open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 314/5172/21

Провадження № 1-в/314/1318/2021

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

30.11.2021 року м.Вільнянськ

Вільнянський районний суд Запорізької області у складі :

головуючого судді ОСОБА_1

секретар судового засідання ОСОБА_2 ,

розглянувши у дистанційному судовому засіданні матеріали за поданням Державної установи «Вільнянська виправна колонія (№ 20)» про умовно-дострокове звільнення засудженого ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , проживав за адресою: АДРЕСА_1

засуджений: 18.03.2020 Миколаївським районним судом Миколаївської області за ч.1 ст.414 КК України до 2 років позбавлення волі. На підставі ч.1 ст.71 КК України частково приєднано невідбуту частину покарання за вироком київського районного суду м.Харкова від 16.09.2016 року, остаточно призначено до відбуття 3 роки позбавлення волі.

Початок строку: 05.10.2019 року . Кінець строку: 05.10.2022 рік

за участю: прокурора ОСОБА_4 ,

ВСТАНОВИВ:

До Вільнянського районного суду Запорізької області надійшло вищезазначене подання.

Засуджений надав до суду заяву про розгляд справи у його відсутності.

Суд заслухавши учасників процесу, дослідивши матеріали справи, дійшов наступних висновків.

Згідноз роз`ясненнямипостановиПленуму ВерховногоСуду Українивід 26квітня 2002року №2«Про умовно-достроковезвільнення відвідбування покаранняі замінуне відбутоїчастини покараннябільш м`яким» суд має ретельно з`ясувати ставлення засудженого до вчиненого злочину, праці, додержання ним вимог режиму, участь у самодіяльних організаціях засуджених виправної установи, а також його наміри щодо залучення до суспільно корисної праці.

З наданих відомостей про особу встановлено, що засуджений вимоги режиму відбування покарання не порушував. За виконання покладених обов`язків та дотримання правил поведінки має 2 заохочення. Працевлаштований на дільниці по виготовленню сувенірних виробів. До своїх обов`язків ставиться сумлінно. Залучався без оплати праці до роботи по благоустрою колонії, а також поліпшення житлово-побутових умов засуджених. У відношенні до представників адміністрації ввічливий, тактовний, виконує їх законні вимоги. У взаємовідносинах з іншими засудженими неконфліктний. Бере участь в організації виховних заходів, які проводяться в установі, бере участь у програмі диференційованого виховного впилу на засуджених.

Таким чином, беручи до уваги наведене, суд вважає подання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, оскільки відповідно до поданих та перевірених в судовому засіданні доказів слідує, що засуджений довів своє виправлення, і заслуговує на звільнення його від відбуття покарання, на строк, який залишився, умовно - достроково.

Керуючисьст. 81 КК України, п. 2 ч. 1 ст.537, п. 1 ч. 2 ст.539 КПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

подання Державної установи «Вільнянська виправна колонія (№20)» про умовно-дострокове звільнення засудженого ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 -задовольнити.

Звільнити ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,умовно-дострокововід подальшоговідбування покарання,призначеного йомуза вирокомвід 18.03.2020 Миколаївського районного суду Миколаївської області на невідбутийстрок,що складає 10 місяців 5 днів.

Ухвала може бути оскаржена до Запорізького апеляційного суду через Вільнянський районний суд Запорізької області протягом 7 діб з дня її оголошення.

Суддя: ОСОБА_1

30.11.2021

Джерело: ЄДРСР 101704225
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку