 01.06.2000, ЧР від 16.03.2000, ЧР від 27.03.2000 виданий ОСОБА_17 , ЧР від 27.03.2000 виданий ОСОБА_18 , ЧР від 31.03.2000 виданий ОСОБА_19 , ЧР від 31.03.2000 виданий ОСОБА_20 , ЧР від 12.04.2000, всього 50 актів;

-Книга реєстрації державних актів на право приватної власності на землю в електронному варіанті на оптичному носію інформації компакт-диск;

-Ухвала суду від 03.04.2019 про накладення арешту на майно на 2 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_21 на 1 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_22 на 1 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_23 на 1 арк.;

-Повідомлення ОСОБА_21 від 13.04.2019 на 2 арк.;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 12.04.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №785/18/01-2019 від 19.04.2019 та компакт-диск із аналізом на 1 арк.;

-Відповідь №10-28-689/2-19 від 16.05.2019 на 2 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:002:0704 на 14 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:1014 на 9 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:1085 на 5 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0139 на 30 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0532 на 11 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0268 на 32 арк.;

-Реєстраційна справа ПП « ОСОБА_24 » на 19 арк.;

-Реєстраційна справа ГтД « ІНФОРМАЦІЯ_14 » на 18 арк.;

-Ухвали суду від 27.05.2019 про накладення арешту на майно на 6 арк.;

-Відповідь №57 від 18.06.2019 на 25 арк.;

-Відповідь №б/н від 27.05.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №0-28-0.714/2-19 від 21.05.2019 на 1 арк.;

-Відповідь від ФОП ОСОБА_25 від 13.05.2019 на 1 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 30.05.2019 на 10 арк.;

-Ухвали суду від 04.06.2019 та 05.06.2019 на 26 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів в ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » від 26.06.2019 та компакт-диск на 4 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів в ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » від 04.07.2019 та компакт-диск на 3 арк.;

-Договір купівлі-продажу №959 від 03.04.2017 та нотаріальна справа на 21 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3414 від 05.10.2018 та нотаріальна справа на 71 арк.;

-Договір дарування №4347 від 21.12.2016 та нотаріальна справа на 29 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1592 від 06.06.2017 та нотаріальна справа на 45 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1585 від 06.06.2017 та нотаріальна справа на 49 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1584 від 06.06.2017 та нотаріальна справа на 38 арк.;

-Договір дарування №611 від 19.06.2017 та нотаріальна справа на 21 арк.;

-Договір купівлі-продажу №448 від 24.02.2017 та нотаріальна справа на 43 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3472 від 26.12.2017 та нотаріальна справа на 61 арк.;

-Договір купівлі-продажу №818 від 20.03.2019 та нотаріальна справа на 40 арк.;

-Договір купівлі-продажу №71 від 11.01.2018 та нотаріальна справа на 38 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2446 від 22.12.2016 та нотаріальна справа на 37 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2709 від 07.10.2015 та нотаріальна справа на 42 арк.;

-Договір іпотеки №1626 від 27.06.2017 та нотаріальна справа на 47 арк.;

-Договір позики №1625 від 27.06.2017 та нотаріальна справа на 15 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1258 від 18.05.2017 та нотаріальна справа на 42 арк.;

-Договір купівлі-продажу №723 від 31.03.2017 та нотаріальна справа на 59 арк.;

-Договір купівлі-продажу №894 від 22.09.2016 та нотаріальна справа на 39 арк.;

-Договір купівлі-продажу №22 від 10.01.2018 та нотаріальна справа на 46 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1228 від 12.06.2017 та нотаріальна справа на 55 арк.;

-Акт приймання-передачі від 06.06.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №10-23-0.2-4220/2-19 від 13.06.2019 ІНФОРМАЦІЯ_15 та інформація в електронному вигляді, яка записана на компакт-диск на 38 арк.;

-Відповідь №1888/40-28 від 27.06.2019 на 143 арк.;

-Реєстраційна справа ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » на 52 арк.;

-Реєстраційна справа ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » на 14 арк.;

-Реєстраційна справа ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » на 30 арк.;

-Договір купівлі-продажу №44 від 07.09.2017 та нотаріальна справа на 46 арк.;

-Договір про внесення змін і доповнень до договору купівлі-продажу №61 від 14.05.2018 на 8 арк.;

-Відповідь №01/01-20/5152/01/01-20 від 23.07.2019 на 3 арк.;

-Відповідь №10-28-0.21-1890/20-19 від 29.07.2019 та компакт-диск на 8 арк.;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 08.07.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №1301/18/01-2019 від 10.07.2019, аналіз та компакт-диск на 2 арк.;

-Відповідь №15-09/381 від 17.07.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №378 від 24.07.2019 та компакт-диск на 2 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_26 на 1 арк.;

-Протокол за результатами проведення НСРД, за №1080/24/68 від 10.05.2019 на 12 арк.;

-Оптичний носій інформації (диск) інв. №360 від 15.03.2019;

-Протокол за результатами проведення НСРД, за №1079/24/68 від 10.05.2019 на 10 арк.;

-Оптичний носій інформації (диск) інв. №359 від 15.03.2019;

-Протокол за результатами проведення НСРД, за №1145/24/68 від 16.05.2019 на 9 арк.;

-Оптичний носій інформації (карта пам`яті) інв. №345;

-Протокол за результатами проведення НСРД, за №1326/24/68 від 31.05.2019 на 8 арк.;

-Оптичний носій інформації (карта пам`яті) інв. №341;

-Відповідь №21 від 31.07.2019 на 3 арк.;

-Відповідь №10-23-0.2-250-73/103-19 від 15.08.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №10-23-0.2-6127/2-19 від 23.08.2019 на 3 арк.;

-Договір купівлі продажу №3-2301 від 13.12.2013 на 2 арк.;

-Державний акт серії 010677900775 на 1 арк.;

-Договір купівлі продажу №2-1058 від 14.06.2017 на 2 арк.;

-Лист №1401/01-16 від 13.08.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №958 від 12.09.2019 на 5 арк.;

-Відповідь №2489/40-40 від 21.08.2019 на 3арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 28.08.2019 на 1 арк.;

-Ухвала суду від 03.09.2019 на 2 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів в ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » від 01.10.2019 та компакт-диск на 3 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів в ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » від 02.10.2019 та компакт-диск на 3 арк.;

-Пенсійна справа на ОСОБА_27 на 3 арк.;

-Електронні фотокопії цивільних справ за №705/1117/17 та №705/4041/17, які записані на оптичний носій інформації компакт-диск;

-Шість пенсійних справ на громадян ОСОБА_28 на 86 арк., ОСОБА_29 на 29 арк., ОСОБА_30 на 89 арк., ОСОБА_31 на 47 арк., ОСОБА_32 на 52 арк., ОСОБА_33 на 156 арк.;

-Відповідь №10-23-0.2-7244/2-19 від 08.10.2019 на 4 арк.;

-Запит ІНФОРМАЦІЯ_20 від 01.10.2019 на 2 арк.;

-Відповідь №01/01-20/8111 від 31.10.2019 на 1 арк.;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 07.10.2019 на 1 арк.;

-Відповідь №1924/18/01-2019 від 09.10.2019 та компакт-диск із аналізом на 1 арк.;

-Відповідь №2918/12/7/02-2019 від 05.11.2019 на 20 арк.;

-Пенсійна справа на громадянина ОСОБА_34 на 5 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 28.10.2019 на 5 арк.;

-Ухвала суду від 11.11.2019 на 3 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 02.12.2019 на 2 арк.;

-Документація яка вилучена в ІНФОРМАЦІЯ_21 на 110 арк.;

-Матеріали претензійно-позовної роботи по земельній ділянці за кадастровим номером 7110800000:02:005:0971 на 7 арк.;

-Заява від імені ОСОБА_35 від 13.02.2018 на 1 арк.;

-Книга заяв суб`єктів, яким надаються адміністративні послуги в електронному вигляді на оптичному носію інформації компакт-диск;

-Журнали реєстрації запитів юридичних та фізичних осіб, №04-12, №04-11, №04-10, №01-22 в кількості п`яти журналів;

-Журнали звернень громадян виконавчого комітету №04-10, 04-11, №04-10 в кількості одного журналу;

-Містобудівна документація яка вилучена в ІНФОРМАЦІЯ_22 на 141 арк.;

-Документація, щодо відкритих та закритих рахунків, відомості, щодо працевлаштування на ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 », ОСОБА_36 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 », ОСОБА_28 , ОСОБА_37 , яка вилучена в ІНФОРМАЦІЯ_23 на 48 арк.;

-Запит ІНФОРМАЦІЯ_15 від 28.10.2019 на 2 арк.;

-Відповідь 10-23-0.23-8205/2-19 від 19.11.2019 на 1 арк.;

-Запит ІНФОРМАЦІЯ_15 від 28.10.2019 на 2 арк.;

-Відповідь 10-23-0.23-8200/2-19 від 19.11.2019 на 4 арк.;

-Запит ІНФОРМАЦІЯ_15 від 28.10.2019 на 2 арк.;

-Відповідь №10-23-0.23-8197/2-19 від 19.11.2019 на 6 арк.;

-Відповідь №3343/47-48 від 19.11.2019 на 98 арк.;

-Лист №22-28-0.3-5462/15-16 від 30.08.2016 на 1 арк.

-Відповідь №1020 від 27.11.2019 на 1 арк.;

-Довіреність №38 від 23.09.2009 на 1 арк.;

-Накладна №1 від 23.09.2009 на 1 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0532 на 12 арк.;

-Технічна документація із землеустрою Бік Натан на 16 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:005:1085 на 24 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0139 на 23 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0856 на 18 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:1099 на 10 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:002:0704 на 9 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:002:0714 на 26 арк.;

-Технічна документація ФОП « ОСОБА_38 » на 17 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:004:0808 на 25 арк.;

-Технічна документація з землеустрою ФОП « ОСОБА_39 » на 22 арк.;

-Технічна документація ФОП « ОСОБА_40 » на 11 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:006:1745 на 8 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:05:004:0889 на 25 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0982 на 33 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7124387500:03:000:1482 на 25 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:1014 на 12 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0971 на 19 арк.;

-Поземельна книга на земельну ділянку за кадастровим номером 7110800000:02:005:0532 на 25 арк.;

-Технічна документація розробника ПП « ОСОБА_9 » на 64 арк.;

-Документація із вільними зразками підписів ОСОБА_41 на 8 арк.;

-Документація із вільними зразками підписів ОСОБА_42 на 6 арк.;

-Документація із вільними зразками почерку та підписів ОСОБА_43 на 8 арк.;

-Документація із вільними зразками почерку та підписів ОСОБА_44 на 8 арк.;

-Відповідь №3343/47-48 від 19.11.2019 на 99 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_45 на 1 арк.;

-Зразки підписів ОСОБА_46 на 3 арк.;

-Копія паспорта ОСОБА_47 на 1 арк.;

-Копія трудового договору №б/н від 01.10.2014 на 2 арк.;

-Копія заяви від 30.09.2014 на 1 арк.;

-Копія вимоги №35571/23-00-23-018 від 05.12.2017 на 1 арк.;

-Зразки підписів ОСОБА_48 на 3 арк.;

-Рахунок-договір №б/н від 02.07.2018 на 1 арк.;

-Копія договору про спільну діяльність від 01.03.2018 на 2 арк.;

-Копія договору про спільну діяльність від 01.05.2019 на 2 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 26.11.2019 на 1 арк.;

-Ухвала суду від 03.12.2019 на 2 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 26.12.2019 на 3 арк.;

-Роздруківки з`єднань, які були вилучено в ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » та компакт-диск на 4 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 26.12.2019 на 3 арк.;

-Роздруківки з`єднань, які були вилучено в ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » та компакт-диск на 3 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 26.12.2019 на 3 арк.;

-Роздруківки з`єднань, які були вилучено в ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » та компакт-диск на 3 арк.;

-Відповідь №10-23-0.7-8944/2-19 від 13.12.2019 на 25 арк.;

-Відповідь №01/01-20/10643/01 від 23.01.2019 на 2 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_45 на 1 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_36 на 1 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_44 на 1 арк.;

-Заява ОСОБА_49 від 23.12.2019 на 1 арк.;

-Заява ОСОБА_36 від 26.12.2019 на 1 арк.;

-Оригінали державних актів серіями: ЧР №002239, ЯЗ №188720, ЯГ №533045, III-ЧР №003825, всього 4 акти;

-Реєстраційна справа ПП « ОСОБА_50 » на 54 арк.;

-Реєстраційна справа ФОП « ОСОБА_51 » на 11 арк.;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 03.01.2020 на 1 арк.;

-Відповідь №36/18/01-2019 від 13.01.2020 та компакт-диск із результатами аналізу на 1 арк.;

-Відповідь №10-59-2399 від 06.02.2020 на 15 арк.;

-Документація, із зразками підписів ОСОБА_52 , яка була вилучена у ІНФОРМАЦІЯ_24 на 10 арк.;

-Відповідь від 11.02.2020 на 1 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_49 на 1 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_45 на 1 арк.;

-Корінець повістки ОСОБА_53 на 1 арк.;

-Відповідь №10-28-0.21-1001/2-20 від 03.02.2020 на 3 арк.;

-Відповідь №10-23-0.7-985/2-20 від 05.02.2020 на 6 арк.;

-Договір про співробітництво №4/01/13 від 20.012013 на 1 арк.;

-Реєстраційна справа ФОП « ОСОБА_36 » 13 арк.;

-Реєстраційна справа ФОП « ОСОБА_54 » 10 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером №7110800000:02:005:0980 на 4 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером №7110800000:05:004:0885 на 4 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером №7110800000:05:004:0889 на 4 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером №7124387500:03:000:1482 на74 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером №7110800000:02:005:0981 на 4 арк.;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку за кадастровим номером №7110800000:02:005:0982 на 4 арк.;

-Архівна документація ІНФОРМАЦІЯ_2 , щодо звернення заявників із заявами на отримання архівних Витягів із рішень ІНФОРМАЦІЯ_2 №368 від 10.08.2000, №452 від 28.09.2000 на 44 арк.;

-Лист УМР від 20.02.2020 на 1 арк.;

-Акт знищення за договором №77/17 від 21.06.2017, а саме: №1-№14, акт №1 від 25.10.2011, акт №2 від 27.03.2012, акт №1 від 14.11.2015, акт №1 від 24.11.2017, всього на 354 арк.;

-Книга обліку оприбуткування й витрачання бланків державних актів від 01.01.2010 на 103 арк.;

-Книга обліку оприбуткування й витрачання бланків державних актів від 01.01.2010 на 40 арк.;

-Книга обліку оприбуткування й витрачання бланків державних актів за березень 2011 на 88 арк.;

-Журнал обліку, видачі бланків державних актів 1993 рік на 93 арк.;

-Прибутково-видаткова книга з обліку бланків суворої звітності за 2003 рік на 46 арк.;

-Журнал обліку оприбуткування й витрачання бланків з 01.09.2009 на 23 арк.;

-Журнал обліку оприбуткування й витрачання бланків державних актів з 09.01.2007 на 67 арк.;

-Прибутково-видаткова книга з обліку бланків суворої звітності за 2006 рік на 44 арк.;

-Прибутково-видаткова книга з обліку бланків суворої звітності за 2005 рік на 44 арк.;

-Електронний документ в кількості 6 файлів, щодо списання та знищення бланків державних актів, які передавалися керівникам районних відділів для знищення, електронна табличка бланків державних актів на оптичному носію інформації компакт-диск;

-Журнал реєстрації і довіреностей ІНФОРМАЦІЯ_15 з 27.11.2003 по 04.01.2007 на 54 арк.;

-Книга обліку довіреностей від 15.01.2008 по 04.01.2019 на 100 арк.;

-Документація, яка була вилучена в ІНФОРМАЦІЯ_2 на 14 арк.;

-Електронні файли із виготовленими Звітами про вартість нерухомого майна в кількості 135 папок на оптичному носію інформації компакт-диск;

-Технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_5 на 3 арк.;

-Технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_6 на 3 арк.;

-Технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_4 на 6 арк.;

-Технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_7 на 1 арк.;

-Технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_8 на 1 арк.;

-Технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_9 на 1 арк.;

-Технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_10 на 1 арк.;

-Довідка №98 від 10.01.2020 на 1 арк.;

-Технічний паспорт на об`єкт нерухомого майна, розташований за адресою: АДРЕСА_11 на 6 арк.;

-Договір №163 від 24.10.2019 на 2 арк.;

-Акт приймання-передачі від 28.10.2019 на 1 арк.;

-Специфікація до договору №46 від 14.03.2019 на 1 арк.;

-Договір №164 від 24.10.2019 на 2 арк.;

-Акт приймання-передачі від 28.10.2019 на 1 арк.;

-Договір №165 від 24.10.2019 на 2 арк.;

-Акт приймання-передачі від 28.10.2019 на 1 арк.;

-Наказ №12-19-ТН від 20.03.2019 на 1 арк.;

-Декларація про початок виконання будівельних робіт на 1 арк.;

-Договір про здійснення спільної діяльності від 01.03.2018 на 3 арк.;

-Рішення УМР №4.41-73/7 від 28.02.2020 на 1 арк.;

-Повідомлення про початок будівельних робіт від Віскі Шмуель на 1 арк.;

-Блокнот із рукописними написами ОСОБА_45 на 80 арк.;

-Аркуш паперу із рукописними написами;

-Рукописні написи виконані ОСОБА_55 на 6 арк.;

-Рукописні написи виконані ОСОБА_56 на 52 арк.;

-Рукописні написи виконані ОСОБА_57 на 14 арк.;

-Компакт-диск із виписками по розрахункових рахунках ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 »;

-Зразки почерку ОСОБА_58 на 3 арк.;

-Відповідь від 03.04.2020 на 20 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 24.03.2020 на 1 арк.;

-Ухвала суду від 26.03.2020 на 3 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 27.04.2019 на 2 арк.;

-Компакт-диск із роздруківками з`єднань ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 »;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 27.04.2019 на 2 арк.;

-Компакт-диск із роздруківками з`єднань ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 »;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 27.04.2019 на 2 арк.;

-Компакт-диск із роздруківками з`єднань ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_19 »;

-Візитка ПП « ОСОБА_59 » 1 шт.;

-Витяги із ДЗК про земельну ділянку на 65 арк.;

-Лист №5717/7-1-19 від 27.08.2014 на 1 арк.;

-Лист б/н від 25.10.2016 на 1 арк.;

-Лист б/н без дати на 1 арк.;

-Фотокопії особистої електронної пошти ОСОБА_43 та електронні документи, зберігаються на оптичному носію інформації компакт-диск;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 04.05.2020 на 1 арк.;

-Відповідь №1107/18/02-2020 від 12.05.2020 з результатами аналізу та компакт-диск на 1 арк.;

-Клопотання про надання дозволу на проведення НСРД від 27.02.2019 на 6 арк.;

-Відповідь №219/07 від 20.07.2020 на 2 арк.;

-Відповідь №10-23-0.2-5967/2-20 від 21.08.2020 на 11 арк.;

-Особова справа на ОСОБА_14 на 14 арк.;

-Реєстраційна справа №1604962271108 на 12 арк.;

-Договір купівлі-продажу №72 від 09.01.2019 та нотаріальна справа на 61 арк.

-Зразки підписів та почерку ОСОБА_60 на 15 арк.;

-Заява від 28.08.2020 на 2 арк.;

-Особова справа на ОСОБА_61 на 20 арк.;

-Ордер і свідоцтво ОСОБА_62 та додатки на 5 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 07.10.2020 на 2 арк.;

-Ухвала суду від 15.10.2020 на 4 арк.;

-Ухвала суду від 20.10.2020 на 2 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 13.11.2020 на 2 арк.;

-Компакт-диск із інформацією з`єднань;

-Реєстраційна справа №1561174171108 на 5 арк.;

-Доручення на УОТЗ від 10.12.2020 на 1 арк.;

-Відповідь №61/18/02-2021 від 18.01.2021 на 2 арк.;

-Відповідь №02-15/418 від 10.11.2020 на 4 арк.;

-Відповідь №02-15/357 від 28.10.2020 на 12 арк.;

-Відповідь №23-0.211-187/115-20 від 12.11.2020 на 7 арк.;

-Реєстраційна справа ФГ « ОСОБА_63 » на 12 арк.;

-Особова справа на ОСОБА_64 на 14 арк.;

-Документи із рукописними написами ОСОБА_65 на 4 арк.;

-Доручення на УОТЗ від 10.12.2020 на 1 арк.;

-Відповідь від 18.01.2021 на 2 арк.;

-Заява від імені ОСОБА_66 на 1 арк.;

-Заява про вчинене кримінальне правопорушення за №1980/01/01-35 від 27.02.2021 на 2 арк.;

-Податкова документація, яка вилучена в ІНФОРМАЦІЯ_23 ОСОБА_67 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 », ФГ « ОСОБА_63 » на 3 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 16.02.2021 на 1 арк.;

-Ухвала суду від 02.03.2021 на 2 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 31.03.2021 на 2 арк.;

-Компакт-диск із інформацією з`єднань;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 31.03.2021 на 2 арк.;

-Компакт-диск із інформацією з`єднань;

-Юридична справа ФГ « ОСОБА_63 » вилучена в АТ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » на 38 арк.;

-Юридична справа ОСОБА_68 , вилучена в АТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » на 6 арк.;

-Відповідь за №23.0.211-67/115-21від 07.04.2021 на 23 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3157 від 01.11.2018 на 41 арк.;

-Особова справа на ОСОБА_69 на 5 арк.;

-Відповідь №01/01-29/4096/01/01-20/3904 від 23.04.2021 на 4 арк.;

-Відповідь №01/01-21/4095/01/01-20/4123 від 29.04.2021 на 10 арк.;

-Відповідь №01/01/4097/01/01-20/4292 від 06.05.2021 на 5 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 12.04.2021 на 1 арк.;

-Реєстраційні справи на земельні ділянки, за адресами: АДРЕСА_12 , АДРЕСА_13 на 176 арк.;

-Ухвала суду від 16.04.2021 на 2 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 17.05.2021 на 2 арк.;

-Компакт-диск із інформацією з`єднань;

-Договір купівлі-продажу №3175 від 08.10.2019 на 2 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1366 від 20.05.2020 на 2 арк.;

-Допит свідка ОСОБА_70 від 30.04.2021 на 10 арк.;

-Протоколи проведення для впізнання свідку ОСОБА_71 від 30.04.2021 на 2 арк.;

-Постанова про визнання речових доказів від 05.05.2021 на 1 арк.;

-Заява від імені ОСОБА_72 від 30.04.2021 та додатки на 34 арк.

-Зразки почерку та підпису ОСОБА_73 на 5 арк.;

-Заява від імені ОСОБА_74 із зразками підписів та почерку на 5 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 18.05.2021 на 3 арк.;

-Ухвала суду від 24.05.2021 на 2 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис від 23.06.2021 на 2 арк.;

-Компакт-диск із інформацією з`єднань;

-Ухвала суду про накладення арешту на майно на 3 арк.;

-Реєстраційні справи на земельні ділянки, що знаходяться за адресами: АДРЕСА_12 , АДРЕСА_14 , АДРЕСА_15 , АДРЕСА_16 на 35 арк.;

-Корінець повісток ОСОБА_75 , ОСОБА_67 , ОСОБА_65 на 4 арк.;

-Відповідь №53 від 24.06.2021 на

-Супровідна від 22.06.2021 на 1 арк.;

-Протокол за результатами проведення НСРД №2789/24/66-2021 від 14.06.2021 на 10 арк.;

-Оптичний носій інформації карта пам`яті №183т 8 шт.;

-Протокол за результатами проведення НСРД №14/1268 від 01.06.2021 на 3 арк.;

-Оптичний носій інформації компакт-диск №14/5196т 1 шт.;

-Доручення про проведення НСРД від 12.04.2021 на 1 арк.;

-Клопотання про проведення НСРД від 18.03.2021 на 4 арк.;

-Заява від 05.07.2021 на 1 арк.;

-Договір дарування №1794 від 01.07.2020 та нотаріальна справа на 2 арк.;

-Договір дарування №312 від 27.01.2017 та нотаріальна справа на 2 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2321 від 22.07.2016 на 43 арк.;

-Копія паспорта на ОСОБА_76 на 3 арк.;

-Копія паспорта на ОСОБА_77 та коду на 2 арк.;

-Копія акту №2 від 02.03.2020 на 3 арк.;

-Договір дарування №312 від 27.01.2017 та нотаріальна справа на 41 арк.;

-Договір дарування №309 від 27.01.2017 та нотаріальна справа на 43 арк.;

-Договір дарування №321 від 27.01.2017 та нотаріальна справа на 56 арк.;

-Договір дарування №317 від 27.01.2017 та нотаріальна справа на 43 арк.;

-Реєстраційні справи на земельні ділянки, що розташовані за адресами: АДРЕСА_4 , АДРЕСА_17 , АДРЕСА_18 , АДРЕСА_19 , АДРЕСА_20 на 118 арк.;

-Приватизаційна справа на земельну ділянку, що розташована за адресою: АДРЕСА_13 на 117 арк.;

-Договір купівлі-продажу №182 від 31.01.2017 та нотаріальна справа на 35 арк.;

-Договір дарування №1179 від 14.07.2020 та нотаріальна справа на 63 арк.;

-Договір дарування №1177 від 14.07.2020 та нотаріальна справа на 54 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3779 від 21.09.2015 та нотаріальна справа на 267 арк.;

-Договір дарування №2-1058 від 14.06.2017 та нотаріальна справа на 48 арк.;

-Відповідь б/н від 31.08.2021 на 1 арк.;

-Відповідь №598 від 09.09.2021 на 2 арк.;

-Відповідь №597 від 09.09.2021 на 2 арк.;

-Договір дарування №612 від 19.06.2017 та нотаріальна справа на 21 арк.;

-Відповідь №76 від 09.09.2021 на 4 арк.;

-Відповідь №75 від 09.09.2021 на 5 арк.;

-Відповідь №333/356-21-0.211 від 24.09.2021 та компакт-диск на якому записана електронна інформації;

-Відповідь №10-23-0.2-5882/2-21 від 12.10.2021 на 24 арк.;

-Відповідь №3 від 09.09.2021 на 1 арк.;

-Відповідь від №1 від 10.09.2021 на 2 арк.;

-Відповідь №10-23-0.2-5877/2-21 від 11.10.2021 на 17 арк.;

-Відповідь №617 від 16.09.2021 на 4 арк.;

-Копії документів об`єднання садівничих ІНФОРМАЦІЯ_28 на 3 арк.;

-Документація на якій містяться підписи та рукописні написи ОСОБА_14 , ОСОБА_23 , ОСОБА_29 , ОСОБА_78 , ОСОБА_28 , ОСОБА_79 , ОСОБА_80 , ОСОБА_81 , ОСОБА_82 , ОСОБА_83 , копії рішень ІНФОРМАЦІЯ_2 №3.16-41/5 від 30.01.2009, №3.16-32/5 від 10.06.2008, протокол №15 від 10.08.2000 ІНФОРМАЦІЯ_2 на 68 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 25.10.2021 на 3 арк.;

-Ухвала суду від 01.11.2021 на 4 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис на 2 арк.;

-Компакт-диск №021689, на якому записана інформація в електронному вигляді НАІС;

-Особова справа на ОСОБА_84 на 20 арк.;

-Протокол погодження договірної ціни та договір про виготовлення технічної документації від 09.06.2016 на 1 арк.;

-Заява від 13.05.2017 на 1 арк.;

-Заява від 04.05.2017 на 1 арк.;

-Технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж на ОСОБА_83 та ОСОБА_85 на 25 арк.;

-Спадкова справа №175/2013 на 27 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2372 від 10.11.2017 та нотаріальна справа на 40 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2596 від 13.12.2017 та нотаріальна справа на 53 арк.;

-Договір купівлі-продажу №428 від 06.03.2018 та нотаріальна справа на 44 арк.;

-Довіреність №768 від 27.04.2018 на 5 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2474 від 14.09.2017 та нотаріальна справа на 48 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2476 від 14.09.2017 та нотаріальна справа на 48 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3312 від 04.10.2017 та нотаріальна справа на 30 арк.;

-Договір купівлі-продажу №1447 від 07.05.2019 та нотаріальна справа на 91 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3-754 від 12.11.2015 та нотаріальна справа на 53 арк.;

-Проект землеустрою на ім`я ОСОБА_86 на 28 арк.;

-Технічна документація із землеустрою на земельну ділянку по АДРЕСА_21 на 27 арк.;

-Технічна документація із землеустрою на земельну ділянку по АДРЕСА_21 на 25 арк.;

-Технічна документація із землеустрою на земельну ділянку по АДРЕСА_21 на 26 арк.;

-Особова справа на ім`я ОСОБА_87 на 133 арк.;

-Сканкопії поземельних книг на земельні ділянки за кадастровими номерами 7110800000:02:003:1628, 7110800000:02:003:1627, 7110800000:02:003:1626, 7110800000:02:003:1629, 7110800000:02:003:1643, 7110800000:02:003:1024, 7110800000:02:003:1025, 7110800000:02:003:0134, які записані в електронному вигляді на компакт-диск;

-Відповідь №01/01-21/13687/01/01-20/11898 від 28.12.2021 на 15 арк.;

-Відповідь №01/01-21/13686/01/01-20/11940 від 29.12.2021 на 5 арк.;

-Договір купівлі-продажу №3-753 від 12.11.2015 та нотаріальна справа на 53 арк.;

-Особова справа на ім`я ОСОБА_88 на 17 арк.;

-Реєстраційні справи на земельні ділянки, що розташовані за адресами: АДРЕСА_22 , АДРЕСА_23 , АДРЕСА_24 , АДРЕСА_15 , АДРЕСА_25 , АДРЕСА_26 , АДРЕСА_27 , ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 », ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » на 128 арк.;

-Заява про вчинений злочин від імені ОСОБА_72 та додатки від 09.12.2021 на 13 арк.;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 15.01.2022 на 2 арк.;

-Відповідь №353/18/01-2022 від 30.06.2022 та компот диски на 4 арк.;

-Юридична справа на відкритий розрахунковий рахунок ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 », а також ОСОБА_28 на 21 арк. та компакт-диск із інформацією в електронному вигляді;

-Відповідь №02-16/479 від 10.02.2022 на 8 арк.;

-Відповідь №7665/5.4-22 від 27.05.2022 на 4 арк.;

-Відповідь №68 від 24.06.2022 на 5 арк.;

-Відповідь б/н від 24.02.2022 на 1 арк.;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 15.02.2022 на 1 арк.;

-Відповідь №352/18/01-2022 від 30.06.2022 та компот диск на 2 арк.;

-Заява від імені ОСОБА_89 від 20.02.2022 та додатки на 17 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 03.05.2022 на 3 арк.;

-Ухвала суду від 10.05.2022 на 4 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис на 2 арк.;

-Компакт-диск №025419, на якому записана інформація в електронному вигляді НАІС;

-Договір купівлі-продажу №6497 від 29.09.2004 та нотаріальна справа на 14 арк.;

-Договір купівлі-продажу №5998 від 09.09.2004 та нотаріальна справа на 14 арк.;

-Договір купівлі-продажу №5989 від 09.09.2004 та нотаріальна справа на 18 арк.;

-Договір купівлі-продажу №2539 від 20.06.2000 та нотаріальна справа на 6 арк.;

-Відповідь №481/01-24 від 18.05.2022 на 1 арк.;

-Заява (клопотання) №5203 від 21.11.2019 на 1 арк.;

-Заява (клопотання) №3152 від 18.06.2020 на 1 арк.;

-Рішення ІНФОРМАЦІЯ_2 №202 від 22.05.1997 на 5 арк.;

-Рішення ІНФОРМАЦІЯ_2 №494 від 11.12.1997 на 7 арк.;

-Рішення ІНФОРМАЦІЯ_2 №211 від 12.04.2001 на 5 арк.;

-Рішення ІНФОРМАЦІЯ_2 №256 від 17.05.2001 на 3 арк.;

-Відповідь №01/01-20/3479 від 23.05.2022 на 1 арк.;

-Відповідь №01/01-20/3477 від 17.05.2022 на 1 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 17.05.2022 на 2 арк.;

-Ухвала суду від 24.05.2022 на 5 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис на 2 арк.;

-Компакт-диск №03645ВК, на якому записана інформація в електронному вигляді оператора мобільного зв`язку ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 »;

-Пенсійна справа на ОСОБА_82 на 7 арк.;

-Інформація, щодо відкритих, закритих рахунків на ОСОБА_28 , відомості щодо платників податків та джерела отримання доходів на 16 арк.;

-Заява від імені ОСОБА_90 від 25.05.2022 та додатки на 51 арк.;

-Клопотання про тимчасовий доступ до документів від 13.06.2022 на 2 арк.;

-Ухвала суду від 15.06.2022 на 3 арк.;

-Протокол тимчасового доступу до д0кументів та опис на 2 арк.;

-Компакт-диск №6025кт та №6890/з/кт, на якому записана інформація в електронному вигляді оператора мобільного зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_10 »;

-Протокол тимчасового доступу до документів та опис на 2 арк.;

-Компакт-диск №04601ВК, на якому записана інформація в електронному вигляді оператора мобільного зв`язку ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 »;

-Відповідь №10-23-0.82-1906/2-22 від 01.07.2022 на 2 арк.;

-Відповідь №10-23-0.82-1905/2-22 від 01.07.2022 на 3 арк.;

-Особова справа на ОСОБА_25 на 11 арк.;

-Відповідь №09-17/1018 від 13.07.2022 на 4 арк.;

-Відповідь №09-17/1017 від 13.07.2022 на 14 арк. та електронний примірник технічної документації із землеустрою по м. Умань, яка записана на компакт-диск;

-Відповідь №01/01-20/4887 від 11.07.2022 на 2 арк.;

-Відповідь №01/01-20/4886 від 12.07.2022 на 1 арк.;

-Відповідь №01/01-20/4885 від 12.07.2022 на 1 арк.;

-Відповідь №09-17/1015 від 06.07.2022 на 1 арк.;

-Відповідь №09-17/1014 від 06.07.2022 на 1 арк.;

-Характеризуючі дані на ОСОБА_25 , ОСОБА_14 , ОСОБА_91 на 27 арк.;

-Відповідь №03-10-12-2583 від 07.09.2022 на 2 арк.;

-Відповідь №218/23.14-01-11 від 19.07.2022 на 2 арк.;

-Відповідь №217/23.14-01-11 від 19.07.2022 на 3 арк.;

-Відповідь №б/н від 22.07.2022 на 36 арк.;

-Відповідь №966/23.13-04-05 від 21.07.2022 на 2 арк.;

-Акти знищення документів від 30.01.2017 на 2 арк.;

-Матеріали судової справи №705/4041/17 Уманського міськрайонного суду Черкаської області на 19 арк.;

-Документи зі зразками підпису та почерку ОСОБА_26 на 6 арк.;

-Документи зі зразками підпису ОСОБА_92 на 2 арк.;

-Документи зі зразками підпису ОСОБА_93 на 1 арк.;

-Відповідь №9 від 04.08.2022 на 22 арк.;

-Відповідь №01/01-20/6222 від 11.08.2022 на 3 арк.;

-Відповідь №10-23-0.21-2796/2-22 від 02.09.2022 та електронна інформація із Державного земельного кадастру, яка записана на компакт-диск;

-Актовий запис про народження ОСОБА_77 , ОСОБА_91 на 2 арк.;

-Актовий запис про шлюб ОСОБА_25 на 1 арк.;

-Ухвала суду від 15.09.2022 про накладення арешту на майно на 8 арк.;

-Витяг з ДРРП від 27.09.2022 на 4 арк.;

-Наказ Міністерства юстиції України №656/5 від 08.04.2013 на 13 арк.;

-Протокол за результатами проведення НСРД за №5/1/1995т від 05.09.2022 на 3 арк. та оптичний носій інформації компакт-диск №5/1/337т від 30.08.2022;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 19.09.2022 на 2 арк.;

-Відповідь №776/18/02-2022 від 14.10.2022 на 1 арк. та компакт-диски;

-Реєстраційна справа на земельну ділянку, що розташована за адресою: АДРЕСА_28 на 24 арк.;

-Відповідь 3961844/22/4645/22 від 24.10.2022 на 5 арк.;

-Ухвала суду від 24.10.2022 про накладення арешту на майно на 7 арк.;

-Витяг з Державного реєстру речових прав на 1 арк.;

-Клопотання про проведення НСРД від 11.07.2022 на 16 арк.;

-Відповідь №10-23-0.2-4161/2-22 від 02.12.2022 на 1 арк.;

-Доручення УОТЗ ГУНП від 21.11.2022 на 2 арк.;

-Відповідь №952/18/02-2022 від 22.11.2022 на 2 арк., та два компакт-диски;

-Відповідь №01-01-37/432 від 09.02.2023 на 1 арк.;

-Відповідь №64 від 05.02.2023 на 1 арк.;

-Протокол за результатами проведення НСРД за №2252/24/66-2022 від 14.09.2022 на 5 арк. та оптичний носій інформації карата пам`яті microSDHC №505т від 22.07.2022;

-Протокол за результатами проведення НСРД за №2249/24/66-2022 від 14.09.2022 на 6 арк. та оптичний носій інформації карата пам`яті microSDHC №499т від 22.07.2022;

-Протокол за результатами проведення НСРД за №2248/24/66-2022 від 14.09.2022 на 8 арк. та оптичний носій інформації карата пам`яті microSDHC №500т від 22.07.2022;

-Протокол за результатами проведення НСРД за №2253/24/66-2022 від 14.09.2022 на 4 арк. та оптичний носій інформації карата пам`яті microSDHC №502т від 22.07.2022;

-Протокол за результатами проведення НСРД за №2255/24/66-2022 від 14.09.2022 на 19 арк. та оптичний носій інформації компакт-диск №508т від 22.07.2022;

-Протокол за результатами проведення НСРД за №2250/24/66-2022 від 14.09.2022 на 5 арк. та оптичний носій інформації карата пам`яті microSDHC №498т від 22.07.2022;

-Протокол за результатами проведення НСРД за №2254/24/66-2022 від 14.09.2022 на 6 арк. та оптичний носій інформації карата пам`яті microSDHC №504т від 22.07.2022.

Строк дії ухвали - до 03 вересня 2023 року включно.

Ухвала остаточна і оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 112805015
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку