open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 946/10244/21

Провадження № 2/946/3876/21

УХВАЛА

08 грудня 2021 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

в складі: головуючого судді Пащенко Т.П.,

за участю: секретаря судового засідання Топтигіної О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Ізмаїлі заяву представника ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про скасування арешту на нерухоме майно,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 про скасування арешту на нерухоме майно.

02.12.2021 року заявником ОСОБА_1 разом з заявою про скасування арешту на нерухоме майно надано до суду заяву про витребування доказів по справі, а саме, від Ізмаїльської держаної нотаріальної контори Одеської області матеріалів відносно зареєстрованої інформації в єдиному реєстрі заборон відчуження від 18.11.2008 року за №8202089 щодо накладання арешту на 1/4 частку житлового будинку за адресою: АДРЕСА_1 , належного ОСОБА_2 та від Ізмаїльського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) інформації відносно внесення до державного реєстру речових прав на нерухоме майно обтяження №8202089 від 18.11.2008 року та наявності виконавчого провадження відносно ОСОБА_2 .

Представник заявника ОСОБА_3 в судовому засіданні заяву про витребування доказів підтримала в повному обсязі, просила її задовольнити.

В судовому засіданні встановлено, що згідно інформації начальника Ізмаїльського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Дрангой Д.О. у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно є відомості про обтяження № 8202089, яке зареєстроване 18.11.2008 року на підставі постанови б/н від 24.01.2001 року, виданої Ізмаїльським міським управлінням юстиції, яким накладено арешт на 1/4 частину будівлі за адресою АДРЕСА_1 .

Відповідно до ч.ч. 1, 3, 6 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Дослідивши матеріали справи, з метою повного та всебічного розгляду справи, суд вважає, що заява про витребування доказів підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись статтями 84, 260 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву представника ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про скасування арешту на нерухоме майно задовольнити.

Зобов`язати Ізмаїльську державну нотаріальну контору Одеської області надати суду належним чином завірені матеріали відносно зареєстрованої інформації в єдиному реєстрі заборон відчуження від 18.11.2008 року за №8202089 щодо накладання арешту на 1/4 частку житлового будинку за адресою: АДРЕСА_1 , належного ОСОБА_2 .

Зобов`язати Ізмаїльський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) надати суду інформацію відносно внесення до державного реєстру речових прав на нерухоме майно обтяження №8202089 від 18.11.2008 року та наявності виконавчого провадження відносно ОСОБА_2 .

Ухвалу для виконання направити до Ренійської районної державної нотаріальної контори Одеської області, за адресою: Одеська область, м. Рені, вул. 28 Червня, 125 та до Ізмаїльського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), за адресою: Одеська область, м. Ізмаїл, проспект Миру, 23.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.П.Пащенко

Джерело: ЄДРСР 101746734
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку