open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 473/941/23

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області

СУДОВИЙ НАКАЗ

18.04.2023 року м. Вознесенськ

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області в складі судді Вуїва О.В., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївгаз Збут» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за спожитий природний газ.

На підставі ст.ст. 526, 530, 625 ЦК України, п. 5 ч. 2 ст. 7, ч. 1 ст. 9 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», п. 2 ч. 2 ст. 13 Закону України «Про ринок природного газу», п.п. 22, 23, 24, 32 розділу ІІІ «Правил постачання природного газу», затверджених постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30 вересня 2015 року № 2496 (зі змінами), п.п. 2.1, 4.3, 4.5, 4.6, пп. 1 п. 5.2 типового договору постачання природного газу побутовим споживачам, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30 вересня 2015 року № 2500 (зі змінами), ст. 160-161, 167-168 ЦПК України,

Н А К А З У Ю:

1.Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ідентифікаційний номер: НОМЕР_1 , зареєстроване місцепроживання: АДРЕСА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївгаз Збут», яке розташоване за адресою: вул. 7-ма Слобідська, 70 в/1, м. Миколаїв, заборгованість за спожитий природний газ за адресою: АДРЕСА_2 , за період з 01 грудня 2021 року по 01 березня 2023 року в розмірі 4 310 (чотири тисячі триста десять)гривень 75 копійок, перерахувавши її на розрахунковий рахунок ТОВ «Миколаївгаз Збут» (р/р НОМЕР_2 в ПАТ АБ «Укргазбанк», код ЄДРПОУ 39589483, МФО 320478).

2.Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ідентифікаційний номер: НОМЕР_1 , зареєстроване місцепроживання: АДРЕСА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївгаз Збут», яке розташоване за адресою: вул. 7-ма Слобідська, 70 в/1, м. Миколаїв, судовий збір в розмірі 268 (двісті шістдесят вісім) гривень 40 копійок, перерахувавши його на розрахунковий рахунок ТОВ «Миколаївгаз Збут» (р/р НОМЕР_3 в АТ «БАНК АЛЬЯНС», МФО 300119).

3. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя ________________________ О.В. Вуїв

/підпис/ /ініціали, прізвище судді,

який видав судовий наказ/

Місце печатки суду

Згідно ст.170 ЦПК України боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб.

Відповідно до ст.172 ЦПК України у разі ненадходження від боржника заяви про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачеві для пред`явлення до виконання.

Судовий наказ видано __________________20___ року

Судовий наказ набрав законної сили __________________20___ року.

Строк пред`явлення до виконання: __________________20___ року.

Суддя ________________________ О.В.Вуїв

/підпис/ /ініціали, прізвище судді,

який видав судовий наказ/

Місце печатки суду

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації, в яких знаходився судовий наказ на виконанніЗагальна сума, відрахована за судовим наказомДата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)Примітки

Інші відмітки

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 110274394
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку