open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СУДОВИЙ НАКАЗ

Справа № 186/1647/21

Провадження № 2-н/0186/139/21

15.12.2021 року м.Першотравенськ.

Суддя Першотравенського міського суду Дніпропетровської області - Янжула С.А., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Дніпровські енергетичні послуги" про видачу судового наказу за вимогою про стягнення заборгованості за спожиту електричну енергію в розмірі 4 713,96 грн., 3% річних на суму 7,54 грн., інфляційних втрат на суму 2,86 грн. та судового збору з боржника ОСОБА_1 ,

відповідно до ст. 160-168 ЦПК України,

НАКАЗУЮ:

1.Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , є власником квартири АДРЕСА_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , на користь Товариства зобмеженою відповідальністю"Дніпровськіенергетичні послуги"(ЄДРПОУ-42082379,місцезнаходження:м.Дніпро,вул.Моссавського Володимира,буд.7) 4724 (чотири тисячі сімсот двадцять чотири) гривні 36 копійок, що складається з: суми заборгованості за спожиту електричну енергію в розмірі 4 713,96 грн за період з 01 січня 2019 року по 31 жовтня 2021 року; 3% річних на суму 7,54 грн; інфляційних втрат на суму 2,86 грн.

2. Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , є власником квартири АДРЕСА_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , на користь Товариства з обмеженою відповідальністю "Дніпровські енергетичні послуги" (ЄДРПОУ - 42082379, місцезнаходження: м. Дніпро, вул. Моссавського Володимира, буд. 7), судовий збір у розмірі 227 (двісті двадцять сім) гривень 00 копійок.

3. Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя _________________ С.А. Янжула

Відповідно до статті 168 Цивільного процесуального кодексу України під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядає обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Відповідно до статті 170, 171 Кодексу боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до суду, який його видав. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

Заява боржника про скасування судового наказу подана після закінчення строку на її подання залишається без розгляду, якщо суд за заявою особи, яка її подала не знайде підстав для поновлення строку для подання цієї заяви.

Відповідно до статті 172 Кодексу у разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

Судовий наказ набрав законної сили «____» ________________ 20____ року.

Дата видачі судового наказу «___» ____________ 20__ року.

Строк пред`явлення наказу до виконання протягом трьох років з ________________________________________________________________________________________________________________________________________

Суддя _________________ С.А.Янжула

Джерело: ЄДРСР 101908212
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку