open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 346/1160/23

Провадження № 2-н/346/186/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 березня 2023 р.м. Коломия Коломийський міськрайонний суд Івано - Франківської області

Суддя Коломийськогоміськрайонного судуІвано-Франківськоїобласті ВасильковськийВ.В.вивчивши заяву Товаристваз обмеженоювідповідальністю "Прикарпатенерготрейд" про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за спожиту електричну енергію з ОСОБА_1 , -

ВСТАНОВИВ:

20 березня 2023 року Коломийським міськрайонним судом видано судовий наказ про стягнення з Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , жительки: АДРЕСА_1 , на користь Товариства зобмеженою відповідальністю"Прикарпатенерготрейд" (IBAN НОМЕР_2 АТ «Ощадбанк»,МФО 336503,код ЄДРПОУ42129720) 5746(п`ятьтисяч сімсотсорок шість)грн.29 копійок заборгованості за спожиту електричну енергію за період з 01.01.2022 року -01.01.2023 року. Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , жительки: АДРЕСА_1 на користь користь Товариства зобмеженою відповідальністю"Прикарпатенерготрейд" (IBAN НОМЕР_2 АТ «Ощадбанк»,МФО 336503,код ЄДРПОУ42129720)-268(двісті шістдесятвісім)гривень сплаченого судового збору.

Однак,в судовомунаказі допущеноописку,яка полягаєу невірномузазначенні сумистягнення судовогозбору,а самевказано: "268(двісті шістдесятвісім)гривень ",замість вірного "268(двісті шістдесятвісім)гривень 40 коп.".

Сторони в судове засідання не з`явились. Їх неявка не перешкоджає розгляду справи.

У відповідності до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувальної техніки не здійснюється.

Встановлено,що привиготовленні текстунаказу булодопущено описку,а самев невірномузазначенні сумистягнення судовогозбору,а самевказано: "268(двісті шістдесятвісім)гривень ",замість вірного "268(двісті шістдесятвісім)гривень 40 коп."..

Відповідно до ст. 269 ПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Допущена описка в судовому наказі є технічною та її виправлення не впливає на зміст судового наказу, а тому зазначена описка підлягає виправленню.

Суд, вивчивши матеріали справи, вважає що в судовому наказі допущена описка, а також, що виправлення описки не змінює резолютивної частини даного судового наказу, тому допущена описка підлягає виправленню.

Керуючись ст. 269 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Виправити описку, допущену при виготовлені судового наказу Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 20.03.2023 року по справі № 346/1160/23 за заявою Товариства зобмеженою відповідальністю"Прикарпатенерготрейд" про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за спожиту електричну енергію з ОСОБА_1 , а саме вказати вірну суму стягнення судового збору "268(двісті шістдесятвісім)гривень 40 коп.".

Надіслати примірник ухвали всім особам, яким надсилався наказ, що містить описку.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку до Івано-Франківського апеляційного суду в 15-ти денний строк з дня винесення ухвали.

Суддя Васильковський В. В.

Джерело: ЄДРСР 109730189
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку