open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа №712/13836/21

Провадження №1-кс/712/6658/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20 грудня 2021 року м. Черкаси

Слідчий суддя Соснівського районного суду м.Черкаси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого відділення розслідування злочинів, вчинених в сфері господарської та службової діяльності слідчого відділу Черкаського РУ поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором Черкаської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про продовження строку досудового розслідування в кримінальному провадженні №12020251010004163 від 20.12.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України,-

в с т а н о в и в:

Слідчий відділення розслідування злочинів, вчинених в сфері господарської та службової діяльності слідчого відділу Черкаського РУ поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області капітан поліції ОСОБА_3 звернулася до слідчого судді з указаним клопотанням, просить продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні №12020251010004163 від 20.12.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України, до 12 місяців.

Клопотання обґрунтоване тим, що в провадженні СВ Черкаського РУ поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області перебуває кримінальне провадження, зареєстроване в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за № 12020251010004163 від 20.12.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.

До Черкаського ВП ГУНП в Черкаській області надійшли матеріали про те, що в ході розслідування кримінального провадження № 120202510100003325 встановлено факт вчинення службовими особами КЗ "Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги" кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України, яке виразилось в тому, що протягом 2018 р. Комунальним закладом «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради проведено процедури закупівлі медичного обладнання та 28.12.2018 між Комунальним закладом «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради, в особі директора ОСОБА_5 , та ФОП ОСОБА_6 укладено договір No 483, предметом якого є ліжка медичні функціональні, в кількості 30 шт. на загальну суму 974 850,00 грн. У подальшому, після фактичної поставки до Комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради за адресою: м. Черкаси, вул. Самійла Кішки, 210, ліжок медичних функціональних, в кількості 30 шт., ОСОБА_5 , будучи службовою особою, неналежно виконуючи свої обов`язки через несумлінне ставлення до них, не організував адміністративно-господарську та фінансову діяльність закладу належним чином, визначивши відповідальними за прийняття товару некомпетентних осіб, які за своїми посадовими інструкціями не можуть приймати медичні вироби та перевірити їх якість, не перевірив якість зазначених ліжок медичних функціональних та їх відповідність вимогам, встановленим до них загальнообов`язковими на території України нормами і правилами, за відсутності документів, передбачених законодавством, які б підтверджували якість поставленого товару, а саме: декларації про відповідність, передбаченої п. 2 Додатку 3 до Технічного регламенту, внаслідок чого в порушення п. 5.1 договору No483 приймання-передача товару по якості відбулася без документів, що засвідчують його якість.(ЄО 62257 від 19.12.2020).

Встановлено, що ОСОБА_7 відповідно до свідоцтва про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб`єкта підприємницької діяльності фізичної особи та відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, 17.10.2001 зареєстрував організаційно-правову форму господарювання, тобто набув правовий статус фізичної особи-підприємця, і тим самим отримав юридичний статус для здійснення підприємницької діяльності, з визначеними видами економічної діяльності неспеціалізована оптова торгівля, інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах; роздрібна торгівля медичними й ортопедичними товарами в спеціалізованих магазинах; роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах; інші види роздрібної торгівлі поза магазинами.

Так, ОСОБА_7 , використовуючи зв`язки з посадовими особами некомерційного кваліфікаційного товариства з обмеженою відповідальністю з питань захисту навколишнього середовища та енергетичних консультацій «C.U.B.A.», розташованого в місті Берлін, Республіка Німеччина, основним видом некомерційної діяльності якого є надання послуг з покращення надання медичної допомоги в бідних країнах, в тому числі і Україні, шляхом безоплатної передачі клінікам, компаніям та приватним особам, які займаються медичною практикою, вживаних медичних виробів, обладнання і техніки, налагодив систематичне отримання ним, як приватною особою, вживаних медичних виробів, обладнання і техніки від некомерційного кваліфікаційного товариства з обмеженою відповідальністю з питань захисту навколишнього середовища та енергетичних консультацій «C.U.B.A.» з метою подальшої реалізаціїїх в Україні.

Так, в період з 11.10.2006 по 03.03.2011 він отримав від некомерційного кваліфікаційного товариства з обмеженою відповідальністю з питань захисту навколишнього середовища та енергетичних консультацій «C.U.B.A.», розташованого в місті Берлін, Республіка Німеччина, за невстановлених обставин вживані вироби медичного призначення різні: ліжка медичні функціональні 2-ох секційні, ліжка медичні функціональні 3-ох секційні та тумбочки медичні функціональні.

При цьому, достовірно знаючи, що на вживані медичні вироби некомерційне кваліфікаційне товариство з обмеженою відповідальністю з питань захисту навколишнього середовища та енергетичних консультацій«C.U.B.A.» будь-яких зобов`язань стосовно гарантій та гарантійних зобов`язань не надає, ОСОБА_7 здійснив їх імпорт в Україну з розмитненням як фізична особа та в подальшому зберігав на складських приміщеннях.

Статтею 11 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» встановлено, що відповідність введеної в обіг, наданої на ринку або введеної в експлуатацію в Україні, продукції вимогам усіх чинних технічних регламентів, які застосовуються до такої продукції, є обов`язковою. Відповідність продукції вимогам технічних регламентів може бути забезпечена шляхом застосування національних стандартів та/або інших технічних специфікацій, посилання на які містяться у відповідних технічних регламентах. У технічному регламенті зазначається, чи відповідність продукції таким національним стандартам та/або іншим технічним специфікаціям є єдиним способом, чи одним із способів задоволення вимог цього технічного регламенту. Згідно зі ст. 1 цього Закону документом про відповідність є декларація (в тому числі декларація про відповідність), протокол (у тому числі протокол випробувань), звіт, висновок, свідоцтво, сертифікат (у тому числі сертифікат відповідності) або будь-який інший документ, що підтверджує виконання визначених вимог, які стосуються об`єкта оцінки відповідності.

Технічний регламент - нормативно-правовий акт, в якому визначено характеристики продукції або пов`язані з ними процеси та методи виробництва, включаючи відповідні процедурні положення, додержання яких є обов`язковим.

Відповідно до ч. 1 ст. 9 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» цілями прийняття технічних регламентів є захист життя та здоров`я людей, тварин і рослин, охорона довкілля та природних ресурсів, забезпечення енергоефективності, захист майна, забезпечення національної безпеки та запобігання підприємницькій практиці, що вводить споживача (користувача) в оману.

Згідно з ч. 5 ст. 28 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» у випадках та відповідно до вимог, визначених у певних технічних регламентах, продукція при наданні на ринку або введенні в експлуатацію (експлуатації) повинна супроводжуватися декларацією про відповідність, її копією чи спрощеною декларацією про відповідність.

Частиною 6 ст. 28 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» декларація про відповідність повинна бути складена державною мовою, а в разі якщо вона була складена іншою мовою - перекладена на державну мову.

Відповідно до п. 1 Технічного регламенту щодо медичних виробів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №753 від 02.10.2013 (далі Технічний регламент), дія цього Технічного регламенту поширюється на медичні вироби та допоміжні засоби до них (далі медичні вироби).

Відповідно до п.п. 9 п. 2 Технічного регламенту медичний виріб будь-який інструмент, апарат, прилад, пристрій, програмне забезпечення, матеріал або інший виріб, що застосовується як окремо, так і в поєднанні між собою (включаючи програмне забезпечення, передбачене виробником для застосування спеціально для діагностичних та/або терапевтичних цілей, та необхідне для належного функціонування медичного виробу), призначені виробником для застосування з метою забезпечення діагностики, профілактики, моніторингу, лікування або полегшення перебігу хвороби пацієнта в разі захворювання, діагностики, моніторингу, лікування, полегшення стану пацієнта в разі травми чи інвалідності, або їх компенсації, дослідження, заміни, видозмінювання, або підтримування анатомії чи фізіологічного процесу, контролю процесу запліднення та основна передбачувана дія яких в організмі або на організм людини не досягається за допомогою фармакологічних, імунологічних або метаболічних засобів, але функціонуванню яких такі засоби можуть сприяти.

Згідно з ДК 021-15 «Єдиний закупівельний словник» (СPV 2008, ID) медичне обладнання та вироби медичного призначення різні ліжка медичні функціональні 2-ох секційні, 3-ох секційні та тумбочки приліжкові відносяться до медичних виробів.

Відповідно до п. 9 Технічного регламенту введення в обіг та/або в експлуатацію медичних виробів дозволяється тільки в разі, коли вони повністю відповідають вимогам цього Технічного регламенту, за умови належного постачання, встановлення, технічного обслуговування та застосування їх за призначенням.

Виробником відповідно до Технічного регламенту є юридична особа або фізична особа - підприємець, що відповідає за розроблення, виготовлення, пакування і маркування медичного виробу перед введенням його в обіг під власною назвою незалежно від того, чи вчиняються зазначені дії такою особою або іншою особою, уповноваженою діяти від її імені.

Обов`язки виробників також виконують юридичні особи або фізичні особи - підприємці, що збирають, пакують, повністю реконструюють та/або маркують один або більше готових медичних виробів та/або визначають їх призначення як медичних виробів з метою введення таких виробів в обіг під власною назвою, крім осіб, які збирають медичний виріб, що вже розповсюджується на ринку, чи адаптують його до потреб конкретного споживача.

Уповноважений представник відповідно до Технічного регламенту це будь-яка юридична особа або фізична особа - підприємець, що є резидентом України або зареєстрована відповідно до законодавства України, представництво іноземного суб`єкта господарювання, що має належним чином підтверджені повноваження від виробника вчиняти юридичні дії від його імені стосовно обов`язків виробника, встановлених цим Технічним регламентом.

Під введенням в експлуатацію Технічний регламент ромузіє готовність медичного виробу до першого застосування за призначенням кінцевим користувачем та/або споживачем, а під введенням в обіг - першу поява медичного виробу, крім медичних виробів, призначених для клінічних досліджень або оцінки характеристик, на ринку України з метою розповсюдження та/або застосування за призначенням незалежно від того, чи є цей медичний виріб новим чи повністю відновленим

Пунктом 3 розділу 1 додатку 1 до Технічного регламенту медичні вироби повинні відповідати експлуатаційним характеристикам, передбаченим виробником, а також розроблятися, виготовлятися та упаковуватися таким чином, щоб бути придатними до виконання функцій, визначених виробником, відповідно до підпункту 7 пункту 2 Технічного регламенту, тобто застосування за призначенням відповідно до цілей, зазначених виробником у його маркуванні та/або інструкції із застосування.

Згідно з п. 10 Додатку 7 до Технічного регламенту в декларації про відповідність декларується відповідність медичного виробу технічній документації, складеній відповідно до пункту 3 додатка 8 до Технічного регламенту.

Пунктом 3 Додатку 8 до Технічного регламенту передбачено, що відповідність медичних виробів вимогам Технічного регламенту забезпечується технічною документацією, до складу якої входять, зокрема:

загальний опис медичного виробу, в тому числі будь-яких запланованих модифікацій такого виробу, а також його передбаченого застосування;

проектні креслення, інформацію про передбачені методи виготовлення зазначеного медичного виробу, а також схеми компонентів, вузлів, ланцюгів тощо;

описи та пояснення, необхідні для розуміння зазначених креслень, схем і роботи медичного виробу;

результати аналізу ризиків, інформацію про стандарти, що застосовуються повністю або частково, з числа тих, що включені до переліку стандартів, які відповідають європейським гармонізованим стандартам та добровільне застосування яких може сприйматися як доказ відповідності медичних виробів вимогам Технічного регламенту щодо медичних виробів, а також опис рішень, прийнятих з метою виконання вимог Технічного регламенту щодо медичних виробів у разі часткового застосування зазначених стандартів;

результати проведених проектних розрахунків і перевірок;

результати доклінічного оцінювання;

результати клінічного оцінювання згідно з додатком 10 до Технічного регламенту щодо медичних виробів;

етикетку та інструкції із застосування та ін.

Відповідно до п. 2 Додатку 8 до Технічного регламенту зазначена технічна документація підготовлюється виробником, який (або його уповноважений представник) протягом п`яти років з моменту виготовлення останнього медичного виробу повинен зберігати для надання на запит Держлікслужби технічну документацію, зокрема декларацію про відповідність, з метою її перевірки.

Згідно з п. 18 Технічного регламенту для нанесення знаку відповідності технічним регламентам на медичні вироби, що відносяться до класу I (крім медичних виробів, виготовлених на замовлення або призначених для клінічних досліджень), виробник повинен дотримуватися процедури, зазначеної в додатку 8, і скласти декларацію про відповідність, що є необхідним для введення медичного виробу в обіг.

Відповідно до п. 2 Додатку 3 до Технічного регламенту на медичні вироби виробником наноситься маркування знак відповідності технічним регламентам згідно з пунктом 18 Технічного регламенту і складається декларація про відповідність, до якої включається інформація про один або кілька виготовлених цим виробником медичних виробів, зокрема назва, код або інші однозначні позначення таких виробів. Декларація про відповідність зберігається у виробника.

Під час досудового розслідування встановлено, що ФОП « ОСОБА_6 » та ФОП « ОСОБА_7 » в 2018 році мали з КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради господарські відносини та у відповідності до проведеної процедури закупівлі були укладені наступні договори:

- договір №484 від 28.12.2018, укладений між ФОП ОСОБА_7 та КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» ЧМР на поставку операційного столу електричного 3-ох секційного в кількості 1 штука;

- договір №485 від 28.12.2018, укладений між ФОП ОСОБА_6 та КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» ЧМР на поставку приліжкових функціональних тумб на суму 586 960 грн;

- договір №483 від 28.12.2018, укладений між ФОП ОСОБА_6 та КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» ЧМР на поставку ліжок функціональних медичних на суму 162 475 грн.

Під час здійснення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні виконано наступні дії:

-в ході тимчасового доступу витребувано в ФОП ОСОБА_7 завірені належним чином копії документів а саме: договорів, укладених ФО-П ОСОБА_7 із постачальниками на предмет придбання у цих постачальників: ліжок медичних функціональних 2-ох секційних StiegelmezerDekaIStandart в кількості 57 штук, виробник Німеччина; ліжок медичних функціональних 3-ох секційних StiegelmezerDekaIІІ Standart в кількості 50 штук, виробник Німеччина; операційного столу електричного 3-ох секційного в кількості 1 штука, товарно-транспортних накладних на перевезення ліжок медичних функціональних, актів приймання-передачі ліжок медичних функціональних, видаткових накладних на придбання ліжок медичних функціональних, вантажно-митних декларацій на ввезення на територію України ліжок медичних функціональних, документів, які посвідчують якість ліжок медичних функціональних, складених виробниками Німеччини, платіжних документів, які підтверджують факт перерахування коштів з поточного рахунку ФО-П ОСОБА_7 на рахунки постачальників медичного обладнання (виписки банку, платіжні доручення тощо), контракти, інвойси, сертифікати якості, митні декларації, міжнародні товарно-транспортні накладні CMR, документи щодо взяття на баланс товару, його балансової вартості, договорів №484 від 28.12.2018, №485 від 28.12.2018, №483 від 28.12.2018, укладених із КЗ «Третя черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради в 2018році із усіма змінами та додатками до них, специфікації до договорів, видаткові накладні,акти прийому-передачі, паспорти (інструкції) на поставлені товари, сертифікати, документи, що підтверджують оплату коштів за поставлення медичного обладнання;

-витребувано в ході тимчасового доступу в КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» копії договорів №484 від 28.12.2018, №485 від 28.12.2018, №483 від 28.12.2018 разом із додатками та документами, що підтверджують поставку та оплату;

-допитані за обставинами справи в якості свідків ОСОБА_5 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та інших осіб, що приймали поставлені ліжка, операційний стіл та прикроватні тумбочки в лікарні та приймали їх на облік;

-витребувано інформацію щодо ІР-адрес, з яких на сайт «Прозорро» подавалась документи на участь в тендері;

Крім цього у справі призначалась судово-економічна експертиза судовому експерту ОСОБА_10 , однак в зв`язку зі смертю останньої залишилась без виконання, тривалий час відбувались перемовини щодо повернення матеріалів, які надавались для проведення експертизи.

Строк досудового розслідування по кримінальному провадженню закінчується 20.12.2021 року, однак об`єктивно закінчити досудове розслідування та прийняти рішення у даному кримінальному провадженні на даний час не представляється, можливим, оскільки необхідно виконати наступні слідчі дії: здійснити переклад видаткових накладних, з німецької на українську мову у сертифікованого перекладача, відповідно до яких ОСОБА_7 придбав вживані медичні вироби в німецький організації «C.U.B.A.», вилучені в ході тимчасового доступу до речей та документів в ФОП ОСОБА_7 ; з урахуванням здійсненого перекладу призначити проведення судово-економічної експертизи до експертної установи; здійснити тимчасовий доступ до оригіналів вилучених документів, щодо договорів на закупівлю, додаткових угод, документів, що підтверджують поставку товару та його оплату, на предмет ствердження за висновком експерта належності підпису посадовим особам КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги», які знаходяться при матеріалах кримінального провадження №42018251010000181, обвинувальний акт у якому затверджений та скерований на розгляд до Соснівського районного суду м. Черкаси; виконати інші слідчі дії, в яких може виникнути необхідність та за результатами проведеного досудового розслідування прийняти законне рішення.

З клопотання вбачається, що для отримання доказів, які можуть бути використані під час судового розгляду, а також те, що вказані дії не могли бути здійснені та завершенні раніше з об`єктивних причин, слідчий просить продовжити строк досудового розслідування у вищевказаному кримінальному провадженні до дванадцяти місяців.

Слідчий Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області ОСОБА_3 в судове засідання не з`явилася, скерувала заяву про розгляд клопотання без її участі, підтримала його в повному обсязі та просила задовольнити.

Дослідивши матеріали, додані до клопотання, матеріали кримінального провадження, слідчий суддя робить наступні висновки.

Встановлено, що в провадженні СВ Черкаського РУ поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області перебуває кримінальне провадження, зареєстроване в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за № 12020251010004163 від 20.12.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.

Статтею 219 КПК України передбачено, що строк досудового розслідування обчислюється з моменту внесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань до дня звернення до суду з обвинувальним актом, клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності або до дня ухвалення рішення про закриття кримінального провадження. Строк досудового розслідування з моменту внесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань до дня повідомлення особі про підозру становить: 1) шість місяців - у кримінальному провадженні щодо кримінального проступку; 2) дванадцять місяців - у кримінальному провадженні щодо злочину невеликої або середньої тяжкості; 3) вісімнадцять місяців - у кримінальному провадженні щодо тяжкого або особливо тяжкого злочину. Строк досудового розслідування може бути продовжений у порядку, передбаченому параграфом 4 глави 24 цього Кодексу. При цьому загальний строк досудового розслідування не може перевищувати:1) двох місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального проступку; 2) шести місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину невеликої або середньої тяжкості; 3) дванадцяти місяців із дня повідомлення особі про підозру у вчиненні тяжкого або особливо тяжкого злочину.

Згідно з ч.1 ст. 294 КПК України якщо досудове розслідування злочину або кримінального проступку до моменту повідомлення особі про підозру неможливо закінчити у строк, зазначений в абзаці другому частини першої статті 219 цього Кодексу, вказаний строк може бути неодноразово продовжений слідчим суддею за клопотанням прокурора або слідчого, погодженого з прокурором, на строк, встановлений пунктами 1-3 частини другої статті 219 цього Кодексу.

Відповідно до ч.1 ст. 295-1 КПК України, у випадках, передбачених статтею 294 цього Кодексу, продовження строку досудового розслідування здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, постановленої за відповідним клопотанням прокурора або слідчого

Відповідно до статті 113 КПК України процесуальні строки - це встановлені законом або відповідно до нього прокурором, слідчим суддею або судом проміжки часу, у межах яких учасники кримінального провадження зобов`язані (мають право) приймати процесуальні рішення чи вчиняти процесуальні дії.

Будь-яка процесуальна дія або сукупність дій під час кримінального провадження мають бути виконані без невиправданої затримки і в будь-якому разі не пізніше граничного строку граничного строку, визначеного відповідним положенням цьогоКодексу.

Із доданих до клопотання слідчого матеріалів вбачається, що завершити досудове розслідування кримінального провадження в установлений строк неможливо у зв`язку з необхідністю проведення слідчих та процесуальних дій, що потребують додаткового часу. Так, у вказаному кримінальному провадженні необхідно: здійснити переклад видаткових накладних, з німецької на українську мову у сертифікованого перекладача, відповідно до яких ОСОБА_7 придбав вживані медичні вироби в німецький організації «C.U.B.A.», вилучені в ході тимчасового доступу до речей та документів в ФОП ОСОБА_7 ; з урахуванням здійсненого перекладу призначити проведення судово-економічної експертизи до експертної установи; здійснити тимчасовий доступ до оригіналів вилучених документів, щодо договорів на закупівлю, додаткових угод, документів, що підтверджують поставку товару та його оплату, на предмет ствердження за висновком експерта належності підпису посадовим особам КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги», які знаходяться при матеріалах кримінального провадження №42018251010000181, обвинувальний акт у якому затверджений та скерований на розгляд до Соснівського районного суду м. Черкаси; виконати інші слідчі дії, в яких може виникнути необхідність та за результатами проведеного досудового розслідування прийняти законне рішення.

У зв`язку з тим, що не завершено зібрання доказів у вказаній справі, які мають суттєве значення для судового розгляду, та оскільки необхідно виконати значний обсяг слідчих дій, необхідних для всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин кримінального провадження, які викладені в клопотанні, а також необхідність виконати вимоги ст. 290, 291 КПК України, слідчий суддя вважає, що є підстави для задоволення клопотання про продовження строку досудового розслідування у кримінальному провадженні №12020251010004163.

Керуючись ст.ст. 219, 294, 295, 295-1 КПК України, слідчий суддя -

п о с т а н о в и в:

Клопотання слідчого відділення розслідування злочинів, вчинених в сфері господарської та службової діяльності слідчого відділу Черкаського РУ поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором Черкаської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про продовження строку досудового розслідування в кримінальному провадженні №12020251010004163 від 20.12.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України, задовольнити.

Продовжити строк досудового розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020251010004163 від 20.12.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України до 12 (дванадцяти) місяців, тобто до 20грудня 2022 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 102024580
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку