open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 918/831/22

ПІВНІЧНО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

33001 , м. Рівне, вул. Яворницького, 59

УХВАЛА

"27" лютого 2023 р. Справа № 918/831/22

Північно-західний апеляційний господарський суд у складі колегії:

Головуючий суддя Петухов М.Г.

суддя Маціщук А.В.

суддя Олексюк Г.Є.

секретар судового засідання Приступлюк Т.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Північно-західного апеляційного господарського суду апеляційну скаргу Відкритого акціонерного товариства "Євро-Азіатська Будівельна Корпорація "Євраскон"

на рішення Господарського суду Рівненської області від 23.12.2022

(ухвалене у м. Рівному)

у справі № 918/831/22 (суддя Качур А.М.)

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Вартіс"

до відповідача Відкритого акціонерного товариства "Євро-Азіатська Будівельна Корпорація "Євраскон" в особі представництва Відкритого акціонерного товариства "Євро-Азіатська Будівельна Корпорація "Євраскон"

про стягнення 5 034 028 грн 54 коп.

за участю представників сторін:

від позивача - Дворик Н.І.;

від відповідача - Лавренчук Т.В.

ВСТАНОВИВ:

В судове засідання в приміщення Північно-західного апеляційного господарського суду 27.02.2023 з`явилися представники сторін.

В той же час, представник позивача на підтвердження своїх повноважень надала суду ордер серії СА № 1048894 від 01.02.2023, за змістом якого, договором про надання правової допомоги від 01.02.2023 повноваження адвоката не обмежуються.

Водночас, ордер є документом, який лише посвідчує повноваження адвоката на надання правової допомоги, тоді як увесь обсяг повноважень адвоката діяти від імені клієнта обумовлюється предметом договору про надання правової допомоги та колом визначених в ньому повноважень адвоката.

В той же час, в матеріалах господарської справи № 918/831/22 відсутній договір про надання правової допомоги від 01.02.2023, з огляду на, що суд апеляційної інстанції не може встановити, який саме обсяг прав був наданий Товариством з обмеженою відповідальністю "Вартіс" адвокату Дворик Н.І. та відповідно, який обсяг правомочностей необмежений.

Представник скаржника не заперечила щодо допуску Дворик Н.І., як представника позивача та надання нею пояснень щодо апеляційної скарги.

Відтак, в судовому засіданні було заслухано пояснення представників сторін.

Відповідно до частини 2 статті 216 ГПК України якщо спір, розгляд якого по суті розпочато, не може бути вирішено в даному судовому засіданні, судом може бути оголошено перерву в межах встановлених цим Кодексом строків розгляду справи, тривалість якої визначається відповідно до обставин, що її викликали, з наступною вказівкою про це в рішенні або ухвалі.

Частиною 3 статті 216 ГПК України про відкладення розгляду справи або перерву в судовому засіданні, місце, дату і час нового судового засідання або продовження судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами.

За результатами судового засідання, з метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає за необхідне оголосити перерву в судовому засіданні та зобов`язати позивача надати належним чином завірений договір про надання правової допомоги від 01.02.2023.

На підставі викладеного, ст. ст. 202, 216, 234, 235, 270, 273 ГПК України, Північно-західний апеляційний господарський суд

ПОСТАНОВИВ:

1. Оголосити перерву в судовому засіданні до "20" березня 2023 р. о 14:15 год. у приміщенні Північно-західного апеляційного господарського суду за адресою: 33001 м. Рівне вул. Яворницького, 59 у залі судових засідань №6.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю "Вартіс" протягом трьох днів з дня отримання цієї ухвали надати суду договір про надання правової допомоги від 01.02.2023 на підставі якого виданий ордер серії СА № 1048894 від 01.02.2023.

3. Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення.

Головуючий суддя Петухов М.Г.

Суддя Маціщук А.В.

Суддя Олексюк Г.Є.

Джерело: ЄДРСР 109237639
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку