open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 296/2361/23

2-н/296/330/23

С У Д О В И Й Н А К А З

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

30 березня 2023 р. м.Житомир

Суддя Корольовського районного суду міста Житомира Рожкова О.С., розглянувши без судового засідання і повідомлення заявника і боржника заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Житомиргаз Збут» про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за спожитий природний газ, з урахуванням індексу інфляції та 3 відсотків річних,

У С Т А Н О В И В :

Товариство з обмеженою відповідальністю «Житомиргаз збут» звернулось до Корольовського районного суду міста Житомира із заявою про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за спожитий природній газ, що надається за адресою: АДРЕСА_1 у розмірі 4 450,10 гривень, інфляційні втрати у розмірі 479,26 гривні, 3% річних у розмірі 132,10 гривень.

Заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Житомиргаз збут» про видачу судового наказу підсудна Корольовському районному суду міста Житомира, за формою та змістом відповідає вимогам статті 163 Цивільного процесуального кодексу України, оплачена судовим збором у розмірі, встановленому законом.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 161 Цивільного процесуального кодексу України судовий наказ може бути видано, якщо заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, з урахуванням індексу інфляції та 3 відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості.

Керуючись статтями 160, 161, 167 168, 170 Цивільного процесуального кодексу України, суддя Корольовського районного суду міста Житомира,

У Х В А Л И В :

1. Стягнути з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Житомиргаз збут» заборгованість за спожитий природній газ за період з 01.11.2022 по 22.02.2023 у розмірі 4 450,10 гривень, інфляційні втрати у розмірі 479,26 гривень, 3% річних у розмірі 123,10 гривні та витрати зі сплати судового збору у сумі 268,40 гривень.

2. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

3. Під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

4. Боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування.

5. Судовий наказ видати під розписку або надіслати стягувачу на його офіційну електронну адресу, або рекомендованим листом із повідомленням про вручення, чи цінним листом з описом вкладеного після набрання ним законної сили у разі відсутності електронної офіційної адреси.

6. Копію судового наказу надіслати боржникові не пізніше наступного дня після його видачі на його офіційну електронну адресу або рекомендованим листом із повідомленням про вручення чи цінним листом з описом вкладеного, якщо офіційної електронної адреси боржник не має, разом з копією заяви стягувача про видачу судового наказу та доданими до неї документами.

7. Відповідно до абзацу 5 частини другої статті 1 Закону України Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, постачальнику природного газу забороняється здійснювати будь-які дії щодо примусу побутового споживача до оплати заборгованості.

Виконання рішення суду провадити з урахуванням вимог положень Закону України "Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування" від 29.07.2022 № 2479-IX.

8. Інформація про видачу судового наказу міститься в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою - http://reyestr.court.gov.ua.

Дата набрання судовим наказом законної сили : _________________________________

Строк пред`явлення судового наказу до виконання _____________________________

Дата видачі судового наказу стягувачу : _______________________________________

Стягувач:

Товариство з обмеженою відповідальністю

«Житомиргаз Збут»

зареєстроване місцезнаходження за адресою:

10003, м. Житомир, майдан Перемоги, 10

ЄДРПОУ 39577504

Боржник:

ОСОБА_1 ,

зареєстроване місце проживання за адресою:

АДРЕСА_1

РНОКПП НОМЕР_1

Суддя: О. С. Рожкова

Джерело: ЄДРСР 109961569
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку