open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Коцюбинського, 2А, м. Ужгород, 88000, e-mail: inbox@zk.arbitr.gov.ua, вебадреса: http://zk.arbitr.gov.ua

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

УХВАЛА

"23" лютого 2023 р. м. Ужгород Справа № 907/147/23

Суддя Господарського суду Закарпатської області Ремецькі О.Ф.,

розглянувши заяву Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Закарпатгаз», м. Ужгород до товариства з обмеженою відповідальністю «Закарпаття асвальт», с. Мужієво Берегівського району про стягнення суми 467 358,84 грн. боргу за надані послуги з розподілу природного газу за Договором №42DPZK1303-18 від 08.05.2018 року.

Представники: не викликались

ВСТАНОВИВ

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Закарпатгаз", м. Ужгород звернулося до товариства з обмеженою відповідальністю «Закарпаття асвальт», с. Мужієво Берегівського району про стягнення суми 467 358,84 грн. боргу за надані послуги з розподілу природного газу за Договором №42DPZK1303-18 від 08.05.2018 року.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу справ Господарського суду Закарпатської області, до розгляду справи №907/147/23 визначено суддю Ремецькі О.Ф.

Відповідно п. 1 ч. 1 ст. 35 Господарського процесуального кодексу України, суддя не може розглядати справу і підлягає відводу (самовідводу), якщо: він є членом сім`ї або близьким родичем (чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, брат, сестра, дід, баба, внук, внучка, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, член сім`ї або близький родич цих осіб) сторони або інших учасників судового процесу, або осіб, які надавали стороні або іншим учасникам справи правничу допомогу у цій справі, або іншого судді, який входить до складу суду, що розглядає чи розглядав справу.

Відповідно до ч. 1 ст. 39 Господарського процесуального кодексу України, питання про відвід (самовідвід) судді може бути вирішено як до, так і після відкриття провадження у справі.

В даному випадку, наявні підстави для самовідводу судді Ремецькі О.Ф., оскільки її рідна сестра Фраткіна Т.Ф. займає посаду консультанта з договірних відносин в Акціонерному товаристві "Оператор газорозподільної системи "Закарпатгаз".

Згідно з п. 2.3.49 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням № 25 від 02.04.2015 р. Ради суддів України, у разі задоволення відводу або самовідводу судді (судді-доповідача або всього складу суду, якщо судова справа розглядається колегією суддів), якому розподілено судову справу для розгляду, судова справа підлягає повторному автоматизованому розподілу без урахування цього судді (суддів).

За вказаних обставин, враховуючи вказані норми права та з огляду на положення ст.6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод щодо права особи на розгляд її справи неупередженим судом та з метою унеможливлення сумнівів в упередженості та законності результатів розгляду даної справи, суд вбачає підстави для задоволення самовідводу судді Ремецькі О.Ф.

Враховуючи вищенаведене, справу №907/147/23 належить направити на автоматичний перерозподіл у порядку, встановленому частиною третьою статті 32 Господарського процесуального Кодексу України.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 35-36, 38 - 39, 233, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ

Задовольнити самовідвід судді Господарського суду Закарпатської області Ремецькі О.Ф. у розгляді справи №907/147/23 за заявою Акціонерного товариства «Оператор газорозподільної системи «Закарпатгаз», м. Ужгород до товариства з обмеженою відповідальністю «Закарпаття асвальт», с. Мужієво Берегівського району про стягнення суми 467 358,84 грн. боргу за надані послуги з розподілу природного газу за Договором №42DPZK1303-18 від 08.05.2018 року.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб адресою: https://court.gov.ua/fair/sud5008/

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання та не підлягає оскарженню в апеляційному порядку. Ухвала підписана та набирає законної сили 23.02.2023 року.

Суддя Ремецькі О.Ф.

Джерело: ЄДРСР 109155705
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку